بله قیمت 50 رو ایشون میگن.نقل قول:
Printable View
بله قیمت 50 رو ایشون میگن.نقل قول:
آخ چرا اینقدر گرون شد !!!! برج 3 و 4 بود قیمت رو از نمایندگی گرفتم یعنی تو این چند ماه 1 میلیون اومده روش.!!!!!!؟؟؟نقل قول:
سلام
هنوز کسی جواب من رو نداده !
کاربر فعال انجمن ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاريخ عضويتNov 2007پست ها5,616
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان VT30 رو 6.5 قیمت دارم و ST30 رو 5 ! میارزه 6.5 بدم پای VT30 ?
در ضمن، اینکه ST30 قدیمی تره آیا باعث میشه در صورتی که مشکل دار بشه تعمیرش دیر و یا غیر ممکن باشه ؟!
اینکه می ارزه یا نه دیگه تصمیم با شماست.اون زمان که دلار 1200 تومن بود قیمت این تی وی نزدیک 3 تومن بود.حالا که دلار دولتی شده 2500 یعنی دوبرابر قیمت ؛این تی وی شده 6.5.اینجوری وقتی به قضیه نگاه می کنی همه چیز عادی و نرماله ولی وقتی از این دید به این قضیه نگاه می کنی که تلویزیون 3 تومنی رو باید بخری 6.5 اوضاع ناراحت کننده به نظر میرسه.نقل قول:
st30 و vt30 هم تولید یکسال هستند و قدیم و جدید ندارند.در صورت بروز مشکل هم شرکت بانیان موظف هست که به شما خدمات بده.
راستی شما این قیمت رو از کجا داری؟به نظر من میشه با قیمت پایین تر پیدا کرد.دیدم یه تاپیک هم تو فروم همسایه زدی.:sq_25:
دیر بجنبی بدتر هم میشه.جدیدا خ جمهوری نرفتی نه؟نمایندگی های سونی که کلا تعطیله.حتی نلویزیون ویترینی هم به زور داره.پاناسونیک هم که هر چی داره به دیوار وصله و هر چی بخوای میگه همین یکی مونده.سامسونگ و ال جی هم کلا فقط تلویزیون 3D می فروشن و به غیر از سه بعدی مدل دیگه ای ندارن و در حال مگس پروندند.شارپ و فیلیپس و ایکس ویژن هم اصلا معلوم نیست تو این آشفته بازار کجا هستند.نقل قول:
حالا میرم جمهوری رو زیر و رو میکنم با 4.5 هم اگه پیدا شد میگیرم ST30 50 اینچ رو !
نقل قول:
بنی جان، به این امید نباش اصلا!
یک و نیم ماه پیش تو مشهد 4800 بود st30، اون موقع قیمت دلار 2200 بود، الان شده 3500.
الان خیلی کم باشه همون قیمت قبله وگرنه باید 5500 یا 6 شده باشه.
اگر بخواد 5.5 باشه میرم VT30 میگیرم خوب ! ولی تهران چند جا زنگ زدم قیمت 4.7 دادن ! فقط باید بگردم ببینم پایینترم پیدا میشه یا نه !
××× راستی، یه دونه 50ST30 دسته دو پیدا کردم 50 ساعت بیشتر روشن نبوده به گفته صاحابش و البته پلاستیک های قاب و سایر موارد هم جدا نشده.
منوی خاصی موجوده که بتونم یه جورایی تست سلامت بگیرم + ساعت کارکرد ؟!
اگر کسی از دوستان اهواز هست و میتونه تی وی رو تست کنه ممنون میشم بهم اطلاع بده.
باید پاناسونیک رو تحریم کنیم اخه این چه قیمتیه واسه یه تی وی !نقل قول:
شما مگر ایـــران زندگی نمیکنید ؟! :Dنقل قول:
دوستان نظرتون در مورد مدل پلاسمای دو بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟تولید چه سالیه؟ و از قیمتش خبر دارید؟
دوستانی که سه بعدی گرفتند به نظرشون ارزش هزینه بیشتر رو داشته؟
از دوستان کسی هست بدونه چرا تلویزیون پاناسونیک مدل TH-L32E30R Viera زیرنویس فیلمهای خارجی رو پخش نمیکنه ؟ من چند نوع فرمت رو مثل SRT.SUB.iDX امتحان کردم ولی باز فیلمها را بدون زیرنویس نشان میدهد آیا مشکل از فرمت زیرنوس است ؟ دفترچه راهنمای تلویزیون رو که نگاه کردم اشاره کوچکی به پشتیبانی از زیر نویس را کرده بود ولی چه نوع و چه فرمتی رو ننوشته بود دوستان اگه اطلاع دارند راهنمایی کنند.
تلویزیون VT30 بنده هم که شاخ پاناسونیک ها بوده زیر نویس نشون نمیده. اصلاً هم برام مهم نیست. چون من برای کیفیت تصویرش خریدمش نه زیرنویس.نقل قول:
اونها که زیرنویس نشون میدن سامسونگ و ال جی هستن.
1. یک پلاسما معمولی مدل 2011نقل قول:
2. قیمت ندارم
3. مدلهای سه بعدی مزیتشون فقط سه بعدی بودن که نیست. توی دوبعدی هم تصویرشون فرق داره. این نئوپلاسماها کنتراست خیلی بهتر و مصرف برق کمتری دارند.
اون زمان که ما گرفتیم دلار 1050 تومن بود و مدلهای High End نئوپلاسمای پاناسونیک واقعاً می ارزید.
الآن با دلار 3500 تومن توانایی خرید آشغال ترین مدلها هم برای مردم مشکل شده و خرید هیچ مدلی نمی ارزه.
سلام دوستان
نظرتون راجب x50 چيه؟
حدوداً ٣.٥ قيمتشه
از v20 بهتره؟
ارزش داره بگيرمش؟
مدل های جدید پاناسونیک هنوز نیومده ایران؟
چه گرون!نقل قول:
اصلاً ارزش این قیمت رو نداره.
V20 خیلی سرتر از اینه.
خیر. شاید دیگه اصلاً وارد نشه.نقل قول:
اکثر اجناس خارجی توقف واردات داشتن.
لوازم خانگی و صوتی و تصویری چون جزء اولویتهای 9 و 10 هستند ارز مبادلاتی نمی گیرند و قیمت دلار وارداتیشون 3500 هست. بنابراین وارداتش نمی ارزه.
سیاست دولت هم اینه که با افزایش قیمت دلار، اقتصاد مقاومتی رو به زور اجرا کنه تا مردم به اصطلاح آقایون اجناس لوکس خارجی نخرن.
بابا دمشون گرم.
یه مدت بود با خودم میگفتم اینا میخوان یه کاری کنند که مردم به دلار 2 تومنی راضی بشن! حتی فکرش رو نمیکردم روزی برسه خودم آرزوی دلار 2 تومنی رو بکنم!
امروز قیمت کردم سایز 50
VT30=6
ST30=5150
روزی روزگاری ... نه دهه 40 و 50 ... همین 10 ماه پیش قیمت این پانل 2780 بود .نقل قول:
تورم در ایران سه رقمی شده ولی هنوز آمارها رو 24 درصد قفل شدن ...
یادش بخیر همه میگفتیم شاید vt50 هم یه روزی بتونیم بخریم ولی انگاری همین vt30 که خریدیم باید هر روز براش اسفند دود کنیم تا خراب نشه چون ممکنه اخرین تی وی عمرمون باشه!!!
اميدوارم اينقدر عمر كنيد كه از يادتون بره بعد از vt30 چندتا تي وي عوض كردي:20:نقل قول:
فقط به قول استادي كه ميگفت تو ايران تي وي خيلي بيشتر چيزي كه براش تعريف شده است روشنه. ميشه مواقعي كه جلوي تي وي نيستيم خاموشش كنيم تا عمر بيشتري داشته باشه و در طول زمان استفاده هميشه بهترين كيفيت بهمون بده.
بلاخره یه 50ST30 گرفتم :دی که خیلی عالیه...
حالا تلویزیون دیجیتال رو چطوری راه بندازم ؟:دی
بوستری که برای آنالوگ استفاده میشه باید حذف بشه ؟
وقتی سرچ میکنم بدون بوستر، برای دیجیتال چیزی پیدا نمیکنه و فقط آنالوگ میاره !
آنتن هم که فکر نمیکنم نیازی به تغییر باشه، درسته؟
یک مشکلی دارم با این پنل:
در تمامی منو ها و تصاویر پرش تصویر دارم، پرش که نمیشه گفت، یه خط افقی پهن میاد وسط صفحه توی یکی از فریم ها و به صورت سریع غیب میشه، نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه !
توی حالت داینامیک و عادی و تمامی حالت های رنگی این مشکل دیده میشه، دیروز دیده نمیشد ! امروز دیده شده.
دلیلش چیه ؟
تلویزیون هنوز توی ساعت های اولشه
ویرایش :
با خاموش کردن 10 دقیقه ای مشکل حل شد، ولی دلیلش چیه ؟!آیا پنل مشکلی داره ؟!
ویرایش :
با گذاشتن گزینه P-NR روی حداکثر نویز و پارازیت تا د ولی هنوز هم موجوده کم و بیش.
در مورد سیم ارت چیزهایی شنیدم ولی در دفترچه چیزی ندیدم.
تلویزیون روی شیشه روی زیر تلویزیونی قرار گرفته.
داداش گلم در مورد خط وسط باید بگم که تی وی من هم 1 ماه پیش همین حالت رو داشت دقیقا و بعدش از 1 هفته کلا دیگه روشن نشد ..فرستادم گارانتی فعلن که با این شرایط و اوضاع اقتصادی دارن سر میدوونن منو ...ولی طبق اخرین گفته گارانتی احتمالا اشکال از مدار برقیش باید باشه و با یه تعویض برد مربوطه تی وی مثه روز اولش میشه..
البته امیدوارم مورد تی وی شما مسله خاصی نباشه ...امیدوارم
مبارک باشه داداش امیدوارم مشکلی نداشته باشه و عمری برات کار کنه من یه جایی خوندم که پلاسماها اوایل استفاده به خاطر فسفر پنلشون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنند که بعد از مدتی برطرف میشه. حالا بیشتر پرسوجو کنی بهتره کار از محکم کاری عیب نمیکنه!!!
جسارتا قیمت این مدل یا 42 اینچش الان چنده ؟
تو پلاسماهای پاناسونیک تا 1.5 چی هستش؟ کیفیتش در مقابل led و lcd های مارکهایی مثل سامسونگ و ایکس وژن چطوره؟
مصرف برق پلاسماها چندواته ؟
نقل قول:نقل قول:
قیمت هم 5200 برای 50 بود ... ولی برای 42 قیمت ندارم.
ویرایش :
با گذاشتن گزینه P-NR روی حداکثر نویز و پارازیت تا د ولی هنوز هم موجوده کم و بیش.
در مورد سیم ارت چیزهایی شنیدم ولی در دفترچه چیزی ندیدم.
تلویزیون روی شیشه روی زیر تلویزیونی قرار گرفته.
دوستان کسی راجع به نشان دادن زیرنویس در تلویزیونهای ویرای پاناسونیک اطلاعی دارد؟ لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه متشکرم.نقل قول:
پلاسما 51E8880 سامسونگ انتخاب بهتری نسبت به vt30 یا st30 نیست با توجه به اینکه مدل های جدید پانا هنوز وارد نشدند؟
دوستان کسی راجع به نشان دادن زیرنویس در تلویزیونهای ویرای پاناسونیک اطلاعی دارد؟ لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه متشکرم.نقل قول:
کلا پلاسماهای پانا انتخاب معقولانه تری نسبت به سایر برندهاست.پلاسماهای سایر برندها به دوستانی توصیه میشه که بودجه کمتری دارند ولی قصد خرید پلاسما دارند.نقل قول:
دنبال پخش زیرنویس با این تی وی نباش.خودت رو اذیت نکن.نقل قول:
مشکلی که شما می فرمایید طبیعی نیست و امکان داره تلویزیونتون مشکل داشته باشه.با نمایندگی تماس بگیرید و اعلام خرابی بکنید.نقل قول:
قضیه سیم ارت صحت نداره.
تا آخرین قیمت هایی که داشتم اصلا زیر 2 تومن چیزی نیست.کیفیت پلاسماهای پاناسونیک به مراتب بهتر از مارک های مذکور هست.نقل قول:
مصرف برق بستگی به سایز تی وی داره ولی به طور متوسط بین 250 تا 350 وات.
توی ریویو ها (avsforum, Cnet, TrusstedReviews و ... ) که تعریفش را کردن و رقیب خوبی برای st50 هست و با توجه به قیمتش در ایران که کمتر از st30 و vt30 هست و همچنین قابلیت های اضافه به نظرم انتخاب معقول تری هست.نقل قول:
تصاویر زیر رو ببینید.
وضعیت تلویزیون به این شکله و بدتر هم داره میشه !
اگر بدتر شده احتمال زیاد ایراد از پنل هست. سریعا درخواست خدمات پس از فروش کنید که ممکنه تا چند وقت دیگه وضع صفحه بدتر هم بشه.نقل قول:
بعد من این رو از تهران خریدم، میشه از شهرستان برم نمایندگی و درخواست خدمات کنم درسته ؟
معمولا تعویض پنل و تعمیرات این چنینی چقدر طول میکشه ؟