تست ساعت 6:50 صبح امروز از دو سرور مختلف باکو و لندن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست ساعت 6:50 صبح امروز از دو سرور مختلف باکو و لندن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا کی این مدت رایگان تموم میشه؟
و چرا واسه من ایمیل های پارس انلاین نمیاد؟! چطور باید توی لیست ایمیل های خبرنامشون ایمیلم رو ثبت کنم؟
خواهشا جواب بدید
پس این چرخشش چرا به من نمیرسه که از اول عید تا حالا سرعتم روی 10 هست؟؟؟ :31:نقل قول:
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
دقیقا 13 فروردین ساعت 11:59 دقیقه شب تموم میشه.نقل قول:
نمیدونم چرا ایمیل های پارس انلاین واستون نمیاد. البته واسه منم که میاد. چیز خاصی نمیگن. میگن شارژتون داره تموم میشه. زودتر برای شارژ مجدد اقدام کنید.
کسی اینجا مودم dlink 2520u یا 2500uیا مودم tplink 8811 داره میخواستم ببینم این مودم ها با این شرکت سازگار هستن چون میخوام یه مودم ارزون بگیرم
با سلام.من مودم tplink 8811 دارم.ازش کاملا راضیم.مشکلی نداره.قیمتشم مناسبه.نقل قول:
عزیز من هر مودمی با هر شرکتی سازگارهنقل قول:
لازم نیس به حرفای مفت شرکتا توجه کنی:46:
سرعت الان بین 70 تا 110 بالا پاین میشه.ولی بازم خوبه خدایش اگر اینرنت سرعتش خیلی زیاد باشه مثل روز های عادی ما ایرانی ها جنبه نداریم شرکت بابا رو ورشکسته میکنیم قول میدم کسی زیر 100 گیگ نگیره :دی پس کمی هم حق با پارس هست اما باز به نظر من به هر نفر حجم هدیه میداد بهتر بود
این پارس آنلاین پدرسوخته ست میگید چرا؟
دقیقا اومد تعطیلی رو واسمون زهرمار کرد
این بی پدرا اگر واقعا به فکر یوزاشون بودن میومدن به همه مثلا 5 گیگ عیدی میدادن و سرعت ها رو دست نمیزدن و همه مون حالشو میبردیم ولی اینا واسه تبلیغاتشون و واسه جذب بیشتر مشتری اومدن این کارو کردن که بگن بله ببینید ما 13 روز رایگان کردیم یه حال اساسی به یوزرامون دادیم کسی هم که این تبلیغ رو ببینه جو میگیرتش و میاد سمتشون و ندونسته میفته تو چاه
آقای مسئول پارس آنلاینی که داری این مطلب رو میخونی خاک توسرت که با این دودره بازیات میخوای پول بیشتری به جیب بزنی احمق همین شمایید که باعث عقب موندگی جوونای ایرانی میشید برید بمیرید بهتره.
یک هم پیدا شد حرف ما رو بزنه :31: اره خوب اینا همش سیاسته اگر میخوایت از پارس انلاین یک انتقام سخت بگیریم پس همه بیاید پست بدیت تا بگم چکار کنیم تا یکم ادب بشن:31:.تو روز ها عادی سرعت 200 تا میدن شارژ تموم کنیم هر گیگ شارژ 6 هزار تومن بزنن بدن و شبانه هم سرعت رو کم کنن تا ملت دانلود مکنن:31:.ای خاک تو سر این پارس انلاین با این سیاست کثیفش البته تو همچین کشوری همچین چیزی زیاد جای گله نداره وقتی قیمت اینترنت 60 مگ رو از من میگیرن دایال اپ هم بهم نمیدن پس چه میشه کرد تازه قراره گرون تر هم بشه:19:نقل قول:
خدا خیرشون بده ما که تا حالا سرعتمون خوب بوده :31:
نقل قول:
دقیقا کی این مدت رایگان تموم میشه؟
من که چند روز زنگ زدم پشتیبانی گفتن که تا ساعت 6 صبح 14 فروردین رایگانه! یعنی ساعت 23:59:59 سیزده فروردین تا 00:59:59 چهارده فروردین که یک ساعت محسوب میشه ، شرط واجب اینه که اکانت رو کنترل کنیم :31:نقل قول:
دقیقا 13 فروردین ساعت 11:59 دقیقه شب تموم میشه.
