ممد اون متني كه راجع به كورش كبير توي پروفايل شهر داشتيم رو از كجا آورده بودي؟! دوباره لازمش دارم!!
بله؟؟!!!نقل قول:
حاجی به این آواتارت دارم مشکوک میشماااااااااا !!!
Printable View
ممد اون متني كه راجع به كورش كبير توي پروفايل شهر داشتيم رو از كجا آورده بودي؟! دوباره لازمش دارم!!
بله؟؟!!!نقل قول:
حاجی به این آواتارت دارم مشکوک میشماااااااااا !!!
نقل قول:
خودم نوشته بودم دیگه !!!
باهات موافقم همه عصبانی هستند فقط دنبال بهانه می گردند :41::13:نقل قول:
می خواهی من یک متن برای کوروش پیدا کنم برات اطلس دارم ( انگلیسی )نقل قول:
فعلا يه متن جايگزين به جاش گذاشتم!!نقل قول:
خودم نوشته بودم دیگه !!!
يه متن جمع و جور!! برا پروفايل شهر ميخوام!!نقل قول:
می خواهی من یک متن برای کوروش پیدا کنم برات اطلس دارم ( انگلیسی )
حاجی این اواتار قبلیت که همین عکس رو هنری کرده بودی خیلی توپ بود
Cyrus the Great
also known as Cyrus II of Persia and Cyrus the Elder, was the first Zoroastrian Persian Shāhanshāh (Emperor). He was the founder of the Persian Empire under the Achaemenid dynasty, which was an empire without precedent— a world-empire of major historical importance.
It was under his own rule that the empire embraced all previous civilized states of the ancient Near East,[8] expanded vastly, and eventually conquered most of Southwest Asia and much of Central Asia, from Egypt and the Hellespont in the west to the Indus River in the east, to create the largest empire the world had yet seen.
و ادامش در این لینک
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Cyrus_the_Great
فکر کنم اون متن کافی باشه مخصوصا پاراگراف دوم خیلی خوبه حتما بزار
ابهتش را نشون می ده:31:
پس همون قبليو دوباره ميزارم!! بعد اين كه كار من نبود!!نقل قول:
حاجی این اواتار قبلیت که همین عکس رو هنری کرده بودی خیلی توپ بود
===
سعيد نگاه كن ببين چيزي كه توي پروفايل شهر نوشتم قشنگ هست يا نه!!!
خوبه ولی یکم با جملات ساده هست البته بگم معنیش خوبه یکم زیادی تعریف کردی :31:نقل قول:
ویکی چیزای خیلی خوبی براش نوشته برو یک نگاه کن اون پاراگراف دو فکر کنم با اونایی که تو نوشتی مطابقت داشته باشه همونی که پست قبل گذاشتم البته سطر دوم