من 2 تا کتاب دارم ، هم علوی و هم قلم چی. برای آزمون ها میشنم کل تست های کتاب قلم چی رو میزنم و بعد برای دوره میرم سراغ کتاب علوی خودمون
تقریبا همون روشی که دوستمون گفت
Printable View
من 2 تا کتاب دارم ، هم علوی و هم قلم چی. برای آزمون ها میشنم کل تست های کتاب قلم چی رو میزنم و بعد برای دوره میرم سراغ کتاب علوی خودمون
تقریبا همون روشی که دوستمون گفت
از تستای تالیفیه علوی راضی هستی؟نقل قول:
من پارسال اصلا اونارو نمیخوندم به نظرم یا خیلی سخته یا خیلی اسون
سلام دوستان من سال دوم دبیرستانم.شاید بگین هنوز زوده در مورد کنکور صحبت کنم ولی من معدل سال اولم 20 شد و امسال هم بر حسب علاقه رشته ی تجربی رو انتخاب کردم و میخوام صد در صد پزشکی بیارم ولی یه مشکلی دارم اینکه من ریاضی تو مدرسه 20 شدم ولی تستی ضعیفم و همونطور که میدونید کتاب امسال ریاضی 2 تغییر کرده شما چه منبعی رو پیشنهاد میکنید؟کلا باید چکار کنم؟
بعدش میخواستم بدونم رتبه های برتر کنکور تجربی زیست رو چطور میخونن؟!
مگه قلم چی هم مثل گزینه 2 جزوه میده؟نقل قول:
این تستهای آموزشی و تمرین قضیه اش چیه من تو کتابای اندیشه سازان از این تستها دیدم همونه یا خود قلم چی جزوه مید]؟؟؟
یخورده دقت میخواد همین ، ولی خوب تالیفی ها سخت ترن.نقل قول:
اخه اصلا تستاش به درد بخور نیست نمیدونم والانقل قول:
نمیدونم والا چی بگم ، آخه چه درسی رو میگی ؟ دیفرانسیلشو بگی ، یک استاد دارن به نام قاضی ، سوالایی که طرح میکنه تو پاسخ نامه نصفه صفحه جواب هست (البته تو آزمون دوره ای هاش):31:نقل قول:
در این مورد موافقم
راستی ولنتاین کنکوری همه هم مبارک
آقا کسی جواب ما رو نمیده!!!
کتاب تغییر کرده مهم نیستش شما تستای ریاضی پایه رو بزن کافیه فک کنم آبیه قلم هم کافی باشه تستاش واسه دوم
درس خوندن هم یه پایه اساس داره اون رو رعایت کنی کافیه معمولا هم روش های شکست یکی هستن نه روش های موفقیت
تست زیاد بزنی مشکلت حل میشه . نیازی به کتاب آموزشی نداری . کتاب تست خوب بگیر.نقل قول:
یه کتاب کار میده که من استفاده نمیکنم .منم همین کتابای اندیشه سازان رو استفاده میکنم ولی الان اغلب کتابی تست فرمش همینه (یعنی آموزشی و تمرین) مثلا کتاب فیزیک 1 (آینه و عدسی) انتشارات انرژی اتمی.نقل قول:
نقل قول:
این وبلاگ یه رتبه برتریه (2رقمی سال 88) یه پست ویژه راجبه زیست گذاشته میتونی توی قسمت نظرات هم سوال ازش بپرسی آدم با معرفتی (محمد بهادری)
[HTML]http://www.mjbkonkoor.blogfa.com/cat-4.aspx[/HTML]
اولا که تستی با تشریحی کلا متفاوته خیلی ها بودن که ریاضی تستی نسبت به تشریحی ضعیف بودن اما مشکلی نیست، بعد از خوندن درس بطور تشریحی ، راه پیشرفت توی ریاضی تحلیلی زدن ِ تست ها بطور آهسته و کم کمه. به مرور طوری پیشرفت رخ میده که خود آدم متوجه نمیشه، به تدریج و نامحسوس. به نظر من حتی اگه کتاب عوضم شده باشه، یادگیری ِ دقیق و تست تحلیلی خیلی کمک می کنه.نقل قول:
چرا تصور می کنین رتبه های برتر کنکور فضانورد یا یک همچین چیزی بودن؟!
زیست هم باید خواند، با تمرکز روی فقط کتاب و مفهومی. وقتی زیست رو می خونی و احساس خوشایندی به آدم دست میده که یادگرفتی، بعد 2 روز بعد متوجه میشی که چیزی یادت نیست. پس مرحله ی بعدی بعد از گرفتن مفهوم و درک اون، به خاطر سپردنه و راه این هم خوندن های چند باره هست. زیست درکی ـ حفظیه و راهی که می دونم همین هست.
بچه ها شما چطوری هندسه پایه میخونین
مخصوصا هندسه اول
من اصلا نمی تونم تست بزنم
سلام یه سوال دارم از بچه هایی که اولین ساله کنکورشونه دارم
من بودجه بندی ادبیات 3 این آزمون قلم چی رو دیدم زده درس 6-8 بااینکه نگاه کردم درس8 شما درس 9 ماست
حالا اگه میشه بگین کدوم یکی از درس های زیر تو کتاب شما نیست و حذف شده؟
درس 6- قاضی بست
درس 7- بیهقی و هنر نویسندگی او
درس 8- داستان داستان ها
درس 9- خون خورشید- بانگ جرس
درس داستان داستان ها رو نداریم...نقل قول:
درس 8 طبق کتاب ادبیات چاپ 87 اسمش«خون خورشید» نوشته پرویز خرسند
یعنی اینکه تو این آزمون کانون این درس ها میاد:
6-قاضی بست
7-بیهقی و هنر نویسندگی او
8-خون خورشید:11:
حیف شد واقعا درس قشنگی بودنقل قول:
سلام.
حتماً اطلاع داريد که توی تعطيلات عيد گروه های مختلف با دبير های تاپ هر شهر اوردو های درسی برای جمع بندی دروس کنکور ميزارن.
ميخواستم ببينم کسی اطلاعاتی از همچين گروه هايی توی مشهد و تهران داره ؟ که در اختيار من و بقيه دوستان بزاره که استفاده کنيم
درضمن ممنون ميشم دبير های تاپ تهران رو بهم معرفی کنيد .
( من خودم مشهدم :11: )
نقل قول:
سلام.منم این اولین پستم اینجا هست:31:...
زود که نیست اگه از حالا شروع کنیم خیلی بهتر نتیجه میگیری .من پارسال کنکور دادم و پزشکی قبول شدم و خیلی سخت بود چون از پیش شروع کردم به درس خوندن ...اگه حالا شروع کنی زودتر با تست اشنا می شی و زودتر مسلط میشی.
من ریاضی جدید رو ندیدم ولی اگه زیاد نسبت به کتاب ما تغییر نکرده باشه ...اندیشه سازان خوب بود وبهتر از اون گاج سفید بود..
ببین تست های هندسه پایه همش به هم مرتبط هست. جزوه ای که بهتون دادن رو خوب مسلط شو ، فقط روابط رو ، بعد بدون تست زدن قول میدم 70 80 % بزنی ، بشرطی که جزوتو کاملا مسلط بشینقل قول:
اره..اين بچه ها همشون تو فيسبوك هم هستن و انصافا بچه هاي باحالي هم هستن...:31::27:نقل قول:
ثبت نام دانشگاه آزاد کی شروع میشه؟
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
عجـــــــــــــــــــــــ ـــبنقل قول:
من خبر نداشتم.
مثل اینکه زبان فارسی 3 هم خیلی تغییر کرده نسبت به مال ما کنکوری های 88.
از کجا می تونم این تغییرات رو توی همه ی درس ها پیدا بکنم؟
بچه ها درس جدید اضافه نشده؟ حذف شده ها مهم نیستش
مهم اینه چیز جدیدی اضافه شده ؟؟
گفته بودن این هفته پس چرا شروع نشد؟
ثبت نام دانشگاه آزاد احتمالا 1 اسفند به بعد :46:
آخرش من برای ریاضی امسال چکار کنم؟؟؟نقل قول:
من کتاب میخوام!!!!:19::19::19::19::19::19:
اقا این دیف 2 رمزینه نیومد که...:41:
امروز رفتیم دیف 2 کوله پشتی رو گرفتیم...از بس این دوستم اصرار کرد...
شما تاییدش میکنین؟
سلام بچه ها...
کیا 10 استاد رو واسه ریاضی استفاده میکنن؟
به نظر من با کتاب اندیشه فائق جمع بشن یه کتاب کامل و جامع میشه واسه کنکور..میشه رو 90 حساب کرد باهاشون..بدون هیچ کتاب دیگه ای..
ریاضی و 90 !!!نقل قول:
زهی خیال باطل!!!
مجید بابا بیخیال...:27:نقل قول:
ریاضی 90 درصد؟؟؟؟؟:19::18:
من که ریاضی رو 50 بستم:27: 50 بزنم کلامو میندازم اسمون هفتم......:31:
من کتاب ریاضی 2 میخوام!!!:41::41:
باورکن که میتوانی....نقل قول:
ریاضی 2 نبود؟؟؟
نقل قول:
سلام! من محمد بهادری هستم!!ممنون که تبلیغ کردی! وبلاگ من البته نیست دیگه داریم گروهی مینویسیم!
واسه همه بچه ها (ریاضی & تجربی) مطلب داریم.در ضمن من رتبم شد 124
سر بزنین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . آره بعد از دادن اون پست متوجه شدم که وبلاگت گروهی شده. خوشحالم که تو جمع بچه های پی 30 ورد هستی . مطالب وبلاگت واسه من که خیلی مفید بود گفتم بقیه بچه ها هم استفاده کنن . البته باید از mecha (شرمنده اسم اصلیشو نمیدونم) بابت معرفی وبلاگت تشکر کنم:31:نقل قول:
به به سلام جناب بهادری.:11:نقل قول:
من رو که می شناسی؟ مزاحم همیشگی تون "امیر جوادیان" هستم.
خیلی خوش اومدی.
ای کسانیکه فکر میکنید واسه کنکور خوندن شق القمره... زهی خیال باطل....
روز های بسیار سختی تو دانشگاه با درسا دارین...
ونباشند کسانیکه فکر میکنن مانع کنکوره نخیر مانع اصلی تو دانشگاه یقتونو میگیره...
سلام . چطورین بچه ها ؟! خوبین همتون ؟
از بچه های این تاپیک کسی رو نشناختم . یادش بخیر ما پارسال تو تاپیک کنکوری های 88 چقدر مسخره بازی درآوردیم . رتبه های خوبی هم داشتیم . مهرداد 52 کشور شد (تجربی) الان هم داره پزشکی تهران میخونه . از بچه های ریاضی خیلی هاشون زیر 1000 شدن . من هم 2100 تجربی شدم .
من توی این سال ها فقط یه چیز رو فهمیدم و اونم این که هر چی بیشتر تلاش مفید و مستمر داشته باشین ، نتیجه ی دلچسب تری میگیرین .
با آرزوی موفقیت برای همتون .
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
نقل قول:
و اما در رابطه با حرف این عزیز :
کسی که این قدر تلاش و همت داره که برای کنکور بخونه و یک رشته قبول بشه ، مطمئنا" توی دانشگاه هم مشکلی واسش پیش نمیاد . حرف این عزیز رو زیاد جدی نگیرید .
فقط این رو بگم که توی دانشگاه هم باید همین تلاشی که الان دارید رو داشته باشین . اگر الان روزی 7 ساعت میخونین ، توی دانشگاه روزی 3 ساعت هم کفایت میکنه .
به نظر من استمرار حرف اول و آخر رو میزنه . :10:
تقریبا همینه. دوستانی که از کتابای درسی تو دبیرستان دور بودن و فقط سمت کتابای کمک آموزشی میرفتن می فهمن چه اشتباهی می کردن.چون تو دانشگاه هلو بپر تو گلو نیست.نقل قول:
ولی یه چیزی که باعث می شه تو دانشگاه به هیچ مشکلی برنخورید و خیالتون راحته راحت باشه این که هر روزی که استاد درس داد همون روز روی مطلب مسلط شید دیگه هیچ نگرانی تو دانشگاه ندارید.
البته روی صحبت من باکسانیست که رتبشون حدود 4000 و 5000 میشه وتهران قبول نمیشن نه کسانیکه رتبه زیر 1000 میارن...
اینکه میگی روزی 3 ساعت واقا خنده داره... چون من با رتبه 5000 دارم عمران روزانه میخونم ترم 3 هستم تا حالا 3 ساعت نخوندم...
نمیدونم حال نمیکنم با درس دیگه....!!!