نخیر درج نمیشهنقل قول:
Printable View
نخیر درج نمیشهنقل قول:
نقل قول:
مطمئن هستید؟ چون از بعضی ها شنیدم که میگن درج میشه یا مثلا یک کد که نشون دهنده معاف از رزمه توی کارت درج میشه.
تک پسری در یگان آموزشی تاثیر نداره ، اما اگر مدارکش را به موقع تحویل دهید در یگان خدمتی حتما تاثیر خواهد گذاشت.:21:نقل قول:
================
در مورد مردی و نامردی در خدمت باید بگویم ، بیشتر اختلافات بین سربازان از فرماندهان شروع میشه ، اگر این کار را انجام ندهند، نمیتوانند یگان را کنترل کنند ، بیشتر فرماندهان از سیاست "تفرقه بیانداز و حکومت کن" پیروی میکنند.
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
من هم معاف از رزم بودم ،تنها کدی که برای من زده ، کد پرسنلی است که حاوی اطلاعات شماره پرونده ، یگان آموزشی و سال اعزام هست.:20: داخل کارت به هیچ وجه درج نمیشود.:27:نقل قول:
برای مثال کد پرسنلی من که در ارتش خدمت میکردم
84120212345
از سمت راست :
84 سال اعزام
12 ماه اعزام
02 یگان آموزشی
12345 شماره پرونده در ارتش.
1.سلام دوست عزیز بله مدرک تو محل اموزش تاثیر داره من خودم نیروی زمینی ارتش خدمت کردمنقل قول:
اینا بعضی از پادگان ها ی اموزشی هستن که من میدونم
01 تهران ارتش نیروی زمینی فقط لیسانس به بالا میرن بهش میگن دانشگاه 01
02 تهران اموزشی فقط فوق دیپلم
03 عجب شیر زیر دیپلم دیپلم و فوقق دیپلم
الی 08 که میشه پادگان خاش که خدا نصیب هیچکس نکنه البته جز 01 هیچکدوم لیسانس اموزشی ندارن(ارتش نیروی زمینی)
شما اعزامت 10/1 هست مطمئنا بالای دیپلم هستید پس نگرانی انچنانی در مورد محل اموزش نداشته باشید البته اینا نیروی زمینی ارتش بودند
اگه لیسانس و نیروی دریایی باشی میری بندر انزلی پادگان نامجو که اونم لیسانس به بالا هست
اگه بیوفتی نیروی انتظامی میری اراک
اگه سپاه نیروی زمینی باشی میری کرمانشاه
2.ولی تو محل خدمت مدرک تاثیری نداره چون همه پادگانها از سرباز صفر تا دکتری نیاز دارن
3.من خودم تک پسر بودم (میگن شرایط دار) ولی تبریز خدمت کردم (ساکن ارومیه هستم) شرایط دار بودن به این معنا نیست که تو شهر خودت بلکه نزدیکترین پادگان به محل سکونت خدمت میکنی اینم دلیل داره فرض کن شدی نیروی دریایی و شهر شما که نیروی دریایی نداره پس .....
ببخشید یکم زیاد شد بازم اگه سوالی داشتی در خدمت هستم
سلام
من حدود دو ماه و نیمه دیگه اعزام میشم و غیبت هم ندارم .
حالا میخواستم بدونم که نمیشه مثلا با برگ سبز یا چیز دیگه رفتو گواهینامه گرفت .
