ظاهرا سوال من یا خیلی سخت بوده یا خیلی چرت. دوستان لطفا اکر کسی چیزی میدونه منو راهنمایی کنه.
Printable View
ظاهرا سوال من یا خیلی سخت بوده یا خیلی چرت. دوستان لطفا اکر کسی چیزی میدونه منو راهنمایی کنه.
سلامنقل قول:
چون کسی جواب نداد؛ من نظر غیرتخصصی خودم را میدم.
ورودی مودم وایمکس امواج رادیویی است و خروجی مودم ADSL شما کابل. پس بنظر غیرممکن میآد که بشه چنین کاری کرد.
راه حل ممکن خرید یک روتر وایرلس و صرف نظر از مودم وایمکس هست.
اینم یه نظر غیر تخصصی ولی شاید عملی دیگه. اگه مودم وایمکستون ورودی کابل لن داره میتونین مودمتون رو با کابل کن به مودم وایمکس متصل کنین . امتحان کنین شاید جواب دادنقل قول:
سلام دوستان عزیز و محترم
اینترنتم 256 نامحدود مخابراته
دوستان مشکل من هنوز پا برجاست !
امروز کل سیم کشی رو عوض کردم ولی هنوز مشکلم برطرف نشده
همه چیرو بررسی کردم که همه سالمن حتی مودم دوستمو هم گرفتم
مشکل من : به خوبی اینترنتم کار میکنه (سرعتشم تا 40میره) اما یه دفعه افت شدید سرعت اینترنت میشه
رفتم پشتیبانی مخابرات که گفتن چون فاصله دوره مخابرات نمیتونه به خط ما ای دل اس ال ارائه بده و باید جمع اوری کنم ولی جمع اوری نکردم و هنوز باهاش کار میکنم
لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
مخابرات خوزستان
قبلا مودم 8811 داشتم الان 8951 گرفتم تنظیمش خودم انجام دادم توی حالت بریج وصل میشه ولی وایفای وصل نمیشه توی حالت ppoe وصل نمیشه ارور 651 میده چیکار کنم؟
دیشب زنگ زدم مخابرات گفت مشکل از مودمه الان زنگ زدم میگه mac ادرست غیر فعاله فردا بردات درستش میکنیم!خودم نمیتونم درست کنم؟
توی تنظیمات مودم قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی تنظیم داره دوستان کسی میتونه بگه اینا چین و چجور تنظیمش کنم خیلی دوس دارم بدونم اگه مقاله ای دارید که همه رو کامل توضیح میده ممنون میشم بذارید استفاده کنیم چجور بهترین تنظیم رو داشته باشیم.
ی مشکل دیگه انتن وایرلس توی اتاق کامله همین که بیرون میرم انتن خیلی کم میشه اینو چه کنم؟اتفاقا بالا هم گذاشتمش
دوستان لطفا کمک کنید
با تشکر
سلام به همه دوستان
بنده یه مشکلی دارم که منو دیوانه کرده
به عکس زیر توجه کنید
وضعیت خطم چطوره؟
این اعداد چی هستن؟بیانگر چه موضوعی هستن؟
این اصطلاحات یعنی چی؟
فاصله ام تا مرکز مخابرات ۳ کیلومتره
تمام سیم کشی داخلی رو از اول، تازه و روکار کردم، اسپلیتر جدید گرفتم
این crc چیه؟ چرا هر لحظه به مقدارش اضافه میشه؟
چرا فقط crc دان استریم زیاد میشه؟ و crc آپ استریم تغییری نمی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مودم وایرلسprolink دارم میخواستم بپرسم چی جوری میشه روی مودم وایرلسم رمز بزارم
خط شما نویز داره و خیلی پایدار نیست اینو از SNR پایین و LINE ATT. بالا میشه فهمید . البته من احتمال میدم این به خاطر دیتا استریم بالاییه که روی خط بستن .نقل قول:
شما سرعت دانلودتون چقدره ؟ واقعا همین 5000 کیلوبیت هست ؟ ( یعنی معادل 600 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود )
باید اول به منوی مودم وارد بشی .نقل قول:
احتمالا پشت مودمت نوشته دقیقا ولی خب توی مرورگر تایپ کن :
یوزر و پسورد ازت می خواد admin انتخاب کن .کد:192.168.1.1
بعد از اون به قسمت WLAN برو اون جا می تونی نوع رمز گذاری (encryption ) و رمز رو انتخاب کنی
نوع رمز گذاریو روی حالت WPA 2-PSK بذار اگه اینو نداشت روی WPA بذار
و توی قسمت PRE-Shared Key رمز مورد نظرت رو بذار
نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز
ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز، بنده از مخابرات استان مازندران سرویس دارم
دان استریم بنده روی ۵ مگ یا ۶ مگ متغیره و با سرعت ۶۰۰ یا ۷۰۰ از سرورهای داخلی مثل سایت های تبیان و راسخون دانلود دارم
اما سرعت دانلود از سرور های خارجی مثل آپلود باز و راپیدباز در حالت پریمیوم از ۴۰۰ بالاتر نمیره
تو تاپیک مخابرات مازندران در همین سایت اگه مراجعه کنی، افرادی هستن که دان استریمشون روی۱۲ یا ۱۶ مگ و یا حتی ۲۲ مگ بسته شده تو شهرهای بابل و آمل و ساری
این افراد از سرورهای داخلی با سرعت فوق تصور ۲.۲ مگ دانلود میکنن(دقت کنید ۲.۲ مگ سرعت دانلود فقط)
من ساکن نور هستم
اینجا نمیدونم دان استریم رو چنده؟
هر چند اصن مهم نیست چون کی از سرور های داخلی دانلود میکنه
من مشکلم اینه که وقتی مودم رو روشن میکنم، تست سرعت اسپید تست رو ۴۰۰ هستش و crc هم روی صفره
و با همین سرعت خوب دانلود میکنم
اما با گذشت زمان و افزایش crc و کاهش محسوس snr تست سرعت اسپید تست به ۷۰ یا ۸۰ میرسه
آخه چرا اینجوری میشه؟
این crc چیه؟
اون مقادیر srn و line att چیه و باید چه مقداری باشه؟
چرا فقط crc دان استریم زیاد میشه؟
اصن چرا مشخصات آپ استریم هیچ تغییری نداره و فقط مشخصات دان استریم اینقدر متغیره؟
یه توضیحی در مورد STATUS مودم بدم :نقل قول:
Line Attenuation : مقدار اتلاف سیگنال از مودم تا مرکز مخابراتی نشون میده این عدد هر چقدر پایین تر باشه بهتره و نباید بالاتر از 50 -60 بشه
این عدد به فاصله شما تا مرکز بستگی داره .
SNR یا SN Margin نسبت سیگنال به نویز رو نشون میده ( Signal to Noise Ratio ) هر چقدر بالاتر باشه بهتره و نباید کمتر از 6 باشه
و برای یه خط خوب و پایدار باید بالاتر از 12 باشه
CRC errors یه مقیاسیه برای اندازه گیری تعداد خطا ها توی انتقال دیتا ، عدد بالای اون صرفا نشون دهنده ی وجود خطا نیست ولی نکته ی مهم در مورد شما اینه که وقتی این عدد تغییر می کنه و افزایش پیدا می کنه نشون دهنده ی خطا هست در فاصله بین شما و مرکز مخابراتی . از جایی خوندم که این خطا فیزیکیه و مربوط به سیم کشی تا مخابراته .
در مورد تغییر نکردن آپلود ریت و crc مربوط به اون نظری ندارم ولی چیزی که می دونم اینه که برای من هم همین صادقه و تقریبا ثابته در حالیکه اطلاعات مربوط به دانلود در حال تغییره . شاید این به خاطر اینه share بودن خطوط ما ( در واقع dedicate نبودنه )
این خط شما به هر صورت مشکل داره با خرابی تلفن صحبت کنید .