دوستانی که شبانه اشون رایگانه قطعی ندارن ؟
من چند وقنی هست تو ساعات رایگان اینترنت قطع میشه اصلا داستانی داریم با این مخابرات
Printable View
دوستانی که شبانه اشون رایگانه قطعی ندارن ؟
من چند وقنی هست تو ساعات رایگان اینترنت قطع میشه اصلا داستانی داریم با این مخابرات
آقا بیخیالنقل قول:
وقتی 99 درصد گوشیها و تبلتهای بازار زور بزنه 3G رو پشتیبانی میکنه معلوم نیست برای کیا 4G راه اندازی دارن میکنن
همون 3G رو درست آنتن دهی و پهنای باند براش در نظر بگیرن کافیه
سرعت دانلود رایگان طرح 2مگ: (فیبر نوری)
سرور ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسیم نقره ای که ماهانه 15 گیگ حجم داره از مخابرات گرفتم سرعت دانلود 120-130 هست. قبل این طرح نقره ای سه ماهه داشتم که سرعت دانلودم 400-500 بود البته حجمم ماهانه 5 گیگ بود.
نقل قول:
اوضاع منم همینطوره !!!؟؟؟
سلام دوستان
یه 2-3 ساله از ADSL مخابرات مجبورم استفاده کنم
خطم فیبر نوری هست ای کاش نبود مجبورم فقط از مخابرات بگیرم
خیلی نویز داره خطش تماسها خوبه ولی status نویز رو شدیدن بالا نشون میده.
نمی دونم چی کار کنم از 3g ایرانسل خواستم استفاده کنم که اونم تو منطقه ما فعلا بدجوری مشکل داره
در سرور های game ایران هم نمیتونم online بشم
فقط همین قدر بگم از نظر من adsl مخابرات گندترین سروریس اینترنت دنیاست حتی بد تر از dialup
:n21:
این مودم 3g فروشی هست
قیمت توافقی
کاملا سالم در حد نو
مشتریش مشهدی باشه بهتره
data rates: DL:7.2mbps UL:5.76 mbps
مشخصات کامل روی عکسی که از پک گرفتم خواناست
شماره ی تماس 09156275504
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یه عکس از status مودمت بزار.
چـــنــــد؟نقل قول:
دوستان مشهدی مخابرات جدا از 2020 هست یا همونه؟الان من میخوام بیام مخابرات کدوم طرحش بهتره؟کسی قیمت سرویس های نامحدود 256 و 512 مخابرات رو میدونه؟چون رفتم سایت قیمت ها رو پیدا نکردم؟بعد دوستانی که تو مرکز صابری وحید تشریف دارن وضغ چطوره تو اون مرکز؟