می خوای تو این رنج بخری جی ال ایکس ماد بخر ما یکی از اقوام خریده خیلی از هواوی y6بهتره.نقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
Printable View
می خوای تو این رنج بخری جی ال ایکس ماد بخر ما یکی از اقوام خریده خیلی از هواوی y6بهتره.نقل قول:
انتخاب خوبی کردیدنقل قول:
میتونید به هواوی 4x هم فکر کنید.
دوستان کسی پیشنهادی داره برای یه گوشی به قیمت یک یا یک و سیصد. اولویتهام دوربین و سخت افزار و تا حدودی باتری. خودم a5 2016 رو بیشتر میپسندم ولی نسبت به قیمتش (حدود 1200) بنظرم ارزش خریدش پایینه.
بهتر بود اولیت هاتون رو مینوشتین. ولی من samsung galaxy grand prime_G531 رو پیشنهاد میکنم. دوربین و شارژ باتری خوبی داره. کیفیت صفحه خوبه. از لحاظ سخت افزار هم در حد استفاده متوسط جواب میدهنقل قول:
بهتر بود اولیت هاتون رو مینوشتین. ولی من samsung galaxy grand prime_G531 رو پیشنهاد میکنم. دوربین و شارژ باتری خوبی داره. کیفیت صفحه خوبه. از لحاظ سخت افزار هم در حد استفاده متوسط جواب میده[/QUOTE]
الویتام:
1.HUAWEi GR3
2.HUAWEI y6 pro
3.ZTE BLADE V6
بهترین GR3 | دوربین خوب و سلفی 5 - سخت افزارمناسب - بدنه با کیفیت - حافظه 16 رم 2نقل قول:
بهترین باتری Y6 Pro | باتری خوب با ظرفیت 4000 - حافظه 16 رم 2
جدیدترین (اندروید) LG K8 | صفحه نمایش 2.5D - اندروید 6 - (حافظه 16 بستگی به مدل)
صفحه نمایش امولد سری جی سامسونگ: Galaxy J5 | دوربین 13 و سلفی خوب - snapdragon 410
زیر 500 تومان / کمی بیشتر
سلام ، ردمی نوت سه پرو یک سر و گردن از بقیه مواردی که نام بردید بالاتره میتونید با LG G4 مقایسش کنید .نقل قول:
باطریش هیولایست ، مطمن باشید در همه جا شرمندتون نمیکنه.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
سلام دوستان.قصد خرید گوشی با بودجه حدود 1 میلیون دارم.کاربرد هم عکاسی و ضبط صداست وبازی و اپلیکیشن اصلا مهم نیست.برند هم مهم نیست.با تشکر
Sony z3+نقل قول:
برای شما بهترین گزینست
Z3+نقل قول:
Lg g3 (پرچمدار دو دوره پیش ال جی)
Samsung a5 2016
به جز 2-3 تا مدلی که بالا معرفی شدنقل قول:
HTC A9 هست و Nexus 5x البته نکسوس کارت حافظه نمیخوره و با حافظه 16 باید بسازی یا مدل 32 هم داره
از نظر دوربین ترتیبشون تقریبا اینطوریه
Sony z3 plus بهترین (امتیار dxomark 82 برابر با آیفون 6s)
بعد
HTC A9
Galaxy A5 2016
LG Nexus 5x
LG G3
P9 lite و Honor 5c گزینه های بدی نیستن دوربین شون در حد اندازه 2-3 مدل قبلی ست
دوستان بین htc one x9 و htc one m9 plus و samsung galaxy a7 2016 کدوم بهتره؟
سلام a7 فقط تو قدرت اسپیکر از m9 یا x9 ممکنه کمتر باشه ولی از هر لحاظ گوشی کاملتری مخصوصا که باتری 3300 میلی امپر داره و صفحه فول اچ دی امولد که تو مصرف باتری کلی تاثیر داره htc هم خودش کمه هم لوازم جانبیش سراغش نرو
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
راستش خودم یه htc e8 دارم با یه z2 sony با اینکه z2 هم گوشی خوبیه و پرچمداره ولی e8 یه حس دیگه ای داره و وقتی میگیری دستت کیفیتو احساس میکنی ولی z2 الان بعد از 1.5 سال درپوش لنزش دراومده و رو صفحش لکه های زرد افتاده و وقتی حافظش پر میشه داغ میکنه ولی e8 میگیرم دستم انگار تازه خریدم و اندرویدش اینقدر سریعه که انگار گوشی خالیه در حالی که گوشی حافظش پرهنقل قول:
فامیلامون هم سامسونگ s5 و note3 هم دارن و وقتی باهاشون کار کردم توی عملکرد از z2 و e8 پایینتر بودن و خیلی هنگ و لگ داشتن حالا گفتن a7 مشکلات هنگ و لگ نداره و کیفیت تصویر و عکساش عالیه بخاطر همین اومدم سراغش خواستم بدونم واقعیت داره؟ با این قیمتی که الان a7 داره ارزششو داره که htc که اون مدل های x9 و m9+ رو کنار بزارم و یه a7 بگیرم؟و اینکه m9+ و x9 سخت افزارشون قویتره و حافظه داخلیشون هم 32گیگه
بله a7 بهتره البته تو اون رنج قیمت s6 و g5 se و p9 بهترن البته کمی گرونترن
رفتم یه مغازه a7 سامسونگ و z5 سونی کنار هم بودن تصویر a7 خیلی عالی بود از z5 بهتر بود ولی z5 عکساش خیلی بهتر بودن از کیفیت عکس a7 خوشم نیومد با اینکه ال سی دی به این با کیفیتی داشت ولی عکساش چنگی به دل نمیزدن حتی m9 plus super camera هم از a7 عکسش بهتر بودنقل قول:
x9 هم چون کواد اچ دی نیست در مقایسه با m9 plusتصویرش کدر بود خوشم نیومد
حالا x9 از لیستم حذف شد و بجاش z5 سونی اومد
الان بین a7 2016 و m9 plus و z5 مرددم هر کدوم یه خوبی داره
Z5 هم مثل z2 داغ میکنه؟؟
بله z5 اتفاقا بیشتر از z2 داغ میکنه به خاطر پردازنده 8 هسته ایی ولی چرا s6 نمیگیری با گارانتی هماهنگ با z5 و m9 plus هم قیمته ولی اونا نه گارانتی دارن نه کیفیت s6 دارن
اولا که s6 از z5 حدود 200 تومن گرونترهنقل قول:
دوما Z5 از چه نظر کیفیت S6 رو نداره؟
S6 گرونهنقل قول:
من تعریف one x9 رو خیلی شنیدم نظراتو که تو سایتای مختلف خوندم همه تعریفشو میدن حتی میگن از m9+ بهتره و اصلا حرارتش بالا نمیره تو یوتیوب هم چند تا کلیپ دیدم انواع بازیا سنگینو رو x9 اجرا کرد به راحتی همه رو اجرا میکرد بعد از کلی بازی کردن دمای گوشی ثابت رو همون 36 درجه مونده بود اصلا حرارتش بالا نرفت ولی a7 رو یه بازی ماشین اهسته بود و لگ میزد در حالی که x9 خیلی روون اجراش میکرد بعد عکس دوربین a7 کنار x9 گذاشت x9 خیلی عکساش کیفیتشون بهتر بود ولی تصویر a7 رنگاش زنده ترن چون خودم تصویر دوتاشونو دیدم تصویرa7 رو هیچ گوشی نداشت
بنچمارک x9 شد 61000 و a7 شد 37000
من 1.450 قیمت کرده بودم کیفیت دوربین s6 بالاتره صفحه گوریلا گلس داره باتری s6 تو مکالمه و پخش ویدیو بیشتره بقیه چیز ها هم مشخصه کیفیت صفحه سنسور های متعدد و غیره لوازمش هم که تو بازار ریختهنقل قول:
من هم با همین عقاید m8 گرفتم ولی از خیلی لحاظ با اون چیزی که فکر میکردم تفاوت داشت اگه میخوای از پرچمدار های نسل پیش بگیری میتونی g4 هم انتخاب کنی قیمتش خیلی کمتره گارانتی معتبری هم دارهنقل قول:
اون حتما بدون گارانتی بوده. با گارانتی بین 1550 تا 1600 (گارانتی های مختلف)نقل قول:
از نظر باتری و دوربین هم تو یه سطحن. اگه قراره به امتیاز سایت های معتبر توجه بشه که باتری S6 امتیاز کمی بالاتر گرفته، پس تو دوربین هم Dxomark امتیاز بیشتری به دوربین Z5 داده. فقط بدی دوربین Z5 اینه تو تاریکی و زوم زیاد نویز داره
