تا جایی که بنده اطلاع دارم سرعت سرویس های نامحدود افتضاح هست...!:31: 50 110 چیه؟؟نقل قول:
همون 10 کیلو هم داشته باشین خیلی کاره تو نامحدود.:18:
Printable View
تا جایی که بنده اطلاع دارم سرعت سرویس های نامحدود افتضاح هست...!:31: 50 110 چیه؟؟نقل قول:
همون 10 کیلو هم داشته باشین خیلی کاره تو نامحدود.:18:
میخوام به ISP بهتر مهاجرت کنم که سرعت شبانهش نسبتاً خوب باشه
کسی از دوستان پیشنهادی داره؟ :)
ممنون
دیشت سرعت شبانه به اوج خودش رسیده بود سرعت دانلود از پرسرعت ترین سرور های دانلود با 15-20 دانلود میکرد
ببینید چه خدمتی دارن به مردم میکنن :13:
واقعا ممنون از زحمات شما....:41:
مرگ صبانت نزدیکه.
بابا چرا نمیفهمید همش زیر دولته؟؟؟ وقتی دارن به ISP ها گرون میدن همین میشه دیگه...:41:
همین سیستم چیلتیرینگ می دونید چه هزینه هایی رو دست میگذاره؟؟
چرا تا قبل از تعطیلات عید مشکل افت سرعت شبانه به این صورت فراگیر نبوده؟ وقتی پهنای باند ندارید چرا مشترک جدید می گیرید؟ پول خوبه ولی به چه قیمتی؟ به قیمت سرویس دهی بد به مشترک؟
متاسفانه هر چی بگیم خودمون رو کوچیک کردیم چون هیچ اثری نداره
حالا هرچینقل قول:
داریم پول حروم میکنیم
اینا باید بیان راستشو بگن
نه این که با دروغ سر ملت رو شیره بمالن
وعده های الکی بدن که درست میشه
البته همه چیز همینطور شده
متاسفانه اینم یه حق خوریه دیگهاس
ا ــــــــــی گندتون بزنه این چه وضعشه نصف شب پاشو دیدم داره با 15 دانلود میکنه سرویس شبانه رو جمعش کنین بره
جناب پشتیبان من فکر میکنم که خوده شرکت صبانت هم با شمارو راست نیست و داره میپیچندتون چونکه قبلا که سرعت صبانت در اخرین دقایقی که رو به پایان بود از حدود ساعت ده دقیقه به هفت تا تموم شدنش سرعت دانلود برای من از 30 کیلوبایت به حدود 200 تا 230 کیلو بایت میرسید که با توجه به صحبت های شما مشکل ندارن و تماما عمدی و دزدی اشکار شرکت هستشنقل قول:
گذشته از توجیه جناب Sabanet - Support ، برای ما مشترکان قدیمی صبانت این یک روال عادی شده که با تغییر ساعات ، در 6 ماه اول سال سرعت کاهش پیدا میکنه(حدودا یک چهارم میشه) و در 6 ماه دوم دوباره عادی میشه
ولی احتمالاً این قضیه درست میشه یعنی صبانت چاره ای جز این نداره چون عمده مشتریانش بخاطر سرعت شبانهاش هستش که مشترک صبانت هستن
من که حاضرم پول بیشتری بدم ولی برم سراغ ISP دیگه
اگرچه هرجای دیگه هم همین آش و همین کاسه
والا من هم فقط بخاطر شبانه اشه که ای دی اس ال گرفتم طول روز که به دردم نمیخوره و دانلود باهاش هم نمیصرفه اینجوری باشه از خوده مخابرات بگیرم بهتره اکانت شبانه اش فقط ماهی 4 هزار تومنه که اونایی گرفتن راضین
برای منم شبانه پایین بود ولی یه هفتست با 120 دان میکنه:18:
یه چند روزیه که وقتی از چیز پی ان استفاده کنی سرویس قطع میشه و یه مدت طول میکشه تا دوباره فعال بشه . برای شما هم اینطوریه ؟ راه چاره نداره ؟
یعنی حالم داره به هم می خوره از این صبانت دائم تو روز قطع میشه شبانه هم افتضاح من می خواستم برم مخابرات با خودم گفتم دو ساله از صبانت دارم اشتراک میگرم دیگه مشتری دائمی شدیم الان که سرعت شبانه رو نگاه می کنم پشیمون شدم از کرده خودم. زود این اشتراک ما که تا اردیبهشته تموم بشه میزم مخابرات:41:
برای من کاملا درسته...نقل قول:
دوستان الکی گول تبلیغات این شرکت و مشترکای زیادش رو نخورین .
من توی یکی از شلوغترین مراکز مخابراتی شهر هستم و زمانی که درخواست دادم تا زمان اتصال سرویس یکماه طول کشید .
البته تقصیر شرکت نبود این زمان زیاد بخاطر کمبود پورت و شلوغی مرکز بود . به هر حال سرویس 25/10/90 وصل شد .
سرویس سه ماهه گرفته بودم میتونم بگم کیفیت سرویس فاجعه بود . از پینگ بالا گرفته تا قطع و وصلی های مکرر از همه خنده دار تر سرویس شبانش بود که کلا 4 ساعت بود تازه با یوزر پسه متفاوت این دیگه واقعا نوبره دیگه یوزر پستون برا چی فرق میکنه ؟ سرعت شبانم هم از 10 بالاتر نمیرفت .
به هر حال اینقدر اوضاع خراب بود که قید 3 ماه سرویسمو زدمو 3/12/90 درخواست تخلیه دادم. خودشون مونده بودن چرا با اینکه هنوز دوره ی اولم تموم نشده بودو کلیم انتظار کشیده بودم تا سرویس وصل بشه به این زودی تخلیه کردم. تخلیشون هم دو هفته طول کشید دیگه با کلی مکافاتو به این در و اون در زدن تونستم قبل از عید از یه شرکته دیگه سرویس بگیرم .
در کل به کسایی که از صبا دارن پیشنهاد میکنم اصلا گول تبلیغاتو اسمشو نخورنو برن یه شرکته دیگه . حداقل اگه دنبال شبانن برن سراغ یه شرکتی که بوزر پسه شبانشو عوض نکنه . سراغ شاتلم نرن . تحقیق کنن توی شهرو محلشون چه شرکتی خوبه برن سراغ همون .
سلام دوستان....من از شیراز هستم...مخابرات دستغیب
من اولین باره که ADSL گرفتم...اول می خواستم صبانت بگیرم ولی به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم پارس آنلاین گرفتم
سرعت روزانش خوبه...مثل صبانت میمونه...من 128 دارم که با 13 تا معمولا دانلود میکنه.....البته شبانش از 1 تا 6 هست ..البته به گفته شرکت...شبانه با سرعت حد اکثر 25 تا 30 بیشتر نمیشه دانلود کرد...
ولی یه خوبی که داره اینه که از 6 تا 7 صبج هم رایگانه ولی با سرعت 150.....البته اینو کمتر کسی میدونه...همون کسی که این شرکت رو به من معرفی کرد اینو بهم گفت:10:
دوستان البته من یکم مصرفم زیاده...دنبال رویس نا محدود با سرعت خوب میگردم...به خود پارس آنلاین زنگ زدم گفت سرویس های نا محدودمون اصلا خوب نیست...خودش گفت نگیرم
می خوام بدونم آیا شرکتی هست که سرویس نا محدود رو با سرعت دانلود حد اقل 80 کیلو بیت داشته باشه...البته سرویس 128 یا 256 منظورم هست
ممنون
بنظر من شما برین سمت طرح بعثت مخابرات.ماهی 5 گیگ / 12500 !!نقل قول:
سرعت دانلود روزانه شبانه هم خیلی بالاتره... :40:
مخابرات، به شرت اینکه بتونی 256 به بالا بگیرینقل قول:
بد ترین adsl مال مخابراته هرگز به طرفش نرین .:41:نقل قول:
من صبا دارم و ازش راضی هستم و الان می خوام نا محدودش کنم
برو نامحدود بگیر حالش رو ببر :27:نقل قول:
گندشو دراورده این صبانت....من آخر فروردین شارژم تموم میشه،بعدش سه صوت میرم یک شرکت دیگه سرویس می گیرم....رفیق من همین دو قدمی خونمون داره از یک شرکت دیگه شبی 4 گیگ دان می کنه،حالا با صبا نت من از ساعت 3 تا 7 سرعتم بوده 120 تا،حالا هم که شده 10 تا... .
نامحدودش سرعتش پایینه نه بعثت!نقل قول:
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
سرعت برای منم که قبلا عالی بود پایین اومده.اصلا دیگه بصرفه نیست...نقل قول:
سرعت روزانه و شبانه مخابرات میگن خیلی بالاتره.من میرم سراغ اون 100 درصد.:41:
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
یکی از زرنگی های دیگه صبانت => یوزر و پسورد شبانه و روزانه متفاوت :27:نقل قول:
ما هم بخاطر این موضوع مجبور به خرید روتر وایرلس شدیم...در صورتی که اختلاف مودم با روتر 8 تومان بود!!:2:
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
نا محدود ::::::::::::::::::::::نقل قول:
256 => 30kb/s
512 => 55 - 60 kb/s
(حدودا در حالت خوب :46:)
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
شما میتونی روتر ASUS N13U بگیرید که میتونه روی هارد یا فلش دان کنه! یعنی 24 ساعت برای دانلود بذاری...نقل قول:
البته محدودیت هایی هم داره که همه با هزینه بیشتر حل میشه :40:
مخابرات چه سرویسی و چند؟یکی از دوستان گرفته بود،هر گیگ 2 هزار تومان بود مخابرات!!!نقل قول:
سرعت برای منم که قبلا عالی بود پایین اومده.اصلا دیگه بصرفه نیست...
سرعت روزانه و شبانه مخابرات میگن خیلی بالاتره.من میرم سراغ اون 100 درصد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یکی از مشترکین پارس آنلاین هستم این مشکل سرعت کم دان کردن شبا در پارس آنلاین هم هست مثلاً من از سرویس 128 دارم استفاده می کنم به سختی 7 یا 8کیلو بایت میده یه جوری این قضیه اپی دمی شده پس زیادحرص نخورید چون همه جا این جوری من تمام ISP ها رو تو اصفهان چک کردم فرقی نمیکنه این سیاست شرکت مخابراته چون خودش شبانه رایگان نمی ده می خواهد یه توازنی ایجاده کرده باشه.
من نمی گم صبانت خوبه ولی تو منطقه ما بهترینه .
من صبا دارم همسایه ها . وایمکس ایرانسل . شهراد . شاتل و یکی دیگه که من اسمش یادم نیست دارن همه هم 256 والی سرعت من از همه بالاتره .
به قول معروف بین بد و بدتر . بد رو انتخاب می کنم.
اقا بازدوباره این ادرس چک کردن کارکرد برای من ارور اشتباه بودن رمز رو میزنه این صبانت هم دیگه داره قاطی میکنه ای خاک که یه سایت ساده رو نمیتونن دو روز نگه دارن مشخصه که همه وسایل و متخصصاش ذغالی هستند ادرسی که قبلا میرفتم این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی داره هزینه شبانه مخابرات تنها 4 هزار تومنه که سرعتش هم کسایی که داشتند میگن خیلی خوبهنقل قول:
از دوستان کسی هست که در مشهد در محدوده صابری وحید سرعت شبانه خوب داشته باشه ؟ اگه هست قیمت و نوع اشتراک هم لطف کنید و بگید . ظاهرا باید قید صبانت رو زد .
واسه شاتل و آسیاتک نظرسنجی گذاشتن
دوستان شما هم یه همتی کنید پیگیر بشید واسه صبانت یک نظرسنجی ایجاد کنید :46:
مخابرات هم مثل اینکه 1 2 روزه سرعت همه رو محدود به 1 مگ کرده.معلوم نیست با خودشون چند چند هستن!!:27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این صبا نت نامحدود یک مگ میده؟
من زنگ زدم میگن فعلا این سرویسشون قطع میباشد
البته تو سایتش که قیمتهاشم گذاشته و حرفی از قطعی نزده
از کجا بفهمیم بلاخره قطع هستش یا وصل؟؟؟
ممنون
از طریق لینک زیر وارد شوید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
سرویس صبانت رودارم از شیراز
5-6 روزه هر 10 دقیقه یکبار دیسکانکت میشم
زنگ زدم پشتیبانی میگه از ما نیست
مودم تی پی لینک سالم چون جای دیگه امتحان کردم
از سیم کشی هم نیست
نمیدونم چی کار کنم واقعا کلافه شدم
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
سلامنقل قول:
هنگام قطع شدن چراغ adsl شما هم خاموش یا چشمک زن میشه ؟
شما به تعداد گوشی های تلفن از اسپلیتر استفاده کردین ؟
سلام
ممنونم
بله چراغ adsl هم قطع و وصل میشه
از اسپلیتر هم استفاده میکنم حتی با سیم جدا بدون هیچ وسیله اضافی مستقیم وصل کردم به کابل اصلی بازم قطع میشه
میدونم که از سرور یا همون مخایراته چون بعضی از ساعات روز خوبه[COLOR="Silver"]
اگر امکان داره یه عکس از صفحه status مودمتون اینجا بزارید تا نویز چک کنمنقل قول:
خط شما یه مقدار نویز که دارهنقل قول:
ولی علت اصلی قطع شدن شما اینه که صبانت خط شما رو روی پروفایل 6 مگابیت بسته و snr margin شما افت زیادی کرده. علت خاموش شدن چراغ لینک شما هم همینه
خط شما برای سرعت 6 مگ با این مشخصات اصلا نمیکشه
به پشتیبانی زنگ بزنید و بگین پروفایل شما رو بیارن پایین و به 1 مگ یا 2 مگ تغییر بدن 100% مشکل شما حل میشه
موفق باشید