درودنقل قول:
والا من یه DLINK322T دارم وبا شاتل هم کاملا مچ هست :8:
Printable View
درودنقل قول:
والا من یه DLINK322T دارم وبا شاتل هم کاملا مچ هست :8:
درود به همه دوستان
سرويس اينترنت وايرلس خوب در جاده مخصوص كرج كسي سراغ داره؟ در ضمن كيفيتش هم خوب باشه
با سپاس
سلام
دوستان سرعت اینترنت من کم شده به isp زنگ زدم گفتن مشکل از نا نیست سیستم خودت رو چک کن
از چی می تونه باشه
در ضمن هیچ برنامه دیگه از اینترنت استفاده نمی کنه
از کجا سرویس میگیری؟ پهنای باندت چنده؟ از کی این جوری شده؟قبلا چند بود؟نقل قول:
من تو شهرسنان هستم
قبلا سرعت دانلود 11 بود الا شده 6
1- کدوم isp ؟نقل قول:
2-پهنای باند؟مثلا 128 یا 512
3-از کی اینجوری شده؟
4-از وقتی که اینجوری شده کار خاصی انجام شده؟ مثلا مودمت رو عوض کردی یا سیم کشی خونه رو عوض کردن و ....
اینا رو نگفتی
تو شهرستان میاندوآب از وب گسترنقل قول:
پهنای باندم 90 هست
از دیروز اینجورس شده
خیر هیچ کاری نکردم
ویندوزت رو عوض نکردی؟ آپدیت ویندوز غیر فعاله؟ windows firewall چی اونم غیرفعاله؟نقل قول:
آقا حل شدنقل قول:
این isp خودش کرده بود
رفتم پیششون گفتم درست کردن
دوستان کسی ار عصر تلکام adsl گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیفیتش چطوره؟؟؟؟؟
کسی نبود جواب مارو بده کسی از عصر انتقال داده یا شهرداد adsl گرفته اینجا کیفیتش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان تسلیت میگم یاهو باز اسیر س ..... شد میتونید برید به این سایت
کد:
و یه ip port v5 رو انتخاب کنید ترجیحا us باشه بعد تو قسمت proxy socets یاهو وارد کنین و دو سوته آن شین پوز بعضیا رو به خاک بمالینکد:http://sockslist.net
قند شکن
کد:
تیک remove java scripo هم از بالا بردارین ضمنا با تست یه دونه ip port نامید نشیکد:www.unblockanysite.co.cc
عزیزان اطلاع دارین در منطقه زعفرانیه کدوم شرکتها ADSL ارائه می کنن؟
آیا راه حل دیگه ای هم هست که بشه از اینترنت پر سرعت در این منطقه استفاده کرد؟ ( Wi-Max و ....)
سلام .بچه ها اینو speedtest.net نشون داد .درسته؟ 256 دارم
سرور سرویس من پس عصر انتقال داده ها یا همون asre telecom هست .چه جور شرکتیه .خوبه بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم رو یه سرور دیگه کلیک کردم اینو داد . سر در نمیارم .کدوم مربوط میشه به من؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهنمایم میکنه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اطلاع از شرکتهای ساپورت کننده ی تلفنتان باید 4 شماره اولخطتان را بگید تا دوتان راهنمایی کنند. چه بسا ممکن است د یک خبان تلفنها 2 کوچه مربوط به دو مرکز مخابرات مجزا باشد.
اینترنت وایرلس (و نه وایمکس) که از قبل بوده در اختیارتون و وایمکس هم میشه استفاده کرد تمام این انتخاب بر میگرده به نیاز ، میزان توان پرداختی و امتیازات شرکتها.
اگر توضیح دهید استفاده نیاز و میزان هزینه ای که میتونید تقبل کنید چه میزان است دوستان بهتر راهنماییتون میکنند.
پیش شماره چنده؟ مرکز : شهید جعفری ؟؟ اگه اینه که وضع خیطه چون 384 کمتر نمیدن هم شاتل هم پارس داتک هم که آدم نیست ولی وایمکس خیلی گرونه سرعتش هم پایین اگه احیانا خواستی 384 بگیری و میزان مصرفت 30 گیگ بیشتر نبود بهتره پارس بگیری که سرعتش 210 کیلو بایته مال شاتل 54کیلو بایته منتها تایم مجانی داره برای دانلود بیشترنقل قول:
سلام
دوستان من ميخوام شرکتم رو عوض کنم.ميخواستم بدونم بايد دوباره همه
همه مدارکی که قبلا داده بودم مثل اجاره نامه رو دوباره به شرکته جديد هم بدم؟
چون الان ديگه اجاره نامه ندارم.گم شده.
البته که مدارک رو دوباره باید بدی به isp جدید پس فکر کردی مخابرات الکی سنگ میذاره جلو پای ملت؟
هر دوتاش مربوط به خودتونه منتهی از دو سرور مختلف که سرعت ها در سرور های مختلف فرق میکنه و فکر نمیکنم برای 256 چندان جالب باشه چون از سرعتی که باید باشه هم کمترهنقل قول:
سرعت دانلودت چنده معمولانقل قول:
بین 18 تا 27 بالا پایین میکنه.نقل قول:
صبانت شبها کی دانلود رایگان داره؟فقط واسه دانلود یا کلا؟
از 3 تا 7 اکانت شبانه رایگان داره که با کلک میشه تا 7:45 کانکت موند و واسه همه چی وبگردی , دانلود,فیلم دیدن,......نقل قول:
???!!!!!!!??? مگه ممکنه فقط بشه باهاش دانلود کرد؟نقل قول:
صبانت شبها کی دانلود رایگان داره؟فقط واسه دانلود یا کلا؟
چه سروسی گرفتی سرعت دانت چنده راضی هستی؟نقل قول:
سرعتت خیلی پایینه من 128دارم متوسط رو 25تا 30هستش...نقل قول:
بین 18 تا 27 بالا پایین میکنه.
سلام دوستان
من یه چند تا سوال خدمتتون داشتم
چون من دانشگاهم شهرستان هست میخوام یه خط adsl برا خونه ای که توش هستم بگیرم
میخواستم بدون اگه خط adsl رو خط خونه ای که توشم فعال کنم بعدا که خواستم برم میتونم اونو از رو اون خط غیر فعال کنم و یا به محل جدید انتقال بدم ؟؟؟
میخوام مودم وایرلس بگیرم چه مارکی خوبه؟؟؟
تو شهرستانی که هستم سرعت بیشتر از ۲۵۶ نیست.سرعت ۲۵۶ برای دانلود معمولا چقدر هست؟؟؟
احتیاجی به سیم کشی خاص ویا کار خاصی که نیست که انجام بدم؟؟؟(چون خونه اجاره ای هست نمیتونم سیم کشی یا کار خاصی انجام بدم)
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
فک نمیکنم
برای هر خط جدا هزینه میگیرن تا رانژه کنن
256 سرعت دانلود استاندارد 32 هست چون باید تقسیم بر 8 بشه
حالا کم و زیاد داره
توی محدودهای حجمی معمولا سرعت دانلود بالاتر میدن تا حجم طرف زودتر تموم بشه :31:
ممنون حمید رضا جان
پس یعنی نمیتدنم بعدا قطع هم کنم؟؟؟
میگم اگه یه مودم خوب وایرلس هم بگید ممنون میشم
راستی نگفتید احتیاج به کار خاص اضافه مثل اضافه کردن یه قطعه به سیم اصلی تلفن یا اضافه کردن انشعاب جدا گانه هست یا نه؟؟؟؟
دوستان من به خاطر دانشگاه می خوام ADSL بگیرم می خواستم ببینم بهترین سرویس دهنده ADSL تو کرج با پیش شماره 6513 کدام شرکت است البته قیمت ارزون و شبانه رایگان هم مهمه ایا جایی را میشناسید
سلامنقل قول:
چرا بابا قطع که میتونی بکنی
البته چند ماه پول نریزی خودشون قطع میکنن :31:
نه سیم نمیخواد
فقط یه سیم از پریز تلفن به مودم
همین
مودم وایرلس هم زیاد اطلاعات ندارم
ولی اگه خواستی مودم adsl خوب بخری Asus am602 حرف نداره
به نظر من شاتل سرویس های اقتصادیش عالیهنقل قول:
شبانه رایگان هم داره
خداییش بهترین سرویس دهنده هم هست
از این ارزون ترم هست مثل صبانت ولی کیفیت اینو نداره
دوستان من ميخوام اينترنت wifi (وايرلس) آوا گستر بگيرم
كسي اينجا استفاده ميكنه ؟ راضي هستيد ؟
شاتل سرویس 1 مگ هم به دانشجوها میده ؟ یعنی اصلا سرویس 1 مگ داره ؟نقل قول:
من دارم با صبانت سرویس 1 مگ قرارداد میبندم اگه شاتل داشته باشه میرم سراغ شاتل !
یه سوال دیگه ! توی تاپیکنوشته شده :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
.... خب من مهر شرکت رو دارم ولی نمیفهمن که این خط مربوط به شرکت نیست و واسه خونست ؟نقل قول:
مهر شركت كه مشخصه فقط كافيه موقع ثبت نام مهرو شماره ثبت شركت را همراه داشته باشيد
راستی سرعت دانلود 1 مگ چقدر هستش ؟؟؟؟؟؟
مخلصیم .
4 شماره اول خط 2275نقل قول:
مرکز مخابرات دستغیب
توان پرداختی تا 20 تومان
ممنون میشم کمک کنید که از dial up راهت شم
دوست عزیزنقل قول:
شاتل سرویس 1 مگ داره و نامحدود هست ولی قیمتش فوق العاده بالاست ماهی 400 هزار تومان !!!! :18:
به فرض هم که به شما بدند واقعا یه دلیل و یه جیب بسیار قوی میخواد که هزینه اش را تقبل کنه !
1مگ یعنی 1024 کیلوبیت بر ثانیه که تقشیم بر 8 میکنیم میشه 128 کیلوبایت در ثانیه یعنی در حالت نرمال در هر 15 دقیقه 100 مگابایت میگیره !
تا آنجا که من میدونم مالکیت خط به نفع شرکت مورد نظر شرط نیست و با یه نامه ی رسمی که این خط را به عنوان خطی که به منظور ای دی اس ال درخواستی در نظر گرفته شده معرفی کند کافی است.
من شک دارم بهتره وستانی که تجربه و اطلاعاتشو دارند بگند ما هم روشن بشیم.
مرسی دوست عزیز .
صبانت 1 مگ 6 ماهه رو 106 هزار تومن میده ( 12 گیگ با شیانه رایگان ) .
صبانت چطوره ؟ من واسه دانلود میخوام . مثلا شبی حداقل 1 گیگ .
مخلصیم .
به نظرم مناسب هست. چون شبها فکر کنم حدود 5-6 ساعت دانلود رایگان داره. ولی بدیش اینه که 1 ماهه نمیده که آدم تست کنه چطوریه نخواست از ماه بعد نگیره! من که نظرم اینه که شما 3 ماهه قرار داد ببندی و از 4-5 تومان تفیف بگذری که اگر بد بود بتونی یه کاریش بکنی.نقل قول:
من پارس آنلاين گرفتم 256/256 خيليم عالي سرعن دانلود 180 تا 250 ميره 6 گيگ هم گرفتم 3 ماه 34000 تومان
برای منطقه تهرانپارس خدمات و مچ بودن کدام شرکت بهتر است با پیش شماره7729 زیاد هم گران نباشد ثبات هم داشته باشد
البته من 10 تا 15 صفحه از این پست را خواندم ولی نتونستم نتیجه گیری کنم که کدوم شرکت خدمات و کیفیت و قیمت مطلوب تری ارایه می دهد من کارم هم وب گردی هم داون لود به خصوص آپدیت و نرم افزار
یکی میگه داتک یکی میگه صبا یکی میگه شاتل در مجموع کمک و راهنمایی کنید ممنون میشم البته من قبلا جایی سپنتا 128داشتم 3
ماهه نا محدود می گرفنم خوب بود ولی خیلی گران بود(79900)الان برای خانه می خوام 128 یا 256 ولی قیمت مناسبتر حجمی یا نامحدود ممنون
یا حق