نقل قول:
ممنون...بیشتر از این جهت برام خوددریافت مهمه که بانک نرم و فقط برای همین دنبالشم
Printable View
نقل قول:
ممنون...بیشتر از این جهت برام خوددریافت مهمه که بانک نرم و فقط برای همین دنبالشم
خود دریافت بانک ملت و شهر و ملی و پارسیان هم تازه میزاره فک کنم.نقل قول:
منظورم این بود ممکنه بعضا مشکل پیدا کنن. ولی ملت کلا مطرح هست از این نظر و شهر نت بانک شهر
سلام
این حساب روز شمار 22% بانک آینده مثل روز شمارهای بانکهای دیگه دفترچه و کارت اعتباری هم داره یا نه؟ فکر کنم تو همین تاپیک بانک یکی از دوستان گفته بود کارت نداره و برای برداشت و واریز باید بری داخل بانک. شاید من اشتباه متوجه شدم یادم نیست و الان شک داشتم اومدم بپرسم. راستی روز شمار در همین نرخ 22 یا 20 درصد کدوم بانکهای مطمئن و تایید شده بانک مرکزی می دن؟
ممنون
بنظر فعلا فقط بتو بانکهای متمعن دولتی حساب باز کنیین، گول اون 2 یا 3% بیشتر نخورین. عمو چند ماه 60 تومان پولش تو ثامن العمهء 22% گیر کرده، میگن موجودی ندارن بدن!
رفتم بانک اصلا ساتنا نمیدونستن چیه یا خودشون رو کوچه علی چپ زده بودن!!!
گفتم در اینترنت خوندم . گفتن اینترنت رو فراموش کنید خیلی چیزا مینویسن
چک بین بانکی گرفتم و تمومش کردم
مملکت چرتی داریم
شاید اسمش رو نمیدونسته فیش بین بانکی که بگیرید بالاش نوشته پایا/ساتنانقل قول:
من که دیروز رفتم گفتم چک بین بانکی میخام گفت نداریم:n09:
واللا چی بگمنقل قول:
تازه شهر کوچیکی هم نیست بگم فلان و بهمان
گفت خیلی به اینترنت اهمیت ندید ساتنا خیلی وقتا زده نمیشه. خیلی هم با اطمینان گفت! بعیده به خاطر اون کارمزده باشه چون بانک شناخته شده ای هست.
راستش منم حال و حوصله بحث مثل قدیم رو ندارم گفتم خب هر کار میخوای بکن کار من رو راه بنداز.
دوستان الان بانک روزشمار با سود بالای 10% داریم ؟ :n13:
بپرسید اصلا 10 درصد داریم!نقل قول:
الان خیلی از بانکها در قالب طرح های مختلف بیش از 10 درصد میدن. البته بانکهایی که تازگیا الم کردن خودشون رو و خیلی سابقه ندارن بیشتر این سود رو میدن. مثلا مهر اقتصاد 23 درصد میده بالای 20 تومن!! هر چند فعلا مجوز بانک مرکزی رو نداره یا خیلیای دیگه. خود ملی 17 درصد میده بالای 20 تو. یا اینده 22 درصد میده.
به نظر من که خیلی جالب نیست به خاطر اینها برید سمت بانکهایی که سابقه زیادی ندارن. به هر روی بانکی که سود زیاد میده باید بدونید که مشکل نقدینگی داره .
کمتر از 20 میلیون نداریم ؟نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
همون اینده 1 میلیون هست کف ولی من توصیه نمیکنم. کلا من بانکهای قوامین اینده مهر اقتصاد انصار و موسسات رو توصیه نمیکنم حتی اگر مشکل نداشته باشندنقل قول:
سلام.
من اگر 20 میلیون پول داشته باشم و بخام در بانک بزارم به نظرتون در کدوم بانک حساب باز کنم و چه حسابی؟
به ازای 20 تومن ، ماهانه چه قدر سود روش باید بیاد؟
دوستان ایا میشه وام مسکن رو به صورت صوری گرفت مثلا خونه فامیل رو خرید؟ (میدونم پدر و مادر تنها در یک حالت میشه اونم اینکه واحد اضافی داشته باشن و پایان کار به نام اونها باشه) ولی فامیل دیگر رو نمیدونم.
