چرا انقدر حول میکنند اینا ؟ حالا اومدیم سامسونگ به بهانه پورت توسط اینا دیگه نسخه رسمی رو نداد ! : دی
از خداشون هم هست یه بهانه اینجوری داشته باشن !
چرا انقدر حول میکنند اینا ؟ حالا اومدیم سامسونگ به بهانه پورت توسط اینا دیگه نسخه رسمی رو نداد ! : دی
از خداشون هم هست یه بهانه اینجوری داشته باشن !
دوستان عزیز ویدجتی هست که بشه روی صفحه ی اصلی متنی رو نوشت ؟
مثلا مثل همین تصویره بالا که یه متنیو روی تصویر نوشته
هوم ؟
ممنون ;)
نقل قول:
بله هست ، مثلا رام های MIUI به صورت پیش فرض دارن
البته پشت متن شفاف نیست. دقیقا مثل gadgets ویندوز هست
سلام .می خاستم یه خبر برای کسانی که گوشی آنها I9003 دارن و گوشیشون بریک شده بدم. جدیدا قابل تعمیر شده.قیمت تعمیراتی در اصفهان بین 60000تا80000 تومان.
برین حال کنین ، ICS واسه گلکسی نمیاد :دی
زنده باد برو بچز XDA : دیکد:http://androidandme.com/2011/10/news/samsung-italy-confirms-devices-to-get-ice-cream-sandwich/
نقل قول:
بله می دونیم ! از سابقه درخشان آندروید در ساپورت چیز عجیبی نیست :دی
جالب اینجاست چندتا از گوشی های دو هسته ایی هم آپدیت نمیشن ! باید به کاستوم رام ها دل خوش کرد !
الان کسی که Iphone 3gs داره هم داره از IOS5 استفاده میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی کار خوبیه !نقل قول:
به نظرم الان گوشی های خیلی قدرتمند دارن به ICS آپدیت میشن ! حتی 2x ال جی هم آپدیت نمیشه !
اینجوری یه یکپارچگی تقریبی به وجود میاد ! مثلا دیگه برای ساخت یه آپ یا بازی لازم نیست صد نوع سی پی یو و جی پی یو و رم رو در نظر بگیرن !
البته من نمیدونم چرا سونی اریکسون میخواد سری 2011 اکسپریای خودش رو آپدیت کنه !:13:
این حرف رو قبول ندارم
الان اکثر بازی های گرافیکی ذکر میکنن برای آندرویید ۱.۶ به بالا ،حالا هرکس گوشیش قدرت داشت میتونه بازی کنه و هرکس نداست بازی نمیکنه!
سازنده ی اپ یا بازی کاری به پردازنده و یا رم نداره! برنامه رو تولید میکنه و بعد یه پبشنیاز اعلام میکنه
از طرفی هیچ سارنده ایی برنامه رو برای ورژن خاصی ارائه نمیده چون مشتری ها رو از دست میده،مثلا الان برنامه بدی و بگی فقط روی ۲.۳ نصب میشه،این رو میدونی که بیش از ۳۰ درصد مشتری هاتو طبق آمار از دست میدی
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
اهههه ... چرا دیگه !
هر سازنده بازی باید از بازی چند نسخه بده !
یکی واسه دو هسته ای ، یکی تک هسته ای ! خود اینا باز تقسیم بندی میشن !
تگرا ، غیر تگرا ، Adreno ، Power و ...
اصلا طرف پشیمون میشه از ساختش ! : دی
ولی اگر مثلا بیان بگن که ICS فقط واسه دو هسته ای ها ، اون موقع دیگه سازنده یه آپ میاد کل وقتشو میذاره روی یک یا دو ورژن نهایتش ! و دیگه فکر اینو نمیکنه که نکنه این اپ یا بازی روی فلان دیوایس با مشکل برخورد کنه !
بایواستار عزیز ، منظور مجید HD ها ــه که این مساله راجع به بازی های HD کاملا صدق میکنه :دی
ولی ببین مجید بازم تاثیری نداره ، چون الان هم Galaxy Nexus آپ میشه ، هم RAZR ، هم GS2 ، یکیشون 4460 ، یکی 4430 (فکر کنم 4460 و 4430 با هم سازگار باشن :دی) ، یکی اکسینوس... بازم مساله سخت افزار هم چنان پایداره...
زنده باد iOS که از این مسخره بازیا نداره خوشبختانه :دی
اره دیگه...IOS اینقد تنوع گوشی هم داره ماشالا....با ابن همه نوع گوشی باز هم این مشکل رو نداره جالبه..: دینقل قول:
زنده باد iOS که از این مسخره بازیا نداره خوشبختانه
نقل قول:
بله تنوع در پردازنده و گرافیک تا ابد خواهد بود!
ولی باز دلیل قانع کننده نیست
اولا چه گوگل خوشش بیاد چه نیاد توسعه دهنده ها نسخه ی جدید رو روی گوشی های سطح پایین توسعه میدن! پس میشه آپدیت کرد اما تنبلیه شرکت هاست که نمیشه
همین امروز خوندم حتی گوشی مثل x10 هم طعم آیس کریم رو خواهد چشید! اما به همت توسعه دهنده ها!
بعدشم مگه همه چی بازیه؟ اصلا دلیل قانع کننده ای نیست
به طور مثال شما میتونی آیفون ۳g رو که قدیمیه به ios5 آپدیت کنی! اما به دلیل سرعت پایین از اون لذت نخواهی برد و میری به سمت iphone 4s
اما به هر حال آپدیت صورت میگیره
امیدوارم آندروید هم فکری به حال حمایت از مصرف کننده و ساپورت اون بکنه
البته هنوز احتمال آپدیت رسمی گالاکسی اس هست اما نه به این زودی ها
تو چندتا سایت خوندم که لیستی که سامسونگ ارائه داده گوشی های اولویت هستند و بعدا به فکر آپدیت دیگر گوشی ها می افته
به هر حال بیش از ۱۰ میلیون گالاکسی فروخته شده ، مگه الکیه؟ :دی
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
درستش بیست میلیون هست....نقل قول:
به هر حال بیش از ۱۰ میلیون گالاکسی فروخته شده ، مگه الکیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30 میلیون سر جمع ، یعنی galaxy s /s2نقل قول:
20 تا هم galaxy s
کم نیستیما ! نفری یه میل بزنیم سامسونگ کچل میشه :31:
کد:http://www.androidguys.com/2011/10/17/samsung-celebrates-30-million-galaxy-galaxy-ii-sales/
بچه ها من یه مموری هشت گیگ روی گوشیم دارم که تا همین چند روزه پیش هم روش اطلاعات میریختم . ولی چند روزه که دیگه نه میشه چیزی توش کپی کرد ( از طریق pc ) و حتی از طریق گوشی هم نمیشه چیزی را از حافظه گوشی به مموری کپی یا منتقل بکنیم . ولی جالب اینجاست که برنامه هایی که الان روی مموری هست مثل فیلم و موزیک را اجرا میکنه .
به نظرتون مموریم خراب شده یا مشکل دیگه ایی هست ؟
فکر کنم write protect شده....یعنی یه فقط می تونی اطلاعات رو از روش بخونی...نمیشه چیزی روش بنویسی...حالا چطور اینطوری شده نمی دونم!نقل قول:
یه دور فرمت کن...شاید حل شد....
البته منظور من رو اشتباه متوجه شدین !نقل قول:
ببینین دو تا مسئله وجود داره ... عمومی سازی و یکپارچه سازی !
من میگم که باید یکپارچه سازی انجام بشه نه عمومی سازی !
اصلا گوشی های خیلی ضعیف هم آپدیت بشن ! اشکالی نداره ! ولی باید ساختار سخت افزاری دیوایس هارو یکی کرد !
همون مثالی که زدم ... اصلا بیان سی پی یو های Qualcomm و چیپست های Adreno رو از آندروید حذف کنند !
