سلامنقل قول:
با توجه به 50 تومنی که خودتون گفتین اینها رو پیشنهاد دادم ولی اگر میتونید هزینه بیشتری بکنید مسلما مدل های بهتری رو میتونید انتخاب کنید مثل همین 8000 یا 9000 یا اگر میتونید تا 150 تومن افزایش بدین یکی از گزینه ها میتونه k321 باشه
Printable View
سلامنقل قول:
با توجه به 50 تومنی که خودتون گفتین اینها رو پیشنهاد دادم ولی اگر میتونید هزینه بیشتری بکنید مسلما مدل های بهتری رو میتونید انتخاب کنید مثل همین 8000 یا 9000 یا اگر میتونید تا 150 تومن افزایش بدین یکی از گزینه ها میتونه k321 باشه
سلامنقل قول:
من خودم از هدفون فیلیپس She3590 استفاده کردم. قیمتش 35 تومنه(بازار رضا) و نسبت به قیمتش، کیفیت خیلی خوبی داره. باس و میدش واسه این رنج قیمت، قابل تحسینه. فقط های اون یه کم تیزه. اوایل استفاده، این صدای تیز بیشتره و بعد از چند روز استفاده، وضعیت بهتر میشه. البته بعد از 4 ماه، سیم این هدفون قطع شد. یکی دیگه از دوستان تو همین فروم هم انگار این مشکل رو پیدا کرده. پس در صورت خریداری، تو نگهدایش دقت کنید.
1- سیم دو تکه یه مزیت هست. اینطوری میتونید از اکستنشن دارای میکروفن استفاده کنید و هدفون رو تبدیل به هندزفری کنید. ضمن اینکه طول سیم رو به انتخاب خودتون تغییر میدید و مثلا اگه بخواید در حین ورزش، پلیر رو تو جیب بذارید با به یقه تون وصل کنید(مثلا آیپاد شافل) طول بلند سیم دیگه اذیتتون نمیکنه.نقل قول:
2-سیم کوتاه و بلند(نامتقارن) واسه اینه که سیم یکی از گوشی ها رو از پشت گردن رد کنید. اینجوری دیگه استفاده از هدفون دست و پا گیر نیست.
متاسفانه بعضی دوستان ریویو هاشون رو با یه مقدار بی دقتی مینویسن...
دوستان لطفا منو هم راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام
نظرتون در مورد این هدفون چیه ؟کیفیت و باسش چطوره ؟بلندی صدا هم معمولی باشه کافیه
کامل روی گوش قرار میگیره ؟اطرافیان وقتی اهنگ گوش بدی صداشو میشنون ؟گوش رو گرم میکنه ؟
Energy Sistem Energy DJ 310
سلام خدمت دوستان. من یه هدفون میخوام بخرم تا سقف قیمت 30 تومن.بهترین مدلی که پیشنهاد میکنید چی هست؟ممنون
سلام دوست عزیز ممنون که جواب میدید و وقت میگذارید سپاسگزارمنقل قول:
دوست عزیز من این هدفون رو 42 هزار تومن خریدم و یه خورده انگار سیم این هدفون خوب نیست و خیلی ظریفه یعنی مثل هدفون گوشیم نیست!! ولی به هر حال هدفون خوبی هست
فقط من نمیدونم این چیزی که گرفتم اصلی هست یا تقلبی !! یک سال هم گارانتی داره !! حالا یه عکس میزارم ازش ببینید اصله !!؟؟؟
راستی این مدلش SHE3590LB هست اون دو حرف آخر برای رنگش هست و میخوام بدونم همونی که گفتید خریدم دیگه ؟
ممنون ( کیفیت عکس رو پایین اوردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.میخواهم هدست یا هدفون{ترجیحا هدفون}با بودجه 1 میلیون تومن بگیرم.کیفیت صداش عالی باشه. جوری که حس واقعی فیلم ها و بازی ها رو القا کنه. کاپ هاش هم با توجه به فصل گرما خیلی گرم نکنه.صدا محیط بیرون رو بگیره و برای کار های متفرقه مثل کتاب یا درس خواندن جلوی صدا رو بگیره.بی سیم یا با سیم بودن مهم نیست. برند هم مهم نیست فقط نایاب نباشه و راحت پیدا بشه.ممنون.
