اقا من نمیتونم با چی تی ان وصل بشم!!شماهم اینطوری هستین یا مشکل از منه؟
Printable View
اقا من نمیتونم با چی تی ان وصل بشم!!شماهم اینطوری هستین یا مشکل از منه؟
چرا اجازه نمیده که طرحههای 1 و2 مگابیت انتخاب کنیم؟
* توجه داشته باشيد در صورت انتخاب هر يك از موارد زير، درخواست تغيير طرح تعرفه شما رد خواهد شد:
1. تعرفه هاي قديمي
2. تعرفه هاي پيشرفته
3. تعرفه 1 مگابیت بر ثانیه پایه
4. تعرفه 2 مگابیت بر ثانیه پایه
5. درصورتيكه طرح تعرفه فعلي شما جز طرحهاي بلند مدت مي باشد (6 ماهه) تا پايان مدت اعتبار تعرفه فعلي خود (6 ماهه)، مجاز به تغيير طرح تعرفه نمي باشيد.
منظورش ااز پايه همون حجمي هست. براي سرويسهاي 1 و 2 مگ ميتونيد طرح نامحدود را انتخاب كنيد.نقل قول:
خوب اونوقت تعرفه های پیشرفته و قدیمی چی هستن؟
با سلام. دوستان اگه وقت دارین یک سری بزنید به تاپیک همسایه مون مبین نت. اکثرا از افت سیگنال یا افت سرعت شاکی هستند. از میون ما کسی افت سیگنال یا قطعی سیگنال نداشته؟ بی زحمت بعد از جوابتون ذکر کنید در کدام شهر و محله هستین. با تشکر
عزیز من تو 2 محل امتحان کردم ...محل اول که سرعت دانلود 250 تا 260 می داد ..تو این منطقه rssi روی -85 و این نسبتا بده و فقط دو تا آنتن پر بود ولی دانلود زیر 250 نبود...ولی اپلود بیشتر از 30 نمیدادنقل قول:
حالا که تو این منطقه مستقر هستم rssi روی -70 هست و سرعت دانلود فیکس روی 260 هست و اصلا کم تر نمیشه و خیلی برای خودمون جالبه...در عوض سرعت آپلود هم تو این منطقه دقیقا روی 64 هست...در ضمن cinr هم روی 25 هست...
سلام
دوستان سرویس 128 ایرانسل در بهترین حالت سرعت دانلودش چنده...؟
ایرانسل دقیقا همون سرعت واقعی رو بهت میدهنقل قول:
بنابراین سرعتت باید حدود 16-17 باشه!
کدوم پورت؟نقل قول:
s-o-c-k-s هم تست کن
اگه خواستی پ.خ بده یه اکانت بت بدم تست کنی ببنی با اون وصل میشه یا نه
تعرفه های قدیمی مثلا پهنای باند 128 قیمتش 15 هزارو خورده ای بود که بعد تغییر دادنقل قول:
17kbنقل قول:
منم بلاخره وصل شدم امروز اومد نصب کردن 2روز هم نشد. ولی انصافا ایرانسل خیلی باکلاسه. از طرف پرسیدم که مودم ها چطورین گفت این 632w مودم خیلی خوبیه برای یکی از آشناهامونم همین رو گرفتم ولی گفت بلاخره چینی هستن چون این ها هم توش خرابی داشته ولی نسبت به بقیه بهتره و وای فای خیلی قوی داره. چه حالی میده سرعت بالااااااااا. از دست این مخابرات راحت شدم. راستی مودم کنار اسپیکر گذاشتم بعد یه کوچولو نویز میندازه؟
الان از سایت speedtets گرفتم چرا سرور فرانکفورت رو میاره؟؟؟؟ اینجوری ی عنی من از اونجا دارم استفاده میکنم؟؟؟
آنتن من 98 درصد پر هستش طبقه 8 هستم گفت اینجا عالی آنتن میده
با سرور فرانکفورت سرعتم روی 63 و پینگم 257.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------- اینم با وی پی ان ساکسس -------------------
sweet mother of socksنقل قول:
این تست با وی پی انه؟؟
از کجا گرفتی؟
لینک سایتش رو برام پ.خ میکنی لطفا
ممنون:11:
یکی از ضعف های اوایمکس کنترل پنل قسمت کنترل حساب اینترنتی هست خیلی گیج کنندس
من میخوام مثلا بدونم تا الان چند مگ دانلود و یا چند مگ آپلود داشتم واقعا نمیتونم متوجه بشم!!!
تو قسمت جزئیات تماس که کلیک میکنیم و تاریخ شروع و پایان رو میزنیم یه جدول بزرگ میاد که اصلا معلوم نیست چی به چی هست؟!!!
