از فروشگاه راستین 695000 تومان ، البته من مشهدم و واسم فرستاد ، یه 30 تومنی هم پول باربری دادم!نقل قول:
Printable View
از فروشگاه راستین 695000 تومان ، البته من مشهدم و واسم فرستاد ، یه 30 تومنی هم پول باربری دادم!نقل قول:
مشخصات و قیمت سینمای خانگی پایونیر جهت استفاده کسانی که قصد خرید دارند. از یکی از سایتها آوردم.
Pioneer BCS-717BD سینمای خانگی سه بعدی
مارک : پایونیر Pioneer
مدل : BCS-717BD
1100 وات حداکثر قدرت 3D BlueRay Player
(DVD/Tuner/AUX/USB)
قابلیت ذخیره سازی از CD به USB
قابلیت پخش فایلهای DivX از USB
دارای WirelessLan جهت اتصال به شبکه اینترنت
دارای خروجی HDMI
لینک سازنده محصول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت: ۶۹۰,۰۰۰ تومان
با توجه به قیمت مورد نظر شما اول مدل BCS-717 و بعد مدل BCS-414 که هر دو هم جزء آخرین مدلهای موجود در بازار هستند.نقل قول:
لینک مشخصات مدل BCS-717 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مشخصات مدل BCS-414 :
قابلیت ARC در سینمای خانگی چیه و چقدر اهمیت داره؟
یه آمپلی مناسب با dsp مناسب برای فیلم چیه ؟
با سلامنقل قول:
قابلیت ARC یا همان بازگشت صدا از سال 2010 در برخی از سیستم های صوتی و تصویری که از خروجی و ورودی HDMI نسخه 1.4 پشتیبانی می کنند افزوده شد. با این قابلیت زمانی که شما تلویزیون و سینما خانگی که دارای سیستم ARC باشند را با یک کابل HDMI نسخه 1.4 به یکدیگر متصل کنید در این حالت هر صدای ورودی که به تلویزیون متصل باشد به راحتی می توانید بدون هیچ گونه کابل اتصالی اضافی دیگر همان صدا را از سینما خانگی خود داشته باشد. برای مثال به تلویزیون شما ----- ، پلی استیشن و ... متصل شده و می خواهید صدای پخش شده از آنها را در سینما خانگی خود داشته باشد که با قابلیت ARC دیگر احتیاجی به اتصالات اضافی به سینماخانگی برای پخش نداشته و هر زمان که تلویزیون شما روشن باشد ، می توانید هر صدایی از هر منبع پخش را در سینماخانگی خود داشته باشید.
خواهشا دوستان جواب بنده را بدید.
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
لطفا کمک کنید.نقل قول:
yamaha آمپلی فایر با بهترین DSPنقل قول:
با تشکر از دوستان عزیز :11:الان مشکل اینه که حتی Xvision هم من تو کرج پیدا نکردم ایا بیام تهران جمهوری میشه پیدا کرد درضمن قیمت ها که سر به فلک کشیده شاید یه هفته دیگه صبر کنم:41:
سلام.روی یکی ازhdmiها که معمولا بورت کناریه نوشتهarc با اون میشه.نقل قول:
نیاز به کمک شما دارم.ریموت mini hi fi onkyoمن گم شد و من1 کنترل onkyo universalخریدم اما کار نمیکنه.راه حلی دارید ا؟؟ممنونم
سلامنقل قول:
آیا مدل c685 سام هم این امکان را دارا می باشد . تا رنج 700 و 800 چه سینما خانگی را برای این مدل پیشنهاد میدهید که فعلا ما را راضی نماید
ممنون
من اصلاً نمیدونستم ARC وجود داره و چی هست... با توضیحات دوستان منم تونستم صدا رو از طریق ARC رو سینما بیارم. ولی صداش حدود 5- VOL کمتر از AUX هست. کسی که سینما و تلویزیون رو برام نصب میکرد پرسید میخواین صدای تلویزیون و مـ_اه بیاد رو سینما؟ ما هم که بیخبر از وجود ARC بودیم گفتیم چرا که نه بعد یه کابل برام باز کرد 15 تومن داد (AUX) . حالا من که جفتش رو دارم از نظر علمی و منتقدان صوتی تصویری کیفیت صدای ARC بهتره یا AUX ؟ :31:
با سلامنقل قول:
هر دو اتصال چه ARC و AUX جزء ارتباط دیجیتال محسوب می شوند بنابراین می توانند هر سه خروجی صدا یعنی PCM , Dolby و DTS را پشتیبانی کنند و از نظر کیفیت پخش در عمل هیچ گونه فرقی با یکدیگر ندارند اما ارتباط ARC جدیدتر ، راحت تر و به صرفه تر می باشد. اما بعضا ممکن است در برخی اتصالات از نوع AUX فقط کیفیت پخش از نظر میزان صدا کمتر یا بیشتر باشد که این موضوع بستگی به کیفیت سخت افزاری دستگاه پخش سورس دارد در غیر اینصورت هیچگونه فرقی از نظر کیفیت پخش با اتصال ARC ندارد .
ولی نکته ای که می بایست در تنظیمات سیستم پخش سورس مانند پخش بلوری ، مدیا پلیر ، ----- و ... به آن توجه کنید و اینکه اگر ارتباط ورودی سینما خانگی شما از طریق ARC است تنظیم خروجی صدا دستگاه پخش سروس را بر روی Digital With HDMI قرار داده و اگر اتصال از طریق AUX است خروجی پخش را بر روی Digital With Out HDMI قرار داده شود. البته ممکن است در سیستم های مختلف عنوان این دو گزینه متفاوت باشد. در ضمن نوع دیکودر پخش ( PCM , Dolby , DTS ) را بر روی Auto قرار تا کار تشخیص را خود سینماخانگی انجام دهد و آن را به صورت دستی انتخاب نکنید.
سلام.نقل قول:
قربان خیلی لطف کردین. توضیحاتتون کامل و مفید بود.
منم تفاوت خاصی از نظر کیفیت نشنیدم فقط AUX پنچ شماره صداش بیشتر از ARC هست برای من. (برعکس فرمایش شما)
پس نصاب ها یا واقعاً از وجود ARC بی خبر بودن یا فکر جیب خودشون بودن که یه کابل الکی به ما انداختن! حالا کابلش رو 15 تومن به قیمت داده یا رو اینم بیشتر از قیمت بیرون خورده؟!
با سلام
من تقریبا چند روزه که مدل BCS-717 پایونیر رو به قیمت 695 هزار تومان خریدم. واقعا فوق العاده اس و کاملا پیشنهادش می کنم.
من تقریبا تمامی فرمت های مختلف صوتی و تصویری و زیر نویس رو بدون مشکل باهاش اجرا کردم.
هیچ مشکلی در اجرای فایل های تصویری حجیم نداره و با فایل سیستم NTFS و هارد اکسترنال هم مشکلی نداره.
منوی نسبتا ساده و قشنگی داره و از مهم ترین ویژگی هاش داشتن 2 تا ورودی HDMI و Built In Wireless Lan هستش.
یکی دیگه از مزایاش که من حتی توی مدل های گرون قیمت سونی ندیدم، Full File Support بودن توی اجرا از طریق DLNA بودش.
و در نهایت به نظر من (البته این کاملا نظر شخصیه)، از نظر زیبایی هم فوق العاده اس، مخصوصا Sub اش.
کلا ارزش تحقیق 3 ماهه ام رو داشت :دی
ممنوننقل قول:
تو توضیحاتش زده بودWireless LAN built-in یعنی چی؟
مدل تی وی شما ؟
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
ARC و AUX را نگفتین از کجا بفهمیم داره یا نه؟نقل قول:
راستی این مدل پیونر خوبه بگیرم که دوستمون در بالا اشاره کردند؟:8:
دوستان خواهشا بنده را هم راهنمایی کنید به شدت به راهنمایی شما نیاز دارم.نقل قول:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
[QUOTE=nokia n8;6766005]سلام
ببخشید یه چند سوال دارم:
سینما خانگی سونی مدل BDV-E985W آیا قابلیت دریافت تلویزیون دیجیتال را داره آخه در مشخصاتش در سایت سونی نوشته ماه واره و تلویزیون کابلی دارد و در ادامه نوشته تلویزیون هم دارد!!!
سوال دیگه اینه که آیا دقیقا این سینما خانگی ها امکانات اینترنتی تلویزیون های اینترنتی سونی را ارائه میکنند؟
سوال آخرم اینه که این مدل عملکرد خوبی از نظر کیفیت و امکانات داره یعنی خوب از آب در آمده و امتحان خودشرو خوب پس داده؟
خواهشا بنده را راهنمایی کنید
با سلامنقل قول:
Built In Wireless Lan یعنی خودش Wireless Lan داره و برای اتصال به شبکه نیازی به مبدل Wireless ندارید.
TV من هم SHARP Full LED LC40LE700M هستش که سال گذشته خریدمش.
من خودم تحقیق و Review خوندنم رو با Philips شروع کردم، به سونی رسیدم و در نهایت بین مدل های 414، 707 و 717 پایونیر این مدل رو انتخاب کردم.
علت گذاشتن این پستم هم این نکته بود که کسایی که این قابلیت ها رو از سینما خانگی شون می خوان خیلی سختی نکشند.
در مورد سوال دوستمون در مورد BDV-E985W فکر نمی کنم با توجه به چیزایی که خوندم در موردش، این مدل تیونر دیجیتال داشته باشه، ولی اون چیزی رو که مطمئنم و روش تست کردم اینه که هاردم رو با فایل سیستم NTFS نخوند و برای اتصال به WiFi یک مبدل می خواد (Sony UWA-BR100) که در حال حاضر به دلیل کم شدنش قیمتش حدود 110 - 120 هزار تومانه و البته قیمتش هم حدود 300 هزار تومان از این مدل پایونیر گرون تره.
منم همین مدل رو دارم ولی برعکس شما از ساپورت فرمتش راضی نیستم. شما ببین میتونی فرمت MP4 با رزولوشن 1080 پخش کنی؟ مینویسه resolution not supported ! ولی کدک رو عوض کنم پخش میکنه. با این حال رزولوشن 720 با همون کدک و فرمت MP4 رو پخش میکنه!!! عجیب نیست؟!نقل قول:
ولی کیفیت صداش عالیه. خیلی نرمه صداش.
این Full File Support چی هست؟
سلام مجددنقل قول:
حقیقتش من MP4 ای که 1080 باشه رو نداشتم که تست کنم (چون همه فایل های 1080 ام MKV بود) ولی MKV رو بدون مشکل پخش کرد. سعی می کنم یه فایل MP4 ای که 1080 باشه هم پیدا کنم و تست کنم.
در مورد Full File Support هم منظورم Full File Format Support بود. چون معمولا Device ها توی پخش از طریق DLNA محدودیت هایی دارند. به عنوان مثال HTS5590 فیلیپس و BDV-E985W سونی فایل MKV رو از طریق DLNA پخش نمی کنند.
سلام دوست عزيز اين مدل پايونير٧١٧ بلندوگوهاش وايرلس است؟ازe880sonyبهتره
لطفا رايان عزيزنظرتونو بگيدكيفيت صداوتصويرش خ وبه?
با سلامنقل قول:
نه وایرلس نیست، ولی دلایل برتریش رو نسبت به سونی E985 گفتم، که E880 هم دقیقا با E985 شبیه هستش . تفاوتشون فقط در ظاهر بلندگو های Front و وایرلس بودن بلندگوهاشه.
من توی مشخصات تلویزیون شما ARC ندیدم. به نظرم باید از همون کابلهای اپتیکال یا آنالوگ استفاده کنید.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان.می خواستم از دوستانی که سینمای خانگی پایونییر مدل bcs 717 دارن خواهش کنم ببینن وقتی صدای موزیک رو زیاد می کن ساب خرخر می کنه یا نه.البته در حال عادی به چشم نمی یاد ولی اگه بهش نزدیک شید نشون میده.موزیک بازی nfs shift2 که مثل موزیک عادی زیاد صدای مید و تربل نداشت باعث شد تا من به خرخرش پی ببرم.به نظر می یاد که مشکل از بدنست که با صدای زیاد به خرخر می افته و اگه پشت ساب رو فشار بدید کمی کمتر می شه.می خوام بدونم فقط مال من اینطوری هست و خرابه یا این مدل پایونیر کلا دارای این ایراد هست.لطفا از موزیک تکنو استفاده کنید.ممنون می شم دوستان کمک کنن.
دستت درد نکنه واسه توضیحات کاملنقل قول:
این پلیرت با فرمت های مختلف زیر نویس چطوره؟ srt فارسی ساپورت میکنه؟
کسی میدونه جایی این پلیر رو تنها میفروشه یا نه؟
نه وایرلس نیست.مدل 717 به نسبت قیمت مدل بسیار عالی هستش.تفکیک صدا عالی هستش.تصویر خوبی میده.کمی بیس ضعیفی داره که بستگی به شما داره که تا چه حد بیس بخواید.نقل قول:
سونی بیشتر مواقع مدل هاش به نسبت کارایی و صداشون گرون بوده.این مدل هم همینطور قیمتش به نسبت صدا و کاراییش بالاست.تفکیک معمولیه و تصویر خوبی هم میده.به نسبت 717 پایونیر بیس پر تری داره.
دوست گرامی منهم 717 دارم .آیا با هاش Cd Bluray ویا با هارد فیلمهای بلوری دیدی؟اگر بله کیفیت پخش چطور بوده. آیا تمام فرمتهای زیر مجموعه بلوری را پخش میکند؟(یکی از دوستان در صفحه 518 نوشته قابلیت پخش بلوری ندارد!)نقل قول:
ممنون
باتشكرازشمارايان عزيز چون فضاي هال ما كوچيكه ازاين رو من بلندگوي وايرلس وكوجيك ميخوام
شما سونيe880صلاح نميدونيد ارزش خريد نداره ؟پايونير وايرلس وبلندگوي كوچيك داره؟
لطفاراهنمايي كنيد
چطوري تصاوير مبايل در تي وي ميتوان ديد؟ايامبايل با سيم به اين سينماوصل ميشه؟
خوب بستگی به خود دستگاه داره که ساپورت کنه یا نه.نقل قول:
فرضا من گوشیمو مستقیم وصل میکنم به TV مثل یه کول دیسک میشناسه
با عرض سلام
یکی به من کمک کنه
من توی اصفهان X.Vision گرفتم ولی فقط 8 کانال دارم: 7 تا تلویزیونی و 1 رادیویی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو به آدرس وبلاگ مادیران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سوالت رو ازشون بپرس . حتما" راهنماییت میکنن .نقل قول:
جهت انتن رو کمی تغییر بده.نقل قول:
دوست عزیز یه سر به آدرس وبلاگ مادیران بزن و ازشون آدرس چند تا نماینگی فروش xvision رو بپرس حتما" راهنماییت میکنن و پیداش میکنی.نقل قول:
آدرس وبلاگشون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دستگاه ها که فرمودید فقط چیپشون مال ali هست نه کلشوننقل قول:
کارخانه های سازنده هم متفاوت هستند
یه سوال دیگه هم یادم اومد!نقل قول:
این پلیر از روی هارد اکسترنال ایمیج های بلوری رو با منوی کامل ساپورت میکنه یا نه؟
دوستان؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان.می خواستم از دوستانی که سینمای خانگی پایونییر مدل bcs 717 دارن خواهش کنم ببینن وقتی صدای موزیک رو زیاد می کن ساب خرخر می کنه یا نه.البته در حال عادی به چشم نمی یاد ولی اگه بهش نزدیک شید نشون میده.موزیک بازی nfs shift2 که مثل موزیک عادی زیاد صدای مید و تربل نداشت باعث شد تا من به خرخرش پی ببرم.به نظر می یاد که مشکل از بدنست که با صدای زیاد به خرخر می افته و اگه پشت ساب رو فشار بدید کمی کمتر می شه.می خوام بدونم فقط مال من اینطوری هست و خرابه یا این مدل پایونیر کلا دارای این ایراد هست.لطفا از موزیک تکنو استفاده کنید.ممنون می شم دوستان کمک کنن.
آقای hakr و abc2000 می شه لطفا کمکم کنین؟:11:
پایونیر بلندگوی وایرلس نداره.سونی هم محصولات خوب تولید می کنه منتها به نظرم گرونه ولی با توجه به خواسته های شما فکر کنم بهترین گزینه ای که دارید همین مدل سونی باشه.نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
من هم srt و sub رو روی همه فرمت های تصویری تست کردم. بدون مشکل اجراش کرد.