خودم اینو مد نظر دارم.
Razer Kraken Forged Edition Headphone
سلام کلا این مدل سیم نازکی داره البته با این وجود سیم بی کیفیتی نیست و کیفیتش قابل قبولهنقل قول:
از نظر اصل بودن هم که برچسب واسل داره که الان میشه گفت بهترین شرکتی هست که فیلیپس رو وارد میکنه چون شکوفا دیگه وارد نکرده و دیتا هم تنوع و موجودی کاملی نداره و صد البته گارانتیش هم خوبه
اینو از کجا خریدین؟
سلام بازم ممنون که جواب دادید سپاسگزارمنقل قول:
گرگان
یه سوالی دارم شاید زیاد ربط دار نباشه ولی برام دردسر ساز شده هدفون دکمه کم و زیاد کردن صدا رو به صورت فیزیکی نداره برای موسیقی میشه یه جوری کمش کرد ولی برای چت صوتی اسکیپ صدا خیلی بلنده و اصلا نمیشه استفاده کرد ایا خود اسکیپ راهی داره صدا رو کم کنه؟ یا روشی به نظرتون میاد؟
سلام,
دوستان من قبلا فقط از هدست Asus Orion برای گیم و موزیک استفاده میکردم و کیفیت صدا و بیس خیلی خوبی داشت که فکر میکنم نزدیک به Razer Kraken باشه, که متاسفانه به دلیل ضربه خوردن کیفیت صدای سمت چپش کاهش محسوسی پیدا کرد که با مهندسی خودم کالا نابود شد درایورش :D,حالا تو این رنج میخواستم از برند سنهایزر HD 205 II یا HD 202 II یا از ای کی جی K 511 , K 77 یا K 44 یکی رو انتخاب کنم که به درد گیم و موزیک بخوره و صدای تقریبا هیجانی داشته باشه همراه با بیش خوب ممنون میشم اگه تجربه استفده از این هدفون ها رو دارید راهنمایی کنید.
ممنون :n16:
دوستان سلام...من برادرم کنکوریه... صدای تلویزیون ما هم که ... میخوام یه هدفون وایرلس تا 300 هزار تومن بخرم..ممنون میشم مدلش بگین و اینکه کجا بخرم؟(تهران).. بعد یکی هم واسه خودم میخوام تا 200!!!اگه میشه دقیقا اسم مدل هدفون و مارک سازنده بگین... و مهمتر اینکه تهران کجا تهیه کنم؟ بازار رضا؟پایتخت؟پارسیان؟و... یا دی جی کالا؟
دوستان من هدفون Razer Hammerhead خریدم با یک افزاینده طول کابل اما کیفیت کاهش محسوسی پیدا میکنه کابل با کیفیت تر پیدا میشه افت کیفیت نداشته باشه؟
دوستان کمک کنید...ممنوننقل قول:
سلام مبارکتون باشه.نقل قول:
کیفیت صداش چطوره؟
بیسش که میگن عالیه. جزئیاتش چطوره؟
این که میگن صدا رو رنگ میکنه یعنی چی؟
سلام, ممنون.
البته من به کارم نیومد و با یک هدست Tiamat 7.1 عوضش کردم اما کیفیت صدای خیلی خوبی داشت و شفاف بود و من واقعا لذت بردم, بیس عمیق و زنده ای هم داشت + اینکه ایزولیشن خیلی خیلی خوبی هم داشت بطوریکه موقع استفاده خیلی خیلی کم صداهای اطراف رو میشنوید.
نه رنگ شدگی صدا که نداشت دیگه شفاف بود به نظر من :n01:
بگردید شاید کابل افزایش طول از برند DAIYO باشه. تو جمهوری کابل های مختلف برند هست. تقلبیش خیلی زیاده و شما به اعتبار مغازه بیشتر باید خرید کنید.نقل قول:
من که خوشم اومدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ شدگی یعنی پاسخ فرکانسی هدفون فلت و صاف نیست. یعنی هدفون طبیعی نیست و بعضی فرکانس ها رو قوی و بعضی ها رو ضعیف می کنه. این مطلب البته به هیچ وجه به ذات خودش نکته منفی محسوب نمی شه. و این سلیقه صوتی شما هست که تعیین کنندست.
