نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز از لحاظ حجم من مشکلی ندارم
لازمش دارم خیلی حیاتی اگه کاری که خواستم بکنم جواب داد حتما میگم شما لطفا فایل رو به صورت زیپ بزار بازم ممنون
Printable View
نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز از لحاظ حجم من مشکلی ندارم
لازمش دارم خیلی حیاتی اگه کاری که خواستم بکنم جواب داد حتما میگم شما لطفا فایل رو به صورت زیپ بزار بازم ممنون
سلام دوست عزیز 4039
می تونی برای من هم بفرستی فقط بگو باید چی کار کنم؟
سلام4039
منم مثل بچه های دیگه این سی دی میخوام باید چی کارکنم؟
ببخشید این پچ رو باید کجا بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
باشه فقط باید کمی صبر کنی تا برات آپلود کنمنقل قول:
اکانتم محدودیت ترافیک داره فعلا نیمتونم(بعدازظهر اگه فرصت شد اپ میکنم)
فکر کنم تو پوشه save واقع در my documentنقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم بعضی مواقع وسطه بازی یدفعه بازی هنگ میکنه اگه میشه کمکم کنیدچون خیلی اذیت میکنه
!please help me
نقل قول:
چرا خودت رو عذاب میدی نباید نصب شه مگه بازیت اورجینال هست که نصب شه
کرک ورژن 1.2 رو بگیر نصب کن
کلا 5.5 mb هست اینم لینکش
کد:http://rapidshare.com/files/163833046/1.20.rar
اینم لینک پچ من این پچ رو بعد از ریختن کرک بالا نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداره
نگاه به اسم 2008 نکن مال 2009 هست اشتباه اسمش رو زدهکد:http://rapidshare.com/files/163830692/PES2008Patch1_20.zip
اول کرک رو بریز بعد پچ رو نصب کن اولش یه ذره طول میکشه و ادم فکر میکنه هنگ کرده ولی صبر کن خودش نصبش میکنه
خبرشم بده که ردیف شد یا نه
کرک و پچ رو از همین لینکایی که گذاشتم بگیر با پچ خودت کاری نداشته باش ایناره بگیر و همون جور که گفتم عمل کن
با فتوشاپ ادیت کن از تو دیت خود بازی لوگو رو وارد کننقل قول:
با ترینر این کار رو میشه کرد لینکش بارها توی تاپیک قرار داده شده اسمش هم ترینر +4 هست که البته اون ظاهرا جواب نداد و اخیرا ترینر جدید اومده که چند صفحه قبل توی تاپیک بودنقل قول:
کفش ها رو توی فولدر cv06.img باید بریزی استادیوم یادم نیستنقل قول:
هیچ کدوم باور کن اورجینالش از همه بیشتر فاز میدهنقل قول:
کجایی کرسپو؟ نیستی جواب بدی به این سوالم عزیز؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این پچ مربوط به ساکر 8 است و من هم وقتی داشتم نصب میکردم یه ارور دیگه داد که یعنی ساکر 8 رو پیدا نکرده
ببینم نکنه میخوای روی این فایل کرک نشده پچ را اعمال کنی بعدش بری کرک رو بریزی؟؟؟(فکر نکنم جواب بده ها؟؟)نقل قول:
به هر حال این لینک اون فایل هستش
کد:http://rapidshare.com/files/183653870/pes2009.rar
خیر مربوط به 2009هنقل قول:
شما چون بازیت نصب اورژینال نیست این مشکل رو داری
با سلامنقل قول:
خیر مربوط به 2009ه
اولا ممنون بابت فایل
دوما این فایلی که دوستمون گذاشتن حتی موقع نصب هم مینویسه pes2008 و بعد هم میگه که نصب کامل نشد پچ های دیگه که گرفتم مال ساکر 9 بود اما این یکی مربوط به ساکر 8 است که دوستمون گذاشته
باز هم بابت فایل ممنون خیلی لطف کردی
سلام....
جوون من جواب بدیییید عصاب نمونده واسم:41: ! چطوری مییشه بازی رو از حالت این Auto Save لعنتی خارج کرد؟ :41::41:
می ری همون Auto Save بعدش Not Setting میزنی والسلامنقل قول:
نقل قول:
از اون حرفا بودا این پچ ماله 2009 هستش باور نداری بیا اینجارو ببین
کد:http://vnn.bz/forum/31835-pro-evolution-soccer-2009-1-20-new-patch-crack.html
ببین تازه اگه فقط کرک رو هم بریزی مشکلت حل میشه
و ورژن بازیت 1.2 میشه
ولی این پچ ماله 2009 هست
دوستان و اساتید کیت سرور باید عرض کنم من یکی در مورد وارد کردن لوگوی تیم ها با کیت سرور تسلیم شدم من دقیقا باید چطوری با کیت سرور لوگوها رو وارد کنم؟ اگه کسی واقعا بلده و این کار رو کرده بیاد توضیح بده والا من که نتونستم راهی که من رفت این بود کجای کارم اشکال داره؟
لوگوهای تیمها رو با برنامه ggs توی bin file های unnamed 5 و 6 ذخیره می کنم بعد میرم داخل کیت سرور و داخل فولدر img فولدری به نام cv0a.img باز میکنم و هر دو فایل unnamed_5 , unnamed_6 رو کپی میکنم اونجا ولی باز هم وقتی داخل بازی می رم تغییری در لوگوها اعمال نمیشه چرا؟
نقل قول:
ببخشید آدرس ندادم
باید به آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save بریزید
سلامنقل قول:
یکی از دوستان اپلود کرده اگه خراب بود بگید جای دیگه آپلود کنم
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــک
یکی نیست جواب منو بده
جریان این سی دی چیّّّّّّّّّّّّـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــک
از دوستان کسی میدونه که فایلهای مربوط به بخش training بازی تو کدوم ایمیج بازیه ؟
مشکل از کیت سرور من هست فایل های داخل cv0a اعمال نمیشن به همین خاطر هست که لوگوها وارد بازی نمیشن حتی وقتی با کیت سرور می ریزم
اسکوربورد یوونتوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14
Juventus Scoreboard
دانلود:
.................................................. ...کد:http://www.ziddu.com/download/3188799/Juve_Scoreboard_by_Johny_s_jednim_n.rar.html
Ope®a 10 alpha
جزئیات بیشتر.........
کد:http://www.opera.com/browser/next/
یه سوال دارم:
چرا با اینکه من اون آپدیت بازی که 170 مگ حجمش هست و با خود بازی آپدیت میشه و تیمهای سویا و... رو لایسنس میدهتغییرات مربوط به لباسهای خارج از خانه تیم های منچستر یونایتد و لیورپول رو اعمال نمیکنه برای من لباس خارج از خانه منچستر لباس سفید با شورت آبی و لیورپول یکدست سفید مایل به شیری هست در حالیکه باید بعد اعمال اون آپدیت هر دو درست بشن چون با ggs که داشتم فایل cv0f رو نگاه میکردم لباس های جدید این دو تیم توش موجود بودند
اااااااااااااااااااه اعصابم خرد شد 60 صفحه دنبال تراینر گشتم هرکی خواسته همه پاسش دادن به صفحه های قبل اخرم این لینک گیرم اومد که خرابه
من اون تراینر رو میخوام که پول ها رو میتونی زیاد کنی باهاش خواهشا یکی بهم بده
فکر میکنم منظور شما این ترینرباشه؟نقل قول:
4039عزیز
برای گرفتن سی دی باید چی کار کنم؟:19: بازم از جواب ندادت ممنون:31:
من امروز متوجه چیز مهمی شدم کسانی که بازی رو آپدیت کردند یعنی اون لایسنس 170 مگی که بازی دانلود میکنه رو روی بازیشون دارند نمیتونن به طور کامل از کیت سرور استفاده کنند فقط gdb به درستی کار میکنه دلیلش اینه که کیت سرور همراه با سایر img ها زیر سایه فایل cv0f.img قرار میگیرند دقیقا به همین دلایل بود که من نمیتونستم لوگوها رو وارد کنم چون باید توی کیت سرور فایل های bin جدید cv0f رو که اسمهاشون unnamed_1169.bin و unnamed_1170.bin هست توی این مسیر کپی کنم : kitserver\img\cv0f.img نه توی cv05.img چون بی فایده خواهد بود حتی در مورد img فایل pdata هم این مسئله صادق هست دقیقا به همین دلیل بود که که من حتی با تغییر نام های other league a , b به نتیجه نمیرسیدم چون با حضور فایل cv0f که 170 مگ حجمش هست و بعدا به بازی اضافه شده عملا فولدر img کیت سرور تابع BIN فایل های موجود در cv0f میشه و تمامی تغییرات از جمله لوگوی تیمها اسامی تیمها و... باید در مسیر kitserver\img\cv0f.img قرار بگیرند البته با unname متناسب با bin فایلهای موجود در cv0f.img با این حساب به یه نتیجه کلی می رسیم کسانی که نتونستن از بورگوم استفاده کنن و ادعا میکردند که تغییری در بازیشون ایجاد نمیشه و لوگوها اشتباهی هستند دقیقا به واسطه حضور فایل دانلود شده cv0f.img هست در واقع اگه اون فایل رو دانلود نکنن یا از محلش بر دارند میتونن شاهد تغییرات بورگوم باشن. البته به نظر میرسه جناب بورگوم هم این مسئله رو متوجه شده باشند و من حدس میزنم الان ایشون سخت مشغول ساختن پچ جدیدشون هستن که متناسب با cv0f باشه و با حضور این فایل پچشون کار بکنه. موفق باشید رفقا
نقل قول:
رفییق با ریختن این پچ و کرک چه چیزایی به بازی اضافه میشه؟ یا اینکه چه کاراییی میشه باهاش کرد؟
راستی این پچ دومیه که حجمش 19 مگ هست نصب نمیشه ، 1628: Failed to Complete instalatinon
اااااااااااااااااااه اعصابم خرد شد 60 صفحه دنبال تراینر گشتم هرکی خواسته همه پاسش دادن به صفحه های قبل اخرم این لینک گیرم اومد که خرابه
من اون تراینر رو میخوام که پول ها رو میتونی زیاد کنی باهاش خواهشا یکی بهم بده[/PHP]
دوست عزیز برای اینکه بتونی پولت را زیاد کنی از دی وی دی های نرم افزار lord دی وی دی شماره 4 را میزاری داخل پوشه game tools نرم افزار Quick Memory Editor را نصب می کنی و راهنمای help اونو یک نگاه می کنی تا بتونی با آن کار کنی
سلام دوستان این تراینر 4 کاره هه برای اونایی که پچ 178 مگ گیم اکسس رو نصب کردن کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا من الان هرکاری میکنم اثر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
دوبل شد! شرمنده
درسته اثر نمیکنه برای من هم بعد استفاده از cv0f دیگه کار نکرد ترینر +4نقل قول:
همگی خوندید این مطلب رو؟
نقل قول:
من امروز متوجه چیز مهمی شدم کسانی که بازی رو آپدیت کردند یعنی اون لایسنس 170 مگی که بازی دانلود میکنه رو روی بازیشون دارند نمیتونن به طور کامل از کیت سرور استفاده کنند فقط gdb به درستی کار میکنه دلیلش اینه که کیت سرور همراه با سایر img ها زیر سایه فایل cv0f.img قرار میگیرند دقیقا به همین دلایل بود که من نمیتونستم لوگوها رو وارد کنم چون باید توی کیت سرور فایل های bin جدید cv0f رو که اسمهاشون unnamed_1169.bin و unnamed_1170.bin هست توی این مسیر کپی کنم : Kitserver\img\cv0f.img نه توی cv05.img چون بی فایده خواهد بود حتی در مورد img فایل pdata هم این مسئله صادق هست دقیقا به همین دلیل بود که که من حتی با تغییر نام های other league a , b به نتیجه نمیرسیدم چون با حضور فایل cv0f که 170 مگ حجمش هست و بعدا به بازی اضافه شده عملا فولدر img کیت سرور تابع bin فایل های موجود در cv0f میشه و تمامی تغییرات از جمله لوگوی تیمها اسامی تیمها و... باید در مسیر kitserver\img\cv0f.img قرار بگیرند البته با unname متناسب با bin فایلهای موجود در cv0f.img با این حساب به یه نتیجه کلی می رسیم کسانی که نتونستن از بورگوم استفاده کنن و ادعا میکردند که تغییری در بازیشون ایجاد نمیشه و لوگوها اشتباهی هستند دقیقا به واسطه حضور فایل دانلود شده cv0f.img هست در واقع اگه اون فایل رو دانلود نکنن یا از محلش بر دارند میتونن شاهد تغییرات بورگوم باشن. البته به نظر میرسه جناب بورگوم هم این مسئله رو متوجه شده باشند و من حدس میزنم الان ایشون سخت مشغول ساختن پچ جدیدشون هستن که متناسب با cv0f باشه و با حضور این فایل پچشون کار بکنه. موفق باشید رفقا
سلام krauser جان ......:10:نقل قول:
حرف شما درسته من که بازی رو آپدیت کردم و موقعی که از کیت سرور استفاده میکنم لباس تیمها درسته اما لوگوها درست نمیشه .....هر کار کردم درست نمیشه ......
راهش این هست :نقل قول:
برای لوگوها باید با ggs فایل cv0f.img رو وا کنی دو تا فایل unnamed_1169 , 1170 رو اکسپورت کنی لوگوهای موجود در این فایل ها رو تغییر بدی و توی مسیر \kitserver\img\cv0f.img کپی کنی هر دورو
برای اصلاح اسم ها هنوز فایل بین رو کشف نکردم نمیدونم توی کدوم فایل bin اسامی تیم ها ذخیره شده اگه میدونی راهنمایی کن
بابا جوابه من چی شد؟؟؟؟؟؟
عجیبه. به گمونم تمام این مشکلات بر میگرده که ما نسخه اورجینال نداریم و شما دارین و شاید مسیرش فرق مینقل قول:
کنه؟ (که 90% بعید می دونم!) ماله خودم جواب میده و آی دی 149 و 150 هم دقیقاً مربوط به این دو لیگ هست.
شما فایل خودتو آپ کن تا یه نیگا بهش بندازم.
به این سئوال بارها توضیح داده شده. از این روش بازیتون رو آبدیت نکنید!!!!!!!نقل قول:
شما نباید لوگوها رو توی مسیر قبلی بازی کپی کنی و باید توی مسیری که بعد از آبدیت ایجاد میشه (یعنی cv0f)نقل قول:
کپی کنی. چون بازی بعد از آبدیت مسیر فایلاشو از روی این می خونه!
خوبه دیگه، خودتم مشکلو فهمیدی. خوشحالم. :10:نقل قول:
ناجی خان همون پست بالایی جوابت رو دادم شرمنده یادم رفته بود
و کرسپوی عزیز تر از جان حالا بگو ببینم اسامی تیمها توی کدوم فایل img ذخیره شده البته احتمالا فایل BIN که حاوی اسامی تیمها هست توی cv0f.img باشه فقط مشکل اینه که توی cv0f نزدیگ 1700 تا bin فایل هست حالا تو کدومه من نمیدونم شانسی مال لوگو ها رو پیدا کردم 1169 و 1170 هست شمارشون مال اسامی رو میدونی بگو مال لیگ ها رو هم میخوام توی pdata 14 بود ولی توی cv0f نتونستم اون رو هم پیدا کنم کاش یکی بود کل محتویات اون cv0f رو میتونست توضیح بده
نمیدونم.نقل قول:
برای تغییر اسم تیم ها شما باید آپشن فایل رو با PES2009Editor تغییر بدی!!!!!!!!!!!
ولی pes editor که اصلا روی آپشن فایل اعمال نمیشه open زدنی فایل Edit رو میخواد باز کنه نه optionنقل قول:
توی پیام خصوصی یک آدرس و یک اسم گیرنده بنویس.من هفته آینده برات میفرستم.نقل قول: