سلام دوستان. اگه يه جا در تهران رو معرفي كنيد كه دوربين قسطي ميده واقعا اقايي كردين براي يه بنده خدايي مي خوام.
سلام دوستان. اگه يه جا در تهران رو معرفي كنيد كه دوربين قسطي ميده واقعا اقايي كردين براي يه بنده خدايي مي خوام.
زوم برام خیلی مهم نیست ولی کیفیت عکس و فیلم خیلی خیلی مهمه و حداکثر بودجه 850 تومنه و برای کارای معمولی (مثل مهمونی و مسافرت ) میخوام . مثلا بعضیا بهم میگن کیفیت عکس ixus 125 از sx260 بهتره .نقل قول:
حالا میخواستم بدونم با این اوصاف بهترین انتخاب (از هر برندی ) چی میتونه باشه ؟؟
اگر کیفیت خیلی مهمه s100 کنن یا شاید LX3 پاناسونیک رو بتونید حدود 900 بخرید اینا بسیار کیفیت خوبی دارند (بخاطر سنسور یزرگشون) و عکاس های حرفه ای به عنوان دوربین دوم ازشون استفاده میکنند
یکی به من جواب بدهنقل قول:
چی مهمه ؟ زوم فیلم اندازه وزن و....
باسلام
دوستان من هم میخوام دوربین رو عوض کنم و تا 400 تومن نهایتاً 500 تومن یه کامپکت میخوام که سه تا چیز خیلی برام مهم هست
ممنونم میشم راهنمایی بفرمائید
اون 3 تا مورد
1- زوم خوبی داشته باشه (10X-12X)
2- CMOS بودن (حتماً CMOS باشه)
3- توی شب هم خوب عکس بندازه
سلام
بین sx260 و hs20 کدوم یکی :
1- کیفیت عکس و فیلم بهتری دارن؟
2- تنظیمات دستی کدوم بیشتره؟
3- کدوم خرکارتره؟
تنظیمات دستی که خب قطعاً HS20 کاملاً برتری داره همونطور که sx260 توی کیفیت عکس برتری داره
:n16:
اختلاف کیفیت چقدره؟؟
مقایسه عکساشون هست جایی؟
فکر کنم زیاد باشه توی حالت معمولی ولی میشه مقداری با تنظیمات فراوان HS20 کیفیت رو جبران کرد
چون خودم HS20 دارم خدمتتون میگم
ولی وقتی میخواستم بخرم دوستان اکثراً میگفتن اگه کیفیت براتون مهم هست برید کانن بگیرید ولی اگه امکانات میخواهید فوجی بهتر هستش
:n16:
مقایسه عکسها رو توی نت بگردید میتونید پیدا کنید
در بررسی های جدا گانه دوربین ها
مثل این دو تا لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]