فعلن دیده بان نت خوبه ک پوشش سراسریش ضعیفه و طرحش برا جذب مشتریهنقل قول:
پارس مثل های وب باشه خوبه
Printable View
فعلن دیده بان نت خوبه ک پوشش سراسریش ضعیفه و طرحش برا جذب مشتریهنقل قول:
پارس مثل های وب باشه خوبه
سلام
دوستانی که با پارس مشکل نوسان snr همراه با قطعی های پی در پی دارند چطور مشکلشون حل میشه؟
الان زنگ زدم طرف حرفهای تکراری تحویلم داد برو مودم رو سر خط تست کن و از اینجور حرفها
قبلا یه بار یکی از پشتیباناشون مشکل راحت حل کرد ولی این یکی حرف تکراری تحویلم داد
ن داداش مشکل من همچنان برقرارهنقل قول:
پهنای باند و سرعت خطتت رو کم کن ؛ snr زیاد میشه مشکل حل میشه .
در زمان اداری با 1585 تماس بگیری و کارشناس های رده بالاتر تهران جواب بدن ؛ دستشون واسه تغییرات بازتره .
حرف تکراری هم نیست دیگه ؛ راهش همینه کار دیگه نمیشه کرد
باید سیم کشی داخل خونه رو کامل از مدار خارج کرد و مودم رو مستقیم به سرخط زد ، بعد SNR رو چک کرد و زنگ زد کارشناس هاشون و اعلام کرد که مودم سر خط وصل هست و تا حداکثر ممکن سرعت رو تنظیم کنن برای اینترنت
بعد اگه توی خونه همچنان مشکل پا برجا بود ؛ میتونی مثل من 60 متر کابل فشار قوی برق بخری که عایق خیلی خوب و زیادی داشته باشه و رشته های افشان خوبی داخلش باشه ، اونوقت بدون قطع کرد و تیکه کردن کابل تا محل مودم سیم کشی انجام بدی ، اتصالات رو لحیم کنی و بطور کلی تلفن ؛ فکس ؛ اسپلیتر و هرچیز دیگه ای رو خط تلفن داری واسه همیشه ببوسی بگذاری کنار ، تا SNR خط تلفن در محل ورود به خونه تبدیل به SNR همیشگی مودم شه .
دوساله کیفیت خط من با انجام این کارها تکون نخورده ؛ با اینکه بخشی از کابل در فضای بیرون قرار داره و آب و برف و بارون خورده بازم مشکلی پیش نیومده ؛ کابل رو از یک مسیر بطورکلی مجزا اوردم که از سیم های برق دورهست.
شش ماه خطم روی 16 مگ بود و هیچ مشکل و قطعی هم نبود اما چون SNR شده بود 9 زنگ زدم سرعت خط رو کم کردم 12 کردم ؛ الان SNR همیشه بین 15.5 تا 17.5 هست برای دانلود ؛ آپلود روی 1 مگ هست و SNR اونم 16 تا 18 هست.
جشنواره ترافیک را هم تمدید کردننقل قول:
میخوان تا آخرین لحظه ترافیک بفروشن
از های وب بهتره بازنقل قول:
شاتل از های وب بهتره تعرفه هاش ؟نقل قول:
فکر کنم هیچکدوم از تاپیک ها رو نخوندین از صبح دروضعیت مشابه مثلا برای 30گیگ حجم شاتل گفته فقط ده گیگ خارجی بقیه داخلی اما های وب زده همه خارجی اگه داخلی استفاده بشه حجم نصف حساب می شه
شاتل درواقع خودکشی کرده
آره ندیدمنقل قول:
من فکر کردم این حجم های بین الملل هست
بعد اینو دیدم:
- کاربر میتواند به اندازه یک سوم میزان مصرف منصفانه را برای ترافیک بینالملل استفاده کند.
:n04::n04:
عملا افتضاحه
مگه نباید از فردا طرحهای جدید اجرایی بشن؟نقل قول:
اسیاتک و پارس انلاین و صبانت هنوز تعرفه های جدیدشون اعلام نکردن
من که چشام اب نمی خوره ...نقل قول:
احساس می کنم باهم حسابی توافق کردن ...قشنگ معلومه حجماشون 4-5 گیگ باهم فرق می کنه که یعنی هیچی
10 آذر شد هنوز خبری از تعرفه های پارس آفلاین نیست.:n15:
دوست گرامي پارس آنلاين تمام شد هاي وب آن را خريد مشتركان فعلي پارس آنلاين تا تمام شدن سرويسشان پارس آنلايني هستند بعد از آن مشترك هاي وب هستند و اگر نخواستند به شركت ديگري كوچ مي كنند.نقل قول:
من نمیدونم این پارس آنلاین چه غلطی داره میکنه که تا حالا مصوبه رو اجرا نکرده الان سه روزه که سرویسم تموم شده و مجبور شدم از اینترنت همراه اول استفاده کنم انگار قراره اپلو هوا کنن
اون که از ابتدای سال بعد اجرا میشهنقل قول:
الان پارس باید تعرفه جدید بده مثل همه شرکت ها
ای بابا پس چرا پارس آنلاین تعرفه جدید رو قرار نمیده
من که حجمم تموم بشه از این شرکت آشغال گرون فروش حجم دزد میرم
آسیاتک، پارس آنلاین، صبا نت، فن آوا، پیشگامان، ماهان نت، سپنتا, رهام داتک و بیتانت هنوز تعرفه هاشونو اعلام نکردن البته فن آوا گفته امروز تعرفه های جدید رو می زارهنقل قول:
میگم جدیدا کسی مشکل پینگ نداره بعده ساعت 10 شب به بعد؟
الا 1 هفته است قشنگ بعده ساعت 10 شب پینگ با این که کمه 100 اینا ولی کافیه بری تو گیم یا یه سایت باز کنی هی بالا پایین میره 168 235 500 و... رسما نمیشه بازی کرد بعد ساعت 1شب اینا درست میشه
دوستان کسی با پارس آنلاین تماس نگرفته ببینه کی لیست تعرفه هارو اعلام میکنن؟
گند زدن
سرویس ۱۶ مگ ۵۰ گیگ ترافیکش کمتر از اسیاتک :/
من ک جمش میکنم سرویس ۴ مگش ۱۸ گیگ کمتر اسیاتک و ۶۸ گیگ کمتر از دیده بان نت :/
از شاتل فقط بیشتره :)))))))))) ولی خوب باید 16 مگ رو بگیری تا مثلا بگیم اره !!!! تازه خط ها که همه رو 8-9 مگن مجبورن پوله 16 مگ رو بدن ولی بازم جای شکرش مثل شاتل و مخابرات نشدهنقل قول:
تعرفه های جدید نسبت به خود شرکت پارس آنلاین که گرون فروش ترین isp هست خوبه. من قبلا 58 گیگ میگرفتم 140 تومن الان 100 گیگ میشه 80.
به حجم دزدی هم مثل گذشته ادامه بده بازم برای من 100 گیگ در ماه کم نمیاد.
من ترافیکم تموم بشه خطمو جمع میکنم از این گران فروش ، حجم دزدنقل قول:
مخابرات تعرفشو عین های وب زده الان ، شاتل هم قیمت ها رو پس گرفتنقل قول:
فقط شبانش خوبهنقل قول:
اگه شبانه رو حذف کنه منم ۱۰ گیگم تمام شه جمع میکنم
اره - شاتل هم به غلط کردن افتاد.البته پارس کلا سه یا چهار ماه با این تعرفه می مونه اخرش میشه جز های وب دیگه تموم میشهنقل قول:
منم از جدول تعرفه پارس راضی نیستم میتونست یه سی درصدی بیشتر اختصاص بده به سرعتهای پایین تر از 16 چون سه شرکت مخابرات و های وب و اسیاتک این کار رو کردند!نقل قول:
فقط یه جه نوشته انرژی ها باقی میمونه و یکی از انرژی ها هم دانلود رایگان 8-10 هست! الان میخوان باشه دانلود رایگان یا نباشه بالاخره؟!
آقا یه راه حلی به شما میدم که موقتا میتونه مشکل نوسان snr رو حل کنهنقل قول:
مثلا سوکت رو از پریز تلفن در بیارید و دوباره جا بندازید،یا سیم تلفنی که به پریز وصل رو دربیارید و دوباره جا بندازید(ولی خب اینطوری ممکنه جا پیچ پریز تلفن هرز بره مثل پریز تلفن ما که از نوع سوکت داره و هرز رفت)
اگر هم دیدید اوضاع خیلی خرابه شکایت کنید سامانه 195 چون اینها به جای اینکه کمی وقت بذارن تا مشکلو از سمت خودشون حل کنند میخاین مشترک رو بفرستند دنبال نخود سیاه
----------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال این مصرف منصفانه که زده مثلا 2 مگ 16 گیگ یعنی چند گیگش برای ترافیک خارجی میشه و چند گیگش برای داخل؟
این کلا خارجیه. اگه از داخلی استفاده بشه نصف این خارجی حساب میکنن مصرفش رونقل قول:
یعنی هر 2 گیگ داخلی برابر 1 گیگ خارجی (خودشون معادل میکنن تو پنل)
همین کار میکنم دوباره بعد یکی دو ساعت snr افت میکنهنقل قول:
با این تعرفه ها مجبورم تخلیه کنم
دوباره کارمندای گند مخابرات باید سر کله بزنم پووف:n34:
اگه روی همین سرویسا با همین تعرفه دانلود۲ تا ۷ رو نگه دارن حداقل دانلودر ها میانسمت پارس وگرنه کلی ریزش میکنه و مشتریاشون کوچ میکنن اینور اونورنقل قول:
وای اینا چرا اینطورین ، تو ده دقیقه دو اکانت خودم و داداشمو بلاک کرد
یک هفته دیگه طول میکشه این وضعیت استیبل بشه.نقل قول:
الان قراردادها مشکل دارن و احتمالا از فردا سازمان تنظیم مقررات شروع کنه گیردادنها رو...
یه ایراد تفکیک داخلی خارجی بود که بصراحت سازمان گفت همچین جدولی مردوده .... و شاتل هم رو هواست
یه ایراد نرخهای بالا برای نیمه پایینی سرعتاست که احتمالا پای همین پارس رو بگیره
بحث تضمین سرعت که باید تکلیفش روشن بشه
و بخث دانلود شبانه!
تا اخر هفته بعد کمی وضعیت بیشتر شفاف میشه
من گفتم ۵۰ گیگ حجم کمتر از اسیاتک بلاک شدم :/نقل قول:
کلن پنج گیگ ترافیک دارم . تموم بشه تخلیه و میرم یه جا دیگه ثبت نام میکنم.:n13:
کلن شرکت کلاهبرداری هست این پارس ان لاین . هم گرون فروشه هم دزدی ترافیک میکنه . :n34:
بسته انرژی خریدم رفتم سایت آپارات همشو بین الملل حساب کرده . زنگ زدم میگم چرا این جوریه . میگه خیلی هم دلت بخواد چهار تومن دادی بهت پنج گیگ ترافیک دادیم :n10:
حیف که میخوام تخلیه کنم وگرنه ازشون شکایت میکردم . هم بابت این حرفش و هم بابت بلاک کردن تو اینستاگرام چون سری قبل هم بعد از دو ماه بیست گیگ ترافیک بابت پولی کردن آپلود رایگان خسارت دریافت کردم:n01:
واس منی که فقط از مخابرات و شاتل و پارس میتونم بگیرم ، با حساب اینکه مخابرات تکلیف حجمشو مشخص نکرده و هر سایتشم یه جدول متفاوت گذاشته فعلا مجبورم همین پارس آنلاین بمونم ، تا ببینم جدول جدید شاتل چطور میشه
یه سوال ، چند ماه یگه کل مشترکا منتقل میشن به های وب با همون قیمتا های وب دیگه؟
چون های وب الان تو منطقه ما پورت نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدترین تعرفه!!!
دوستان اعتراض کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا کم فروشی و حریص بودن تو ذات پارس آنلاین هست. امیدوارم دوستان اعتراض کنند شاید پارس آنلاین هم مثل شاتل تصمیم به تغییر تعرفه هاش بگیره.
سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 30 گیگ ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 16 گیگ خارجی
سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 42 ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک: نداره
پارس آنلاین: 25 گیگ خارجی
سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 57 ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 32 گیگ خارجی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: 96( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 48 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 120 گیگ خارجی
مخابرات: 130( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 100 گیگ خارجی
داداش اسیاتک که دومگش 25 نیست 16 اندازه همین پارس هستش مخابراتم نصفه است می شه همون 15 همشون سرتا پا یک کرباسن
- - - Updated - - -
داداش اسیاتک که دومگش 25 نیست 16 اندازه همین پارس هستش مخابراتم نصفه است می شه همون 15 همشون سرتا پا یک کرباسن