پس با این تفاسیر ساعت 12 شب روز 13 فروردین باید دیسکانکت کنیم به مدت 1 ساعت و از ساعت 1 بامداد روز چهارده فروردین باز دانلود رایگان تا ساعت 7 صبح مثل روال قبل دامه پیدا میکنه
مرگ بر parsoffline
سرعت 1024 در اهواز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حسم میگه باید 6 تا 7 رو بی خیال شیم
سرعت من امروز مقداری بهتر شده ... 256 > 50
سرعت منم بهتر شده!:27::31:
محتوای مخفی: اینجا....
.
.
.
من که با پارس زیاد دانلود نکردم...(فقط 2-3 روز اول)
در عوضش آپلودش خیلی خیلی بهم حال داد....(آپش 512 بود):46:
نقل قول:
تا 7 منظور همون 6:55 هست
بهتره وسط کار مثلا ساعت 6:20 یکبار دیسکانکت کنید و بررسی کنید کنترل پنل رو ببینید از ترافیکتون کم کرده یا نه
خوش گذشت رحم ا... من یقرا فاتح مع الصلوات
شما چه سرویسی دارین؟؟نقل قول:
الان حتی مسنجر باز نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با 256 ام !!!!!!!
راستی من این نرم افزار سرعت سنج رو از speednet دانلود کردم اما وقت نصب ارور میده احیانا از اسمارت سکوریتی هست یا نه ؟
دوستان، مودم من D-Link 2640U هست و MTU در حالت پيشفرض روي 1492، دو مشکل زير رو دارم:
1. اخيراً سايت پارس آنلاين باز نميشد.
2. مدتي پس از کانکت شدن (اين مدت زمان بسيار متغيره، از 1 دقيقه گرفته تا بيش از 1 روز) ديگه آدرسهاي https باز نميشن.
مورد اول با تغيير MTU حل شد، مورد دوم با چند MTU مختلف که تست کردم، حل نشد.
سوال من اينه که MTU مناسب براي پارس آنلاين چند هست؟
دوستانی که تا حالا هیکدوم از مشکلات بالا براتون پیش نیومده، اگه میشه لطف کنید MTU مودمتون رو بفرمایید.
نقل قول:
در ایام عید همه افت سرعت رو داشتند و کم پیش اومده که شخصی افت سرعت رو حس نکرده باشه
بعضی ها بودند سرعت 1 کیلوبایت رو تجربه کردند ولی این افت سرعت 2 روز دیگه بیشتر ادامه نداره
من دقیقا همین مشکل رو داشتم خود به خود حل شد. مشکل از شبکه مزخرف این پارس آنلاینه. باید هی زنگ بزنی تا مجبور بشن پیگیری کنن. هر کاری گفتن انجام بده بگو انجام دادم.نقل قول:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
من فقط یک روز افت سرعت داشتم. بقیه روزها حتی از همیشه هم بهتر بود سرعتمنقل قول:
حالا هی بگو .که ما هم بیشتر اعصابمون خورد بشه گیر بدیم به پارس انلاین :31:نقل قول:
نقل قول:نه خوب بلاخره منطقه به منطقه متفاوت هستنقل قول:
من تا امروز که 11 فروردین هست کامپیوتر شب و روز روشن بوده حدود 45 گیگابایت دانلود داشتم حالا نمیدونم خوب بوده یا نه ولی بد نبوده بهتر از هیچی بوده
من فقط یک روز افت سرعت داشتم. بقیه روزها حتی از همیشه هم بهتر بود سرعتم :27:نقل قول:
خداییش نسبت به بقیه شرکتا خیلی خوبه پارس آنلاین. اگر از این پارس هم راضی نیستید باید برید خارج زندگی کنید دیگه :31::41:
دوستان که شبانه روز دانلود میکنن خودشون رو برای پول برق 100 هزار تومانی اماده کنن که دیگه ادب بشن:31:
شما اگر مانیتور و اسپیکر رو خاموش کنی و فقط کیس روشن باشه و فن های اضافی رو هم از کیس بکشی برق آن چنانی مصرف نمیکنهنقل قول:
افرین که باز گفتی. :31: اگه خواستی بازم بگو :31:نقل قول:
شما هم اگه کل عید سرعتت رو 10 و کمتر از 10 بوده باشه. اونوقت راضی بودی؟؟؟؟ یعنی فکر کنم تو این روزای عید تو هر 24 ساعت. 18 تا 20 ساعت سرعتم کمتر از 10 بوده.
