جناب orado ، شما مجاز به در سایت خود در اینجا نیستید ... اول تاپیک رو بخونید متوجه میشوید گذاشتن لینک ممنوعه
بهتره در یک سایت دیگر اپلود کنید
در صورت تکرار برخورد میشه
متشکر
جناب orado ، شما مجاز به در سایت خود در اینجا نیستید ... اول تاپیک رو بخونید متوجه میشوید گذاشتن لینک ممنوعه
بهتره در یک سایت دیگر اپلود کنید
در صورت تکرار برخورد میشه
متشکر
من فکر کنم جوابتون رو توی یک فروم دیگه دادمنقل قول:
آخه این مدل ها کلا خیلی با هم فرق دارن... سری Latitude با عنوان Business & Professional Use عرضه شده. و سری XPS با عنوان Game/Multimedia ... اچ پی هم که کلا یک برند دیگه است. شما بگین چه استفاده ای می خواین از لپ تاپ بکنبن و چه سایز مانیتوری براتون مهمه که من بهتون بگم کدوم رو انتخاب کنین...نقل قول:
ولی من هم به نظرم روی LCD بالاتر از 15.4 فکر نکنین... معمولا دستگاه های خیلی بزرگی میشن که بعدها خود user به اشکال مختلف اذیت میشه!نقل قول:
ولی خب یک مدل از DELL VOSTRO 1710 هست که مانیتورش 17 هست... ولی رمش 1 گیگه که قابل ارتقاس اما سی پی یوش 2.1 است.
البته همین VPSTRO 1710 با کانفیگ بالاتر، یعنی سی پی یو 2.5 و رم 3 گیگ هم هست، اما خب قیمتش 1.750 هست که فکر کنم به بودجه تون نمی خوره
براتون عکس DV5 1135 HP رو گذاشتمنقل قول:
مهندس اگه تعداد پست های منو ببینی میبینی تازه عضو شدم اما اگه ادرس اونجا رو هم بدی اونجا رو هم میخونم:10:نقل قول:
حالا نقدا کسی نظری در باره مطلب پایین نداره:31:
من دانشجوی ایتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک نوت بوک با 600 -700 تومن یا یه ذره بیشتر میخوام بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .چند تا چیز اگه داشته باشه عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نداشت هم نداشت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب این چیزا ایناست: اگه دو هسته ای باشه خوبه تا 5 سال منو تضمین میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من میخوام با لینوکس (ابونتو) کار کنم پس نیازی به سیستم عامل اورجینال ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من با کامپیوتر زیاد کار میکنم یه پی سی هم دارم اگه نوت بوک بگیرم زیاد روشن خواهد ماند :47:. پورت شبکه لن یو اس بی احیانا دی وی دی رام یا رایتر احیانا بلوتوس :thumbsup:
سلام... ببینین 1525 چندین کانفیگ مختلف داره... شما کدومش رو مد نظرتونه؟ من براتون اینجا کانفیگ های مختلفش رو براتون با قیمتش گذاشتم...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد توشیبا هم آخرین قیمتی که من دارم، 770.000 تومانه ... با کانفیگ رم 3 گیگ و سی پی یو 1.8، کش 1 مگ، و LCD با سایز 15.4 اینچ
شما بهترین گزینه ای که تمام موارد فوق رو داشته باشه لپ تاپ acer و مدل های مختلف اون هست. با همون قیمت 600 یا پایین تر می تونین تهیه کنین. لپ تاپ های خیلی عالی هستن... توی خریدشون شک نکنین...نقل قول:
من چند تا مدل از Dell رو با قیمت هاشون براتون انتخاب کردم که فکر می کنم به خواسته هاتون بخوره... البته خب سایز LCD رو نگفتین که ترجیح میدین چی باشه:نقل قول:
چند مورد دل هم دیدم تو این قیمت مگه دل بهتر از ایسر نیست شنیدم ایسر خوب نیستنقل قول:
در ضمن خیلی کلی گفتین یه کمی جزیی تر بگین بهتر ه چه پشتکاری توی پی تی هم فعالیت میکنی
من اولین بار که به این سایت میام.چقدر خوبه.هرچی که دلم بخواد اینجا هست.کلی اطلاعاتم داره بالا میره.