همچنین سند باید به نام باشه دیگه فکر کنم که اینم خب هر کسی این کار رو نمیکنه(همچنین سند میره تو رهن بانک)
در نهایت بانک مسکن طرح جوانان داره که مثلا الان 5 تومان میزاری بعد 5 سال بهت 50 میلیون میده با سود ان روز (که فعلا 9 درصد هست) و بازپرداخت 12 الی 20 ساله. ایا بانک دیگری هست به صورت قرض الحسنه وام رو بده مثلا من 5 تومان بزارم بعد 5 سال وام بده مثل مسکن ولی با سود کمتر؟
چون عملا در این وام ها هر جور حساب میکنی سودش 18 درصد هست در عمل.
نحوه کار با اینترنت بانک ملت چطوریه؟ کارت به کارت میشه کرد؟ ایا بانک هزینه ای میگیره تا فعال کنه اینترنت بانک رو؟ در مورد کد ussd من میخوام به کارت دیگری حساب بریزم ولی ظاهرا ا ین گزینه رو نداره بانک ملت. داره ها ولی نوشته به حساب خود یا به حساب دیگر. به کارت دیگر نداره. اونم باید فعال کنیم از بانک؟ بعد فرق دیجی بانک همون ussd با موبایل بانک چی هست؟
دوستان این سود 23 درصد مهر اقتصاد چطوری میدن ؟ من رفتم میگن نداریم /. :n27:
چرا میدهنقل قول:
23 درصد با کف 20 تومان
ولی دقت کنید که هنوز مجوز نداره و بلاخره جزو بانکهای نوپا هست
یعنی 15 بخوابانیم روز شمارش 23 نیستنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
تا جایی که اطلاع دارم نه اقا اون موقع 10 درصد میدن باید به فکر طرح های دیگر یا بانکهای دیگر باشید. این بلوکه کردن هم تازه مد شده ولی خب جریمه نداره عملا. البته بازم میگم من اینجا حساب ندارم ولی اطلاعاتش رو دارم .نقل قول:
دوستان نگاه کنید طرح جدید بانک دیگر ایرانی رو که مثل بانکهای دیگر سعی دارن لقمه رو دور خودشون بچرخونن.
این وام هم دقیقا اگر مجاسبه کنید عین وامهای دیگر است و هیچ فرقی ندارد عملا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از طرح بانک گردشگری 23 درصد یکساله اطلاع داره؟
بانکها تلاش میکنن قبل 11 شهریور که دستور دادن سود کم بشه آخرین حربه ها رو بکار ببرن
سلام دوستان،
آیا موقعی که بانک وام ازدواج 10 میلیونی هر نفر از زوجین رو در کارت عابر بانک میریزه، از هر کدوم از کارت ها (10 میلیون) حدود 350-400 هزار کم میکنه؟
برخی بانکها ممکنه تخلف کنننقل قول:
خیر کم نباید بکنن اگر کردن فورا گزارش بدین
اون 400 و 300 و 200 و 100 کارمزد های سالانه هست و در قسط آخر هر سال داده میشه
- - - Updated - - -
کسی از دوستان اینجا حساب نداره توضیحات بده یا بپرسهنقل قول:
دوستان عزیز بهترین بانک واسه گرفتن وام کجاست؟ تقریبا 15 میلیون بزارم چقدر میتونم وام بگیرم؟ یکم سرمایه داشته باشم :V10:
نقل قول:
من مهر اقتصاد 25 گذاشتم بعد 4 ماه 25 میدن
هیچ فرقی با وامهای دیگر ندارد. 4 ماه میزارین 4 ماه بعد بهتون 10 ماهه وام میده فکر کنم 4 درصد. اسما 4 درصد ولی عملا 18 درصد میشه چون 4 ماه پول خوابوندیننقل قول:
در ضمن چون کوتاه مدت هست قسطهاش سنگین میشه
دقیقا قانونش همین هستنقل قول:
طبق بخشنامه
بخشنامه شماره 88/233294 تاریخ 1388/11/06 در تسهیلات قرض الحسنه تنها یک قسط برای کارمزد باید اخذ بشه که طبق بخشنامه مب/٥٩٣ مورخ ٢٧/٤/١٣٨٣ که از قبل بوده و لغو نشده، کارمزد تسهیلات قرض الحسنه در ابتدای اعطای اون و ابتدای سالگرد اون هست
یعنی در واقع همون اول کارمزد کسر میشه و این کاملا قانونی هست
حالا میخئاین به شعبه هم مراجعه کنید اما قانون همین هست و لازم الاجرا و نتیجه ای نمیگیرین
Kدوستان دقت کنند که اطلاعات اشتباه دیگران شما رد گمراه نکنه به هیچ وجه اول کارمزد نمیگیرن در وام ازدواج
برادر بنده دو ماه پیش ازداج کرد دقیقا 10 تومان رو ریختن
به هیچ وجه به اطلاعات غلط دیگران اهمیت ندین. ممکنه سر یکی شیره مالیدن بلد نبوده شما ولی آگاه باشید
قسط ها دقیق به این صورت هست
اولین قسط که انتهای ماه اول 400 هزار و ماهها بعدی 227200
انتها سال اول و شروع سال دوم ماه اول 300000 و ماهها بعد دوباره 227200
شروع سال سوم 200000 و ماهها بعد 227200
در نهایت سال آخر ماه اول 100000 و ماهها بعد دوباره 227200
دقیقا این مدل
دقت کنید هر بانکی اولش 9600 ریخت به حساب تون دزد هست و دزدی کرده رسما.
