آره خوبه. دستت درد نکنهنقل قول:
آره خوبه. دستت درد نکنهنقل قول:
در مورد اون آدم هايي كه پيشنهاد كردم فكر ميكنم اون حاج آقا كه گفتم به خاطر عبا بد بشه ولي بقيه نه.
_________
كسي نرم افزاري نداره كه باهاش بشه فايل هاي توي gta3.img رو ديد. از txd گرفته تا dff و col .
شديدا نياز دارم.
اینم grovestreet
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://mihd.net/stn37g6
ببين اين خارجي ها چه كار كه نمي كنننقل قول:
ما بدبخت هم گروو استريت هم بالاسارو عوض كرديم كسي نظر نداد حالا اين....
این چی هست
صدای پای cj صدای موتور ماشین شده !!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم؟ صدای پای cj تو کدوم بانکه؟
این چی هستنقل قول:
راه میری، صدای موتور میده؟ :39::31:نقل قول:
يه دونه خانم به گروو استريت اضافه ميكنه :27: اضافه كه نه ويرايش:21:نقل قول:
ماي بدبختو بگو انگار بايد خودم دست به كار شم
در بارهی اینم کسی نظر نداد!!:19::41::41::41::41::19:نقل قول:
این یه دونه نیست:27::27::19::41::21::18:نقل قول:
نمیدونم چرا مانیتورم شیاه نشون میده .من هچی نمیبینم. حالا اون خانومه خوشگل هست یا نه. :27:نقل قول:
نه بابا كجاش خوشگله ..... برم تو كار درست كردننقل قول:
man vaghean sharmandam ke endelisi minevisam ama bavar konid kibordam farsish rikhte beham
az tamam dostan zahmatkesh dar in tapik kamale tashakor ro daram hamchenin
vaghean afrade ba estedadi dar in tapik hastan
man motmaenam dar ayandeie nazdik bache haye site gta tehran ham mizanan
baraton arezoye moafaghiat mikonam
اگر منظورت اسم فایلهاشه: Chnsawنقل قول:
براي سيو قبلا سيو سيدي گذشتم . ساخت من نبود . ستاره پليس هم كه با تكستچر عوض ميشه . شايد براي آيكن سيو يه كاست ساختم .
ابي جان اگه ميشه دي اف اف اره موتوري رو برام بزار چون توي gta.img گشتم نبود . ميگم هنوز راهي براي تعويض رنگ قسمت جون و زره پيدا نكردي ؟
اول باید نرم افزارش رو تو مسیر نصب بازی کپی کنید. یکی از فایلهای خود مود CLEO همون پوشه ی CLEO هست که شما قبلا تو مسیر بازی کپی کردید و حالا مدهاتونو اون تو میریزین.نقل قول:
فايل سيلو تو كدوم فلدر هست
برای رد کردن این مرحله از ترینر 151 کاره استفاده کن. به این صورت که کلید مخصوص ترینر رو بزن و بعد مرحله اخر گرفتن گواهینامه که پرش با چتر هست رو خودت انجام میدی تا ماموریت تمام بشه.نقل قول:
سلام دوستان ، میخواستنم بدونم کسی سیو مرحله ی بعد از تصدیق هواپیما رو داره ؟!
در ضمن؛ برای سوالات در خصوص رد کردن مراحل و مشکلات تو مرحله ها تاپیک جداگانه ای داریم.
تو سایتهای دیگه آپلود کن. بهتر هم هست.نقل قول:
کسی دعوت نامه پرشین گیگ داره می خوام تابلوی تبلیغاتی بزارم
تابلوی تبلیغاتی من قبلا یک پک کامل برای تمام شهرها گذاشته بودم. البته عکس بازیگرهای هالیوودی بود.
airportdetailنقل قول:
سلام
كسي ميتونه اسم چند تا از تابلو تبليغاتي هاي سطح شهر را بزاره
ممنون ميشم
billbox
billbrdlawn
glenpark7_lae
lawnbillbrd
melrose08_lawn
sunset02_law2
warehus_las2
airprtrunway_las
billbrd01_lan
bridgeland_sfse
idlewood6_lae
lawnbuy
sunbill_law2
sunstrans_law2
beafron2_law2
billbrd01_lan2
filmstud
lahillstad
melrose06_lawn
sunrise05_lawn
tempo22_law
یک نکته در مورد تغییر بیل بردها که باید بهش دقت کنی اینه که از عکسهای تو سایز فایل اصلی استفاده کن تا سرعت بازی گرفته نشه.