و فقط از یه نوع ساختار و چپست استفاده کنند ! مثلا فقط Power ( که البته داره همینجوری هم میشه )
اون آیفون هم که شما میگی همینجوریه ! ریشه سخت افزاریش تغییری نداشته تا الان ! فقط ارتقا در سخت افزار بوده ! PowerVR 530 بوده شده 540 ... و حالا هم 543 !
و فقط هم بازی مد نظر نیست !
الان شرکت Image-Line چند وقته که نسخه iOS برنامه آهنگسازی حرفه ای خودش به اسم Fl- Studio رو ساخته !
ولی برای آندروید با مشکل مواجه شده ! برنامه رو ساخته و برای سک نوع سی پی یو اپتیمایز کرده ولی رویه یه دیوایس دیگه با سی پی یو متفاوت با مشکل مواجه شده ! چون در برنامه های آهنگسازی پردازش باید به صورت زنده انجام بشه و کمترین مقدار Latency مد نظر هست ، باید به بهترین نحو برنامه با سخت افزار مچ بشه و قدرت سخت افزار ملاک مهمی نیست !
در مورد آپدیت هم اینا همش بازار گرمیه !
من سر حرف خودم هستم ... تو همین تاپیک گفتم تا وقتی واسه Nexus S آپدیت بیاد ، گلکسی هم آپدیت میشه ! حالا ببین ! :31:
اگه نفری یه میل بزنیم ، بعدش باید نفری یه بیل بزنیم ! :31:نقل قول:
30 میلیون سر جمع ، یعنی galaxy s /s2
20 تا هم galaxy s
کم نیستیما ! نفری یه میل بزنیم سامسونگ کچل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشا خواهشا خواهشا نحوه ی اپدیت گالاکسی اس رو به نسخه های جدیدتر بهم بگید
یا لینکی بدید که یادم بده . خدا رو خوش نمیاد که منو راهنمایی نمیکنید :45:
دوستان گفتند نسخه ی اولیه 2.3.2 است
به چه نسخه ای اپدیت میشه ؟
این لینک میتونه کمکم کنه
برنامه ها میپره که نصب شده یا نه ؟کد:http://androidadvices.com/update-samsung-galaxy-gt-i9000-xxjvs-gingerbread-235-firmware/
زبان فارسی رو ساپورت میکنه ؟ یا فارسی داره ( سوال نهضت سواد اموزی :31:)
اپدست چه کار جدیدی انجام میده ؟ چی میشه ؟
اپدیت رام یا رم یعنی چی ؟ اصلا این سوال درسته یا نه ؟
ممنون از کسی که راهنماییم کنه :11:
اپدیت که طولانیه فقط اینو بگم با برنامه odin فلش میشه کافیه فقط یک سرچ بزنید تمام مراحل اپدیت گفته شده مثلا میتونید برید به سایت موبایلستاننقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین ورژن رسمی فارسی 2.3.3 هستش
و اخرین ورژن رسمی اروپایی 2.3.5 هستش که قابلیت فارسی شدن داره
برنامه های نصب شده بعد از اپدیت پاک میشوند که میتونید قبلش بک اپ بگیرید
اپدیت اصولا باگهایی که در نسخه قبل بوده را برطرف میکنه
ببین اگه می خوای رام رسمی بریزی اینطوریه:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میری تو سایت sammobile.com اکانت می سازی...بعد میری تو قسمت رام های آندروید و گلکسی..
حالا رام چیه اصلا؟ رام اون نرم افزاریه که رو گوشی نصب میشه و رابط بین کاربر و سخت افزار هست...یه جورایی مثل ویندوز تو کامپیوتره
حالا کدوم رام خوبه؟ اگه می خوای ساپورت فارسی از کارخونه داشته باشی...باید رام های عربی رو دانلود کنی...اگه فارسی برات مهم نیست رام اروپا رو هم می تونی بگیری( رو رام اروپایی هم می تونی فارسی ساز بریزی که باید مخصوص همون رام مورد استفاده شما باشه)
خوب رامتو که انتخاب کردی دانلودش می کنی...تو همون سایت برنامه odin و همینطور یه فایل کم حجم با پسوندی که الان یادم نیست دانلود می کنی..راهنمای برنامه odin هم بصورت pdf هست می گیری...
