دوستان سرعت دان شما افت نداشته؟؟
بنده 512 دارم سرعتم از 100 به 60 رسيده
Printable View
دوستان سرعت دان شما افت نداشته؟؟
بنده 512 دارم سرعتم از 100 به 60 رسيده
نقل قول:
دقیقا قبلا من سرعتم بین 90 تا 100 نوسان داشت ولی الان اومده بین 50 تا 60 ! 88200 تومن هم هزینه ش شد قبلش 2 مگ داشتم و قبل از اون 512، با این قیمتای جدید دوباره رفتم سراغ 512... اونم که سرعتش در حد فاجعه اومده پایین!
هنوز که قطع نشده! نوشته پایان اعتبار پنج شنبه 10 اسفند. ولی فعلا که وصله!ماه قبل هم دو روز از پایان اعتبار رد شده بود ولی هنوز وصل بود! البته چون شارژ تموم شده بود و از روی حسابم کم میکرد! خاموش روشن کردم قطع شد!نقل قول:
داداش شما نونستی همون 2مگ قبلی رو تمدید کنی یا این 30 تومنی جدیده رو زدی؟
منم موندم که تمدید میشه یا نه!ماه قبل 512 داشتم سرعتش خوب بود. ولی بعد از خاموش روشن کردن و ریختن پول تمدید نمیشد! یه روز هم گذشت بازم نشد! منم دو مگ فعال کردم سرعتش خیلی بهتر شده برام! قبلا با دو مگ نمیشد دانلود شبانه کرد ولی الان ساعتی حدود 500 تا 650 مگ میگیره. الانم میترسم مودم رو خاموش روشن کنم قطع بشه دیگه وصل نشه!
امروز طرح 2 مگ قبلی تموم شد و دوباره همون رو تمدید کردم به طرحتون دست نزنید حالا حالاها میتونید استفاده کنید.
سرعتش تو ساعت رایگان چنده ؟نقل قول:
بله دقیقا همینجوره.بیشتر 67 نمیشه!نقل قول:
من 2مگ قدیم داشتم 16800 نمیدونستم میشه تمدید کرد رفتم 512 الان که فهمیدم میتونستم تمدیدش کنم ولی نکردم اونجام داره میسوزه :n27:نقل قول:
یعنی اگه طرح را عوض نکنیم همون قیمتهای قبلی حساب میشه؟ مطمئن؟نقل قول:
توصیه اکید: اگر جابجایی ندارید و خط تلفن شما هم مشکلی ندارد؛ ADSL قطعاً ارجحیت دارد.نقل قول:
اقا جدیدا با 443 هم دیگه fb یاز نمیشه ، قضیه چیه؟! کسی میدونه؟؟
پ.ن: بله، منم طرح دو مگ 17 تومنی تمدید کردم، فعلا که امکانش هست...
من 512 دو گیگ دارم هنوز سرعتش بین 90 تا 100 هستش ولی چند شب هستش سرعت دان شبانش افت کرده