ببخشید می خواستم بدونم لپ تاپ dell 1310 قیمتش چنده؟و ارزش خریدنو داره؟
برای کار زیاد ایسر خوب نیست اما زیبا وارزون قیمتهنقل قول:
چیزایی که میخوای تقریبا هر لپ تاپی داره
اما توصیه اکیدم !!! دل 500 هست
روزی 10 ساعت میتونی روشنش بزاری:46:
ببینین... من نمی دونم کاربرای ایرانی چه اصراری دارن که حتما مارک ها و برند های گرون رو بخرند. در حالی که Acer با لپ تاپ های 500-600 تومنیش می تونه کاملا با لپ تاپ های 1.200 - 1.300 دل و اچ پی رقابت کنه. از نظر کارایی هم واقعا کم نمیاره. در این مورد هم که دل از شزثق بهتره و ایسر از اچ پی و اچ پی از سونی و ... هم توی فوروم ها زیاد بحث میشه... پیشنهاد می میکنم طبق نیاز و کاراییتون انتخاب کنین و به حرف ها و ... زیاد اهمیت ندیننقل قول:
اگر کانفیگش رو دارین که هیچی... اگه ندارین بگین براتون بذارم... باگارانتی زیگورات 1.320.000نقل قول:
این چه حرفیه دوست من؟ مگه بقیه لپ تاپ ها رو نمیشه روزی 10 ساعت روشن گذاشت؟:27:نقل قول:
نقل قول:
مهندس من حاضرم بیشتر از 700 خرج کنم :10: یه چیزی بگیرم که 1.قشنگ باشه 2. قشنگ باشه 3.کار کن باشه:19: همون طور که گفتم این لپ تاپی که میخوام بگیرم زیاد کار خواهد کرد شاید روزی 10 ساعت روشن باشه :27:. ایسر نسبت به بقیه ارزون تره درسته :20:. سونی که خداتومن فقط به خاطر مارکش میدی اچ پی هم تو رنج پولی من نیست عاشق مک بوکم اونم تو رنج پولی من نیست من الان فقط سه تا چیز برام مهمه
1.قشنگ باشه 2.کار کن باشه 3. حداقل دو هسته ای :31:
شرط سوم رو نداره :31:نقل قول:
این دل 1525 ها رو میشه 700 گیر اورد؟:5:
بدون سیستم عامل یعنی با داس کسی جایی سراغ داره؟ نمی خوام پول سیستم عامل بدم:21:
اتفاقا تمام لپ تاپ های acer موجود 2 هسته ای هستن و os هم ندارن. اما بازم نمی خواین از acer انتخاب کنین. می تونم بهتون از برند های دیگر هم معرفی کنم... بهم بگین اگه خواستین!نقل قول:
اگه معرفی کنید ممنون میشم میشه مدل بگید مثل 1525 نگید ایسیر . از برند های دیگه هم بگید عالیه تا 750 :10:نقل قول:
با 1 ميليون چه لپ تاپي بگيرم بهتره ؟ اصلا چه ماركي براي لپ تاپ بهتره ؟ من نظرم رو سوني وايو بود ولي انگار چيني هستند. لطفا اطلاعاتي دارين بدين .ممنون
از دوستان كسي هست جواب ما رو بده؟نقل قول:
بین dell وhp و apple کدوم سر تره؟
براي عموم كاربران دل بهترين انتخابه....نقل قول:
DELL LATITUDE E6500نقل قول:
DELL LATITUDE D830 T9300
Dell XPS 1330-F
Dell XPS 1530-A
HP DV-3550
من برای کارای مهندسی می خوام. سایز مانیتور هم اصلا مهم نیست. اما عمر باتری برام مهمه. و حتی الامکان سگ جون باشه چون هی اینور اونور می برمش. خیلی ممنون.:)
نقل قول:
سوال من جواب نداره ؟
لا اقل شبیه این مدل رو معرفی کنید.
چرا میشه !نقل قول:
اما بعد از 1 ماه دیگه چیزی ازش نمیمونه !!!