ممنون از پاسختون. این همرهد چشم منو گرفته.
یه سوال دیگه داشتم. Adaro چطوره؟ یعنی ارزش 100 تومن هزینه بیشترو داره.
بیرداینامیک mmx 102 و Harman kardon HK-NI هم مد نظرمه. من متاسفانه شهرستانم و امکان تست حضوری رو ندارم. واسه همین مزاحم شما میشم. هزینه هم تا 400 جور شد. بیشتر پاپ و رپ گوش میدم. با تاکید بیشتر بر جزئیات و بعد بیس.
پلیرم هم cowon i10 ئه. کدوم کیفیت و ارزش خرید بیشتری داره؟
ممنون
دوستان واسه تی وی باید وایرلس باشه دیگه؟؟؟ بعد دستگاه به ورودی اودیو تی وی وصل میشه؟نقل قول:
عزيز نوع مصرفتون چيه؟پرتابل؟نقل قول:
ببينيد ريزر برند قابل اعتمادي تو بحث هدفون و ايرفون نيست، همرهد صدايه خيلي گرمي داره با باس كوبنده
ببين گزينه هايي كه گفتين بيردايناميك يه سر و گردن بالاتر از دو گزينه ديگست بنا به دلايل زياد
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله پرتابل. من میدونم کمپانی ریزر بیشتر روی ساخت لوازم بازی تمرکز داره ولی جدیدا هدفونای خوبی هم میزنه.نقل قول:
من بیشتر منظورم ارزش در برابر قیمت همرهد هست که الان حدود 170 - 180 شده. یعنی نصف قیمت بیرداینامیک و هارمنه.
اگه کارم رو به عنوان یه ایرفون با کیفیت راه میندازه پس ارزش داره.
چون همه جا از کیفیت خوب همرهد میگن.
حالا با این شرایط نظرتون چیه؟
دوستان یک راهنمایی به من بکنید.
می خوام یک عدد امپ و داک a200p بیرداینامیک بخرم برای درایو یک هدفون که از گوشیم به عنوان پلیر استفاده کنه.
اولا به نظرتون ایا بهتر نیست یک x5 بخرم به جای این داک بیرداینامیک ؟
در ضمن میخوام یه هدفون 600 اهم سری 990 بیرداینامیک هم بگیرم.
به نظرتون این امپ میتونه اونو درایو کنه؟
ایا شما دوستان فرقی بین 600 اهم و 250 اهم میبینید و اینکه ایا صداش فرقی میکنه.
نتونستم x5 رو تو بازار پیدا کنم ایا ادرسی میدونید که داشته باشه ایران هدفون متاسفانه نداشت!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
یکی از دوستان یه کمکی به من کنه ممنون میشمنقل قول:
عزیزان تو تهران جایی رو میشناسید که TIPS های COMPLY داشته باشه؟ اصلا جایی هست که از تیپس ها (حالا COMPLY هم نبود مهم نیست) داشته باشه؟
ممنون
تا اونجا که یادمه، قدرت خروجی a200p کمتر از x3 و x5 بود. بهتره ورژن 250 اهمی رو تهیه کنید. افراد زیادی هستن که می گن فرق بین 600 اهمی و 250 اهمی رو می شنون. ولی من حرف افرادی رو که به نبود تفاوت اعتقاد داشتن، قبول می کنم.نقل قول:
تو طهران (جایی مثه پشـــ شهرداری ـــت) سری سیلیکونی (سفیدشو میخوام) میشه گیر آورد؟
کریتیو ep 630 و ep 660 دارم، از این سری های سیلیکونی لازم دارم.
خیلی مسخرس که آدم یه سری گم کنه، مجبور باشه کل هدفونُ عوض کنه،
انگار لاستیک ماشین پنچر شه، آدم مجبور شه بره یه ماشین دیگه بخره.
درود دوستان
من گیمرم و تقریبا روزی 7 الی 10 ساعت مشغول گیم های مولتی پلیر مثل cs, cod, bf و غیره هستم، الان یک سال هست که یک هدست ریزر الکترا دارم که خیلی ازش ناراضی هستم چون از نوع بسته هست و گوشم رو خیلی اذیت میکنه و اصلا راحت نیست حتی یک ساعت هم به زور روی گوشم تحمل میکنمش و کیفیت صدای خوبی هم نداره، میخوام یه هدست جدید بگیرم و قیمتش هم زیاد برام مهم نیست صرفا میخوام ازش برای گیم استفاده کنم و کاربردهای دیگه برام مهم نیست فقط میخوام این فاکتورها رو داشته باشه.
اولا پشتش باز باشه چون من نمیخوام ازش تو محیط پر سر و صدا استفاده کنم و تنفس گوشم و راحتیش بزام بسیار مهم تر هست
ثانیا کیفیت صدای خوبی داشته باشه نمیخوام سداش بم باشه یا باس زیادی داشته باشه، شفافیت و تفکیک پذیری صدا واسم مهم تر هست.
ثالثا soundstage و positional accuracy عالی داشته باشه که بشه صدای پای دشمن رو دقیق گرفت چون من بیشتر بازی های اول شخص بازی می کنم و این خیلی واسم مهم هست.
در نهایت هم راحتی از همه ی فاکتورهایی که گفتم واسم مهم تر هست چون زمان زیادی رو مشغول گیم هستم و نمیتونم داغ شدن گوش و عرق کردن رو تحمل کنم.
یکی از دوستان به من dac مدل Advanced Acoustic رو پیشنهاد داده. ایا شما دوستان در این مدل تجربه دارید. البته این دوست من بسیار حرفه ای و من بهش خیلی اعتماد دارم ولی مشخصات این dac رو نمیدونم.
با این چیزهایی که شما گفتین، من dt880 به علاوه fiio e12 رو پیشنهاد می کنم. ترکیب عالی خواهد بود در مقابل قیمتش.نقل قول:
من دک ندیدم تو محصولاتش. همگی cdplayer هستن. تجربه و اطلاعاتی از دک های خیلی گرون قیمت ندارم. ولی توی حدود 1000 دلار:نقل قول:
Yulong Audio Sabre DA8
http://www.yulongaudio.com/en/product_detail.asp?pid=30
Matrix X-Sabre DAC
http://www.matrix-digi.com/en/products/49/index.html
سپاس ار شما دوست عزیزنقل قول:
نظرتون در مورد dt 990 pro و ad700x چیه؟ ضمنا میتونم بجای اون آمپی که پیشنهاد دادید از یه کارت صدا مثله creative z استفاده کنم؟
تشکر فراوان بابت راهنماییتون.نقل قول:
مدلش MDX 600 هست که از محصولات ارشیویه و تولیدش متوقف شده.
نظرتون در مورد denon چیه یه مدل 300usb داره که به نظر نمیاد.
من در نظر دارم یک creative x7 هم برای کامپیوترم بخرم به نظرتون اون کیفیت لازم رو داره که ازش به عنوان یک dac حرفه ای استفاده کنم؟
ad700x توی ایران ندیدم. متأسفانه آشنایی به اندازه کافی ازش ندارم که بتونم نظر بدم.نقل قول:
dt990 هم گزینه بسیار عالی هست. ولی صداش بیس بیشتر و تریبل بیشتری از dt880 داره. اگر از ریزر بدتون نیومده بود، مطمئناً dt990 یا dt770 رو پیشنهاد می کردم چونکه صدای اون دو تا از 880 جذاب تر و فان تر هست. ولی dt990 حتی از 770 هم بیس و تریبل بیشتری داره. خودتون برید و تست کنید بهتره.
در مورد کارت صدا، من دقیقاً نمی دونم از کدوم مدل کارت صدا استفاده می کنید، باید قدرت خروجی اون کارت صدا در 250 اهم رو بدونم تا بتونم نظر بدم که آیا حدوداً dt990, dt880 رو می تونه درایو کنه یا نه. می تونم بهتون fiio e18 رو پیشنهاد کنم که هم دک/آمپ خیلی خوبی داره، و هم در حد بسیار خوبی اون سری بیردینامیک ها رو درایو می کنه. از اون طرف حتی با یکسری دیوایس های اندرویدی می شه ازش به عنوان دک/آمپ استفاده کرد.
متأسفانه اطلاعات خودم رو در حد جامع نمی بینم که در مورد همه محصولاتی که شما نام می برید، نظری بدم که خودم بهش اعتماد داشته باشم. :n02:نقل قول:
mdx 600، من ریویو خاصی ازش پیدا نکردم. اون مدل ها رو هم تا حالا چیزی ازشون نخوندم. شما اول باید تعیین کنید دک می خواید؟ چه قیمتی می خواید؟
دک ارزون بسیار خوب در مقابل قیمت schiit modi 2 uber رو می شناسم.
سلام
دوستان هدفون تا 60 65 چی پیشنهاد میدین؟
خودم نظرم انرژی سیستم 410 هست
موارد مصرف(بترتیب اولویت):
گیم
فیلم
موزیک
والا داک رو برای یک امپ لامپی که دارم میخرم میخوام. امپ Bayandor تولید برو بچس ایرانی که البته تو همین انجمن هم هستند.نقل قول:
تا 1.5 یا حتی دو تومن هم حاضرم هزینه کنم.
سلام به همه دوستان! من قصد حرید یه هدفون دارم برای گوشیم! تا حدود 100-120 میخواستم نظرتون رو در مورد کریتیو ma-330 و 660i2 بدونم! 660رو نوشته فقط برای ایپاد هستش روی گوشی های اندروئیدی یعنی مشکلی ایجاد میکنه یا دگمه هاش کار نمیکنه؟ اخه من هدفون خود اپل 5 رو تست کردم صداش فوق العاده بود و دگمه هاش کار نمیکرد! یعنی اینم اینجوری میشه؟؟ ممنون میشم اگه مدل دیگه ای میشناسید بهم بگید! بیس و شفافیت خیلی برام مهمه! ممنون میشم نطرتون رو بدونم چون قصد حرید دارم فوری! پیشاپیش ممنونم!:n37:
سلام به دوستان اهل صدا
تو یه سایتی ep-830 کریتیو رو با گارانتی سیب زرد گذاشته 58 تومن. میخواستم ببینم این اصله و این ایرفون ارزون شده یا کپیه و ارزش خرید نداره؟
الان 3590 دارم و قبلش هم ep-630 داشتم که کیفیت اتصالاتش یکم کمتر بود به نظرم. یه شیائومی پیستون2 هم گرفتم به گوشیم نمیخوره.
حالا 3590 رو بگیرم یا 830 ؟
با تشکر
سلام دوستان.
در رنج 300 تومن برای In Ear چه پیشنهادی دارید؟
در ابتدا تفکیک صدا برام مهمه و بعد راحتی دیوایس.
----
یک سوال جانبی هم داشتم!
آیا ممکنه این هندزفری ها بعد از چند سال استفاده افت کیفیت پیدا کنند؟
مثلا من در حال حاضر یدونه CX215 دارم که دوساله دارم ازش استفاده میکنم و چند وقته احساس میکنم صدای خیلی تیزی پیدا کرده و موزیک گوش دادن باهاش سخت شده و حتی گوش رو اذیت میکنه
ممنون :n16:
دوستان یک سوال دارم که شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه اما بی ربط هم نیست! برای اندروید چه پلیری نصب کنم که بهترین بازده و اکولایزر حرفه ای داشته باشه ؟
فیلیپس 3590نقل قول:
توی ایران، دک/آمپ هدفون به تازگی وارد شده. دیگه دک رو فکر نکنم چیز قیمت مناسبی توی ایران باشه. اون چیزهایی که هست، دک/آمپ هستن. اگر از اونور آب می تونید تهیه کنید، schiit modi 2 Uber خیلی چیز خوبیه در مقابل قیمتش.نقل قول:
نقل قول:من همیشه نظرم رو فیلیپس 3590 بوده :n09:نقل قول:
830 با گارانتی شاب بود که اصل بود. تقلبیش خیلی زیاده.
Neutron و poweramp خوبن. ولی اگر sync گوشی روشن باشه، به سرعت می فهمن که ورژن کرک شدست.نقل قول:
jetaudio هم خیلی خوبه.