سوال اولت که محمد رضا گفت اما برای صدا:نقل قول:
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که بازیم واسه خودش مینیمایز میشه و اینکه صدای پای cj صدای موتور ماشین شده !!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم؟ صدای پای cj تو کدوم بانکه؟
thank you. شکرا جیزلا.....
شما احتمالا صدایی وارد بازی کردین که از نظر زمان با صدای اصلی هماهنگ نبوده. اگر این کار رو نکردید Genrel رو Extraxt و دوباره Import کنید. این کار رو انقدر تکرار کنید تا همه چی درست بشه.
برای تست:
CJ رو از ارتفاع بندازید. موقع زمین خوردن نباید صدای موتور ماشین شنیده بشه.
بوق ماشینها نباید بریده بریده باشه.
صدای ترمز کشیدن ماشینها باید شنیده بشه.
این مشکل بازی نیست.نقل قول:
سلام،
Gta من بعد از این همه دستکاری ها، یه مشکلی براش پیش اومده..!
اونم اینه که بعضی وقت ها صدای ماشین قطع میشه و فقط صدای رادیو میاد...
مشکل اینه که صدای Voice سیستم شما بسته میشه.
به تنظیمات صدا تو Control Panel برید و از سربرگ Voice دستگاه مخصوص پخش و ضبط رو درست انتخاب کنید و قعالشون کنید.
اگر باز هم نشد درایور صدا را پاک کنید و دوباره نصب کنید.
در مورد تغییر gangmemberها دقت داشته باشید که هر کارکتری رو نمیشه به جاشون گذاشت و حتما باید اون کارکتر سر انگشتهاش مفصل داشته باشه. شاید در حالت معمولی نشون نده ولی حتما بین بازی و به خصوص تو ماموریت ها گیر میکنه.
تو مگه درست کردنم بلدی؟!!!!:19::46::41:نقل قول:
سلام.
چطوری میتونیم کاری کنیم تا هنگام دور زدن در پیچ ها از لاستیک خاک بلند نشه؟
چطوری میشه رو قطار بوق گذاشت؟
اون تاکسی قدیمیه هنگام دور زدن به چب یا راست یک مقدار خم میشه.چطوری میتونیم درستش کنیم تا خم نشه؟
کسی می تونه یه چنتا قطار به من معرفی کنه یا باسم بذاره خیلی ممنون میشم
نه اسمشو قبلا بهم گفتيد خود dff رو ميخوام . راستش قبل از اينكه شما بهم بگيد اسمشو پيدا كرده بودم ولي فقط txd به اين اسم تو gta3img بود من گفتم شايد dff اسمش فرق داره ولي فهميدم كه اشتباهي حذفش كردم اونم چند ماه پيش :41: اگه ميشه dff رو برام بزارين يا يه چيزي جاي اره موتوري .نقل قول:
اگر منظورت اسم فایلهاشه: Chnsaw
اينجا برو فعلا 29 تا قطار داره ( شماره 30 قطار نيست يه موده )نقل قول:
ولي نگيري بهتره خيلي حجم بالا هستن من قطار هام رو عوض كردم الان هر وقت يه قطار از جلوم ميرم سرعت بازيم مياد پايين .کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=245
_ سوال اول : به هندلينگ ماشين ربط داره مثلا من يه پژو 406 دارم اينقدر زيبا ساخته شده و هندلينگش استاندارده كه هروقت ميخواي دور بگيري يا ترمز لاستيك هيچ صدايي نميده . به نظرم ميتوني هندلينگ تاكسي رو با هنلينگ يه ماشين خوب عوض كني .نقل قول:
_ سوال دوم : فكر كنم با Cleo بشه .
_ سوال سوم : جواب مثل جواب سوال اوله .
