حتما باید سرویس پک 3 باشه یا ویستا سرویس پک 1نقل قول:
Printable View
حتما باید سرویس پک 3 باشه یا ویستا سرویس پک 1نقل قول:
ممنون . کلی وقتمو گرفته بود .
هندلینگ ماشینم که :-& همراه با افت فریم چی میشه ! میخوام بپیچم یکم d رو میزنم یه دور میزنه !
خدمت شما دوستان عزیز عرض کنم که من ویندوزم نابود شد:13: مجبور شدم ویندوز عوض کنم... سیو یازی رو هم از تو مای داکیومنت و هم از تو لوکال ستینگ برداشتم... حالا که ویندوز عوض کردم بازی رو هم دوباره نصب کردم و سیو ها رو سر جای قبلی ریختم... حالا که وارد بازی میشم لود نمیشه و میگه باید پروفایل جدید بسازیم... دوستان اگه کاری هست که من انجام ندادم بگید که بدجوری حالم گرفته ... ممنون :40:
بچه ها شرمنده من تمامي رمزها را ميخواستم
كجا موجوده ؟
وحید :
باید از xlive هم کپی میکردی . الان راهی نداری جز اینکه از اول بری !
----
gta4.net تمامی چیت ها رو داره . البته God Mode و Never Wanted نداره کلا چیت هاش
اینجا هم موجوده »نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3360637&postcount=3761
نقل قول:
واااااااااااااااااااااااا اااای نه :18::18::18:!!! با این حرفت دنیا رو سرم خراب شد... حالا چه خاکی تو سرم کنم :41:؟! به هزار فلاکت و بدبختی و بیچارگی 48 درصد بازی رو رفته بودم ... وااااااااااااااااای ماماااااااااااااااااااااا ااان !!! بیچاره شدم ... کسی نداره سیو 45 درصدی رو :42::42:؟! اگه ندین خودکشی میکنم ... به جون خودم :37:
دوست عزیز اونقدر هم سخت نیست.من خودم بازی رو دوبار تموم کردم اصلا مشکلی نداره تازه شما دیگه میدونید باید چیکار کنید.سریع میریدش.
من 35% رو دارم .نقل قول:
میخوای ؟
بچه ها SaintsRow2 اومد ... برید بخرید بازی کنید ... اون موقع همتون GTA IV رو به فراموشی میسپرید !!!
نقل قول:آره جناب... چرا که نه ؟ خیلی عالیه فقط نحوه استفادش رو هم ذکر کنید... ممنون :11:
آقا من پوشه ی SaveGames و Xlive رو واست آپلود کردم فقط یه نفر نحوه ی استفاده رو به ایشون بگه .نقل قول:
اینم بگم ویندوز من Vista SP1 64Bit هست .کد:http://oracle-c.persiangig.ir/GTAIVSAVE.rar
برای لود شدن بازی باید ویندوز ها مثل هم باشه.نقل قول:
اینم بگم ویندوز من vista sp1 64bit هست
من سیو های یه بازی رو توی ایکس پی کپی کردم و روی ویستا ریختم ولی کار نکرد !
دوستان این بازی چطور به صورت multi player بازی میشه ؟
من هر چی میرم بازی کنم ... شماره سریال میخواد !! :13:
اصلا با نسخه ی کپی شده میشه آنلاین بازی کرد ؟
متاسفانه با نسخه کپی نمیشه:2:نقل قول:
چون باید کدی رو که پشت کاور اون نخسه هست:41: رو وارد کنی:31:
دوست عزیز مگه بازی های دیگه مثل cod4:mw و ... کد یا بازی ارجینال میخواست ؟!نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید صبر کنی تا یه روشی واسش پیدا بشه ( بدون کد )
سلام بر GTA بازان عزيز
چند تا سوال داشتم اگه ميشه جوابمو بدين
1-من ترينر plus5 Trainer BETA 1.0c را گرفتم ولي كار نميده اگه تنظيمات خاصي ميخواد بگيد(از كرك روزار استفاده ميكنم)
2-وقتي با گوشيم عكس ميگيرم نميشه عكس ها را ذخيره كرد و توي ويندوز ازش استفاده كرد؟
3-كجاي داستان بايد انتخاب كنيم كه طرف ديميتري بريم يا رومن(من ميخوام طرف رومن برم بايد چكار كنم؟)
با سلام به همه
اقا من میخواستم بدونم تو این بازی چراغ قوای چیزی مثل این که تو شب بشه وقتی ادم پیاده میره چیزی رو ببینه
چون شبای بازی خیلی تاریک میشه خیلی سخت میشه بیشتر جزیات بازی رو دید !!!.
من 49 درصد رو دارم مال xp sp 3 هست اگه اون یکی جواب نداد بگو بزارمنقل قول:
1.نمیدونمنقل قول:
2.برای مراحل استفاده میشه و هیچ استفاده شخصی نداره(دوربین میگم)
3. توی نقشه یه ادمک قرمزه مرحله اخر بعد میری دیمیتری رو میکشی
نه راهی نیست شما جاهای پر نور چرخ بزننقل قول:
بازم سلام
يه سوال ديگه هم داشتم
توي صفحه ي اول اين تاپيك در قسمت اچیومنت One Man Army در مورد يه تونل نوشته كه شهر ها را يه هم وصل ميكنه
اگه ميشه يكي بگه جاي دقيق اين تونل كجاست
سلام دوستان
قسمت آخر بازی منو بیچاره کرده! هر کاری می کنم رد نمیشه!
اونجایی که باید با موتور بپری به طرف هلیکوپتر lj وقتی از هلیکوپتر آویزون میشم هر چی space می زنم نمیره بالا!
کسی این مشکلو نداشته؟ نمی دونید چرا نمیره داخل هلیکوپتر؟
راستی یه مشکل دیگه هم دارم: گاهی اوقات وقتی وسط بازی escape میزنم از بازی میاد بیرون و error می ده... کسی میدونه علتش چیه؟
باسلام شما نباید اسپیسو فشار بدی باید پشت سر هم بزنی :10: تا بره داخل هواپیما (مثل مرحله ای که میپره بالای کامیون:40:)نقل قول:
راستی کرکت چیه؟
تند تند پشت سر هم میزنم ولی نمیره بالا:41:.
کرکم razor هست.
اون مرحله ای بالای کامیون میپری چه طوره؟؟؟؟؟؟:46: اسپیس کار میکنهنقل قول:
اتفاقا فکرکنم اونم بزور فرستادمش بالای کامیون!!:31:
تو صفحه های تاپیک نگاه کردم چند نفر دیگر هم این مشکل را داشتند.
غیر از space زدن کار دیگه ای نباید کرد مثل نگرداشتن جهت یا چیز دیگه ای؟.
نه فقط باید خیلی سریع Space بزنی .نقل قول:
نقل قول:
آره جناب ممنون. خود خودشه... نه اون جواب نداد من ویندوزم ایکس پی س.پ 3 هستش ... ممنون میشم بذارید ... :11:
4-5 بار دیگه هم امتحان کردم:37:اول که space می زنم تا یه جا بالا میره بعد یک دفعه وقتی space می زنم view به طور غیر عادی هی عوض میشه .
دارم دیوونه میشم هر دفعه باید برم کلی آدم بکشم تا به اونجا برسم بعدشم کلی space بزنم و از هلیکوپتر بیفتم پایین!
کل بازی یه طرف این یه قسمت یه طرف دیگه!! داره اعصابم را بهم میریزه!
عزیز اونا که کشتنشون کاری نداره !نقل قول:
یه نارنجک بنداز وسطشون همشون به ...... میرن !
چون اون وسط ماشین هست وقتی نارنجک میندازی همه باهم میرن رو هوا !
میمونه اون 2 نفر آخر که اونا هم آب خوردنه ...
در مورد Space زدن هم ، یه سئوال !
شما توی بازی با چه دکمه ای میپری ؟
باید همون رو تند تند بزنی .
سلام پس چرا من غیر از یک لباس فروشی دیگه هیچ لباس فروشی دیگه ای نمیتونم برم
من الان اون مرحله ای هستم که خونه ی من و رومن را آتیش زدن چه قدر دیگه مونده تا آخرش؟؟؟
كسي نيست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا یکی لطفا بگه وقتی دوست دخترت رو میرسونی چه شکلی میشه دوربین بره داخل؟:46:
دوست عزیز به جزئیات مثل اینکه علاقه داری؟نمیشه.
موفق باشید.
سلام مال منم دو ربین طبقه ی بالا را نشون میده و یکم تکون میخورهنقل قول:
مال شما چی باید دید مال بقیه چه جوریه
یکجا هست که وقتی میره(رو نقشه نوشته j) میگه باید کفش و لباس کوتاه داشته باشی من تمام مغازه رو گشتم ولی لباس short پیدا نکردم
مال همه توی تمام دنیا همینه!!!!نقل قول:
من 30 درصدم . اما میگم اسپیس نیست . من از دیوار میخوام برم بالا قدم نمیرسه آویزون میشه space میزنم کاری نمیکنه . space با بالا زدم کاری نکرد یکم چپ رو زدم اومد اینور اسپیس رو با بالا زدم از دیوار رفت بالا . شما همه جهتا رو با space تست کن
اقا کسی تونسته با kate کاری کنه من 10 دفعه بردمش بیرون دریغ از یک لب
خیلی دختره نجیبیه
رفیق بیخیالش بشی بهتره !نقل قول:
چون آخرش یا میمیره ، یا باهات قهر میکنه !