سلام آقا دو تــا ســوال این بسته پنج گیگ تعطیلات چرا نیـــست ؟ چرا نمیشه خرید ؟
بعد الــان روی شاتل لند مثلا فایل مداحی آپلود کنیم دانلودش رایگانه برای مــا؟
Printable View
سلام آقا دو تــا ســوال این بسته پنج گیگ تعطیلات چرا نیـــست ؟ چرا نمیشه خرید ؟
بعد الــان روی شاتل لند مثلا فایل مداحی آپلود کنیم دانلودش رایگانه برای مــا؟
والا ما واقعیت رو در مورد شاتل به دوستان گفتیم حالا دیگه خود دانید.در مورد گیگ خوری هم به زرص قاطع باید گفت که همه اپراتورها گیگ می دزدند اینکه کاملا جا افتادس ولی شاتل از تخم مرغ دزدی به شتر دزدی رسیده و در آخر باید بگم دوستان هر چی میخان مغلطه کنن بر ضد اینجانب من که قصد تخلیه دارم.
یک آپـلودسنتر هستش مال خودشـاتل. میتونین توش ریـموت آپلودکنید بعد دانلودکنید، بسته شـاتل لـند رو که بگیرید ماهانه باتخفیف10هـزارتومن، میتونید ماهی 5 تـرابایت دانـلودکنید.نقل قول:
ربطی به مداحـی اینا نداره. چون سـرور داخل ایـرانه، و نت داخلی داره، فایـلهایی که سـرورش قـلیتره رو نمیتونید دان کنید. بسته شاتـل لند رو که بگیرید بله رایـگانهنقل قول:
شما تخـلیه کن! واسه ما که خـوب بوده مشکلی هم نداریم. میتونید DU meter یا networx نصب کنید با دقت مصرفتون رو چک کنیدنقل قول:
پس پولم باید بدیم :n29: تو سرش بخورهنقل قول:
سرعت شبانه در جشنواره تابستانه روی چند محدود میشه?
سرعت روزانه محدوده?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
شاتل جشنواره هاش شبانه نداره .
از خارج میشه رو شاتل لند آپلود کرد یا نه؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
یعنی قانون مصرف منصفانه روش اجرا نمیشه؟نقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
نه ولي ٤،٥ روز از هفته مشكل داره!نقل قول:
يا سرعتش كمه يا فايل ريموت نميشه يا....
اگه فكر ميكنين ميتونين هرموقع خواستين ازش استفاده كنين نه اينطور نيست
مواقعي كه خلوته سرور هاش خوبه
سلام. میشه کمکم کنید.میحام یکی از سرویسها رو آنلاین بخرم.مرحله اخر ازم کد اشتراک و پسورد میخاد.کد رو دارم مرحله قبل داد ولی پسورد چی باید بزنم?مرسیی
سلام. میشه کمکم کنید.میحام یکی از سرویسها رو آنلاین بخرم.مرحله اخر ازم کد اشتراک و پسورد میخاد.کد رو دارم مرحله قبل داد ولی پسورد چی باید بزنم?مرسیی
فکر کنم 5 شماره اخر خطتوننقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
زدم اینم نشد
خود شماره تلفنتون بدون کد شهر بزنیدنقل قول:
کی گفته پینگ مخابرات بهتره بازم استان به استان و شهر به شهر و حتی مرکز به مرکز این موضوع فرق میکنه الان من پینگم به 4.2.2.4 125 تا قبل از این مخابرات داشتم با مخابرات پینگم به همین سرور 160 بود و اصلا ثابت نبود مثلا تا ساعت ده روی 130 بود تا دوازده روی 150 بود همینطور که یوزر اضافه میشد پینگ هم بدتر میشد و انقدر تایم اوت میگرفت که سایت هارو به سختی باز میکرد.نقل قول:
حرفای این دوستمون تایید میشه به شخصه واسه من دو حالت داره یا سرعت روی 70kb یا 1.8mb حد وسط هم نداره در روز حدود 6 ساعت سرعت روی 70kb اونم درست وقتی که ادم میاد پشت سیستم.:n27::n27:نقل قول:
دوستان من ارت چهار هستم
سه روز پیش صب زدم ۵ گیگ دانلود کردم بعد از چند ساعت انتظار حالا بعد از اون دانلود پنج گیگی سرعت دانلودم از ۶۰ بالاتر نمیره
یعنی ما نامحدود ها پنج گیگ بعد از مدت ها نمیتونیم در یک روز دانلود کنیم؟!!
الان چاره مشکل چیه دوستان چجوری باید درسش کرد
خودش درست میشه یا باید کاری کرد
این بسته های خرید حجمش واقعا به صرفه است الان 100 گیگو خریدم 72 تومن
مشکلش ایته همیشه اینجور بسته هارو نمیذاره:n27:نقل قول:
والا ما که برا 1 سالمون حجم خریدیم فکر کنم توی مناسبتها جشنواره دوباره فعال شهنقل قول:
من الان نزدیک ۲ روز که نت ندارم یعنی دارم ولی با سرعت ۱۵ کیلوبیت. :n21:
در واقع هیچ کاری نمیتونم بکنم.
ماه پیش که سرویس آرت ۱ داشتم سرعتو خوابوندن و گفتن شما مصرفتون زیاده سرویس بالاتر تهیه کنید الان آرت ۲ گرفتم بازم سرویس رو محدود کردن و باز هم میگن سرویس بالاتر بگیرید. یعنی کلاه برداری واضح تر از این هم میشه؟!