این هم یک Trainerبرای gta sa که 151 کلید دارد و دارای Garage Editor برا ی تعویض ماشین های داخل گاراژ و اضافه کردن چرخ های جدید و nitroو hydraulics می باشد و همچنین دارای Teleport برای رفتن به هر قسمت از شهر با چند کلیک می باشد.
کد:http://www.gta-downloads.com/work/uploads2/GTA-SA_Crazy_Trainer.rar
اي يه ذره بلديم درست مي كنيمنقل قول:
کسی نیست توضیح بدهنقل قول:
من این لینک های که شما میدید رو دان می کنم ولی هیچ کدوم رو نمی تونم استفاده کنم
یه نفر توضیح نمی ده !!!
من فکر کنم بتونم یه زن باحجاب درست کنم . ولی عکسش رو که گذاشتم باید همه نظر بدن.
کارت خیلی عالیه:10:نقل قول:
ببین وقتی ماشینی دانلود میکنی باید اونو با image tools جایگزین کنینقل قول:
هر ماشین دارای dffوtxt میباشد شما باید رو ی imagetools کلیک کنی بعد gta3 image واقع در پوشهی models بازی باز کنی بعد اسم تمامی ماشین های gta میاد بعد اسم اون ماشینی که دانلود کردی رو با f2 تو image tools سرچ کنی بعد dff و txt هاشونو عوض کنی
هر ماشینی که دانلود میکنی دارای redme است
تو برنامهی ggmm رو داری با اون میتونی راحت تر کار کنی برنامهی ggmm تو همین تاپیک هست میتونی سرچ کنی
اگه مشکل داشتی بگو موتور و ماشین همین شکلی میان تو بازی
اینم رینگ موست وانتد که اقای محمدرضا بسیار به من کمک کرد
هر کی اینو ریخت تو بازی به من بگه چه جوری ریختهکد:http://mihd.net/561jb9c
فکر کنم این مربوط میشه به تلفن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://mihd.net/u5gzyax
ايول ما منتظر كارات هستيم.نقل قول:
اینم ریحانا
http://mihd.net/rk846f7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مود سیستم اب و هوایی وزمانی بازی رو طبیعی تر میکنه البته لازمه که brightness بازی رو رو حداقل بزارین یعنی کم کم کنین و یه بک اپ هم بگیرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://ifile.it/58i7v40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راهي هست كه بشه سوار قطار شهري شد؟
اگه كسي آسفالت جديد براي خيابون ها داره بزاره ممنون ميشم.:10:
من كه اسفالت جديد رو كذاشتم توي همين جا هستنقل قول:
سلام دوستان
می خواستم بدونم چرا جدیداً وقتی با برنامه ایمیج تول می خواهم ماشینی رو اد کنم این ارور رو میده و برنامه هنگ می کنه ؟ :
خیلی ممنون
و
خدانگهدار تا صد سال بعد !!!:8:
سلام دوستان کسی میتونه این اپل کروسا رو ویرایش کنه یه چیز تر و تمیز باحال ازش در بیاره؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.4shared.com/file/57874255/335af11/corsadriftmods-gtasablogspotcom.html
aghaye danoosh pichkah passworde 405 ro dari bedi baraye download mikham
سلام دوست عزیز خوش آمدی.نقل قول:
سعی کن یه سوال را چند بار تکرار نکنی.چون ممکنه اعضای تاپیک از دستت ناراحت یا عصبانی بشن در ضمن اگر امکان داره فارسی بنویس.:46:
اون پک اب و هوا اصلا جالب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره واقا شرمنده اخلاق ورزشیتم.... خودمم زیاد حال نکردم..:5::41:نقل قول:
ممنون دوست عزیز باید امتحان کنمنقل قول:
ولی بقیه چیزها چی اونا رو چه طوری اضافه کنم
مثلاً همین اسلحه - یا ... ؟!!
شما چه چیزهای عجیبی میخواین؟؟؟نقل قول:
سلام.
چطوری میتونیم کاری کنیم تا هنگام دور زدن در پیچ ها از لاستیک خاک بلند نشه؟
چطوری میشه رو قطار بوق گذاشت؟
اون تاکسی قدیمیه هنگام دور زدن به چب یا راست یک مقدار خم میشه.چطوری میتونیم درستش کنیم تا خم نشه؟
میشه کاری کرد رد لاستیک نمونه ولی مطمئن نیستم.
قطار برای اینکه بوق داشته باشه باید هندلینگ مخصوص داشته باشه که تو حالت عادی امکان پذیر نیست. مگر با CLEO
چیه تاکسی خم میشه؟؟ منظورت اینه که رو کمک هاش به یک طرف میخوابه؟؟
DBAG Baureihe 101نقل قول:
TGV south-west
دو تاش بهترین قطارهای ساخته شده هستند که جای دو قطار بازی رو میگیرند.
بیا این هم DFF اصلی اره:نقل قول:
نه اسمشو قبلا بهم گفتيد خود dff رو ميخوام . راستش قبل از اينكه شما بهم بگيد اسمشو پيدا كرده بودم ولي فقط txd به اين اسم تو gta3img بود من گفتم شايد dff اسمش فرق داره ولي فهميدم كه اشتباهي حذفش كردم اونم چند ماه پيش اگه ميشه dff رو برام بزارين يا يه چيزي جاي اره موتوري .
نقل قول:
کد:http://ifile.it/uewzn0d
من تو کل عمرم یک بار تونستم بپرم بالاش یعنی توش برم. سخته ولی ممکنهنقل قول:
سلام
راهي هست كه بشه سوار قطار شهري شد؟
اگه كسي آسفالت جديد براي خيابون ها داره بزاره ممنون ميشم.
نرم افزار Archive Viewer اجازه میده تمام فایلهای Gta3.img رو همون طور که هست ببینیم.نقل قول:
كسي نميدونه با چه نرم افزاري فايل هاي gta3.img رو ببينم؟ اين مربوط به برج ميلاده. من يه مپ داشتم كه توش يه ساختمون عين برج ميلاد بود كه ميشد توش رفت. شايد اگه پيداش كردم بذارمش.
سلام دوستان
می خواستم بدونم چرا جدیداً وقتی با برنامه ایمیج تول می خواهم ماشینی رو اد کنم این ارور رو میده و برنامه هنگ می کنه ؟ :
Click this bar to view the full image.
خیلی ممنون
و
خدانگهدار تا صد سال بعد !!!
اسلحه - ماشین - دوچرخه - قطار - هواپیما و هلیکوپتر - خانه - مردم جدید همه باید تو فایل GTA3.IMG جایگزین بشه. بهترین نرم افزار برای این کار IMG Tool هست. شما اول فایل GTA3.img رو با IMG Tool باز میکنی. بعد F2 میزنی و اسم فایل رو سرچ میکنی. بعد گزینه Replace رو از بالا انتخاب کرده و فایلهای جدید که معمولا یک DFF و TXD هست رو جایگزین میکنی. بعد Rebuild Archive رو میزنی. درایوت هم باید 1.5 گیگ فضای خالی داشته باشه.نقل قول:
ممنون دوست عزیز باید امتحان کنم
ولی بقیه چیزها چی اونا رو چه طوری اضافه کنم
مثلاً همین اسلحه - یا ... ؟!!
player جدید و لباسهای جدید مربوط به Player.img هست.
شخصیت های جدید برای Intro ها و مراحل ها و دموها و ماشینهایی که تو دموها نمایش داده میشن تو فایل GTA_int.img هستند.
شخصیت هایی که در خود مراحل و نه در Intro ها هستند در فایل Cut_scene.img هستند.
فایل Carcols.dat در پوشه ی DATA مربوط به رنگ ماشینها هست.
فایل Carmods.dat مربوط به اسپرت ماشینها در گاراژ هست.
فایل Handling.cfg مربوط به نوع کنترل و خصوصات داخلی ماشین هست.
فایل Vehicles.IDE مربوط به خصوصیات مختصر ظاهری و مشخصات خودرو هست.
فایل American.gxt موجود در پوشه ی TEXT مربوط به نوشته های بازی و همچنین نام ماشینها هست.
وقتی من تو zmodeler چیزی وارد میکنم don t send میده
مشکل چیه؟/