چون من همین الانشم دارم رانندگی میکنم و بعلت نداشتن گواهینامه ممکنه برام مشکل پیش بیاد . ( هر چند باعث شده بعضی از این راه های مخفی رو یاد بگیرم )
با تشکر:11:
حالا این مدارک که میگی چیه ؟ من موقع ارسال دفترچه یادم نمیاد گفته باشم تک پسرم !نقل قول:
کاره خاصی باید انجام بدم؟
البته الان پادگان 06 پاسداران هم فوق دیپلم به بالا رو پذیرش میکنهنقل قول:
الی 08 که میشه پادگان خاش که خدا نصیب هیچکس نکنه البته جز 01 هیچکدوم لیسانس اموزشی ندارن(ارتش نیروی زمینی)
ما 06 بودیم
نقل قول:
ممنون از جوابت حالا اگه تک پسر بودن تاثیر خوبی می تونه داشته باشه من باید چی کار کنم ؟
و یه سوال دیگه من قبلا هم گفتم که رفتم درخواست تمدید دادم و بهم گفتن نمیشه و تمدید نکردن (هم پلیس +10 و هم نظام وظیفه ) حالا اگه برم دوباره بگم میخوام معافیت از رزم بگیرم و فرم پر کنم تمدید می کنن برام ؟
مثلا برای طی مراحل پزشکی برم و تو این مدت تمدید بشه تاریخ اعزام و بعدش اگه شد که معاف اگه نشد که دوماه تمدید می خوره
من برای معاینه پزشکی خانوم دکتره گفت کف پات که صافه می تونی اقدام کنی ولی من گفتم نه و حالا به این بهانه می تونم تمدید کنم ؟
سلام بچه ها.خوب هستین؟امیدورم خوب و خوش و سلامت باشین همگی.
من امروز دوباره به پلیس+10 سر زدم و گفت فعلاً که تمدید نشده!چشمم کلاً آب نمیخوره این اعزام ما تمدید بشه.
راستی،من آرتروز خفیف گردن دارم و همیشه گردن درد و اینا اذیتم میکنه.این تو آموزشی برام مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟معافی هم که نداره این آرتروز لعنتی!!(من که جایی ندیدم)
خواهش می کنمنقل قول:
در خصوص سوال اولت مطمئن نیستم به نظرم تمدید نمیکنن میگن برو از یگان اقدام کن اگه صرفا واسه تمدید می خوای که هیچی چون چیز بدرد نخوری هست دو سه تا از هم دوره هام که معاف از رزم بودن بکارشون نیومد
واسه شرایط دار (تک پسر) بودن بعد از اینکه اعزام شدی بعد دو سه هفته خود یگان اقدام می کنه به جمع اوری مدارک واسه تک پسر بودن یه فرم میدن که تو پاکت مهر و موم شده هست میگن اینو ببر ثبت احوال شهرتون تائید کنن بعد از اینکه تائید کردن بر می گردونی به یگان همین
موفق باشی
نیروی هوایی ارتش با مدرک بالای لیسانس کجا میفتن؟نقل قول:
سپاه هم نیروی زمینی و هوایی داره؟
یعنی کسی که لیسانس به بالا باشه واسه آموزشی سپاه کرمانشاه می فته
آموزشی میفته فرماندهی آموزشهای هوایی شهید خضرایی تو تهران، یا تیپ حضرت امیر تو اسلامشهر که هر دو هتلند.نقل قول:
برای تقسیم هم، 50% میفتن تهران، باقی میافتن همدان، تبریز، چابهار، بوشهر، دزفول.
ببخشید بچه ها.فقط گفتم شاید تو صفحه ی قبل دیده نشه!نقل قول:
به نظر دوستان بهترین پادگان سپاه برای لیسانسه به بالا برای آموزشی کجاست؟
آقا خدا رو شکر من مشکل جسمی ندارم. اما اگه بخوام ببینم آیا چیزی برای معاف پزشکی شدن در من وجود داره یا نه باید به کی و کجا مراجعه کنم؟
دو تا از دوستام کرمانشاه بودن (پادگان شهدای کرمانشاه) نه هتل بود نه زیاد سختگیری یادمه اذیت نشدننقل قول:
من فقط اینجارو سراغ دارم
امیدوارم مشکلی پیش نیاد به نظر من بیشتر روح ادم ازرده میشه تا جسمشنقل قول:
دوستان راستی این جریان چاقی و لاغری هنوز هم هست؟ اگر اون فرمول قد و وزن برای کسی بین 35 تا 40 باشه هنوز هم معاف از رزم میشه؟کسی جدیدا تجربه داشته؟ ممنون
اگر امکانش وجود داشت که تعداد پست های نمایش داده شده در هر صفحه بیشتر میشد خیلی خوب .نقل قول:
به همین دلیل ما مجبوریم برای رسیدن به پاسخ دوباره یه پست دیگه بزنیم .
اگه یکی جواب مارو بده ممنون میشم .
راستی در حال خدمت هم نمیشه کارهایی مثل عقدو ازدواج و سند زدن و غیره رو انجام داد .
