DNS رو با public dns tool تغییر میدم من که خودش 5 6 تا DNS رو به صورت پیشفرض داره، با اونا تست کردم که تفاوتی نداشتنقل قول:
Printable View
DNS رو با public dns tool تغییر میدم من که خودش 5 6 تا DNS رو به صورت پیشفرض داره، با اونا تست کردم که تفاوتی نداشتنقل قول:
دوست عزیز این دو dns رو بصورت دستی وارد کن و نتیجه رو بگو:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اکثر بچه ها برگشته ولی واسه یکی از دوستان مثل اینکه هنوز سرعت بالاستنقل قول:
مثل سرعت دانلود از سرور خارجی شده، من که 512 برنزی دارم میانگین روی 40
تغییری نکرد بازم!نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
سلام دوستان آسیاتکی،یک سوالی داشتم،مثلا" می نویسه اینترنت 256 نامحدود طلایی با 18 گیگ هدیه ترافیک با سرعت بالا منظورش چیه؟بعد این گیگ هدیه برای سرعت بالا چه سرویس 128
چه 2 مگ فرقی نداره؟
روزبه منظورش اینه که 18 گیگ رو مثلا میتونی با سرعت 300 400 یا بیشتر دانلود کنی و پس از اون سرعتت میاد روی سرعت اسمی.(که معمولا از سرعت اسمی هم کمتره!)نقل قول:
میهن دانلود نه ، همون دو سه تا سایتی که بالا گفتن بچه ها ، تازه اگه سرعت فقط از این سایت ها بالا باشه ارزشی نداره،....چیز به درد بخوری که ندارهنقل قول:
حالا نمیدونم شاید یکی هم سرعتش از میهن دانلود بالا باشه ولی برای همه اینطور نیست.
من نمیدونم چرا چند روزه پینگم خیلی افتظاح تر از قبل شدبا تهران زیر 200 نمیاد اصلا!
این 18 گیگ رو با سرعت بالا 300 میگیری.18 گیگ تقسیم بر ماه میشه و هر روز مقدار مشخصی رو سرعت بالا میتونی بگیری بعد از اون سرعت بالا سرعتت عادی میشه 30نقل قول:
مثلا اگه هدیه سرعت بالا 30 گیگ بود میتونستی هر روز 1 گیگ سرعت بالا بگیری
دیگه نمیدونم چی بگم.نقل قول:
خواستم بگم مشکل از ویندوزت هست. میبینم که با قندشکن مشکلت حل میشه.....
با پشتیبانی تماس بگیر ببین میتونن مشکلتو حل کنن؟
یکی به ما بگه تعرفه 1 مگابایت طرحه نقره ای سرعت دانلودش چنده به 200 میرسه؟؟!!