سلام دوستان کسی از ماکس نت اینترنت گرفته ؟
می خوام بدونم speed هاش چطوره؟
Printable View
سلام دوستان کسی از ماکس نت اینترنت گرفته ؟
می خوام بدونم speed هاش چطوره؟
نقل قول:
امروزم نت من از ساعت 3/5 قطع شد تا سرِ شب
الانم وضعیت نرماله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا سرویس داشتم. سرویس های قدیمیشون حداکثر سرعتی که ارائه می دادن 250 کیلوبایت بود اما این جدیدا رو اطلاع ندارمنقل قول:
جالبه من مشکلی نداشتمنقل قول:
سعید مگه نگفتی اس ان آر تو هم شده 6 ؟ پس چطوری خطط بهم نریخته ؟ دیتا ریتت چنده ؟
شما لینکت میره؟نقل قول:
ناصر گفتم الان حدود 1/5 ساله که پورت خطمو عوض کردن ، snr از 35 اومده رو 6.5 - 6نقل قول:
یادم نمیاد اون موقع پینگو تایم اوت و... چطور بود ، الان شاید وضعیتم انقد خوبه که با snr 6 این پینگا و سرعت دانلود رو می گیرم ، حالا ببین snr بره رو 35 چی میشه !!!
اگه مودم رو بذارم رو +adsl2 داون استریم میره رو 12 مگ و آپ استریم هم 864کیلوبیت
اگه بذارم رو g.lite اونوقت میاد رو 3مگ و آپ استریم هم همون میشه و snr میاد میرسه به 9 یا 10
اینم 3تا تست که نشون میده اکانتم افت کمی داره
مسیر روسیه : 95.167.14.197
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 136ms, Maximum = 138ms, Average = 136ms
Ping statistics for 4.2.2.6:
Minimum = 168ms, Maximum = 168ms, Average = 168ms
بله. هر 2 دقیقه یک بار!نقل قول:
____
سعید جان ممنون از توضیحات. همونطور که میبینی آپ ستریم من 100 هست یعنی فاجعه زیست محیطیه!
خدایا شکرت! امروز رفتم یه نگاهی به سیم تلفن بندازم دیدم این سیم تلفن یه جا لختی داره و به لوله گاز چسبیده. یعنی هربار که یه جریان کوچیک توی این لوله هه به وجود میومد ای دی اس رو قطع می کرد. الان همه چیز عالی شده :n28:
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\NA3R>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=155ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=48
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 154ms, Maximum = 160ms, Average = 155ms
C:\Users\NA3R>ping 4.2.2.6
Pinging 4.2.2.6 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=130ms TTL=53
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=128ms TTL=53
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=135ms TTL=53
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=130ms TTL=53
Ping statistics for 4.2.2.6:
Minimum = 128ms, Maximum = 135ms, Average = 130ms
C:\Users\NA3R>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=246ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=256ms TTL=38
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 246ms, Maximum = 256ms, Average = 248ms
C:\Users\NA3R>
من هم گفتم احتمال داره از نویز باشهنقل قول:
این گوگل رسما نموده !!!
کلا بغیر از جستجوی سایت هیچ چیزیش واسم کار نمی کنه
مثلا اسم یه فیلم رو تایپ می کنم،عکساشو کلا نمیاره و کادر توسی رنگ نشون میده همه شو!!! تا پروک30 رو کانکت نکنم عکسها لود نمیشن
هرکاری می کنم فقط با Https برام لود میشه،جالبه حتی مترجم گوگل هم درست کار نمی کنه و وقتی به جمله رو تایپ می کنم اینتر میزنم انگار نه انگار !!!
بعضي وقتها جستجوي سايتش هم براي من كار نميكنه!!!:n02:نقل قول:
بدبختی یکی دوتا که نیست،الان چند هفته ست اکثر سایتهای دانلود داخلی+اکسپرس لیچ ارور میدن و باز نمیشننقل قول:
هرچقدر زنگ میزنم به پشتیبانی و صحبت می کنم اصلا حالیشون نمیشه من چی میگم! چه برسه بخوان مشکلمو حل کنن
با یکی از این سایتها تماس گرفتم مشکلمو گفتم،گفت مشکل از طرف مخابراته نه ما ! مخابرات آی پی های سایت مارو واسه شما بلاک کرده !!!
من نمیدونم سایت داخلی مگه چی داره که اینا زدن بلاکش کردن ؟؟؟ کلا یه کارایی می کنن تو این مخابرات آدم فقط میتونه زل بزنه به دیوار !!!
یعنی تو کل اون خراب شده من یکیو نتونستم پیدا کنم مشکلمو حل کنه، فک کنم 10 بار زنگ زدم،2 بار هم حضوری رفتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده، اونروز که نتم قطع شد فک کردم حتما واسه حل مشکلم دارن کاری میکنن ولی زهی خیال باطل !!!
سعید جان مشکل از دی ان اس هست. مثلا منم همین مشکل رو با اکسپرس داشتم. باید اونفدر عوض کنی که یکیش با همه سایتا سازگار باشه. اینجا ایرانه!
سرعت خیلی اومدخ پایین :n03:
بچه ها لطفا dns هایی که استفاده می کنید رو بنویسید تا ببینم چیکار میشه کرد
من از اینا استفاده می کنم
80.191.214.126
80.191.214.4
من از DNS های زیرساخت استفاده میکنم:
217.218.127.127
217.218.155.155
یه جا خوندم میگفت اگر به پشتیبان ADSL بگیم پهنای باند آپلود یا یه همچین چیزی رو بیاره پایین نویز کمتر میشه این مسئله درسته ؟ الان snr من روی 6.5 ــه قطعی هم زیاد دارم :n03: مشکل سیم کشی و ... هم ندارم چون قبلا روی مکس نت نویز خیلی پایینی داشتم
به نظرتون چیکار کنم ؟
کد:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.3
7.6
db
Line Attenuation
:
57.3
36.7
db
Data Rate
:
2031
933
kbps
Max Rate
:
2256
937
kbps
CRC
:
54142
12
من از dns هاي زير استفاده ميكنم :
8.8.8.8
4.2.2.4
بله، مخابرات معمولا کسایی که سرویس 1 مگ گرفتن رو پورتشون رو 2 مگ میبنده. ولی یوزر که از تمام پهنای باند پورتش استفاده نمیکنه بنابراین میشه پروتو چندصد کیلوبیت کمتر بست تا snr افزایش پیدا کنهنقل قول:
قبلا upstream منو 1024 بسته بودن فکر کنم 2-3 روزی هست آوردن رو 768 و مقدار snr از 12-13 رفت بالای 20 !
عجب مصیبتی شده این مخابرات !!!
بچه ها فیلترشکن ها قطع شدن ؟؟؟
واسه من هیچی کار نمیکنه
مال من 256 ــه upstream منو روی چی باید ببندن که خوب بشه ؟ الان روی چند بستن ؟نقل قول:
نویز دیوونم کرده :n03:
هی زنگ میزنم 2020 میگن اشکال از خودته میخوام این بار با اطلاعات بهش بفهمونم که چیکار بکنن
ممنون
قطع نشده ولی سرعت در حد بایت اومده پاییننقل قول:
برای سرویس 256 نمیدونم پروتو رو چند بستن. از کنسول نگاه کنیننقل قول:
حداکثر سرعت دانلودتون چقدره؟ اگه سرعتتون نهایت 30 کیلوبایته ولی پورتتون رو مثلا 800 کیلوبیت بستن چون اکانتیگ مخابرات اجازه نمیده بیشتر از 30 کیلوبایت (30x8=240) ترنسفر داشته باشین یعنی حدود 560 کیلوبیت از ظرفیت پورت خالیه و این مقدار اضافی فقط باعث زیادتر شدن نویز میشه میتونن پورتو مثلا 300-400 کیلوبیت ببندن که هم مشکل نویزتون حل شه و هم از سرعتتون کثر نشه! البته این موضوع در مورد upstream هم صدق میکنه ببینین تا نهایت سرعتی که میتونین فایل آپلود کنین چنده و الی آخر
سرویس 512 دارم سرعت 110 تا میده
مثه اینکه مخابرات ساعات رایگانو عوض کرده.... تو این دو شبه دهنم سرویس شد.... شما ازساعات رایگان جدید خبر دارین؟؟
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
مخابرات دار فانی رو وداع گفت .