من خودم با برگ سبز گواهينامه گرفتم.نقل قول:
فقط بايد يه جوري باشه كه زودي بتوني گواهينامه رو بگيري و به خدمت نخوري!
البته توي همون خدمت هم ميشه ادامه ي مراحل رو گذروند.
عقد و ازدواج و سند هم مشكلي ندارن همزمان با خدمت.
عقد و ازدواج كه اصلاً ربطي به پايان خدمت نداره. رفيقم همزمان با خدمتش عقد كرد.
سند هم فك كنم با يه گواهي در حال خدمت كه از طرف نيروي انساني يگانت واست صادر ميشه فك كنم حل بشه.
دوست عزیز دنبال معاف از رزم شدن نرو که اصلا ارزش ندارهنقل قول:
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
ضمن تایید صحبت های دوستمون فقط اضافه کنم که اگر غیبت داشته باشید تحت هیچ شرایطی در حین خدمت نمیتونید معرفی نامه برای گواهینامه و سایر موارد بگیریدنقل قول:
سلامنقل قول:
برای گرفتن کارت دوره 45 روزه یا همون کارت سبز باید اول یه دوره ی 14 روزه رو بگذرونید و مدرکش رو بگیرید.
بعد از گرفتن مدرک دوره 14 روزه میتونید ثبتنام کنید برای کارت سبز یا همون دوره 45 روزه.
که اگه این دوره بگذرونید و کارت سبز رو بگیرید از دوره ی طاقت فرسای آموزشی که 2 ماه هستش معاف میشید و علاوه بر اون بقیه ی خدمتتون رو در مراکز سپاه ناحیه تون که نسبت به جاهای دیگه آسونتره میگذرونید.
موفق باشید :40:
ضمن تائید حرف دوستمون باید اضافه کنم که این دوره هم شبیه دوره اموزشی هست و فکر کنم بسیجی های فعالی که یه حد نصابی از امتیاز کسب کردن میتونن شرکت کنند و خیلی راحتره نسبت به دوره اموزشی خدمت وگرنه اونم اردو تیر اندازی و..... داره ولی این کجا و خدمت کجانقل قول:
سلام
بچه ها امکان خرید خدمت هم هست یا نه ؟
از راه های غیر قانونی و ... هم اگه بشه پولشو میدم
مرسی
اولا نخیرنقل قول:
دوما اگر هم یه راه غیر قانونی پیدا کنی و پول بدی و خدمت رو بخری بالاخره یه روزی لو میری و علاوه بر محکومیت قضائی،خدمت هم باید بکنی که قطعا در بدترین شرایط خواهد بود، شاید اگه الان بری یه جای راحت بیفتی
تنها حالت خرید خدمت برای ایرانیان مقیم خارج هست که 2 تا شرط داره:
1- قبل از فرا رسیدن سن مشمولیت (مثلا 10 سالگی) از ایران خارج شده باشن
2- حداقل سابقه 5 سال سکونت در کشور خارجی رو دارن
حقیقتش برای یگان نمیخوام.برای یگان رو خبر دارم که چندان فرقی نداره !نقل قول:
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
دوستان کسی اطلاع نداره؟نقل قول:
معافی قد و وزن و اون فرمول فقط در حال حاضر فقط با شرطی باعث معافی میشه که علت چاقی یا لاغری بیماری باشه نه اینقدر چیزی نخوری و صرفه جویی کنی و پول یارانه رو پس انداز کنی و بندازی تو کاسبی و بعد با دو متر و بیست سانت قد بشی 35 کیلو و یا بر عکس اینکه جزو اون 3000 میلیاردی ها باشی و دو ماه خودت رو ببندی به خوردن و بشی 250 کیلو و با 140 سانت قد
فقط در صورتی که مریضی ثابت شده ای داشته باشی.
سلام دوستان،
بلاخره منم دارم دفترچمو تکمیل میکنم که برم خدمت :8:
یه سوال داشتم، البته شاید یکم تکراری باشه اما ممنون میشم کمک کنید.
وقتی میخوایم دفترچه رو بفرستیم، دانشجوی اخراجی یا انصرافی، واسه مدرک تحصیلی چیو باید بفرستم؟ البته مدرک معادل ندارم و مدرکم میشه همون دیپلم. الان من چجور مدرکیو بفرستم؟ کپی گواهی موقت پیش دانشگاهیم کافیه؟ باید برم جایی برگه خاصی بگیرم؟ دانشگاه یا دبیرستان؟
اینم بگم که دفترچه ای که خریدم قدیمیه که میدونم فرقی نداره. البته دفترچه جدیدو دانلود کردم. ممنون میشم اگه بگید واسه دانشجوهای اخراجی و انصرافی چیا رو لازمه بفرستیم.
باتشکر،
sorry اگه تکراری بود.
----------
و دیگه اینکه توی فرم اول تو قسمت وضعیت تحصیلی چی بزنم؟ اگه بزنم اخراج بعد مدارک دیپلم رو بفرستم مشکل پیش نمیاد؟
میشه بگید دقیقا باید چه مدرکیو بفرستم؟
خوب اینم که همون دو ماهه. ما هم که بسیجی نیستیم. پس هسچس دسگه کلاْ :31:نقل قول:
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
ای بابا!!!! به ما که رسید همه راه های تقلب بسته شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو دانشگاه واحد معادل فوق دیپلم نگرفتی ؟ هرچند نوشتی معادل ندارینقل قول:
بلاخره منم دارم دفترچمو تکمیل میکنم که برم خدمت
یه سوال داشتم، البته شاید یکم تکراری باشه اما ممنون میشم کمک کنید.
وقتی میخوایم دفترچه رو بفرستیم، دانشجوی اخراجی یا انصرافی، واسه مدرک تحصیلی چیو باید بفرستم؟ البته مدرک معادل ندارم و مدرکم میشه همون دیپلم. الان من چجور مدرکیو بفرستم؟ کپی گواهی موقت پیش دانشگاهیم کافیه؟ باید برم جایی برگه خاصی بگیرم؟ دانشگاه یا دبیرستان؟
اینم بگم که دفترچه ای که خریدم قدیمیه که میدونم فرقی نداره. البته دفترچه جدیدو دانلود کردم. ممنون میشم اگه بگید واسه دانشجوهای اخراجی و انصرافی چیا رو لازمه بفرستیم.
باتشکر،
sorry اگه تکراری بود.
اگر اینطوره باید اخرین مدرکی که گرفتی رو بدی که میشه همون دیپلم
نقل قول:
ممنون واسه جواب،
نه مدرک معادل بمن نمیدن. البته هنوز کارام با دانشگاه تموم نشده و یه سری مدارکم اونجاس!
اگه قراره مدرک دیپلمو بدم، توی فرم اول تو قسمت وضعیت تحصیلی چی بزنم؟ اگه بزنم اخراج، بعدش مدارک دیپلم رو بفرستم، یوخده مورد دار نیس؟مشکلی پیش نمیاد؟
میشه بگید دقیقا باید چه مدرکیو بفرستم؟ توی دفترچه قدیم که دارم یه فرم هستش که نوشته برگه شماره 3، تعیین وضعیت تحصیلی مشمول (غیر دانشگاهی). که البته باید مهر دبیرستان و آموزش و پرورش بخوره!
همون کافیه؟
معاف از رزم اینطوری که من شنیدم اول اینکه رژه و برنامه های نظامی نداری ( حتی تو یگان)
نگاهبانی با اسلحه هم نداری!
ولی خوب کلا معاف از رزم شدن چیزی جز بدبختی نداره. دوست خودم معاف از رزم بود همش نگهبان سرویس و اینا بود. یا اینکه مقسم بود واسه غذا دادن و غذا گرفتن ( ساعت 4 صبح نیم ساعت زودتر باید بیدار میشد تو سرما و گرما و تاریکی میرفت صبحونه می آورد)
ولی خوب فرق چندانی نداره.
فقط واسه دیپلمه ها توی یگان پاسدارخونه و اینجور جاها که کار با اصلحه داره رو بهت نمیدن!
خدمت رو نمیشه خرید ولی کادر پزشکی و مسولین معافی رو میشه خریدنقل قول:
دوستان، ممنون میشم اگه به این سوالم توضیحات بیشتری بدین. آخه میخوام زودتر بفرستم دفترچمو که زودتر تموم شه!نقل قول:
راستی کسی واسه 1/9/90 اعزامی داریم اینجا؟
دوست عزیز تو نیروانتظامی تا جایی که من اطلاع دارم و چند تا یگانی که دیدم اصلا معاف از رزم معنایی نداره و هیچ فرقی نمیکنه که معاف از رزم باشی یا نهنقل قول:
سلام.نقل قول:
شما ابتدا باید برید دانشگاهتون و با اونجا تسویه حساب کنین و سپس اونا به شما برگه ی گواهی انصراف یا اخراج از تحصیل رو میدن. اون برگه رو به همراه گواهی پیشدانشگاهیتون رو باید بفرستید برای نظام وظیفه. مدرک هم میشه همون دیپلم. میتونین هم از ابتدا فقط گواهی دیپلمتون رو بفرستین ولی به خاطر این سالهایی که دانشگاه بودین و سربازی نرفته بودین 3 ماه اضافه سنواتی میخورین. ولی همونطور که گفتم، با برگه ای که از دانشگاه میآرین مبنی بر گواهی انصراف از تحصیل چون تاریخ انصراف روش خورده از اون تاریخ تا 4 ماه فرصت دارین که دفترچه رو بفرستین و اضاف نخورین.
این شرایطی که گفتم همه اش با توضیحات مفصل تر تو همون دفترچه نوشته. یه مطالعه بکنین همه چی دستتون میآد.
موفق باشین.
90/8/30
نقل قول:آقادمتون گرم ، الان میرم اقدام میکنم . اشتباه نکنید اگه الان هم برم خاستگاری تا بعد از سربازی هم نمیتونم برم خونه خودم ، میخوام برم گواهینامه بگیرم .نقل قول:
چون غیبت نداری میزارن گواهینامه شرکت کنی.برگ سبز نمیخواد. تو دو ماه هم میتونی گواهینامتو بگیری اگه زود بجنبی. اگرم نتونستی، حین خدمت میتونی بگیری نگران نباش.نقل قول:
من 2 سال هست که بسیج فعال هستم می خواستم ببینم باید از کجا نامه بگیرم برای اینکه کسری بخورم ؟؟
و اینکه حداکثر میزان کسری با داشتن کارت بسیج فعال چقدر است ؟؟ { شنیدم 1 سال 45 روز و حداکثر 6 ماه کسری }
و اینکه چون مدرک لیسانس دارم و اینکه بسیج بودم میتونم هر جا که بخوام سربازی باشم ؟؟ یعنی برای مثال اهل شیرازم ولی می خوام تو اصفهان باشم !!! میشه ؟؟
راهی هست که بتونم محل سربازیم رو عوض کنم یا از اول اونجا بیوفتم ؟؟
و اینکه اخر نفهمیدم الان 18 ماه هست خرمت یا 24 :( ؟؟!!
اها . اگر همسر داشته باشی میتونی روی اینکه کجا خدمت کنی تصمیم بگیری یا اینکه همون حوالی باشی ؟!!
الان پادگانها پر لیسانس است و فرقی نمیکنه بسیج باشی یا .... پس نمیتونی هر کجا دلت خواست اونجا رو انتخاب کنی.(بالاخره سربازیه دیگه) پس معلوم نیست کجا میوفتی.نقل قول:
راه هم برای اینکه جایی که میخوایی بیوفتی یکیش امریه گرفتن از ادارجات و دیگری داشتن پارتی هست.
خدمت برای فوق دیپلم به پایین 18 ماه و برای لیسانس 17 ماه و برای فوق لیسانس 16 ماه و برای دکتری 15 ماه و برای فوق دکتری 14 ماه است.
اگه همسر داشته باشی شرایط فرق میکنه و معمولا سعی میکنن حوالی محل زندگیت بیوفتی.
در کل پارتی داشته باشی از همه مهمتره.
سلام
زنگ زدم یگان خدمتی میگم کارت من حاضر نشد؟!میگه باید از طریق نیرو انتظامی شهرتون پیگیری کنی؟!
نداجا چه ربطی به نیرو انتظامی داره؟!الان به نظر شما چی کار کنم؟کجا برم؟