من درخواست جمع آوری دادم چقدر طول میکشه اقدام کنن؟گفتن خودمون زنگ میزنیم
Printable View
من درخواست جمع آوری دادم چقدر طول میکشه اقدام کنن؟گفتن خودمون زنگ میزنیم
معمولا بیش تر از 72 ساعت دیگه طول نمی کشه . اگه دیدی گیر در آورد های وب . می تونی بری تو اون سامانه 195 شکایتتو بنویسی . در جا خود های وب به غلط کردن می افته سریع تخلیه می کنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون روز که درخواست دادی هم میشه شکایت زد۱۹۵نقل قول:
میخوام این های وب لعنتیو تخلیله کنم امروز صبح تلگرامو باز نمیکرد به پشتیبانی زنگ زدم فرمودن مشکل از تلگرامه،وسط بازی بازی کلش رویال یهو قطع میشه و علامت وای فای میاد میگن مشکل از بازیه، دو بارم پرداخت ناموفق بانکی داشتم بخاطرش، تو انتخاب واحد دانشگاه یهو قطع شد فرمودن مشکل از مرکز مخابراتیه کلا تحت هیچ شرایطی مشکل از خودشون نیست،
حالا میخوام از یه جای دیگه سرویس بگیرم لطف کنید اسم بهترین شرکتو بگید که این مشکلات بالا رو نداشته باشه، نظر خودم بیشتر رو شاتل،صبانت،آسیاتکه لطفا بگید کدومشون بهتره
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
بنظرم به ترتیب شاتل پارس صبانقل قول:
بقیه ارزش نداره
دقیقا نمیدونم علت این چیه ولی وقتی حتی هی سایت معمولی هم باز میکنی پینگ بالا میره من قبلاً از یه شرکت خصوصی اینترنت داشتم حتی در زمان دانلود هم پینگ ثابت بود الان هر بازی که بخوای با نت های وب انجام بدی کاملا لگ هست. جالبیش اینه که هر چی هم زنگ بزنی بگی خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن.
اقا یکی میشه تعریف اینترنت در ایران و خدمات دهی در ایران رو برای ما تعریف کنه.
آره برای من هم همینطوره فشفشه که تمام شد از حجم اصلی شروع میکنه به کم کردننقل قول:
همین الان پینگ داخلی من ۱۳۰ هس....
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
پینگ پارس (همین الان):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان . ساعت 12 شب
اینترنت 16 مگ های وب
سرعت دانلود 100 کیلو بایت :n19::n19::n20::n20:
اینم به جای برداشتن اینترنت شبانه اش هست خخخ