بعد طبق راهنما برنامه اودین رو اجرا می کنی و فایلها رو اوپن می کنی و گوشی رو با نگه داشتن پاور،هوم و ولوم پایین به حالت دانلودینگ می بری و بعد می زنی تا فلش بشه و تموم.
تو سایت ---------.ir هم راهنمایی های خیلی خوبی هست...تو قسمت مبتدی ها...اونجا هم برو مشکلت حل میشه.
دوستم من نرمافزار موبایل بانک ملی و صادرات رو نصب کردم روی ای۹۰۰۳، برنامه نصب میشه ولی کار نمیکنه،اساماس نمیفرسته، ولی نرمافزار بانک مسکن کار میکنه؟ مشکل از نرمافزار یا من؟ شما نصب کردید؟
بچه ها من یک مشکل با موبایلم دارم اونهم این هست که هر از گاهی بصورت اتوماتیک فایلهای روی مموری کارت را پاک میکنه البته فولدرها را پاک نمیکنه فقط فایلهای داخلشو و همینطور همه فایلها را پاک نمیکنه هر دفعه بصورت راندم یکی از پوشه ها را خالی میکنه اکثرا هم برای فایلهای صوتی تصویری این اتفاق میفته مموری کارتم هم پاتریوت کلاس 10 هستش البته روی گوشی های دیگر تست کردم مموری هیچ مشکلی نداره دوستان راهنمایی برای من ندارند؟
یه کد فعالسازی باید اولش بگیره نرم افزار....واسه من بانک ملی کار نکرد قدیما...ولی بانک پاسارگاد رو دارم به خوبی کار می کنهنقل قول:
تشکر ولی موبایلستان هم یک چیزایی دستم اومدنقل قول:
دو تا تاپیک تو موبایلستان داریم
خوش نما و زیبا با پشتیبانی از زبان فارسی آپدیت 13 آبان Android 2.3.7 Galnet miui chameleon
رام رسمی و جدید Official Gingerbread 2.3.5 XXJVT
فکر کنم اولی رو دنبال کنم بهتره
یک همچین تاپیکی هم دارند
آندروید 4 برروی گالگسی اس i9000
ممنون میشم راهنماییم کنید چون به سایت خودمون بیشتر علاقه دارم
ادم میره تو اون سایت ها ، همش میگن رم کوک لنچر مودم بوتلودر استیبل فول وایپ روت کردن
خب معلومه که مبتدیان سرشون گیج میره:41:
در ضمن لانچر یعنی چی ؟
نقل قول:
دقیقا میخوای چکار کنی ؟ بگو راهنمایی کامل کنم ، با تصویر :)
رام رسمی بدون باگه تقریبا! رام زیبا هم وللش لانچر بریز!نقل قول:
در مورد آندروید 4 هم اصلا کار نمیده! فقط میشه ریخت و بیخیالش بشوی:دی
دوستان من میخوام گالکسی s بگیرم! به نظرتون رنگ سفید بگیرم یا مشکی؟ چون میخوام سفارش بدم!
بعد سوال Andorid 4 برای این گوشی به طور رسمی از طرف سامسونگ میاد؟ الان قیمت چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG Galaxy S II
این یعنی چی حالا؟نقل قول:
بستگی به سلیقه خودت داره عزیز...من مشکی رو ترجیح میدم..نقل قول:
وستان من میخوام گالکسی s بگیرم! به نظرتون رنگ سفید بگیرم یا مشکی؟ چون میخوام سفارش بدم!
بعد سوال Andorid 4 برای این گوشی به طور رسمی از طرف سامسونگ میاد؟ الان قیمت چنده؟
هنوز سامسونگ اظهارنظر خاصی نکرده....