شما چرا اسرار دارید که ایسر بدون دلیل ارزان است
این ارزانی دلیل دارد ودلیلش کیفیت پایین قطعات است
من هم یک بار این اشتباه را مرتکب شدم و برای یکی از بستگان یک مدل ایسر توصیه کردم که عمرش به یک سال نکشید(باتریش با وجود اینکه اورجینال بود دچار نشد شد وکلی اسید و نیکل و... ازش بیرون اومد وبدنه لپتاپو داغون کرد:41:)
باز هم توصیه من کیفیت است نه کمییت !!!
موفق باشید
این تاپیک رو ببینید، مخصوص لپ تاپ های زیر 750 هست که تازه آماده کردم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=290287
دوست من شما برای اینکه لپ تاپ بخرین باید بودجه و نیازتون رو از لپ تاپ بگین... بگین که چه سایز مانیتوری می خواین و اصولا چه استفاده ای می خواین داشته باشید؟نقل قول:
شک نکنین apple :27:نقل قول:
شما به من بگین بودجه تون حداکثر چقدره؟نقل قول:
ممنون.نقل قول:
من بين 1 تا 1/200 بودجه دارم براي لپ تاپ
مي خوام سبك باشه حتي الامكان !
استفاده در حد معمولي ولي خب ترجيح مي دم مثلا رم 2 باشه . (سر و كارم بيشتر با فتوشاپ ، شايد گاهي برنامه نويسي نياز پيدا كنم، اهل بازي و اينا نيستم، و استفاده هاي معمولي ديگه كه از يه كامپيوتر مي شه!)
قشنگ هم باشه!
نقل قول:
میخوام سبک وزن باشه قیمتشم زیر 2 باشه مهندس جون :31: اچ پی بهتر نیست برا انتخاب من ؟ :13:در ضمن باتریم برام مهمه :31: 3 ساعت واقعی حتما جواب بده :27:
سلام دوستان .
قیمت این دو تا لب تاپ رو میخواستم ( بالاترین کانفیگ هر کدوم رو )
DELL VOSTRO 1550
HP Compaq dv5 1099
قطعاتشون رو هم اگه میدونین بنویسین بی زحمت . مرسی
سلام
بهترین مدل از سری Sony FZ چیه.
فقط نگین هر کدوم یه خوبی دارن:d
بهترینشون چیه؟
همراه با قیمت می خوام.
با سلام
بودجه من برای خرید لب تاپ حدود 800 الی 900 هزار تومان است وآن را برای کارهای گرافیکی بالا وبازیهای سنگین نمی خواهم ولی می خوام خوب وبادوام باشه البته شاید در این تایپیک به آن اشاره شده باشد ولی خواهش می کنم جواب مرا همین جا بدین با تشکر از شما
dell latitude e6500نقل قول:
dell latitude d830 t9300
dell xps 1330-f
dell xps 1530-a
hp dv-3550
من برای کارای مهندسی می خوام. سایز مانیتور هم اصلا مهم نیست. اما عمر باتری برام مهمه. و حتی الامکان سگ جون باشه چون هی اینور اونور می برمش.
1700000، اگه یه کم بیشتر هم شد ، مهم نیست. Thanks
سلام دوستان...نقل قول:
marde paeez عزيز... به شما اچ پي 3550 رو پيشنهاد مي كنم... البته 1330 دل هم چيزه جالبيه...
Truly Yours...
سلام دوستان...نقل قول:
masud 67 عزيز... اگر عمر باتري بالا مي خواهي سعي كن لپ تاپي با گرافيك انبورد بردار... مثلا اكثر سوني ها... اچ پي چون در گرافيك پيش تاز هستش كمتر آنبورد مي زنه!... برند هاي دل و اچ پي رو چي كن!
Truly Yours...
سلام دوستان...نقل قول:
Jalal_jmm عزيز... بهترين گزينه در اين رنج كانفيگ هايي از 1510 وسترو دل است...
Truly Yours...
سلام دوستان...نقل قول:
خوب اگر قيمت رو در نظر نگيري آره... اپل بهترين كيفيت و بهرين زيبايي و بالاترين قيمت رو داره!
اما بين اچ پي و دل نيشه زياد تفاوت قائل شد... هر كدوم مزيت و عيب خودشون رو دارن... يعني هر كدوم واسه يه سري كاربري خاصه!...
Truly Yours...
اولي dell latitude e6500 رو بردارنقل قول: