6 سال دیگه هم 1 مگ نامحدود میدن ماهی 30 تومن :8: ... میگیم یادتونه 6 سال پیش این شاتل خاک بر سر :31: 512 با محدودیت 2.5 گیگ میداد ؟؟:27:نقل قول:
Printable View
6 سال دیگه هم 1 مگ نامحدود میدن ماهی 30 تومن :8: ... میگیم یادتونه 6 سال پیش این شاتل خاک بر سر :31: 512 با محدودیت 2.5 گیگ میداد ؟؟:27:نقل قول:
والا من الان تو لینوکسم ؛ لینوکس هم جک و جونور توش خلی کمه اصلا میشه گفت نداره البته الان سرعتم خیلی بهتر شده اومده رو 13 14 آخه امروز یه ایمیل داده بودم گفتم میخوام خطم و جم کنم شاید اثر اونه... :46:نقل قول:
فعلا اینجوریه تا ببینیم چی میشه
دیدی الکی به شاتل بیچاره فحش میدی ؟؟؟ اشکال از خودته برادر ... یا ویروس داری یا فایروالی چیزی رو سیستمت فعاله :13:نقل قول:
بابا خاطرخواه های شاتل رو ... !
ایول !
:5:
512 Eco با چند دانلود میکنه ؟!
سلام عزیزان من از شاتل eco 256 با محدودیت 2.5 و شبانه از ساعت 1 تا 7 دانلود رایگان دارم
و سرعت هم از 33 پایین نمی آید به نظر من شاتل بهترین isp تو ایرانه البته این نظر شخصی و تجربه چندین ساله بنده هست که تقریبا از همه isp ها استفاده کردم ولی شاتل حرف نداره چه تو سرعت و چه تو پشتیبانی !!!
شاتل تو کارش فریب نیست و سرعت ها واقعی هست
شاتل با eco 512 با سرعت بین 60 تا 65 دانلود داره دوستانی که این سرعت رو ندارن از ویندوز و سیستم شون هست یه برنامه معرفی می کنم اینو بزنید بعد خودش تعمیر می کنه بعد می بینید که چقدر (مثلا 255 تا) ارور داره ویندوزتون و خودش تعمیر می کنه رجیستری هست
RegistryBooster
چی فکر کردی!اینجا برعکس پی تی هست:31::27::20:نقل قول:
اگه مرکزت شلوغ نباشه 64حدود ثابت ولی اگه باشه نوسان داره!
بنده eco 256 دارم خیلی هم راضیم و سرعت واقعی هست
سرعت دانلود از 33k کمتر نمیشه
با محدودیت 2.5 گیگ و شبانه هم رایگان
100 مگابایت رو می تونم تو فوقش تو 35 دقیقه دانلود کنم که شبا هم این کار رو می کنم
خوبه !نقل قول:
تابستون میگیرم .
شما 128 داری ؟
512 با نامه از شرکت میگیرن بچه ها ؟
من تا دیشب 512 داشم دیگه خسته شدم از دانلود و دانلودام دیگه کم شده اومدم 128نقل قول:
اره با نامه از دانشگاه یا شرکت!
یک فرم را باید ببری مهر و امضا و.. کنن شرکت یا دانشگاه تایپش کنه!
(e.m) :27:
آره من خودم این 256 رو با نامه از شرکت گرفتم !نقل قول:
مگه دانلودم تمومی داره ؟
:19::31:
سلام من از سرویس art1 استفاده می کنم نسبتا راضیم .
فقط می خواستم بدونم سرعت دانلود بقیه چنده ؟؟
اره گفتم بهت که میخوای نامه ببری دیگه 512 بگیر فرقش 2 تومانه ولی سرعتش 2 برابره!نقل قول:
مودم هم am602 asus 'گرفتی دیگه!?
اره وقتی چند ماه 512 داشته باشی و هر شبی حدود 1گیگ دانلود کنی رو به اتمام میشه تقریبا:27::31:
البته من فیلم خارجکی دانلود نمیکنم.دی:
همین 128 هم دیگه زیادم هست چون هر شب کل 6 ساعت را دانلود نمیکنم!
توی این 8 روزی هم که برای من دانلود رایگان بود و 512 داشتم خیلی کم دانلود کردم!
آره من پشیمونم چرا همون 512 نگرفتم !نقل قول:
ترسیدم محدودیت تموم شه !
الان 256 سه ماهه دارم و با این وضع رایگان شدن هم کلی اضافه آوردم .
آره عزیزم مودم هم asus am602 هستش .
ولی تابستون 512 میچسبه :8:
اشکان جان اگر با 20k میگیری خیلی عالیه و کلاهت رو بنداز هوا !نقل قول:
:46:
آرت ۱۲۸ شاتل کرج:
اين كه ظاهرا خيلي خوبه... :8:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 128
پینگا همه افتضاحه !
حال کنید فقط:دی
میزان دریافتم که دقیقا 0.5 مگا بیت هستش که اگه در 1024 ضربش کنید دقیقا میشه 512
میزان ارسالم هم در کل میشه 123کیلوبیت
شاتل 256 با کارت دانشجویی میده چند ؟
والا پینگ من که بترکه چشم حسود خوبه :31::31:نقل قول:
با نامه از دانشگاه میده حدود 36 خودش در میاد تهران 25 هزینه نصب شهرستان 15 + هزینه مودم - کارت تخفیف 10 هزار تومنی که باید از یکی بگیری و اگه تهران باشی از خود اینترنت اقدام به ثبت نام کنی بازم - 5 هزار تومن :31:نقل قول:
من دیشب دانلودم عالی بود :دی
البته با لینک مستقیم و البته سرور ایرانی :دی ! 5 قسمت مرد 2 هزار چهره رو دانلود کردم !
کلآ دیشب سند و ریسیوم 1150 مگ بود
ولی هنوز مشکل پینگ با سرورهای بازی رو دارم
این عکسو نیگا کنین !! فقط شاتل پینگش خوبه که اینم فقط برای شاتلیها پینگش خوبه =)) ! وگرنه اگه کسی از صبا بیاد توش پینگش میشه عینه اون پایینی ها =))
اصلا نمیده با کارت دانشجویی:دینقل قول:
تو سایت شاتل یک بخش داره برا تغییر سرویس مثل اینکه فقط برای art ها هستش چون چیزی از سرویس های eco رو توش نیاورده
برای اکو باید ظاهرا تلفنی درخواست بدینقل قول:
البته قبلش هم باید ایمل بزنی
واسه من:نقل قول:
جمع ارسال (مگابایت) 223.94
جمع دریافت (مگابایت) 8485.95
جمع ترافیک (مگابایت) 8709.89
اگه اينطوري باشه که يه 60 تومني پياده ميشم.(اگه 10 گيگ حجم اضافه بگيريم) بدبخت شدم رفت. همش تقصير اين پي سي ورد با تاپيک شاتلش بود.:31::31: مادر جان .....
ولي اينطوري که نميشه، حداقل بايد 1-7 صبح رو رايگان ميزد که نزده پس حتماً دارن خونه تکاني ميکنند. :21:
بیشتر وقتها 60-70 هستو شبها یه کم کمتر میشه بین 40 تا 60(البته با لینک مستقیم و دانلود منیجر)نقل قول:
منظورت تخفیف دانشجویی هست؟ تخفیف دانشجویی نداره، فقط اگر از دانشگاه یا شرکت گواهی بیاری میتونید سرویس بالای 128 بگیری. سرویس های اقتصادی (اکو) هست که قیمتهاش تقریبا مناسبه.نقل قول:
آره اتفاقا منم خواستم ببینم میتونم بعد از این دوره برم رو 128 دیدم فقط آرت تو پنل هست.نقل قول:
راستی پنل شاتل هنوز قاطیه!مصرف فروردین(تا امروز که 15 هست) 23 گیگ غیر رایگان!!!:31:
والا من اکو بودم مهدی جان همینطوری رفتم اونجا تازه 10 روز بود که سرویسم هم قطع شده بود نزدیک بود تلفن رو از رانژه در بیارن خلاصه همونجا 2 دققه طول کشید سرویسم رو از 512 برام کرد 128 حالا شاید ایندفعه برم روی 256 یا همون 512 ولی تو سایتش برای اکو چیزی ننوشته و فقط آرت رو تحت پوشش قرار دادهنقل قول:
حالا ن که از فردا تموم 62 روز دیگه سرویس دارم کو تا اون موقع :31:
سلام به اشراف زادگان شاتلی !!!!
یه سوال :
این پینگ که میگن درون بازی ها تاثیر داره ، باید کم باشه یا زیاد ؟؟؟؟ در ضمن چه تاثیری داره ؟؟؟؟
من الان دارم wow رو بازی میکنم بعضی موقع ها گیر میکنه ، اشکال از سرور بازی بوده یا از پینگ شاتل ؟؟ ( اصلا ربطی به پینگ داره؟ )
یه مساله ی دیگه خیلی منو اذیت میکنه :31: ...
تا میرم تو my shatel خودم یهو یه پیغام میاد ، در مورد SPAM هستو میگه که از این تنظیمات استفاده کنید !!!
باید چکارش کنم که بره !!!؟؟؟ کلافم کرده بابا !!!!!!!!
---------------
ببینم شاتل دوباره رایگان کرده ؟؟؟؟؟ چرا ماله من از 12 به اینور همه مصرفامو زده تو رایگان ؟؟!!!! جریان چیه ؟؟؟؟ ینی قاط زده ؟؟؟ یا اینکه واقعا رایگانه ؟؟؟؟؟!!!!
1- پینگ مهمترین فاکتور در سرعت بازی هست و هرچی کمتر باشه بهتره!!!نقل قول:
2-پیام spam همینه که هست!
3-نه رایگان نکرده، قاطی کرده بپا گول نخوری!!! السونو گوول میزنم ولسونم گول میزنم دشمن دندوناشونم....(دون دون)
هر چی کمتر بهتر ! بخاطر شاتلهنقل قول:
سلام به اشراف زادگان شاتلی !!!!
یه سوال :
این پینگ که میگن درون بازی ها تاثیر داره ، باید کم باشه یا زیاد ؟؟؟؟ در ضمن چه تاثیری داره ؟؟؟؟
من الان دارم wow رو بازی میکنم بعضی موقع ها گیر میکنه ، اشکال از سرور بازی بوده یا از پینگ شاتل ؟؟ ( اصلا ربطی به پینگ داره؟ )
یه مساله ی دیگه خیلی منو اذیت میکنه ...
تا میرم تو my shatel خودم یهو یه پیغام میاد ، در مورد spam هستو میگه که از این تنظیمات استفاده کنید !!!
باید چکارش کنم که بره !!!؟؟؟ کلافم کرده بابا !!!!!!!!
---------------
ببینم شاتل دوباره رایگان کرده ؟؟؟؟؟ چرا ماله من از 12 به اینور همه مصرفامو زده تو رایگان ؟؟!!!! جریان چیه ؟؟؟؟ ینی قاط زده ؟؟؟ یا اینکه واقعا رایگانه ؟؟؟؟؟!!!!
یه دکمه داره نوشته : بستن ! :دی اونو بزن =)) (شوخی کردم! نمیدونم برای منم هر دفعه میاد منم میبندمش دیگه :دی مثه خودت :دی)
برای منم برعکس شده !! منم ترسیدم :دی ! فقط جای اعدادش برعکس شده
آره یکم دقت کردم ، فهمیدم قاط زده :27: :5:نقل قول:
نه رایگان نکرده، قاطی کرده بپا گول نخوری!!!
پیام Spam میخوام نیاد ، چیچی همینی که هست !!!!!!!!! :19: مگه ماله شمام میاد ؟؟!!!!
قبلا تا بعد از ظهر پینگ بازی بالا بود حالا 24 ساعته شده!!!نقل قول:
راستی شما پینگت از yahoo یا google چطوره؟؟....من وقتی از این سایتها پینگ میگیرم خوبه (بین300-400) اما بازی آنلاین مشکل شمارو دارم!
خوب معلومه! واسه همه مياد.نقل قول:
منم ديگه از اين پيام نفرت پيدا کردم.
سلام
ببخشید من چند وقته که اینترنت ADSL Shatel خریدم ( خب که چی ؟ D: )
میخواستم بپرسم میشه به منم بازی کانتر رو از طریق اینترنت یاد بدید ممنون
دوست عزیز به این لینک برو.نقل قول:کد:http://forum.p30world.net/forumdisplay.php?f=163
بله ! دقیقآ !نقل قول:
قبلا تا بعد از ظهر پینگ بازی بالا بود حالا 24 ساعته شده!!!
راستی شما پینگت از yahoo یا google چطوره؟؟....من وقتی از این سایتها پینگ میگیرم خوبه (بین300-400) اما بازی آنلاین مشکل شمارو دارم!
قبلآ فقط ظهرا بود و عصر و شب خوب میشد ! ولی الان قاطی کرده
البت میگن صبحها خوبه ! ولی من نیستم :دی
الان پینگم با سرورهای بازی 800 900 هست ! با یاهوو 180 ! با گوگل 163
فعلآ شب خوش
بچه ها يه سايت بود نشون ميداد پيش شمارت براي كدوم شركتها فعال هست... چي بود؟
من اکانتم تموم شه حتما از شاتل کوچ میکنم
تو این یه ماه باورتون میشه من فقط 200 مگابات دانلود کردم؟
همیشه موقع دانلود از سایتایی مثل راپید و مگا قطع میشه
لنکهای مستقیم رو هم باید هر 20 ثانیه یه بار پاز و رزیوم کنی تا دانلود شه که من شب خوابم چجوری این کارو بکنم