من قبلا شاتل داشتم کیفیتش پایین بود ولی خدایی کنترل پنل خیلی خوبی داشت و کاملا واضح بود و راحت میشد ازش سردر آورد!
در یک کلام کلی ایا وایمکس خوبه بگیرم ؟؟میصرفه ؟بهتر از خطوط adsl هست ؟ کیفیت و سرعتش چطور؟؟؟لطفا همه ی سوالا رو جواب بدین.....:31:
فقط مجموع مصرف رو بهتون نشون میده و دانلود و آپلود رو جداگانه بهتون نشون نمیده
حالا بذار یکم بگذره تا با این سیستم فوق پیشرفته بیشتر آشنا بشی
معلوم نیست چی به چیه
فکر کنم دیجیتال نیست و یه سری اپراتور با دست عددها رو وارد میکنن:31:
من همین جوری پول میاد تو حسابم و میره
یه بار7000 تومن ریختم به حساب بعد یه بسته افزایشی گرفتم وقتی فعال شد 6500 تو حسابم مونده بود
یه سری هم برای یه نفر ثبت نام کردم و 56000 تومن شده بود که ریختم به حساب وقتی اومدن برای نصب و فعال شد هم کمتر از 1000 تومن تو حساب بود ولی چند روز بعد 50 هزار تومن به حساب اضافه شده بود و هرچی چک کردم معلوم نبود از کجا اومده:27: منم بیخیال شدم و پیش رو نگرفتم
البته من تا حالا فقط خوش شانس بودم و به حسابم اضافه شده امیدوارم برای کسی برعکس این پیش نیاد:46:
بستگی به منطقه شما دارهنقل قول:
ببینید شرکت های اطرافتون ADSL رو با چه قیمت و کیفیتی ارایه میدن
مثلا من فقط میتونم از مخابرات اهواز یا ایرانسل بگیرم ولی مخابرات اینجا پینگش از ایرانسل بیشتره و قیمتش هم گرونتره و پشتیبانی هم که تقریبا نداره
الان از وایمکس راضیم
مخصوصا اگه میخواید سرویس نامحدود بگیرید وایمکس بهتره(از نظر قیمت)
ولی اگه برای بازی آنلاین میخواین و جابجای هم ندارین اولویت با ADSL هست اگه کیفتش پایین نباشه
من هم اول ای دی اس ال داشتم اما وقتی دیدم که قیمت ایرانسل کمتر و از اون مهمتر میتونم در جاهای دیگری که ایرانسل آنتن میده استفاده کنم سریعا رفتم ایرانسل گرفتم. تا الان هم به چندین نفر توی محله مون دادم و اون ها هم استفاده کردن که خوششون اومد و رفتن ایرانسل گرفتن. از طرفی چندین بار هم بیرون از محله مون استفاده کردم یعنی در یک جای دیگه تهران و یک بی تی اس دیگه و چون خونه اون ها به نسبت خونه ما موقعیتش نسبت به آنتن خیلی بهتر بود آنتن خیلی قوی میداد. خلاصه کنم اول ببین که قیمتش به نسبت ای دی اس ال چطوره اگه نیاز داری که جای دیگه هم استفاده کنی پس وایمکس بگیر اگر نه( تکرار میکنم) اگر میبینی قیمت و کیفیت ای دی اس ال بهتره همون ای دی اس ال داشته باش. البته ناگفته نذارم که حدود دو الی سه هفته است که کیفیت ایرانسل خیلی خوب شده. یا حق
دوستان این مودم Bm632w کلید پاور نداره؟؟؟ وقتی سیستم خاموش میکنم مودم رو چطوری باید خاموش کنم؟؟؟
باید مودم رو از برق بکشید چون کلید power نداره.نقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اگر مودم روشن بمونه.
دوست عزیز مودم رو هر 24 ساعت یک ریست بکن..... من گاهی اوقات میبینم بعد یک روز کامل روشن بودن پینگ یک خرده میره بالا و دانلود شروع میکنه به نوسان داشتن. سریع مودم رو یک ریست میکنم درست میشه !