پ.ن: به بانکها و سایر نهادها وقتی کارتون افتاد بفهمانید دزد هستند:)
پسر خاله ام تعریف میکرد اتفاقا سال پیش میخواستن 800 هزار تومان کارمزد بگیرن بعد پسر خاله ام اعتراض کرد بهشون بعد اون معاونه گفت که تازه باید منت دار باشید از سرتون هم زیاده.میدونید چیکار کرد پسرخالم. گفت یا این از این بانک میره یا بانکتون تعطیل میشه. چند روز بعد معاون عوض شده بود و معاون جدید کاملا رفتارش رو بلد بود.
الان من متوجه نشدم، این 400 تومانی که کم شده، دو قسط وام میشه.نقل قول:
هر قسطش 208 هزار تومان هست هر ماه.
یعنی اول کارمزد میگیرن، یک سال گذشت هم کارمزد میگیرن؟ یا 4 سال گذشت؟
وام ازدواج 4 درصد هست، 10 میلیون 4 درصدش چقدر میشه؟
این 400 تومانی که گرفتن همون پول 4 درصد هست که اول گرفتن ازم؟
هشـــــــــــدار
سلام
از وقتی خبر کاهش سود سپرده ها منتشر شده , گردانندگانِ "دزدبازارِ بورس" حدود 900 واحد شاخص بورس رو برده اند بالا تا دون بپاشند و وسوسه بندازند در دلِ خوش خیالها و مردم خام و پولهاشون رو بکشند توی بورس . بعد از مدتی هم کاری میکنند که سهام سقوط کنه و کلی ضرر میکنید و اونها پولهاتون رو به جیب میزنند
اگر سود بانکی بشه 5% هم سراغ بازار بورس نرید که پشیمون میشید . سیلی نقد به از حلوای نسیه
بورس به بشدت فاسد و آلوده هست و معاملات صوریِ مخفیانه برای چپاول اموالِ خوش خیالها هیچوقت متوقف نمیشه . فریب نخورید
فامیل ما هم ازدواج کرده بود، خودش و همسرش هر دو 10 میلیون را کامل گرفتند. از اول قسط ازشون کم نشد.نقل قول:
بلی همانطور که بخشنامه ها ملزم کرده اند،ابتدا یک قسط 4% بعنوان کارمزد کسر میشه و اقساط خودش 0% هست،سال دوم مجددا 4% از باقیمانده مبلغ بعنوان کارمزد کسر میشه و مجددا اقساط رو 0% پرداخت میکنیدنقل قول:
حالا شما خیلی شک دارین میتونین برین شعبه سر بزنید و بپرسید،به معاون شعبه هم سلام برسونین
البته من هم بعد از گرفتن وام تعجب کردم که رفتم پرس و جو کردم و متوجه شدم فورمول چطور هست شما هم متن زیر رو بخونین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تو این حالت که شما میگید ، ما بیشتر باید پرداخت کنیم آخر سر یا نه همون مبلغی میشه که بقیه که 10 میلیون کامل گرفتن پرداخت میکنن؟نقل قول:
نقل قول:
از کدوم بانک گرفته بودن؟
من به باجناقم که توی بانک سپه کار میکنه گفتم، گفتش حق ندارن کم کنن.
دقیقا درستش همینهنقل قول:
اون 400 تومن رو بعد یه ماه باید بگیرن ازتون یعنی قسط اول
بالا کامل توضیح دادم
با تشکر از روشن گری شما
من نمیدونم چرا بعضی ها میخوان این مملکت رو گل و بلبل نشون بدن همه چیش رو!
بیشتر که همیشه پرداخت میکنین،وام صفر نداریم(البته برای مردم عادی)نقل قول:
سود این وام بجای 4 حدود 5.5 در میاد
به باجناقتون هم بگین پس فرمولش چطوریه؟!
این ها رو کارمند کم نمیکنه که! خود سیستم محاسبه میکنه فرمول رو هم طی دو بخشنامه براتون گذاشتم،بهشون نشون بدین
'گفتم که بعضیا راحت سرشون کلاه میره دلیل نیست قانون همون باشه. همه بانکها باید اون کارمزد 400 هزار تومان رو که قسط اول هست پایان ماه اول بگیرن. دقت کنید پول تمام کمال باید به حساب شما بریزه. برادر من از پارسیان و اشنای دور ما از تجارت گرفته بود. ممکنه دولتی ها به خصوص بخوان این رو رعایت نکنن ولی همانطور که میبینید باید رعایت بشه. شما اون چیزی رو که من بالاتر نوشتم دقیق بخونید متوجه میشید. خیلیا اصلا نمیدونن وام چی هست که نظر میدن.نقل قول:
ببینید 4 درصد برا 48 ماه شما حدودا 11 میلیون باید برگردونین. قسط 44 ماه اون 227200 تومان هست و اما 4 ماه چی میشه؟
اونم به ترتیب اخر ماه اول 400 هزار
سال دوم اخر ماه اولش 300 هزار
سال سوم اخر ماه اول 200 هزار
و در نهایت سال چهارم اخر ماه اور 100 هزار
یعنی شما 44 ضربدر 227200 بعلاوه 400 هزار بعلاوه 300 هزار بعلاوه 200 هزار بعلاوه 100 هزار برمیگردونین
نه همون 4 درصد میشه بعلاوه اندکی کارمزد. فرمول بانکی که حساب میشه در اینترنت هست. بزنید محاسبه قسط وام معمولا بانک ملی رو میاره که برا همه بانکها یکیه. اما وام ازدواج نوع بازپرداختش فرق داره ولی مقدار تقریبا همون هست. شاید بشه گفت تنها وامی هست (برای غیر اقازاده ها البته) بعلاوه غیر صبر کردنش به معنای واقعی قرض الحسنه هست. بقیه بانکها که تبلیغ میکنن 2 درصد 4 درصد یا حتی مسکن 9 درصد دقیقا برید نحوه دادن وامش رو ببینین متوجه میشین 18 درصد بیشتره!نقل قول:
متاسفانه هر چه توانستند گند همه چی را دراورند. همه جا رخنه کردند و مثل زالو بر تن این درخت افتادند!نقل قول:
دوستان سودها قرار هست دوباره بشه ١٥٪!!!!
برنامه ي بانك هايي مثل آينده چي هست كه حداقل سرمايه هايي كه تا الان جذب كرده را از دست نده؟
شامل حال حساب هاي قبلي هم ميشه؟
دوست عزیز فرقی نداره بانک شنقل قول:
حسابها قبلی بلند مدت سر جاش هست هر بانکی ولی کوتاه مدت ها دست خود بانک بود قبلا ولی الان میگن رعایت کن
البته بانکها به نظرم دور میزنن چون وضعیت خرابه
اقتصاد دستوری هم جواب نمیده.
برید از شعبات بپرسید
من در مورد گردشگری سوال داشتم اون بلند مدت یکساله 23 درصد کف داره؟
من از بانك پرسيدم ميگه ديگه به اون حساب هاي يك ساله مثل آينده ساز نميشه پول واريز كرد!!!
فقط براي همون موجودي اول ٢٣٪ سود مياد
:n04:
پس شماره حساب و شبا و ... براي چي هستش!