صفحه نمایش amoled درسته کیفیت و شفافیتش عالیه و رنگ مشکیش واقعا مشکیه ولی رنگ بندی Z5 واقعی تره
در کل S6 از نظر صفحه نمایش (شفافیت و رنگ مشکی)، نویز نداشتن دوربین موقع (فقط موقع زوم) و کمتر گرم شدن گوشی بهتره
از اون طرف Z5 حافظه جانبی میخوره، مقاوم در برابر آبه، به خاطر مگاپیکسل بیشتر عکس تو مانیتور و صفحه نمایش های بزرگ کیفیت بهتری داره، قیمتشم کمتره
درسته amoled galaxy a7 2016 خیلی کیفیتش بالاست حتی با s7 مقایسه کردمa7 رنگاش زنده تر و شفاف تر بودن ولی بعد از چند دقیقه که باهاش کار کردی چشمای ادمو خسته میکنه و اصلا دیگه نمیتونی به صفحش نگاه کنی z5 هم که فرقی با z2 نداره و همونه فقط کیفیت دوربینش بالاتر رفته همین
الان بین one x9 و m9 plus موندم x9 خیلی تعریفشو میدن بیشترا گفتن x9 بگیر چون کیفیت دوربینش بالاتره و باطری قویتری داره و کمتر داغ میکنه و اندروید فابریکش 6 و صفحش هم بزرگتره ولی m9 plus هم خوبی که داره صفحش کواد اچ دیه و حسگر اثر انگشت داره حالا نمیدونم کدوم ارزش خریدش بالاتره؟!
دوست عزیز، درباره قسمتی که قرمز کردم، واقعا نمیدونم چجوری این حرف رو میزنیدنقل قول:
در ابتدا اینو بگم که هیچوقت با مشخصات روی کاغذ نمیشه درباره یه گوشی قضاوت کرد ولی با این حال تفاوت روی کاغذ هم کم نیست:
1.حسگر اثر انگشت
2.دوربین بهتر هم جلو و هم پشت
3.امکان 4G
4.حافظه داخلی 32 در برابر 16
5. پردازنده بهتر (810 و 64 بیتی در برابر 801 و 32 بیتی)
6.ادامه ساپورت نرم افزاری و آپدیت دهی تا 1-2 سال دیگه در صورتی که Z2 ساپورتش تموم شده
--------------------
من اصولا اهل این نیستم که بخوام کسی رو قانع کنم که این گوشی خوب نیست و اون گوشی خیلی بهتره. بالاخره هرکی ممکنه با یه برند بیشتر حال کنه و با همه گوشی ها هم کار نکردم که بتونم دقیق قضاوت کنم ولی اگه طرفدار برند خاصی نیستید میشه بگید این دو گوشی HTC که گفتید چه برتری نسبت به Z5 و A7 دارن؟
ضمنا اگه با هواوی مشکلی ندارید گوشی P9 هم گوشیه خوبیه. مخصوصا دوربینش
برا کسی که z2 یا z3 نداشته z5 گوشی خوبیه ولی من که الان z2 دارم وقتی با z5 کار کردم واسم تکراری بود و همون قاب و همون طراحی فقط دوربینش از z2 بهتر بود و حسگر اثر انگشت داره که برا من کاربرد زیادی نداره دیگه بخوام z5 بگیرم خسته کننده و تکراری میشهنقل قول:
راستش اچ تی سی بخاطر صفحه 5.5 اینچ و حافظه 32 و صدای عالی و دوربینش هم میگن خیلی خوبه ولی a7 16 گیگه و بنچمارک x9 شده 62000 ولی a7 شده 35000
A7 تنها برتری که داره صفحه نمایششه و حسگر اثر انگشت داره که فکر میکنم حافظه داخلی و قدرت سی پی یو بیشتر به کار بیان
نظر شما چیه؟خودم هم هنوز a7 رو کامل رد نکردم هر کدوم مزایای خودشو داره
حالا چرا گیر دادی به htc خودم دارم نگیر مشکل نرم افزاری زیاد داره z5 شاید بهتر باشه بعلاوه htc که گارانتی نداشته باشه ریسکش بالاست اگه تا 1.450 هزینه میکنی s6 بگیر با گارانتی همراه سرویس . اونی که 1650 با گارانتی پارس مایکروتل که گارانتی تعویض داره ولی چون همراه سرویس اینو نداره 100 تومان ارزون ترهنقل قول:
S6 که گرونه 250-300 نومن گرونترهنقل قول:
از طرفی htc e8 داریم عالیه از نظر اندروید و سرعت عالیه و اندروید 6 هم براش اومده خودم z2 هم دارم ولی e8 یه چیز دیگست وقتی باهاش کار میکنم یه حس دیگه ای داره فامیلامون هم e8 و m8 دارن همشون راضین حالا دیدم تو این قیمت 1200 گوشی با این امکانات سخت افزاری نیست برا همین رفتم سراغش بقیه یا صفحشون کوچیکه یا حافظه داخلیشون کمه
مگه سقف بودجت چقدره ؟ z5 هم بخری 1400 میشهنقل قول:
1250 دیگه نهایتا 1300نقل قول:
Z5 که 1300 هم گیر میاد ولی z5 نمیگیرم چون خیلی شبیه z2 نه اینکه گوشی بدی باشه ولی برا کسی خوبه که z2 و z3 نداشته قبلا
صفحه بزرگ و حافظه داخلی زیاد و کیفیت تصویر بالا مد نظرمه چون همین z2 حافظه داخلیش 16 گیگه الان پر شده وقتی هم پر میشه همش داغ میکنه گوشی مثل اتیش میشه و حتی شارژ هم نمیگیره باید همیشه 500-600 مگابایت ازاد باشه وگرنه گوشی اتیش میشه الان هم صفحش لک زرد افتاده روش بخاطر دماش ولی مشکل هنگی و کند شدن اصلا ازش ندیدم حتی وقتی حافظه پر پر میشه و گوشی داغ میکنه اصلا هنگ و لگ نداره
خوب با این توضیحاتتون:نقل قول:
سونی که میره کنار
سامسونگ هم که یه A7 داره که اونم حافظه داخلیش 16 و مسلما چند وقت دیگه به مشکل میخورید باهاش. (مگر بخواید روتش کنید)
HTC همون 2 تا گزینه خودتون هست
LG گوشی G4
هواوی و شیائومی هم گوشی هایی دارن که نمیدونم برند چینی میپسندید یا نه
-----------------------------------------
به شخصه من برام ساپورت نرم افزاری و آپدیت دهی گوشی چون مهمه،گوشی های سونی و سامسونگ رو ترجیح میدم چون این دوتا برند از این نظر سر هستن نسبت به بقیه. قشنگ 2-3 سال گوشیهاشون رو براشون آپدیت میدن. مخصوصا به پرچمداراشون خیلی اهمیت میدن. دیگه خودت Z2 داشتی و اینا رو میدونی
در کل شاید بهتر باشه بین همون 2 تا گوشی HTC که به دلتون نشسته یکی رو انتخاب کنید
در هر حال من پیشنهاد میکنم دور htc خط بکشین lg g4 با حافظه 32 گزینه خیلی خوبیه پرچم دار هم هست باتری قابل تعویض داره اصلا داغ نمیکنه گارانتی خیلی خوبی هم داره و اندروید نوقا براش میاد
اگه خیلی به حافظه داخلی زیاد نیاز داری میتونی بگردی دنبال m9 و v10 نسخه 64 گیگ البته شاید دست دو پیدا کنی asus zenfone پیشنهاد نمیکنم چون کیفیت ساخت خوبی نداره
g4 که میگن خیلی داغ میکنه و سریع بوردش میسوزه تو هر سایتی رفتم نظراتو خوندم همه همین مشکل داغ شدن گوشی و سوختن بورد رو داشتننقل قول:
به مورد هاتون که فعلا x9 ظاهرا هستشنقل قول:
گوشی Huawei P9 هم اضافه کنید ... حافظه 32 گیگ و 64 - کیفیت ساخت خوب - دوربین عالی - رابط کاربری امکانات جالبی داره و میتونه برای شما تجربه کاربر متفاوتی داشته باشه نسبت به سونی و اندروید خام و همچنین sense
Xiaomi mi5 هم هست که snapdragon 820 داره یا Mate 8 با صفحه نمایش 6 اینچ و P9 plus با صفحه نمایش امولد
تو ایران مگه چند تا مدل پرفروش داریم قطعا هرچی فروش گوشی بیشتر باشه بیشتر خریدار ها مشکلات گزارش میدننقل قول:
حتی اگه p9 plus هم بگیری ممکنه همچین مشکلاتی داشته باشه بعلاوه با گارانتی این گوشی بالا 1400 تومانه
نظرتون در مورد lg v10 و samsung note4 چیه؟
کدوم ارزش خریدش بیشتره؟
سلام
اگه ممکنه تا 1.700 یه گوشی خوب پیشنهاد بدین
از سامسونگ خیلی مطمئن نیستم، منتها اگه بنظرتون خوب هست پیشنهاد بدین
الان خودم بین دو گوشی Lg g5 و Huawei P9 موندم. منتها اگه مدل های دیگه ای فکر میکنید بهتر هست تو این رنج قیمت پیشنهاد بدین
قطعا مهمترین چیز سرعت بالا و هنگ نکردن گوشیه و راحتی استفاده هست. چون برای مادرم میخوام،
دوم دوربین قوی و نسبتا واید، مخصوصا در قسمت سلفی
سایز هم نمیخوام بیشتر از اینا باشه (5.3) وگرنه شاید رو mate 8 هم فکر میکردم
سپاااس فراوان :n12:
اگه بودجه رو افزایش بدی v10 گزینه بهتریه نسخه 64 گیگ هم داره ولی باتری از نوت ضعیفترهنقل قول:
اینجا لیست بهترین گوشی های اندروید رو نوشته
jadide.ir/%d9%84%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%a8%d8%b1%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%af%d9%88%d8%b4%db%8c-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%af-%d8%af%d9%88-%d8%b3%db%8c%d9%85%da%a9%d8%a7%d8%b1/
V10 بدون گارانتی 1450تومن گفتم من که میخوام 1300 بدم دیگه بخاطر 150 تومن این همه امکاناتو سی پی یو اسنپدراگون بیخیال بشم و برم سراغ htc x9 و galaxy a7?????!
به نظر شما این ارزونی lg v10 دلیلش چیه؟مشکل سخت افزاری نداره مثل g4 که بورد میسوزونه و مشکل bootloop داره؟
دوست عزیز چرا اینقدر حساسی گوشی ممکنه 5 سال بیشتر کار کنه ممکنه 2 روز هم کار نکنه من که گفتم s6 بگیر به نسبت v10 خیلی سرترهنقل قول:
به خاطر اشباه شدن بازار گوشی و کاهش فروش الجی تصمیم گرفته قیمت پایین بیاره علاوه بر اون بزرگه و سنگین البته سلیقست ولی چون پردازنده ضعیفتر گذاشته همه فکر میکنن گوشی ضعیفیه ولی اصلا اینطور نیست تازه نسخه 32 دو سال گارانتی داره احتمالش زیاده تو همون دو سال مشکل پیدا کنه
ای 7 تنها برتریش تو باتریشه ولی باز هم قویه و از عهده همه چیز بر میاد
V10 گوشی خیلی خوبیه مخصوصا از نظر مقاومت در برابر خش و حرارت و خم شدن. ویدیوش رو دیدم واقعا عالیهنقل قول:
ولی مثل هر گوشی دیگه یه سری ضعف ها داره
1. وزنش زیاده. البته دلیلش هم بزرگ بودن و هم شاسی فلزیشه
2. باتریش برای یه گوشی 5.7 اینچی خیلی خوب نیست و متوسطه
3. پردازنده اش نسبت به گوشی های پرچمداره دیگه یه مقدار ضعیفتره.
------------
درباره note 4 هم ، من به شخصه موافق نیستم آدم انقدر بخواد خرج کنه و بره گوشی 2 سال پیش رو بخره! ولی باز هرکی یه نظری داره
------------
به نظر من این شیوه که شما دارید دنبال گوشی میگردید درست نیست. شما اول باید یه چیزای اصلی رو مشخص کنید . اینجوری به نتیجه نمیرسید چون هر گوشی بالاخره یه سری ضعف ها داره.
1. باید بگید سقف بودجتون چقدره؟ تا چند روز پیش میگفتید 1300 ولی الان دارید گوشی های 1500 رو میبینید
2. ببینید چه امکاناتی رو میخواید حتما تو گوشی باشه و اگه نباشه اصلا سراغش نمیرید؟ (صفحه نمایش کوچیک یا بزرگ؟ اولویتتون چیه ؟مقاومت و جنس گوشی یا دوربینش یا پردازندش یا باتری یا ساپورت نرم افزاری و ...؟)
3. ترجیح میدید چه برندهایی رو بگیرید و چیا رو نگیرید؟