تاپیک رو تو 5 دقیقه باز کردم !!!
منم همینطورنقل قول:
الان خواستم یه فایل از سرور داخلی دانلود کنم نهایت سرعت دانلود به 10 کیلوبایت رسید
پینگ هم کلا بالای 350 برای سرورای خارجی ، اما داخلی نرماله
لعنت به این مخابرات با این وضعیت اینترنتش ! یه روز تعطیل تو هفته داریم اینم از وضعیت اینترنت !
کجا میشه شکایت کرد بریم شکایت کنیم ؟
مخابرات که سرعتش خوبه بچه ها پینگ یه خورده فقط بالاست
به به زلزله
زلزله اومد
اره
سیلوانه
4.6 ریشتر
-------------------------------------------------
دوستان چرا از صبح هیچ سایت خارجی باز نمیشه ؟؟
چون دارن اینترنت رو انگولک میکنن :n09: سایت های ایرانی هم به زور باز میشدن چه برسه به خارجی
الان یه مقدار اینترنت بهتر شده اینم احتمالا به خاطر زلزله است مردم فرار کردن :n02: فقط ما آنلاینیم :n08:
آقا ما به کی باید بگیم ماهی اینهمه پول میدیم اینترنت نمیدن بهمون !!!! :n24:
خط رو برداشتن فیبر کردن خوب توانایی ندارید بزارید بریم از شرکت های خصوصی بگیریم :n03::n21:
آره والله تازه میخوان گرون هم بکنن ! از 1 به 10 میخوان بکنن 1 به 8
اصلا به اوضاع مشتری هم رسیدگی نمیکنن به پشتیبان میگم مشکل نویز دارم وصل کن بخش فنی میگه نمتونم وصل کنم ! احتمالا برم امور مشترکین خیابان ارتش ببینم اونجا رئیس امور مشترکین چی میگه آدم منطقی به نظر میاد شاید فرجی شد
من از پستهای شما متوجه شدم زلزله اومده،انشالله بدون خسارت بوده باشه،مردم به اندازه کافی بدبختی و گرفتاری دارننقل قول:
این مخابرات هم که روز جمعه رو واسمون جمعه سیاه کرد! یعنی رسما نت تعطیل،به زور میشه پیج باز کرد
سرعت دانلود هم که کلا ترکیده و بیشتر از 20 نمیشه.من بعد از این پست مودم رو خاموش می کنم تا شب چون مطمئنم تا شب وضعیت درست بشو نیست
مخابرات از ساعت 11 به بعد فاجعه ....
پارس انلاین خوبه ....
پارسال تو زلزله تبریز من حیرت زده شدم!!!نقل قول:
چون موقع زلزله داشتم گیم بازی میکردم( حالم بد بود برای سرگرمی داشتم گیم میزدم) موقع زلزله بار اول هیچی حالیم نشد:n02:
دومی که چند دقیقه بعدش ترش اومد فاز از کله همه پروند چون 6.5 بود:n02: اون موقع الفرار!!!:n02: ولی 2 دقیقه بعدش که اومدم ببینم چه خبره !!! دیدم همه تلفن ها قطعه ولی تو این بهبوهه ADSL وصل بود و داشت عین موشک کار میکرد:n02: ولی امان از دل غافل که به 1 دقیقه نکشید برق رو قطع کردن:n08::n08:
کسی آذربایجان غربی های وب داره؟ کیفیتش چجوریاست؟ توی این استان "طرح دینامیت" روزا و شبا سرعتش چنده؟
در مورد کیفیت های وب فک کنم چون بصورت سراسری تو کل کشور سرویس میده همه جا تقریبا یکسان باشهنقل قول:
برای همین بهتره به تاپیک های وب سر بزنید
اما در مورد سرعت دانلود:
ضمنا این سرویس شبانه رایگان نداره در عوض طرح فشفشه داره که می تونید حجم با قیمت خیلی مناسب بخرید و در مدت معینی
استفاده کنید یه چیز تو مایه های شارژ شگفت انگیز