ولی ممکنه واسه گوشی مثل i9001 بده چون جدیدتره...رو اون هم میتونی فک کنی...
بودجم 450 تومن هست! و بیشتر نمی خوام! الان یکی قیمت داده 455 خوبه؟نقل قول:
بین گالکسی و نکسوس 9023 کدوم بهتره؟ با توجه به حافظه داخلی 16 گیگ و داشتن فلش برای عکاسی... و اینکه احتمالا گوگل ایس کریم برای این گوشی بده!! ها؟
آیس کریم که حتما برای نکسوس میاد....ولی 9023 صفحش lcd هست که مثل amoled نمیشه..اگه 9020 بود خیلی بهتره...من باشم بینi9000 یا i90001 یا i9020 یکی رو برمیدارمنقل قول:
بودجم 450 تومن هست! و بیشتر نمی خوام! الان یکی قیمت داده 455 خوبه؟
بین گالکسی و نکسوس 9023 کدوم بهتره؟ با توجه به حافظه داخلی 16 گیگ و داشتن فلش برای عکاسی... و اینکه احتمالا گوگل ایس کریم برای این گوشی بده!! ها؟
سلام...
دوستان برای عوض کردن صفحه آنلاک گوشی (لانچر میگن بهش ؟ :دی ) چی کار باید کرد؟ نرم افزار خاصی لازمه؟
ممنون!
پاک شود!:دی!
اکثر کاستوم رام ها (رام های دستی) لاک اسکرین های متنوعی دارن...مثلا آمستریس 3.6 رام خیلی خوبیه که متاسفانه توی 5.2ش خیلی ضعیفه ...میتونی کاستوم رام آمستریس3.6 نصب کنی و کلی لاک اسکرین....نقل قول:
سلام...
دوستان برای عوض کردن صفحه آنلاک گوشی (لانچر میگن بهش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چی کار باید کرد؟ نرم افزار خاصی لازمه؟
ممنون!
اگه اینطوری نخوای یه نرم افزار معروف هست به نام Go Lockscreen که خودم باهاش کار نکردم ولی انواع جالبی داره
لانچر به تم کلی گوشی میگن که بهترینش هم Go luncher هست که صد برابر بهتر از این تاچ ویز خود سامی هست...پیشنهاد میکنم این رو هم حتما امتحان کنین
چقدر ارزون شده یهو!! سفید و مشکی قیمتش فرق داره؟نقل قول:
کلا این برنامه های شرکت GO خیلی خوب و خوشگل هستن....من که هر برنامه ای از این شرکت ببینم یه امتحان می کنم ...نقل قول:
عید مبرک
آقایون میخوام روی این گوشی بازی و برنامه بریزم فایل های apk رو بریزم رو مموری و با فایل منیجر نصب کنم درسته دیگه؟
با وصل کردن گوشیم با کابل به پی سی میتونم فقط با مموری ارتباط داشته باشم؟ آخه من x8 داشتم درایور نصب نکرده بودم و میتونستم با پی سی مموریمو ببینم الانم حال ندارم درایور این گوشی رو نصب کنم اگه میشه بگید سریع کار دارم دمتون گرم
عید مبارک
عید شما هم مبارک...نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/thread2068.html
miui رام خیلی خفنیه ولی کار مبتدی ها نیست دوربینشم ضعیفه متاسفانهنقل قول:
شما یا همون JVT رو بریز یا JVR من خودم JVR دارم الان راضی ام....البته خب JVT جدیدتره
حتما شما برو ---------.ir کلی آموزش داره از مبتدی تا حرفه ای سایتشم اصلا مثل سایتای دیگه گیج کننده نیست واسه هر گوشی تو صفحه ی اصلی سایت یه بخش داره برو اونجا همه چی دستت میاد
برنامه های لانچر تقریبا رابط کاربری رو عوض میکنن... لانچر اون قسمت گرافیکیه گوشیه که شما باهاش کار میکند نوع چیدمان صفحه آیکون ها منو ها.......