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
من هم فکر کنم حدود 4 یا 5 گیگ تو این 11 روز مصرف کردم. شایدم کمتر. که اگه رایگان نمیشد هم با دانلود شبانه 3.4 گیگ میگرفتم.نقل قول:
حداقل واسه من این 13 روز رایگان به ضررم بود .
من امروز سرویسم رو به سرعت بالاتر ارتقا دادم 512
سرعت دانلود خیلی کمه
ما آخر نتونستیم بیشتر از 16 کیلو دانلود کنیم
چه زمانی که 128 بود چه حالا :13:
من خیلی ناراضی هستم
چون اگه روز معمولی بود اولا دانلود تو ساعتی بود که کمترین پول برق میاد یعنی کم باری یعنی همون 1 تا 6 صبح اما الان اگه بخوایم کلا استفاده کنیم تو اوج بار هم میره و این یعنی پول بیشتری هم باید ازمون بگیرن فقط فرقش اینه که دوستای مفت خور تر از خودشون تو اداره برق این پول رو میگیرن.
من محاسبه کردم و دیدم از ساعت 1 تا 6 صبح تو این 11 روز سرعت دانلودم نصف روز های معمولی در ساعت 1 تا 6 صبح بوده من 24 ساعت روشن که گذاشتم کلا تا الان فقط 30 گیگ دانلود کردم و این در حالی هست که پول برق زیادی هم باید داد در قبال این 24 ساعت در حالی که روز های معمولی در ساعت 1 تا 6 صبح معمولا 1 گیگ دانلود میکردم و گاهی حتی تا 2 گیگ که البته شاید فقط یک تا دو روز در ماه اینجوری بود و اکثرا زیر 1 گیگ و نزدیک به 1 گیگ بود.در نتیجه اگه روز معمولی بود تا الان حدود 11 گیگ باید مصرف میکردم و خوب منی که ترافیکم 8 گیگ هست احتمالا 2 گیگ هم از ترافیک مصرف میکردم و حدودا رو هم رفته 15 گیگ تو این 11 روز باید مصرف میکردم.حالا خودتون ببینید.روزی 5 ساعتبا مصرف کم برق در 11 روز میشه 15 گیگ حدودا دانلود کرد اما الان در این 11 روز 24 ساعته که روشن بوده دو برابر اون یعنی 30 گیگ دانلود شد که اگه بخوایم مقایسه کنیم در کل همه ما یا اکثر ما که مثل من بودن ضرر کردن و یه چیزی هم باید از جیب بدن. در نتیجه این طرح احمقانه نوروزی اینا نه تنها به نفع کسی حتی خودشون نبود بلکه همه هم ضررر کردن اما فقط اداره برق این وسط سود میکنه.
واقعا مملکته داریم؟
یکی این رو به من بگه چطور ممکنه که روز های معمولی وقتی ساعت 1 میشد سرعتم از 144 به 40 میرسید با اینکه همه اونهایی که میخواستن دانلود کنن این کار رو میکردنو دانلودشون رو انجام میدادن.اما در این 11 روز وقتی ساعت 1 میشد سرعتم از مثلا 45 که تا قبل از 1 فرض کنید بود(اکثرا کمتر از این هم بود) یه دفعه به 25 میرسید و اکثرا تا ساعت 6 در همین سرعت هم باقی میموند.
