کپی برابر اصل دیگه چیه ؟ :دی منظورت تاییدیه دیپلم و پیش هست ؟! خوب پست خودش اونو برات ردیف میکنه . فقط برای خود دانشگاه باید بری دوباره از مدرسه گواهی موقت بگیری چون کپیش قبول نیست اصل + 2تا کپی میخواد .
کپی برابر اصل دیگه چیه ؟ :دی منظورت تاییدیه دیپلم و پیش هست ؟! خوب پست خودش اونو برات ردیف میکنه . فقط برای خود دانشگاه باید بری دوباره از مدرسه گواهی موقت بگیری چون کپیش قبول نیست اصل + 2تا کپی میخواد .
راستی بچه ها من که روزانه دانشگاه قبول شدم میتونم توی تکمیل ظرفیت شرکت کنم ؟ دلم میخواد غیر انتفاعی رشته دلخوام رو انتخاب کنم !!!
سوالتو نفهیدم..:41:نقل قول:
اقا ما که از خیر دانشگاه ازاد گذشتیم!امروزم ثبت نام نرفتم فردا میرم پیام نور
ببخشید که دارم اینو اینجا میگم،دلم نیومد که نگم:
هفت تا از شاهکارترین سوالات کنکور ایران ؛ ببینید خیلی جالبه
کنکور در ایران یک غول است که همیشه به همراه یک قیف ( ! ) تعریف می شود. امتحانیست که سرنوشت انسان ها را تغییر می دهد. اما علاوه بر سختی هایی که برای داوطلبین وجود دارد، سختی هایی نیز برای برگزار کنندگان آن و طراحان سوال وجود دارد. در این امتحان که سوال های سخت و آسان طرح می شود، بعضا سوالات واقعا خنده داری به چشم می خورد که برای نشاط روح آدم واقعا مفیدند ! در این مطلب بعضی از این سوال های کنکور شاهکار رو می توانید ببینید. ناگفته نمونه، تا جایی که یادم می یاد، سوالات 1 و 2 و 3 و 7 ، سوالات کنکور خود من بودند.
۱- جای خالی را با گزینه ی مناسب پر کنید.
«به نام خدای …………
بیانداخت شمشیر را شاه دین»
1) جهان آفرین
2) مهربان
3) کریم
4) رحیم
یعنی گزینه ها آنقدر تابلوست که طرف اگر شعر را در عمرش هم نشنیده باشد، بهراحتی و با توجه به وزن شعر، میتواند گزینهی درست را پیدا کند. اما این سوال، تازه خوب است! صبر کنید برسیم به جالبترهایش!
۲- جای خالی را با گزینه ی مناسب پر کنید.
«بهرام که گور میگرفتی همه عمر
دیدی که چهگونه گور ……….. گرفت»
1) شهرام
2) مهرام
3) بهرام
4) آرام
به خدا این سوالهای کنکور بوده است ها! فکر نکنید من اینها را از خودم درآوردهام. باور نمیکنید، خودتان بروید سایت سازمان سنجش را ببینید. توی این سوال فقط کم مانده بود یکی از گزینهها را هم میگذاشت “دلپذیر” یا “تبرک” ! تست بعدی را داشته باشید:
۳- جای خالی را با گزینه ی مناسب پر کنید.
«که گوید برو …… رستم ببند
نبندد مرا دست، چرخ بلند»
1) دست
2) پا
3) کمر
4) چشمهای
دقت دارید که، طراح محترم گزینهی 2 را «پای» ننوشته که خدای نکرده داوطلبین عزیز کوچکترین شکی نکنند. آن گزینهی 4 هم که آخرش است. اما سوال بعدی:
۴- جای خالی را با گزینه ی مناسب پر کنید.
« ………… پردهی پندار دریدند
یعنی همهجا غیر خدا هیچ ندیدند»
1) مردان خدا
2) مردم همهجا
3) مردم همیشه
4) مردان و زنان
باز این سوال نسبت به قبلیها خوب است! گزینهی 3 را دارید که! خُب دیگر وقتش است برویم سراغ شاهکارها!
۵- جای خالی را با گزینه ی مناسب پر کنید.
«گل همی پنج روز و ……. باشد
وین گلستان همیشه خوش باشد»
1) هفت
2) چهار
3) شش
4) هشت
یعنی من عاشق طراح این سوال هستم! خدایی دل خجستهای داشته! فکر کنید! مثلاً یکی با خودش بگوید : گل همین پنج روز و هفت باشد! ای جان! اما حالا که با سوالات ادبیات آشنا شدید، بد نیست یک نگاهی هم به دو سوال از درس معارف بیاندازیم:
۶- جای خالی را با گزینه ی مناسب پر کنید.
«ارزش هر کس به درک و ……… وی از حقیقت هستی و جایگاه انسانی در کاردانی آفرینش دارد.»
1) فهم
2) پرهیز
3) دوری
4) جدایی
و اما به نظر من در میان همهی این سوالات نبوغآمیز، جایزهی ویژه تعلق میگیرد به سوال درخشان، بینظیر و شگفتانگیز زیر:
۷- جای خالی را با گزینه ی مناسب پر کنید.
«رویاهای صادقانه : هر کدام از ما هنگام ……….. رویاهایی را مشاهده میکنیم. این رویاها انواع مختلف دارند.»
1) دویدن
2) ایستادن
3) خواب
4) نشستن
آقا من همیشه هنگام دویدن رویا میبینم ! آنقدر خوب است !!! شما چطور؟؟
لطفا جواب بدین.ممنوننقل قول:
میری اداره پست محل تون, با کپی مدرک پیش دانشگاهی و مبلغ 5300 تومان. اونجا بهت یه فرم میدن + پاکت که باید پر کنی. وقتی پر کردی یه رسید بهت میدن. این رسید همون تاییدیه تحصیلی هست.نقل قول:
اما سئوال من: تو ثبت نام اینترنتی دانشگاه شاهرود نوشته : 3 تا معرف باید وارد کنی. من از کجا معرف بیارم؟
سوال 2 تو کنکور 86 ریاضی اومده بود :31:نقل قول:
نه شیراز نداره..نقل قول:
من فردا میرم واسه ثبتنام
با بچه های شیراز صحبت کردم...
گفتن حدود 70 تومن بابت خوابگاه میگیرن
خوابگاه هم باید بری اسمتو بنویسی...
من میرم فردا و برمیگردم و هفته اول مهر میرم دانشگاه...
هفته اوول هم گفت نیاز نیس بری... تق و لقه..
آقا یکی خوب جواب منو بده مگه چی میشه من دانشگاه دولتی قبول شدم حالا میخوام ببینم توی نیمه دوم مهر که تکمیل ظرفیت دانشگاه ها هست میتونم توی تکمیل ظرفیت شرکت کنم چون میخوام رشته کارگردانی غیر انتفاعی رو توی تکمیل ظرفیت انتخاب کنم !!!نقل قول:
سلام
امروز من هم رفتم دانشگاه برای ثبت نام. دانشگاه آزاد پرند بیوتکنولوژی قبول شدم. این سربازیه پدر ما رو در آورد .دقیق 2 ساعت توی صف منتظر یه امضا بودیم بعدشم گفتن برین پلیس +10 رباط کریم...
خوش بختانه کارم تموم شد.
بعضیا بودن که به خاطر سوتی نظام وظیفه دانشگاه ثبت نام نمی کردشون... یا این که توی سایت دانشگاه نرفته بودن و به خاطر یه چیز کوچک باید دوباره برمی گشتن تهران.
برا اونایی که می خوان بدونن ثبت نام حظوری چطوری بود؛توی سایت دانشگاه تمام فرم ها هست و باید اونا رو پر کرد. اول احراز هویت کردن( شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی گواهی پیش) بعد یه برگه دادن که توش یه جدول بود و اونو خودشون پر می کردن.یه برگه هم هست که شماره دانشجویی هم توش هست .
بعد رفتیم قسمت مشاوره ( که یه فرم داشت و باید امضاش می کرد )
بعد باید غول نظام وظیفه رو فتح بکنین که همه پسر ها چه مشمول و چه غیر مشمول باید برن ( اگه خلوت باشه 3دقیقه بیشتر نمیشه ) شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی گواهی پیش رو یه دید می زنه. یه فرم میده که باید ثبتش کرد و یه فتوکپی از اون فرم رو به مسئول نظام وظیفه دوباره بدین و اون هم چند تا شماره تلفن می پرسه و امضا می کنه. بعد میگه که کدوم پلیس +10 برین تا ثبتش ککنن. یک ماه هم مهلت داریم که بریم و انجامش بدیم. اونجا یه عکس می خوان به همراه مدارکی که خود اون مسئوله امضا می کنه ؛ می زنه توی سایت و تموم میشه.
بعد باید پرونده تشکیل بدین ( 5 تا فرم که از سایت یا از خود دانشگاه گرفتیم رو باید پر شده تحویل بدین و گواهی های متوسطه و پیش رو پیش رو هم اصلش و هم فتوکپی شو بدین. اگه گواهی موقت داشتین و اصلش رو نداشتین یه صفته 500 هزار تومنی جهت تضمین وجود مدرک پیش بدین و وقتی مدرک رو گرفتیم پسش می دن. برای مشمولین 12 عکس و برای معاف ها هم 6 عکس می گیرن. بعد هم توی اون جدول رو امضا می کنن)
بهد باید برین قسمت مالی و احتمالا میگن که باید اینترنتی پرداخت کنین و توی سایت آیدیتون شماره دانشجویی و پسورد هم شماره شناسنامه هستش.
بعد هم باید برین به مرحله کنترل نهایی و دریافت کارت.
به همین راحتی:31:
در ضمن توی مدارکش میگه سه تا معرف رو بگین که من فامیل های نزدیک مثل عمو و خاله و... رو نوشتم.
اگه از نظر مالي مشكلي نداري ازاد بهتره
فردا که اومدین برا ثبت نام ایشالا برای اردو هم ثبت نام می کنیننقل قول:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
باید داشته باشهنقل قول:
موقع ثبت نام مشخص می شه
ما رفتيم ثبت نام صنعتى اصفهان هيچ كدوم از كارايى كه بچه ها براى سربازى ميگن رو نداشتيم ولى كارت دانشجويى رو هم دادن و فردا هم كلاسا شروع ميشه يعنى چى؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3تا فامیل هاتونو بنویس فقط فامیلشون فرق داشته باشه باهاتوننقل قول:
معنیه خاصی نداره صنعتی اصفهان گیره الکی نمیده به بچه های خودش ( حالا شاید مهمانیارو اذیت کنه اما قبولیای خودش از نظر روال آموزشی مشکلی ندارن )نقل قول:
صنعتی اصفهان درسته از نظر جوی یه کمی خشکه ولی برای پیشرفت درسی بهترین مکانه حتماَ استفاده کن.:46:
منم یادم نمیاد برای ثبت نام پارسالم همچین پروسه ای (پلیس +10و...) برای معافیت تحصیلی گذرونده باشم ( نه خودم نه دوستام ) حالا نمیدونم دانشگاه به دانشگاه فرق داره
اه چه قدر این علامه مسخره است شروع کلاس ها از بهمن هست ورودی های جدید کارشناسی.بابا تا بهمن علاف چی کار کنیم ؟چرا چون یه سری کلاسای این دانشگاه تفکیک جنسیتی کردن :2:کلاس ندارن حالا ما باید تا بهمن علاف شیم:41:
عجب...پس اردو هم داره:دینقل قول:
حالا فردا میام ببینیم مقبول عزیزان واقع میشیم یا نه...
راستی عزیز دل شما دانشگاه شیراز هستی؟خوابگاهی؟
نکته جالبی که تو ثبتنام اینرتنی شیراز بود ایم بود که میشد شماره اتاق های خالی خوابگاه مفتح رو دید و انتخاب کرد که توی کدوم دوست دارید ساکن بشید...یا اینکه دوست دارید با همرشته ای یا هم شهریاتون هم اتاق بشین...
من یه رفیقی دارم که این رفیق من دنشگاله سراسیری چند تا انتخاب نیمه متمرکز(نیازمند آزمون عملی) زده ولی انتخاب آخرش که متمرکز(بدون نیاز به آزمون عملی) بوده قبول شده!(انتخاب آخر عکاسی پیام نور بوده)
بعد الان نمی دونه که فقط همین رشته عکاسی رو قبول شده یا ممکنه تو مهر اسمش تو لیست قبول شدگان چند برابر ضرفیت هم بیاد
اون رشته هاییکه که آزمون عملی لازم دارن خب جوابش مهر میاد و بعد که آزمون عملی رو قبول شد تو دی ماه خبرشو می دن. ولی خب اگه اسمش تو لیست قبول شدگان چند برابر ضرفیت نباشه باید بره همون پیام نور واسه ثبت نام.
سوال اینجاست که نمیدونه همین پیام نور ثبت نام کنه یا صبر کنه تا مهر ببینه اسمش در اومده یا نه
شما اگه چیزی می دونین که می تونه کمک کنه بگید حتما
ممنون
ثبت نام که حتما باید برن بکنن در صورتی که از نیمه متمرکزها قبول شدن به راحتی میرن دانشگاه جدید ولی ثبت نام حتما باید بکنن شاید همین هم از دست بدن !!!نقل قول:
سلام...یه سوال ...وقتی که کارنامه نهایی (همون که تو مهر میاد) اومد میشه یه شهر پایین تری رو که قبول شدیم بریم؟!
هم دانشگاهی سلام :31:نقل قول:
آقا این برگه معافیت تحصیلی رو شما رباط کریم بردی ؟
اخرش نفهمیدم که اردو داره یا نه.اگه داشت خبر بدین.من باید 3شنبه برم.ممنوننقل قول:
تو رو خدا کسی نمیدونه که اونایی که معافیت پزشکی دارن می تونن رشته ی پزشکی درس بخونن؟
آره چرا نتونن.نقل قول:
چه ربطی به نوع معافیت داره.
مثلا یکی حساسیت پوستی داره دیگه اگه پزشکی قبول شد نباید بره بخونه؟!!!!!!!!!:18::18::18:
رشته های خاصی مثل خلبانی هواپیما و برخی شغل ها نباید معافیت پزشکی داشت.
سلام. من از چند تا دانشجو درباره رشته مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان سوال کردم میگن که تقریبا در سطح دانشگاه صنعتی اصفهانه .نظر شما چیه؟ممنون
شما بودین یکی دوماه پیش همین سوالو پرسیدین یا کس دیگه ای بود؟نقل قول:
بله به احتمال بسیار زیاد پزشکی میتونند بخونند اما پزشکی ارتش رو نمیتونند بخونند.
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
مگه کارت دانشجویی رو به این زودی میدند ؟! من به یکی گفتم گفت تازه ترم دوم یا شاید وسطای ترم اول شماره دانشجوییت رو می فهمی !نقل قول:
ما رفتيم ثبت نام صنعتى اصفهان هيچ كدوم از كارايى كه بچه ها براى سربازى ميگن رو نداشتيم ولى كارت دانشجويى رو هم دادن و فردا هم كلاسا شروع ميشه يعنى چى؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بودم بله ببینین من معافیت پزشکی دیابت دارم اما الان اقتصاد علامه شبانه قبول شدم حالا رفتم دیدم کلاساش از بهمن شروع میشه گفتم اون بنویسم اما درکنارش بشینم برا سال دیگه هم بخونم اما میگم اگه نشه مثلا تو این رشته تحصیل کرد یا حتی بعد از تحصیل اجازه ی مطب ندن خب چه فایده ای داره الکی به خودم زحمت بدم:11::11:نقل قول:
سلام
کارت اولیه ما رو آخر ثبت نام به ما دادن که عکس هم نداشت. گفتن ترم بعد عکس دار میشه
نقل قول:
خب شما متولد چه سالی و چه ماهی بودید؟
منم امروز ثبت نام کردم از هفت خان رستمم سخت تر بود :13: در مورد سربازیم بگم که یه فرم معافیت تحصیلی تو درب ورودی به همراه چندتا فرم دیگه دادن که پر کردیم و به ترتیب میدادیم به کسی که مسئولش بودن! شماره دانشجویی رو هم که همون اول که وارد شدیم به همراه اسممون زده بودن رو دیوار!
دوستان من فردا میخوام برم آزاد جنوب ثبت نام!
تا کی هست؟(تا چه ساعت روز)
کلا ثبت نام آزاد تا کی هست؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام...یه سوال ...وقتی که کارنامه نهایی (همون که تو مهر میاد) اومد میشه یه شهر پایین تری رو که قبول شدیم بریم؟!
یکی جواب ما رو بده؟!!نقل قول:
دوستان من فردا میخوام برم آزاد جنوب ثبت نام!
تا کی هست؟(تا چه ساعت روز)
کلا ثبت نام آزاد تا کی هست؟
بله دانشگاه شیرازم ولی خوابگاهی نیستم:10:نقل قول:
آغاز ثبت نام قبولی های کنکور سراسری دانشگاه آزادنقل قول:
آغاز ثبت نام قبولی های کنکور سراسری دانشگاه آزاد/ یک هفته مهلت ثبت نام
پذیرفته شدگان کنکور سراسری پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد از امروز (شنبه) 26 شهریورماه در تمام واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد.
در کنکور سراسری پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد حدود 486 هزار و 656 نفر پذیرفته شده اند که ثبت نام این افراد در واحدهای دانشگاه آزاد از امروز (شنبه) آغاز شده است.
سهم داوطلبان زن پذیرفته شده در این آزمون 51 درصد و سهم داوطلبان مرد در پذیرش 49 درصد اعلام شد همچنین 59 درصد پذیرفته شدگان در انتخاب نخست، 32 درصد در انتخابهای دوم تا سوم و 9 درصد در انتخاب دانشگاه پذیرفته شده اند.
25 درصد سوابق تحصیلی در پذیرش داوطلبان موثر بوده است و به غیر از رشته فنی مهندسی که درصد شرکت کنندگان مرد بیشتر از شرکت کنندگان زن است، در سایر آزمونها تعداد شرکت کنندگان زن بالاتر از شرکت کنندگان مرد بود.
کد:http://farsidownload.javanblog.com/309772-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2+%D8%AB%D8%A8%D8%AA+%D9%86
%D8%A7%D9%85+%D9%82%D8%A8%D9%88%D9%84%DB%8C+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1+%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF.html
دوستان یکی جواب ما رو بده؟
دانشگاه تهران جنوب تا چه ساعتی برای ثبت نام وقت داره؟ تا چه روزی وقت هست؟ برای ثبت نام پول باید همراه داشته باشیم؟
چه رشته ای؟نقل قول:
مهندسی شیمینقل قول:
فیزیک هسته ای یا اتمی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