این مودم رو الان با حول حوش 250 تومان میشه خرید شما توصیه میکنید برای خرید
Printable View
این مودم رو الان با حول حوش 250 تومان میشه خرید شما توصیه میکنید برای خرید
بهترین مودم td lte کدومه ؟ بعضیا میگن TF-i60 بعضیا هم میگن B-5142 ... موندم بین دوراهی
سلام
مودم outdoor zw101 دارم تو پشت بام بدون مانع کار گذاشتم از حدود 20 روز پیش. بر خیابان مطهری که تو نقشه هم کاملا سبز هست. از موقع نصب با کلی دردسر تونستم 13 تا 15 دسیبل سیگنال بگیرم با حدود 5 تا 6 مگ بر ثانیه دانلود. این قضیه به خوبی ادامه داشت تا امروز که سرعت به 1 مگ و سیگنال به 2-3 دسیبل کاهش پیدا کرده. مودم رو چک کردم تکون نخورده و همه چی مرتبه اما نمیتونم 3 دسیبل بیشتر بگیرم. کسی تجربه مشابه داره؟ پشتیبانی هم جوری صحبت می کنه انگار طلبکاره میگه سرعت 1مگ مناسبه از نظر ما. مبین نت درسته سرویساش زباله هست اما call center شون لاقل با ادب هستن.
پارازیت ماهواره روی سرویس های وایمکس تاثیر میگذاشت ،احتمال اینکه رو TDهم اثر بذاره لابد هستنقل قول:
5142 خیلی وقته فروش ندارهنقل قول:
ای ۶۰ هزینه الکیه
به نظر من ۲۱۰۱ به صرفست تو رنج خودش
و در کل تی دی رو اصلا پیشنهاد نمیکنم
قطعی با ۵ خط انتن دارم
اون مودم اصلا قابلیت وصل شدن به شبکه fdd ندارهنقل قول:
من هردوتا شودارم اگر امکانات t60 مودم b51داشت عالی بود .مثل نصب انتن اضافه کلید خاموش وروشن و...نقل قول:
t60 تا اپدیتی براش نیاد زیادجالب نیست البته b51 هم قبل اپدیت خیلی اشغالی بود ولی بعداپدیت خوب شد.الان t60همین وضع داره .ولی همینجورم خیلی چیز افتضاحی نیست خیلیم خوب نیست .اما حداقل از بقیه میگن جدیدتره.کلا همه مودمای ایرانسل تقریبا یکجورن
یه چنل تو تگرام دیدم که تو پرشین تولز هم طرف تاپیک داره مودم هایTF-i60 رو میده 180 و انلاک شدش رو میده 210 هر سیمکارتی روش کار میکنه یکی از دوستام خریده با همرا اول 13.5 مگ گرفته سرعت:n13::n36: کسی اطلاع نداره چرا اینقدر ارزون میده؟!!
نه متاسفانه جایی فعال نکرده درست حسابی 4x4 رو
منم چندبار از فروشندگان و نماینده ایرانسل اینجا پرسیدم , جوابی ندادن . فروم دیگه ای گفتن اینا مرجوعی هارونقل قول:
با قیمت پایین تر میگیرن و اینه که میتونن این قیمتا بدن . البته منظورم فروشگاههای سطح شهره نه اون طرف مورد نظر شما .
بهرحال من از نمایندگی ایرانسل مودم درچسب+100 گیگ برام فعال کرد 210 تومن , یعنی مودم افتاد 160 تومن!
احتمالی که من میدم ایرانسل سودش روی بسته های بعدیه و تعداد زیاد وارد کرده , خودش داره دامپ میکنه.
و هنوزم جا داره براش. بهرحال منکه راضیم و آنتن دهیش هم خیلی بهتر از قبلیاست . قطعی هم نداره .
شما هرجور حساب کنی i60 بهتره . هم هردو شبکه رو جواب میده هم جدیدتره , قیمتش هم که که در حد یه دانگلنقل قول:
usb شده . آنلاکش هم که میکنن میتونی سیم دیگه بگذاری . دیگه فکر کردن نداره!
دانگل usb جدیدا 359 هست ؟نقل قول:
کجا انلاک میشه؟ خب جدیده؟نقل قول:
ایا هر جدیدی بهتره؟ مثلا پراید جدید بیاد بازم بهتره؟
این اشغالای ایرانسل اصلا ارزش خرید ندارن، به خاطر همین، هرچی کمت هزینه کنی بهتره
مودم ها رو که ایرانسل تولید نمیکنه Huawei میزنه که تو کارش بهترینه. ظهر رفتم تو بازار چرخی زدم نمایندگی ایرانسل زده بود مودم پلمپ i60 با 100 گیگ نت 200 تومن 80% تخفیف زده بودن:n36::n36:نقل قول:
از شما کاربر قدیمی بعید بود , بهرحال توضیح واضحات اینکه دانگل 3372 حدود 130 و دانگل 8372 حدود 200 هستنقل قول:
پس این مودم با قیمت حدود 150 ,160 تومنش در رنج بین این دو قرار گرفته . نمیدونم کجای این مطلب مبهم بود.
همینطوره دوست عزیز , متاسفانه برخی اینجا پدرکشتگی عجیبی با این شبکه TD و مودم کذایی پیدا کردن احتمالانقل قول:
بخاطر پایین بودن کیفیت سرویس در منطقه شون , و حالا هرکس ابراز رضایت کنه مورد هجمه قرار میگیره .
من تجربه شخصی خودمو گفتم شما و دیگران هم بهتره خودتون امتحان کنید و تصمیم بگیرید .
به ایمیلم پیام اومد که مودم ثابت رو از ساعت 1 تا 6 صبح برای آپدیت فرم ویر روشن بذارید. یه i60 و GP2101 دارم. هر دو رو روشن گذاشتم ولی آپدیت نشدن و شماره ورژنهاشون همون قبلیه :n13:
چنتا سوال دیگه داشتم بی زحمت ... شما قطعی ندارین ؟ مودم Out door میشه تو بالکن نصب کرد یا حتما باید برد پشتبام ؟ اصلا توصیه میشه که مودم Out door خرید ؟نقل قول:
عزیز قیمت دانگل های usb رو که خودتون گفتید که هیچ , قیمت TF-I60 توی سایت خود ایرانسل 360 هست و همین قیمت رو هم به شما میدن وقتی برید تو نمایندگی حالا شما اگر جایی میشناسی که TF-I60 نو رو میدن 150 تومن من خودم هرچی موجودی داره اونجا خریدارمنقل قول:
درضمن firmware خود کارخونه ای هم فعلا موجود نیست برای i60 که بشه آنلاکش کرد
در این دو سه هفته ای که دارم استفاده میکنم ( و شبانه روزی روشنه ) هیچ نوع قطع و وصلی و هنگ و ریبوتینقل قول:
نداشته . لابد منطقه ما پوشش خوبی داره چون هرجای منزل گذاشتیم یا 5 خط بود یا 4 خط و کمتر هم نشده .
(البته تنها مشکل, کار نکردن التراسرف و فری گیت ایناست که نمیدونم تنظیمات مودمه یا روی TD کار نمیکنن)
اگه بالکن طبقات بالاست و مانع ومزاحمی نداره حتما جواب میده درغیر اینصورت پشت بام .
الان خیلی از فروشندگان مودم رو بشرط بهتون میدن که ببرید منزل تست کنید ببینید خوب آنتن میده یا نه .
نمونش همین کاربر سهیل h که در تاپیک مودم ها فعالن و نماینده ایرانسل . و درصورت جواب ندادن میتونید
مرجوع کنید . بنظر من عافلانه اش اینه که اول مودم داخلی تست کنید , جواب نداد بعد برید سراغ آوت دور.
نقل قول:الان دیگه واقعا بصرفه هست خدمت کاربران انجمن اموزش کامل انلاک مودم tf-i60نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرامی, مشکل شما اینه که زحمت یه سرچ کوچک بخودت نمیدی .نقل قول:
شما یه نگاهی به آگهی های دیوار شهرتون بنداز (مشهد بودی گمونم) خودت قیمت دستت میاد.
تهران هم که پره دیگه ماشالا . تو تاپیکش هم سوال کنید ببینید چند قیمت دارن ؟ همین امروزم بحثش بود.
اینم آدرس گروه-----/--------/BnQ9hQ80zqNsI0EEwESdmQ[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آدرس آنلاک این مودم :
بازم سخته براتون بگید شماره دفتر ایرانسل رو بدم با پیک میفرستن درخونتون .درچسب با 100 گیگ فعال
شده 200 تومن . ( اگه همه موجودیشونو خریدید ,بگید سوبسید مارو بزارن کنار!! )
سلام
دوستان احساس می کنم روند توسعه شبکه TD یه مقدار کم شده .
درست میگم ؟
اگه منظورتون پوشش هست که توقع نداشته باشین با این پهنای باند کمی که داره و این وضعیت آشفته اش پوشش رو گسترش بده ولی اگه منظور اینه که از نظر زیر ساختی گسترش پیدا کنه باید عرض کنم که از TD توی ایران بیشتر از این توقع نداشته باشین .حداکثرش همین هست و سرعتش با وایمکس کشورهای دیگه برابری میکنه.مثل 4.5 که کلی براش تبلیغ کرد و مودم هم داد بیرون ولی کاربردی نداشتن و سرعت با 4g یکی بود.نقل قول:
سلامنقل قول:
قطع و وصلی هاش رو درست کنه پوشش پیشکش , البته که گفتن تجهیزات وایمکس رو که از رو دکل ها جمع کنن تو مناطقی که پوشش TD خوب نیست به جاش تجهیزات TD میذارن
دوستان دیشب داشتم با td از فیلیمو فیلم نگاه میکردم و بسته ی فعال هم داشتم حتی اشتراک فیلیمو هم داشتم و بعد از چند ساعت تماشای فیلم به حساب مراجعه کردم و دیدم که تمام حجم مصرفی از فیلیمو رو به عنوان حجم بین الملل ازم کم کرده .ایا برای شما هم همینطوره ؟
سلام دوستان nat type چیه؟
میشه این مشکل حل کرد یا نه؟
چون تو خونه ما فقط ایرانسل خوب کار میکنه خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه
انصافا از این سرویس راضیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TD LTE ایرانسل -تهران. افسریه
من سوالم اینه که ورژن قدیم چند بوده و بعد از آپدیت باید چند بشه؟نقل قول:
چون میخوام مطمئن بشم که آیا مودمم در این بازه زمانی آپدیت شده یا نه
این سیمکارت های شاتل که داره توضیع میشه الان ... بعدا برای TD-LTE هم قابل استفاده هست یا دوباره شاتل سیمکارت جداگانه ای میده ؟
قابل استفادهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
از لحاظ فنی هیچ مشکلی نداره و وقتی TDD رو فعال کنن باید بشه از همین سیمکارت ها استفاده کردنقل قول:
اما مطمعن باش سیمکارت جداگانه می زنن تا مجبور کنن به همراه سیمکارت مودم انحصاریشون رو هم بخری
دوستان من اگه زمان دورم تموم بشه ، حجم باقی بیارم میسوزه ؟ یا اینکه اگه تمدید کنم به دوره بعد اضافه میشه ؟
من همین سوال رو چند روز پیش از ایرانسل پرسیدم، گفتن میسوزهنقل قول:
شما هر بسته ای که میخری یه حجم مشخص داره با یک زمان انقضا که بعد از تاریخ انقضا کل اون بسته از بین میره انگار که همچین بسته ای از اول نبوده.و چیزی به دوره بعد منتقل نمیشه .فقط موجودی حساب شما هر چقدر باشه به صورت دایم توی حسابتون میمونه برای مصرف ازاد بعد از اتمام بسته.نقل قول:
یعنی چی برای مصرف آزاد؟نقل قول:
مصرف بدون بسته که توجیه اقتصادی و عقلانی ندارهنقل قول:
یعنی برای مصرف آزاد از سیمکارتهای td-lte باید حجم داشته باشیم؟نقل قول:
آخه برای سیمکارتهای معمولی در صورتیکه بسته اینترنت هم نداشته باشیم به صورت آزاد میشه از اینترنت استفاده کرد
تی دی هم میشه اما واقعا به نظرت ارزش داره؟نقل قول:
دوستان تعرفه نامحدود که ایرانسل گذاشته 30 تومن محدودیت 4 مگ سرعت....کسی خریده ببینه سرعتش واقعا چطوره؟این بهتره یا همون بسته 3 ساعته 4g که 2 تومن میخریم؟