ممنون. پینگش اینجوری که معلومه خیلی عالیه. 4.2.2.4 شاتل در بهترین حالت 300 هست :))نقل قول:
اونم فقط از 6 عصر تا 10
بقیش 1000! + time out
حتما میرم سراغ ماتریکس خدا کننه سرعن دانلودش هم رو همون سرعتی که میده خوب باشه دیگه تمومه
Printable View
ممنون. پینگش اینجوری که معلومه خیلی عالیه. 4.2.2.4 شاتل در بهترین حالت 300 هست :))نقل قول:
اونم فقط از 6 عصر تا 10
بقیش 1000! + time out
حتما میرم سراغ ماتریکس خدا کننه سرعن دانلودش هم رو همون سرعتی که میده خوب باشه دیگه تمومه
بچه ها من هنوز موندم چی کار کنم ... بهترین پینگ و سرعت دانلود کدوم آی اس پی داره توی شیراز ؟؟ چون هم بازی آنلاین زیاد انجام میدم .. هم دانلودم بالاست .....پینگ پارس آنلاین چجوریاس خوبه ؟؟ با اروپا ؟؟
فکر کنم پینگ همیارنت نسبت به بقیه بهتر باشهنقل قول:
آخرین بار 230-240 بود...
اینم الان. ساعت 5 عصرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ همیار نت با اروپا چنده ؟؟ کسی هست که بتونه تست بزاره ؟؟ سرعت دانلود شبانه اش چجوریاست ؟؟نقل قول:
ﻋﺰﯾﺰ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺳﺮﻋﺘﺖ ﻫﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﻫﺴﺘﯽ؟نقل قول:
ﮐﺪﻭﻡ ﻣﺮﮐﺰ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﻫﺴﺘﯽ؟ ﭼﻪ ﺳﺮﻭﯾﺴﯽ ﮔﺮﻓﺘﯽ؟
سلام
امین نت به سلامتی داره بسته میشه !!!! برای همین رفتم با پارس آنلاین گرفتم ، تا حالا که بد نبوده ، فقط یک مشکلی دارم ، امیدوارم کمکم کنید. با چیز پی ان نمیتونم FaceBook رو باز کنم. بقیه سایت ها خوب باز میشن و با سرعت مناسب ، اما فقط Facebook مشکل دارم. مشکل از کجاست ؟ مرورگرم : IE - FireFox-Opera
ماتریکس مرکز دستقیب :
لندن :
تهران :
لوس آنجلس :
توکیو :
بچه ها سوالی داشتم
من سرعت اینترنتم خیلی خوبه
ولی در نرم افزار اوو و مسنجر برای وب دادن و گرفتن مشکل دارم
سرعت دانلود از 250 پایین نمیات و شبها حدود 80
با سه تا دوست دیگه هم که مشترک شاتل هستند دقیقا این مشکل رو دارم زنگ زدم پشتیبانی میگه از مخابراته و در درست بررسی
ولی با دوستانی که مشترک صبا نت و پارس انلاین و اسیا تک هستد صحبت کردم و اصلا چنین مشکلی رو ندارند
میخواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارید؟
شیراز..شاتل 512
سپاس
سلام بله خوبه . به جز زمان هایی که مشکل سراسریه سرعت خوبه. من 128 دارم. مرکز فیاض بخش (سیم مسی ). دوستامون از ماتریکس اسپید تسن گذاشتن. مال منم توو همون مایه ها هست...نقل قول:
میدنید مشکل شما چیه؟؟؟ اینکه همه چیزو توو سرعت دانلود میبینید... در حالی که کیفیت سرعت اینترنتی بهتره که دارای پینگ کمتر و پاکت لاست ( تایم اوت ) کمتر باشه که توو این مورد شاتل بدترین شرکت شیراز هست. یه دانلود روزانه 250 بهتون میده (که تازه فکر کنم واسه روزانه کم هم باشه. الان ماتریکس روزانه سرویس 128 400 دانلود میده) و کاربرای مبتدی فکر میکنن وای چقدر سرعتشون خوبه... اصلا وب دادن شما اگه دانلود و آپلودتون 10 کیلو بایت هم باشه کارت راه میفته... مشکل از پینگ شاتل هست که فاجعس...نقل قول:
خوب داداش حالا یک مشکلی هست اگه انچه شما میگوید درست باشهنقل قول:
در جیمیل امکان چت صوتی و تصویری وجود داره
مسئله اینجاست که من با جیمیل هیچ مشکلی ندارم
و راحت صدا و تصویر میره و میات
اگه قضیه از بینگ باشه اینجا هم باید مشکل داشته باشیم
ولی چون با حالت https هست بیشتر میخوره مخابرات عمدی کاری کرده یا خود شاتل
چون در جیمیل نمیتونند دست کاری کنند
من با نرم افزار اوو و مسنجر کار نکردم... ولی چون گفتید شرکتای دیگه مشکلی ندارند و فقط مشکل شاتل هست پس دیگه نمیتونه مشکل از مخابرات یا مثلا شیلترینگ سپاه باشه... اینکه شاتل گفته مشکل از مخابراته یه دروغ بزرگه.... اما با نرم افزارایی دیگه که وویس چت و چت تصویری داشتم فقط زمانهایی که نمیتونستم وویس چت یا چت تصویری داشته باشم که پینگم بالا بوده یا تایم اوت داشتم... من خودم یه زمانی شاتل بودم ... باورت میشه یه زمان هایی که میخواستم تووی یاهو مسنجر وویس چت کنم وویسم هم اصلا ONهم نمیشد.. با دایال اپ که میرفتم ON میشد...:31: شاتل واقعا عجیبه... شما با چیز پی ان هم امتحان کردی ببینی میشه وب ردو بدل کرد یا نه؟؟ اگه امتحان نکردی یه امتحان کن....
ماتریکس پینگ 4.2.2.4
پینگ google.com
همین الان رفتم شاتل فرم پر کردم خط و جمع کنم.
طرف کلی سوال پرسیده که حالا چرا میخوای جمع کنی و این چیزا جوابشو دادم میگه حالا میخوای از کجا بگیری گفتم ماتریکس
گفت ماتریکس که داره تعطیل میشه
گفتم آره حتما و راحت شدم از اون خراب شده . . .
حدس میزنم تا جمعش کنن دهنتو سرویس کنن.... البته شایدم زود جمعش کنن ولی اگه بخوری به بد شانسی یه ماهی بدون اینترنتی...نقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت دانلود شبانه سرویسهاش چنده؟قطعی داره؟نسبت به ارم نت چه جوریه؟چند روزه وصل میکنن؟
مهم نیست.بجاش بعدش حداقل یه نفس راحت میکشیم از دست این دزدانقل قول:
واسه شبانه حتما باید ماهی 4 گیگ ترافیک بگیری. من که شبانه دانلود میکنم بین 70 تا 90 دانلود میکنهنقل قول:
سلام دوستان
این که میگن شرکت ارم نت می خواد تعطیل بشه واقعیت داره یا شایعه هست ؟
شبانه 512 ارم نت
والا نمیدونم چرا سرعت سرویس شبانه من 10 کیلو بیشتر نیست از ارم نت سرویس دارم
دوست عزیز سرعت شبانه شما مربوط میشه به مرکز مخابراتتون.بستگی داره چند نفر از شبانه استفاده می کنند.نقل قول:
خوب کاری کردی...نقل قول:
همایون فلون فلون شده...
دانلود دیشب ارم نت
جمعش میشه 85.599 کیلوبایتنقل قول:
این مدت اخیر که دانلود شبانه داشتم وضعییت خوب بوده. شبا میانگین سرعت دانلود همین حدود 85 90 بوده...نقل قول:
دیشب من سرعتم خوب نبود شبانه ارم نت کسی هم این جور بوده ؟؟؟
چه حوصله ای!نقل قول:
حالا این دوستمون شیرازی بازی در نیاورده!!!! :31::31::31:نقل قول:
سلام
من سیستمم با کانکشن به اینترنت وصل نمیشه فقط با pppoe وصل میشه کسی میدون مشکل از چی هست ... قبل این طور نبوده البته..........
وضعیت امشب دانلود ارم نت
دوستان سرعت خوابگاه اتریش...
سرعتش خیلیم بالا نیست ولی خوب
بدون محدودیت ه....
ایشا...تو ایران بخصوص شیراز م بدون محدودیت بشه....
من که عین عقده ای ها همش دانلود میکنم :-)))))
دوستان ماتریکسی ببینید میتونید حسابتون رو چک کنید ؟
من میرم ولی یه صفحه عجیب غریب باز میشه ....
-------------------------------------------------------------------
به جای ما بزن چش این اینترنت رو در بیار ....نقل قول:
دوستان سرعت خوابگاه اتریش...
سرعتش خیلیم بالا نیست ولی خوب
بدون محدودیت ه....
ایشا...تو ایران بخصوص شیراز م بدون محدودیت بشه....
من که عین عقده ای ها همش دانلود میکنم :-)))))
مگه اونجا دانلود ممنونع نیست ؟
الان ساعت 10 مشکلی نیست...نقل قول:
سلام
دوستان ما خونمون تو سردخانه هست( خ فرصت شیرازی)متاسفانه تو کوچمون اسفالت نیست و بهمین خاطر بهمون خط نمیدن.
میخواهیم از این خط های ماهواره ای ها(خط هی بی سیم مخابرات) بگیریم.
به نظر شما این خط های ماهواره ای واسه اینترنت ای دی اس ال جواب میده؟اصلا میشه؟
چندتا خدمات مشترکین رفتیم گفتن ما اصلا همچین چیزی نداریم در صورتی که همسایه پشتیمون از همین خط ها گرفته.
سلامنقل قول:
خط های 713 را منظورتونه؟ تلفنش هم به زور میشه استفاده کرده چه برسه بخوای اینترنت استفاده کنی!
وایمکس بگیر
تو 20 متری هفتم که منطقه سبز اون قسمت را نمیدونم/ تو سایتش ثبت نام کنی زنگ میزن بهت میگن منطقه سبز هستی یا نه!
سلام دوستان
سرعت سرویس نامحدود cra 512 ارم نت چقدر هست؟
آقا کی تو این نظر سنجی زده شاتل؟؟
اینکه داغونه من تهرانم اینجوریه وای به حال اونجا
با محدودیت های شاتل کی میگه عالیه
چند شب دانلود کنی محدودت میکنن سرعتت میشه 6 تا10 یعنی دیال آپ
از 10 نفری که به شاتل رای دادن 8تاشون چهارتا پست هم ندادن از این تایلو تر
فکرکنم دیگه وقتشه یه فکری واسه این سیستم رای دهی بکنن
مثلا طرف 40 یا 50 تا پست نداده حق رای نداشته باشه
داغون داغوننقل قول:
روی حداقل سرعت مجاز محدود میکنن/یعنی حداکثر سرعتت 8 کیلو میشه
این رای گیری برای زمانی بود که شاتل خوب بود الان که همه میدون افتضاح هست و بدترین هست از نظر شبانه حداقل که محدود میکنهنقل قول:
هر چی هم میگیم نظرسنجی را درست کنن تو گوش مدیران نمیره....افسوس