مبارک باشهنقل قول:
چیز پی ان s-o-c-k-s اگه خواستی در خدمتم از سرور سوئیسنقل قول:
به بچه های پی سی ورلد تخفیف داده میشه
هر کی خواست پ.خ بده
100% بهترهنقل قول:
adsl روز بهت سرعت بالا میده که ترافیکت زود تموم شه برعکس شبانش سرعت 2kb میکنه یه جورایی زیر dialup حساب میشه:31:
ولی ایرانسل واسه ی من همیشه ثابت بوده سرعتش
نهایت 3و4kb پایین تر یا بالاتر بوده
اینم تست اسپید دوستم adsl ترافیک رایگان شبانشه از شاتل شیراز:
مودمهای USB تو محدوده پوش زرد رنگ جواب میده؟
خونه ما تو منطقه زرد رنگ هست و میخوام این سرویس رو بگیرم مطمئن نیستم جواب بده.ولی میدونم تو محدوده ما چند نفر وایمکس دارند چون بعضی وقتها که وایرلس رو سرچ میکنم چند تا مودم وایمکس ایرانسل پیدا میکنه و وقتی بهشون وصل میشم و میخوام سایت بازکنم به صفحه لاگین وایمکس ایرانسل میره.راستی اصلا مودمهای Wifi چقدر برد دارند؟
مودم USB واسه این میخوام که قابلیت جابجایی داره.روزها با خودم به محل کار ببرم و شبها تو خونه استفاده کنم.
همچنین برای سرعت 512 کپی جواز کسب کافیه با حتما باید درخواست نوشت؟
والا اونطور که توسایتش نوشته برای محدوده زرد رنگ باید از مودم فضا باز استفاده کنی!!نقل قول:
این مودمهای وای فای هم برد زیادی نداره اینگاری!!! مثلا من طبقه سوم خونه استفاده میکنم همینکه میرم پایین کلا از شبکه خارج میشم! دیگه نمیدونم چطوریه
مودمهای usb برد زیادی ندارن اصلا!! به درد نمیخورن
برای 512 باید یه درخواست بنویسی که توش میزان مورد نیازت(512) داشته باشه بر روی یه برگه که دارای سربرگ باشه به همراه مهر و امضا!!
یه نکته چرا سرورهای مدیافایر قابلیت رزوم ندارن؟؟؟؟؟ این چه مدلشه با چی پی ان به راحتی رزوم پیدا میکنن :13:
دوستان برای عید غدیر و قربان پیشنهاد تشویقی میزاره ایرانسل؟همون مودم نصفه قیمت؟:دی
یعنی صبر کنم چند روز دیگه بگیرم؟:دی
بعد نامه از دانشگاه بگیرم قبول میکنن؟
همین الان اگه اشتراک سه ماهه بگیری مودم رو مجانی میدننقل قول:
نامه دانشگاه به شرطی که همراه با مهرو سربرگ باششه و در داخل نامه قید بشه که اینترنت پرسرعت مثلا با پهنای 512 نیازه قابل قبوله!
خوب من نمیخوام سه ماهو یه جا بگیرم دیگهنقل قول:
بعد پینگش خوبه؟میشه بازی آنلاین کرد؟
میشه با 4.2.2.4 یه پینگ بگیرین؟
ممنون
IP باید ثابت بمونهنقل قول:
اون قضیه چیز پی ان هم علتش همینه IP شما ثابت میمونه (احتمالا مودم رو خاموش وروشن کردید یا کا ردیگه ای
که ای پی شما عوض شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه دوست من من هیچکاری نکردم نه خاموش کردم مودمو و نه کار دیگه ای همینکه میزارم فایلو برای دانلود تو قسمت resume capability عبارت No میزنه!!نقل قول:
بعضی وقت ها هم که مودم روشن باشه ولی از شبکه استفاده نشه آی پی تغییر میکنهنقل قول:
جدیدن اینطوری شده به خاطر آی پی شیر هستنقل قول:
دوستان کسی در جریان هست که آی پی اختصاصی میده یا نه؟
من که واقعا راضی هستم سرعت خوب و مودم من آنتش همش فول هستش تو تنظیماتم دیدم روی 98 الی 100 بالا پائین میشه.
دوستان این مودم Bm632w داخل تنظیماتش میشه وی پی ان رو ست کرد؟؟؟؟ که کلا از طریق وای فای هم وصل میشه هر چی با وی پی ان وارد اینترنت بشه؟؟؟؟؟
راستی این مودم خاموش روشن نداره؟؟؟؟ چطوری باید خاموشش کرد؟؟؟؟ این کلید تلفن روی مودم چیه؟؟ پشت مودم سوکت تلفن داره برای چی هست تلفن رو وصل کنیم بهش چی میشه؟؟؟ یه سوکت آنتن مانند زرد هم داره که ریز هستش اون برای چی هستش؟؟؟
موقعی که نصاب اومد وارد سایت شد گفت شانست بازه خراب بود بعد برای من رو اکی کرد برای یه نفر دیگه هم اینجا اکی کرد حالا یوزر و پسورد طرف رو من دارم با اینم میشه استفاده کرد نه :5: ولی غیر انسانیه و من خودم نامحدود دارم نیاز ندارم مگر سرویس طرف 1 مگابیت باشه :27:
ایرانس یه سرویس به نسبت مناسب داره ارائه می ده، یکساله با ماهی دو گیگ و مودم رایگان 140 هزار تومان. حالا من موندم اینو بگیرم یا صبر کنم تا اعیاد قربان و غدیر و از تخفیف قیمت های مودم استفاده کنم.
من الان واقعا نیاز خودمو نمی دونم ؟ استفاده دو ساعتی در روز از اینترنت ( فقط تکست ) چقدر حجم کم می کنه ؟
می خواستم بدونم وایمکس ایرانسل در پهنای باند های بالا مانند 1m و 2m به چه صورت عمل کرده آیا کیفیت مناسبی ارائه داده؟ 1m مبین نت دارم حدود یک ماه هست به شدت قطعی داره می خوام ایرانسل خرید کنم
من در اصفهان زندگی میکنم
بلوار کشاورز سر کارگر تو بیلبرد یدم زده مودم جیبی وایمکس خیلی خوشگل و باحال بود اندازه یه رم ریدر بود یه خورده بزرگتر. سفید بود. ولی فکر کنم برای مبین نت بود. اگه ایرانسلم داشت خوب بود یا آزاد میخریدی اینا ست میکردن.
این مودم هی جیبی عزضه شدن؟؟؟نقل قول:
اگه عرضه شدن با چه طرحی بودن؟؟
من 5 ماهه از وایمکس ایرانسل 512 نامحدودش استفاده میکنم تا حالا راضی بودم فقط 3 روز تو آخر مهر بعد از ظهر ها سرعتش پایین میومد سرعت دانلودش از 60 کیلوبایت پایین تر نمیاد بعضی اوقات هم تا 200 کیلوبایت میره
فقط مبین نت این مودمهارو عرضه میکنه!!! یک ساله 128کیلوبیت حدود 200 تومن ظاهرانقل قول:
تو سایتش بری توضیح داده
سلام
من اشتراک ایرانسل 512 دارم مودم out door
مشکلم اینه که وقتی حدود نیم ساعت با کامیوتر کار نمیکنم خودش هی قطع میشه؟؟؟. باید کابل اتصال به lan کامیوتر رو یه بار بیرون بکشم و دوباره جا بزنم تا وصل بشه؟؟؟
آیا در تنظیمات مودم قسمتی هست که مثلا زمان تعیین کرده باشه اگه مثلا 30 دقیقه استفاده نشد اتوماتیک ارتباط قطع بشه؟؟؟
2-من الان با زدن مودم به برق اتوماتیک وصل میشم اگه بخوام این رو به حالت کانکشن دستی ببرم باید چیکار کنم؟؟
این مودمی که اومده واسه وایکمس مبین نت یه چیزی شبیه همون مودم usb هست.
چون ایران هنوز سیستم مبایلیتی رو ارائه نمیده نمیشه مطمعن بود در یک منطقه قطعی داریم یا نداریم.
یعنی ممکنه مومد به سیستم کانکت بشه ولی بعد از چند ثانیه یا یه حرکت کوچک قطع و وصل بشه یا کم و زیاد بشه!
به نظر من فعلا زوده واسه خریدنش. تا زمانی که درست حسابی کل ایران رو ساپورت نکرده گرفتنش اونم با اشتراک 2 ساله یعنی ضرر!
فعلا ایرانسل داره خوب کار میکنه . البته من مبین نت رو باهاش کار نکردم بعضی جاهای تهران خوب آنتن میده ولی خوب چون پهنای باندش رو گشترش نداده ممکنه یکم که شلوغ شد قطعی هاش و افت سرعتش مشخص بشه..
مودم های ایرانسل با استفاده نکردن از سیستم خاموش نمیشن . میرن به حالت استندبای. مثل کامپیوتر. و وقتی هم کامپیوتر روشن شد یا آماده شد خودشون روشن میشن!نقل قول:
شما اگه بخوای به حالت کانکش دستی ببری دو تا حالت داره یکی شبکه رو Disalbe کنی اگه نگرانی که مطرف میشه یا اگه از مودم خارجی استفاده میکنی و وصلش کردی به یه اکسس پویت، اکسس پوینت رو خاموش کنی!
مشکل من دقیقا همینه که نمیخوام این مودم به حالت استند بای بره؟؟؟
آیا راهی نیست برای این کار؟؟
مثلا یه نرم افزار که دائم که به طور خود کار در اینترنت جستجو کنه و در ضمن حجم کمی هم داشته باشه؟؟
من میخوام به مودم وایمکسم به حالت bridge وصل شم؟؟
یعنی یه new connection بسارم و یوزر و پسورد رو بهش بدم تا هر وقت خواستم وصل بشم خودم کانکت کنم؟؟؟
فکر کنم اینطوری اون مشکلی که خود مودم بعد از یه مدت میره به حالت استند بای هم حل بشه؟؟