مگه تعداد کاربرا در این مدت بیشتر شد؟ که افت سرعت هم بیشتر شد؟خدای نکرده خیلی ها رفتن مسافرت و سرعت باید بر بالا نه اینکه در بین 1 تا 6 پایین تر هم بیاد
این نشون میده و ثابت میکنه که این افزایش تعداد کاربرا و دانلود اونها نیست که در روز های معمولی از ساعت 1 سرعت رو کم میکنه بلکه اینها خودشون واسه اینکه ما مصرف کمتری بکنیم از قصد سرعت رو میارن پایین اما به ما میگن که چون تعداد کاربرا میره بالا به همین دلیل سرعت میاد پایین.
این همون گران فروشی هست.دوست خودم تو یه کشور درجه 2اروپایی اینترنت نامحدود داره و سرعت دانلودش 8 گیگ تا 10 گیگ هست( همون که مال ما حداکثر واسه 128 به 1 گیگ میرسه) اون دوستم در ماه 20 دلار میده یعنی حدود 20 هزار تومن اما من اینجا برای این اینترنت در پیت نزدیک 30 هزار تومن میدم.واقعا این گران فروشی نیست؟ این دزدی نیست؟
واقعا برای این مردم متاسفم که هر چقدر هم بزنن تو سرشون متوجه نمیشن.من که دیگه تمدید نمیکنم.با دایل آپ وصل بشم خیلی بهتره تا این شکل ازم دزدی بشه
من در این 11 روز کلا 35 گیگ دانلود کردم که اگه روز معمولی بود و از 1 تا 6 دانلود میکردم حدود 15 گیگ میتونستم بگیرم در این 11 روز.یعنی حدودا فقط دو برابر دانلود کردم در حالی که کامپیوتر 24 ساعت 11 روز روشن بود و در نتیجه در کل ضرر کردم چون حتی در ساعت اوج مصرف برق هم روشن بوده و در نتیجه پول برق بیشتری(خیلی بیشتری) باید پرداخت کنم و این یعنی در کل من یکی که ضرر کردم و یه چیزی هم باید از جیب بدم و این پول میره تو جیب افرادی که مثل همین مفت خور ها هستن فقط فرقشون اینه که اونها اسمشون اداره برق هست و اینها اداره مخابرات.
اگه تصمیم داشتم که در این 11 روز فقط از 1 تا 6 دانلود میکرم مطمین باشید بیشتر از8 گیگ نمیتونستم بگیرم.
چون محاسبه کردم و با توجه به این نوسانات عجیب و غریب سرعتم در این مدت نسبت به روز های معمولی خیلی کمتر بود که در بالا هم بهش اشاره کردم.
من موندم شما یی که توانش رو ندارید مگه مجبورتون کردن که مجانی کنید؟
اینقدر اعصابم خرابه ممکنه یه جایی یه محاسبه رو اشتباه کرده باشم اما در کل نتیجه کلی که گرفتم اینه که اولا در ساعت 1 تا 6 سرعت نسبت به قبل خیلی کمتر بود و دوم اینکه در کل با محاسبه همه جوانب من یکی که ضرر کردم.خود شما هم محاسبه کنید و ببینید ضرر کردید یا نه.مطمینم همتون ضرر کردید.
چند روز سرعتم روی 20 و 30 بود.
الان اومده روی 200
امیدوارم کمتر نشه !!
برای ارتقا سرعت سرویسم از 128 به 256 مدارک خاصی میخواد؟ یا همین الان میتونم از طریق سایتشون سرعتو ارتقا بدم؟
معمولا چیزی نمیخوان ولی میگن اگه داری بیار و الا مشکل خاصی نداره اگه مدارکی هم نداشته باشیدنقل قول:
مرسی، البته مدارک که فکر کنم یه کارت دانشجویی هم کافی باشهنقل قول:
میخوام بدونم یعنی همین الان میتونم سرعتم رو ارتقا بدم؟ یعنی سریع اعمال میشه؟
دوست عزیز شما از چه سرویسی استفاده میکنید؟چیکار کردید اینقدر سرعتتون بالاست!نقل قول:
خوش به حال دوستانی که میگن سرعت ما خوبه.من که در تمام 24 ساعت سرعتم بیشتر از 20 نمیره!
هی وای من!
روزای آخر هم سرعت پایینه
10 کیلوبایت
14 کیلوبایت همه ش همین قدر............
واقعا از چه سرعتی استفاده میکنید(سرویس)؟:18::18::18::18:نقل قول: