FAT مال هر شرکتی باشه فقط از اون شرکت می تونی بگیری.نقل قول:
Printable View
FAT مال هر شرکتی باشه فقط از اون شرکت می تونی بگیری.نقل قول:
جشنواره جدید فیبر در خانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
جشنواره جدید فیبر در خانه:
دوستان به هیچ عنوان از ایرانسل فیبر نوری نگیرید ، پشتیبانی افتضاحی داره که اصلا وجود خارجی نداره
دوستان چقدر طول میکشه پیمانکار بیاد برای کابل کشی و نصب؟ من حدوده نه روز پیش مودمی که خریده بودم رو بردم امور مشترکین مخابرات تا سریالشو تو سیستمشون ثبت کنن یارو گفت ظرف یک هفته باهاتون تماس میگیرن تا پنج شنبه که خبری نشد یکشنبه هم که باز تعطیله . میخواستم ببینم کلا چقدر طول میکشه اومدنشون؟ هزینه معمولا چقدر میگیره پیمانکار؟ متری حساب میکننن الان قیمتها چطوریه کسی جدیدا گرفته؟
بهتره با بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن تماس بگیرن و بیان. به خودشون باشه معلوم نیست کی بیان و روزهای سرویس تون هم شروع میشه و هدر میره.نقل قول:
- - - Updated - - -
بهتره با بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن تماس بگیرن و بیان. به خودشون باشه معلوم نیست کی بیان و روزهای سرویس تون هم شروع میشه و هدر میره.نقل قول:
مگه از روزی که سرویس برقرار میشه حساب نمیکنن؟! اینطوریکه هزینه ماه اول بدون اینکه اصلا استفاده کنم کلا رفته تو پاچه ام!!!نقل قول:
- - - Updated - - -
مگه از روزی که سرویس برقرار میشه حساب نمیکنن؟! اینطوریکه هزینه ماه اول بدون اینکه اصلا استفاده کنم کلا رفته تو پاچه ام!!!نقل قول:
کوچه ما چند تا خط تلفن قطع شده ، مخابرات گفته معلوم نیست شاید 2 3 ماه طول بکشه درست بشه! همش هم میگن فیبر نوری کنن
گفتن 1.5 هزینه راه اندازی هست ، هزینه مودم هم 1.700 اقساط ، بعدش میمونه هزینه شارژ !
دیگه یعنی هزینه دیگه نمیگیرن ؟ بعد فقط تو اپارتمان ما یک دونه بخوایم میان درست میکنن ؟ باید از پارکینگ سیم بکشن تا دم در اتاق من که کامپیوتر هست بعد دیوار سوراخ بشه سیم رد بشه ؟
درود ، بلهنقل قول:
درود.نقل قول:
سرعت نت بین الملل با قبل این طرح فرقی کرده ؟ یا فقط داخلی باز گذاشته شده ؟
من هر دفعه که بسته اینترنت فیبرنوری مخابراتم تموم میشه و یه بسته جدید میگیرم سرعت اپلودم میاد روی ۲۰ mb و باید زنگ بزنم ۲-۳ بار سر و کله بزنم باهاشون تا درستش کنن . کسی هست اینجا این مشکل رو داشته باشه ؟ راه حلش چیه ؟
درود. راه حل خاصی نداره عزیر و نشون میده تو مرکز شما سرعت دیفالت طرحها دستی پایین اورده شده . شاید دلیلش محدودیت پهنای باند باشه یا شاید سیاست دیگری دارن. تنها کاری که میشه کرد کمتر اذیت بشید اینه که طرح بلند مدت بگیرید و الا نمیان برای 1 نفر سرعت پیش فرض طرحها رو دستکاری کنن.نقل قول:
البته اینکه سرعت سرویس بر حسب پروفایل تنظیم نمیشه و بر حسب طرح هست عجیبه . معمولا 1 بار براتون پروفایل ست میکنن دیگر همون میمونه و اولویت داره بر سرعت طرحها. احتمالا سیاست اون مرکز هست.
اخه جالبه وقتی که اعلام خرابی میکنم بعد از ۱-۲ روز درست میشه خیلی مسخرس . زنگ هم که میزنی خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و میگن نمیدونیم چرا اینجوری میشه .نقل قول:
الان سرعت دانلود شما رو چند هستش ؟ من سرعت ۱ گیگ هم گرفتم برای امتحان دیدم سرعتش تفاوت چندانی با بسته ۱۰۰ مگ نداره .
درود. من وی دی اس مخابرات دارم ولی منزل قبلی فیبر داشتم. کلا وقتی زنگ میزنی و میخوای سرعت رو بالاتر ببرن پروفایل رو دستکاری میکنن و همون میمونه . گفتم شاید سیاست این مرکز اینطوریه که سرعت طرح بر پروفایل اولویت داره و عملا ریستش میکنه.نقل قول:
با توجه به تجربیات دوستان نت بین الملل 1 گیگ عملا با طرح 100 مگ فرقی نمیکنه و فقط داخلی باز شده. البته مثل بقیه شرکتها از عدم اطلاع مردم استفاده میکنن و اسمشو میزارن اینترنت 1 گیگ ! باید باشه اینترانت 1 گیگ و اینترنت 100-200 مگ.
- - - Updated - - -
درودنقل قول:
نت بین الملل فقط یه کم بهتر شده
پینگ پایین نیومده و لی تاخیر خیلی کمی داره و حتی رو قند شکن همه چی رو آنی باز میکنه
من در کل راضی لم و اصلا پشیمان نیستم
دو تا خط نوری داشتم هر دو تا رو کردم پیش پرداخت 1 گیگ
رو بریج تا 880 مگ میره
رو مودم بالای 600 میره ولی برمیگرده رو 500
این عکس بریج بود
میتونید دی ان اس بزنید و ویدئو های یوتویب 12k بدون تاخیر آنی ببینید
خیلی توپه
یک هفته پیش سرویس را به 1 گیگ تغییر دادم سرعت آپلود از 25 شد 200 ولی سرعت دانلود همون زیر 200 موند با 2020 تماس گرفتم تیکت پشتیبان ثبت کرد و گفت پشتیبان تماس میگیره ولی با اینکه دیروز به بازرسی هم شکایت کردم هنوز هیچ خبری نیست.:sad:
پشتیبانی باسه شما هیچ کاری نمیکنه
مشگل شما اینه که رو مودم استفاده میکنی
مودم را بزار رو حالت بریج و یوزر پس را تو ویندوز بزن
یا از روتر های گران سرعت بالا مثل میکروتیک ایسوس یا لینک سیس و غیره استفاده کن
این جوری سرعت دانلودت میچسبه به 999
- - - Updated - - -
پشتیبانی باسه شما هیچ کاری نمیکنه
مشگل شما اینه که رو مودم استفاده میکنی
مودم را بزار رو حالت بریج و یوزر پس را تو ویندوز بزن
یا از روتر های گران سرعت بالا مثل میکروتیک ایسوس یا لینک سیس و غیره استفاده کن
این جوری سرعت دانلودت میچسبه به 999
باتشکر
من حالت بریج را تست نکردم اما هم مودم و هم کابل و هم کارت شبکه 1 گیگ ساپورت دارم از این نظر مشکلی ندارم.
دوستان سرعت اپلود شما روی چند هستش ؟ سرعت دانلودم خوبه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هستش ولی اپلودم موقع تست تا ۱۰۰ میره ولی بعدش میاد روی ۲۵ اینگار محدودش کردن .
درود
طرح یک ساله سرعت پنجاه فعال کردم ولی سرعت از یک گیگ شروع میشه و میرسه به صدو پنجاه مگ ،سرعتش فکر کنم محدود کرده باشن،راهی هست از محدودیت خلاص شد؟
طبق گفته خود مخابرات سرعت آپلود یک هشتم سرعت حداقل دانلود هست اما در سرویس 100تا200 که من تست کردم یک هشتم حداکثر سرعت دانلود بود یعنی یک هشتم 200 که میشه همان 25.نقل قول:
پس اگه سرویس 100 تا 200 هستی آپلود همین 25 هست و اگه سرویس 100 تا 1000 باشه آپلود باید 125 باشه.
فکر نکنم، همین که 50 هستی و 150 میگیری خودش خیلیه، البته از مخابراتی ها شنیدم دیگه 20 و 30 و 50 و 300 وجود نداره همه 100 تا 200 هستند و به یه تعدادی هم میتونن تا 1000 بدن اگه این سرویس را فعال کنن، که فقط بصورت نقد میشه فعال کرد یعنی باید سرویست را اگه پس پرداخته به پیش پرداخت تغییر بدی.نقل قول:
سلام این مودمی که مخابرات میده ۱۲۰۰ مارک و مدلش چی هست ؟
کیفیت داره برای سرعت ۱ گیگ؟
اگر مودم روی حالت بریج باشه و وصل بشه به روتر خوب سرعت کامل رو میتونه پشتیبانی کنه ؟
دوستان از شاتل فیبر نوری گرفتم رفیقم در یک محل دیگری هم شاتل فیبر نوری داره در بازی های آنلاین با سرور اروپا 20 درصد پکت لاست میده با خاورمیانه موردی نداره و دوستم این مشکل رو نداره
وقتی l2t*p سرور اروپا روی روتر ست میکنم مشکل برطرف میشه کسی نظری نداره مشکل از کجاس با پشتیبانی هم تماس گرفتم چرت و پرت تحویل میدن
سلام دوستان. من میخاستم مودم رو با لن به کامپیوتر نصب کنم. ولی طول کابل بالا حدود 20 متر لازم دارم. میخاستم بپرسم سیم پچ کورد رو 20 متری بگیرم بهتره یا سیم خود لن رو 20 متر بگیرم. لن باز خودش مدلهای CAT5 CAT5E CAT6 CAT6A , CAT7 داره . هدف اینه که سرعت اینترنت پایین نیاد.
با تشکر.
من متوجه نمیشمنقل قول:
منظور شما سرعت 1 گیگابایت بر ثانیه است یا 1 گیگابیت؟! قطعا سرعت دانلود تا 120 مگابایت بالا میره (تجربه داشتم) و تقریبا در تمام طول روز ثابته (بین الملل و داخلی) حالا اون 150 مگ که شما نوشتی به بایت هست یا بیت؟
درود
مسلما که بیت بر ثانیه- - - Updated - - -نقل قول:
درود
مسلما که بیت بر ثانیهنقل قول:
با این اوصاف راهی سراغ دارید؟نقل قول:
درود
دوستانی که سرویس فیبرنوری دارن لطفا اعلام میکنید که optic info. یا همون کیفیت خطشون چطوره،خط من -21 دسیبل هستش
- - - Updated - - -
درود
دوستانی که سرویس فیبرنوری دارن لطفا اعلام میکنید که optic info. یا همون کیفیت خطشون چطوره،خط من -21 دسیبل هستش
تا -27 نرمالهنقل قول:
برای من -25
سرعتم روی 200 بسته شده که تا 200 هم کامل میره.
یه قانونی مخابرات داره که تو قرارداد نوشته:نقل قول:
تبصره ۳: اگر مشترک درخواست اعزام کارشناس نصب و تحویل حضوری سرویس را داشته باشد، شرکت حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از اعلام رانژهی خط تلفن (برای خدمات باند پهن بر بستر FTTH/FTTB نیازی به رانژه نیست) و اعلام آمادگی تحویل سرویس به مشترک، سرویس را به صورت حضوری نصب و راهاندازی و دایر کرده و تحویل میدهد. شرکت متعهد است شروع قرارداد را از تاریخ امضای صورتجلسهی نصب توسط مشترک محاسبه نماید. اگر مشترک در این مدت شرایط و محیط را برای نصب و مراجعهی حضوری کارشناس آماده ننماید، زمان دایری سرویس ۷۲ ساعت پس از اعلام آمادگی تحویل سرویس از سوی شرکت در نظر گرفته میشود. و اگر مشترک درخواست اعزام کارشناس نصب و تحویل حضوری سرویس را نداشته باشد، باید حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از اعلام آمادگی تحویل سرویس از سوی شرکت، جهت دریافت نام کاربری، گذرواژه و اطلاعات لازم برای ارتباط با شبکهی شرکت را دریافت نماید. در صورت عدم انجام این امر در زمان گفته شده توسط مشترک، مبنای زمان دایری سرویس از زمان اعلام آمادگی تحویل سرویس از سوی شرکت لحاظ خواهد شد.
پنل رو ببینید روزهای مانده از سرویس داره کم میشه یا نه.
درود..
دوستانی که سرویس فیبر شاتل گرفتن معمولا کل پروسه راه اندازی از زمان ثبت نام/پرداخت/ارسال مدارک چقدر طول کشیده ؟
نقل قول:این وضعیت سرویس فیبری هست که پارسال برای شرکت گرفته بودیم:نقل قول:
3 مرداد آماده نصب بوده، با شکایت به بازرسی 17 مرداد اومدن فیبر کشی کردن و تحویل دادن، ولی سوم هر ماه حجم ریست میشد و ماه بعد شروع میشد! سرویس پس پرداخت هست و ماه اول چجوری قبضش حساب شد نمیدونم.
امروز بعد یکهفته اومدن داخل خونه فیبر رو اماده و مودم رو گذاشتن ، چقدر طول میکشه قعال بشه ؟ گفتن 10 روز ! میشه زودتر درست کرد ؟ اینترنت نداریم !
سلام
از شاتل گرفتید ؟ مودم چی هست؟
- - - Updated - - -
سلام
سلام
نه مخابرات ، مودم هواوینقل قول:
نه مخابرات ، مودم هواوینقل قول:
در پنل کاربری شما هم همه سرویسها به سرعت 100 تغییر کردن؟
۴۲۰ گیگابایتتانوما استاندارد ۴۲۰ گیگ- ۱ ماهه- ۱۰۰Mb پیشپرداخت۱۰۰ مگابیت در ثانیه / یک ماههتانوما استاندارد ۲۰ گیگ- ۱ ماهه- ۱۰۰Mb پیشپرداخت
۱۰۰ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
اگه این سرویس ها را خرید کنیم سرعت میاد پایین؟
داخل تهران مخابرات بهتر هست یا آسیاتک؟