بهشون میگم راهکار بدین قوانین رو برام توضیح میدن! :n29:
منم انلاین خریدم ولی همچین چیزی ازم نخاستنقل قول:
اگه مشکل همچنان هست بهتره با تلفنی اقدام کنید
به نظر من با این همه جشنواره ترافیکی که شاتل گذاشته گرفتن سرویس آرت توجیهی نداره، شما یه سرویس اکو بگیر و بعد بسته به میزان مصرفت یکی از بسته های ترافیکی جشنواره هاش رو هم بگیر مثلا الان داره 100 گیگو با 60 درصد تخفیف میده 66 تومن که واقعا خوبهنقل قول:
در کنار اون امکان استفاده از شاتل لند رو هم دارین
در کل شاتل زیاد به مشتری های آرت اهمیت نمیده. بیشتر سعی میکنه همه رو بکشونه سمت اکو
با سلام من امروز برای ثبت نام 18 ماهه 144 گیگ رفتم شاتل گفتند این سرویس برای فرهنگیان و دانش اموزان و دانشجو یان هست برای کاربران معمولی این سرویس رو نمیدیم . متاسفانه روی خود سایت راجع به این مسئله چیزی نوشته نیود انها طبق معمول گفتند اطلاع رسانی کریم حالا کجا نمیدونم. بهر حال دو تا سرویس گرفتم یکی سرویس یکساله یا حجم 60 گیگ و اون یکی اکو 6144 سه ماه بدون شبانه ( چون من از شبانه استفاده نمیکنم)
فقط حجم نتونسم بخرم چونکه گفتند بعد از نصب میتونی حجم بخری . بهر حال امیدوارم از این اسیا تک بهتر باشه که امروز فسخش کردم.
سلام
عزیـــزانی که توی سرشماری نفوس و مسکن امسال اینترنتی شرکـــت کردن برن پنل مای شاتـــل
قسمت خرید ترافیــک نوشته " حجم سرشماری " کد آماری شون رو وارد کنــن دو گیــگ اینترنتشون بگیــرن :n16::n12:
سلام من میخوام اینترنت شاتل بگیرم میخواستم بدونم کدوم بسته هاش شبانه رایگان داره؟ و اینکه میشه بسته 100 گیگ رو همزمان سفارش داد یا باید صبر کنم اینترتنم وصل شه بعد چون بعید بدونم تا سی ام وصل شه
یه سوال دیگه شاتل همه سرویساشو رو 16 مگ میبنده؟
مرسی:n16:
توجه : مشتركين عزيز همان طور كه مى دانيد شاتل امكان حضور آنلاين و رايگان كاربران خود را در طرح ملى سرشمارى نفوس و مسكن كشور فراهم كرده است.توجه :
خرسنديم به اطلاع برسانيم مشترکینی که اطلاعات خود را با استفاده از این سامانه ثبت کردهاند میتوانند با مراجعه به سايت ماى شاتل و وارد كردن كد دريافتى از سامانه سرشمارى در بخش خدمات ترافیک، از دو گيگ ترافيك تشويقى شاتل بهرمند شوند.
تا جایی که من میدونم شبانه رایگانش نیم بهاستنقل قول:
نه تا اینترنتت وصل نشده نمیتونی بخری چون تا کامل وصل نشه پنل هنگام ورود میگه که هنوز وصل نشده و نمیتونی نه ترافیک بخری نه طرح دیگری
بله تا جایی که خطتون کشش داره
دوستان من معمولا 1 ماهه میگیرم
اگه بسته 100 گیگی رو بخرم امکان انتقال به دوره های بعد هست؟
ممنون
سلام دوستان میشه یه برنامه بهم معرفی کنید که آیپی اینترنتم رو عوض کنه؟
با تشکر
فکرکنم هست:n15:نقل قول:
شبانه نیم بهاس؟پنج تومنی که پس هرماه میدیم چیه داداش گلم؟:n36:نقل قول:
سلام
دوستان به نظرتون بهترین نرم افزار مدیریت ترافیک که دقت بالا و کمترین خطا رو داشته باشه کدومه ؟ بر اساس تجربه بگید لطفا
تاپیک های دیگه هم سوال کردم شاید به نتیجه بهتری برسم
ازبین برنامه هایی که داشتم بهترینش DU Meter بود:12:نقل قول:
من کد سرشماری رو وارد کردم از سامانه امار هم برام SMS اومد ؛ ولی 2 گیگ ترافیک اضافه نشده هنوز
كد رهگيري رو كجا وارد كردي دوست عزيز ؟نقل قول:
چقدر مصرف داشتین ماه پیش؟نقل قول:
آخه قابل اطمینان نیستن. شاید ۲ ماه خبری از جشنواره نباشهنقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
دوستان من مصرف وبگردیم زیاده کدوم بسته رو پیشنهاد میدید چون اکثرش حجم ماهانه شون کمه میترسم تا تخلیه کنم و رانژه بشه نتونم 100 گیگ رو بگیرم
کسی art5 سرعتش چجوریه؟ و اگه محدود کنن سرعت میاد رو چند؟
با تشکر:n12:
سلام دوستان
شاتل شبانش مصرف منصفانه داره؟اگه داره همه جا برقرار؟زنگ زدم نمایندگی گرگان گفتش که ما نداریم.نظرتون چیه؟
اصلا پايه گذار و پيشاهنگ اين مصرف منصفانه همين شاتل بوده :n02: بقيه هم از اين ياد گرفتننقل قول: