ناد 32 و کاسپرسکی 2 تا از سبک ترین ها هستند.نقل قول:
هر دو هم آنتی ویروس دارند و هم اینترنت سکوریتی.
Printable View
ناد 32 و کاسپرسکی 2 تا از سبک ترین ها هستند.نقل قول:
هر دو هم آنتی ویروس دارند و هم اینترنت سکوریتی.
نقل قول:
میتونید غیر فعال کنید ولی اگه میخواهید این کار رو انجام بدید همون بهتر که آنتی ویروس رو کلا پاکش کنید.
چون عملا فلج میشه و کاراییش رو از دست میده.
دوستان این ارور برا چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلید رو هم خریدم و قانونی هست فقط یه کلید 100 روزه داشتم(همونی که رایگان بچه ها معرفی کرده بودن تا امروز اعتبار داشت من چند روز پیش که این کلید جدید رو خریدم دادم به کاسپر قبول هم کرد اما امروز ارور میداد بعد اومدم پاکش کردم دوباره دادم این ارور رو داد از رج کی اون هم استفاده کردم فایده نداشت
توی help خود کاسپر هم گفته برا تاریخ و ساعت سیستم هست ولی اونا هم موردی نداشتن
معمولا این مشکل از تاریخ سیستم هست ولی فرمودید که چک کردید و مشکلی نداشت.نقل قول:
اعتبار کلید جدیدار چه تاریخی تا چه تاریخی هست؟
کلید قبلی رو پاک کردید؟
پیشنهاد:
یه کلید رایگان رو کاسپرسکی تون تست کنید ببینید با اون هم همین مشکل رو دارید.
توی سایت خود کاسپر که رفتم گفته بود مشکل تاریخ هست اگه اون بود که درست کنید و بعدش دوباره ریجستر کنید ولی بعدش هم نوشته بود اگه اون مشکلی نداشت 15 دقیقه صبر کنید و تست کنید من نیم ساعت صبر کردم بازم فایده نداشت ولی الان صبح که از رج کی استفاده کردم در کمال تعجب قبول کرد و درست شد
به هر حال ممنون از شما که توجه فرمودید
لطفا یکی لینک آپدیت کسپر رو بده تا من دانلودش کنم.
ورژن من 8.0.0.506 .
نقل قول:کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?MainCategoryId=1&CategoryId=59&SoftwareId=209&Title=Kaspersky%20KIS%20KAV%202009%20Offline%20Update%202009-08-15
سلام
KIS 2010 اجازه دسترسی به KM player رو نمیده!!چیکارش کنم؟
کد:http://kimag.es/share/40847188.jpg
به بخش trusted منتقلش کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3973452&postcount=196
من دانلود کردم و اکسترکت هم کردم, حالا چی کار کنم ؟ چه طوری آپدیت کنم ؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2844346&postcount=4334
سلام دوستان ..
یکی از بچه ها که کسپر 2010 داره ، یه بار که اکروبات ریدر رو باز کرده ، کسپر ازش پرسیده و اینم گویا بلاکش کرده اشتباها ! ..
حالا ازم پرسید ، من تو قبلی ها یادم بود ، ولی تو این 2010 رو یکم گشتم ، پیدا نکردم ( دم افطار هم هست خدایی حال گشتن ندارم : دی )
حالا میخواستم یه لطفی بکنید بگید توی ستینگ که میریم ، از کدوم بخش باید این برنامه هایی که بلاک میکنیم رو از بلاکیت ! در بیاریم : دی ...
ممنون
یا حق
:40:
به بخش trusted منتقلش کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3973452&postcount=196
سلام دوستان من کسپر 2010 را آپدیت کردم حالا می خواهم ویندوز را عوض کنم چگونه آپدیت ها را ذخیره کنم و از آنها به صورت آفلاین استفاده کنم که نخواهم 2 ساعت آپدیت را از اول انجام بدهم
برای بکاپ:نقل قول:
1- به مسیر زیر بروید:
Setting/update
در این قسمت میتوانید مسیری که آپدیت های کاسپرسکی در آن ذخیره شده است را پیدا کنید.
بطور پیش فرض این مسیر می باشد:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Update distribution
2- بعد از پیدا کردن مسیر فوق از آن بکاپ بگیرید.
ریستور کردن آپدیت ها:
1- بعد از نصب آنتی ویروس به مسیر زیر بروید:
Setting/update
در این قسمت در قسمت Source تیک کنار Kaspersky Lab`s update server را بردارید.
2- بر روی ADD کلید نمائید و و مسیر اون بکاپی که قبلا از دیتا بیش گرفتید را بدهید.
3- پنجره ها را به ترتیب Apply و Ok کنید.
4- و تو آنتی ویروس در قسمت مربوط به آپدیت start رو بزنید.
سلام:
يك سوال داشتم:
توي كاسپر اسكاي اينترنت سكيوريتي 2009 قسمتي هست كه حافظه كليپ برد ويندوز رو هر چند ثانيه يك بار پاك كنه.
اگه هست اين قسمت كجاست و چگونه ميشه فعال يا غبر فعالش كرد
باتشكر
سلام
من قسمت trust و network connection رو در حالت promt گذاشتم تا از اتصال برنامه هام به اینترنت مطلع بشم. وبرنامه دانلودم رو در حالت allow گذاشتم، ولی بازهم KIS2010 اجازه اتصال بهش رو نمیده. هم ida وهم idm اینجوری شده ولی وقتی برنامه رو غیرفعال می کنم مشکل حل میشه. لطفا بفرمایید چیکار کنم.؟
خیلی ممنون.
از كدوم نسخه اسنفاده ميكنيد؟نقل قول:
از دوستان میشه چندتا سایت معرفی کنند لایسنس اورجینال کاسپر بفروشند....
Kaspersky internet security 2010 v9.0.0.463نقل قول:
نقل قول:
در لینک زیر نام کشور رو ایران انتخاب کنید و لیست نمایندگی های رسمی رو مشاهده کنید:
کد:http://www.kaspersky.com/buyoffline
اين نسخه اين اشكالات را داره.برخي برنامه ها را به هيچ صورتي اجازه اتصال به اينترنت را نميده.بايد منتظر Buildهاي جديد نسخه 2010 بود.براي راحتي كار شما توصيه ميكم از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.نقل قول:
بخشيد ما اين جا بوقيم ديگه!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
انگار نه انگار كه سوالي پرسيديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه همچین قسمتی وجود نداره.نقل قول:
سلام دوستان
اگه میشه یه نسخه kasper بهم پیشنهاد کنید که با Vista مشکل نداشته باشه و به راحتی update شه
آخه من هرچی نصب کردم بعد update دیگه غیر فعال شد و کار نمیکرد !!!
ممنون
کاسپر با vista هیچ مشکلی نداره. اگر بعد از آپدیت غیر فعال شده احتمالا کلیدش بلک شده ، باید کلید بلک شده رو پاک کنید یک کلید جدید بدید تا دوباره فعال بشه.نقل قول:
نقل قول:
دو راه پیشنهاد میکنم:
1- استفاده از لایسنس معتبر یا همون خرید لایسنس. (کلا مشکل تون حل میشه)
2- بروز کردن کلید ها کاسپر که ممکنه هر لحظه بپره. (استفاده از سایت هایی که بدین منظور وجود داره)
سلام دوستان
من kis 2010 رو نصب كردم ولي نميدونم چرا فايروالش روشن نميشه يا روشن هم كه ميشه جلوش ارور ميزنه ميشه لطفا راهنايي كنيد كه چيكار كنم.
ممنون
چه پیغام خطایی میده دوست من.نقل قول:
در صورت امکان ازش عکس بگیر و بزار.
دوستان تو نسخه 2009 ورژن 8.0.506 فایل های ویروسی رو که پاک میکنه بک آپ هاش کجا ذخیره میشه ؟
چند تا فایل مهم پاک کرده
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون اگه كمك كنيد كلي از طرافيكم نميدونم كدوم برنامه داره مصرف ميكنه.
اگه قرنطینه کنه تو مسیر زیر میریزه:نقل قول:
کد:Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\QB
!!please help me
دوستان کسی اطلاعی از این نسخه داره؟
final هست یا نه؟کد:http://rapidshare.com/files/267757132/kis9.0.0.745.rar
من چون خودم دیال اپم نمیتونم دانلود کنم باید منتظر بمونم توی دانلود افلاین یه نفر دانلود کنه تا من بگیریم ولی متاسفانه دیشب تا حالا روشن بوده هیچ کس این نسخه رو دانلود نکرده
شما از كدوم Build نسخه 2010 استفاده ميكنيد؟ويندوز شما چيه؟آيا فايروال در سيستم خود نصب كرده ايد؟نقل قول:
اين نسخه نهايي نيست و بتا ميباشه و توصيه به استفاده از نسخه بتا نميشه.نقل قول:
سلام؛ من تنها چند روزه که از ناد 32 به کسپرسکی مهاجرت کرده م؛ چند تا سوال برام پیش اومد که فعلا نتونستم جوابشونو پیدا کنم:
موقع نصب Kaspersky Internet Security یه جفت گزینه بودن که یکیش در اختیار گذاشتن سطح امنیتی به خود نرم افزار بود و اون یکی اختیار دادن به خود کاربر در این باره بود، البته متن انگلیسیش یادم نیست، که من اولی رو زدم ولی حالا احساس میکنم دومی رو میزدم راحت تر بودم؛ الآن وقتی نرم افزار در tray فعال باشه، موقع استفاده از آپلود سنترا و پ ر و ک س ی ها خیلی اذیت میکنه و اکثرا اونا رو از کار میندازه؛ در حالی که وقتی میبندمش راحت میتونم از اونا استفاده کنم؛ کلا دانلود فایلها رو کند و مشکل کرده؛ چند مورد هم نرم افزار ها رو توی لیست exclusion اش گذاشتم ولی کماکان مشکل دارم؛ برای رفع این مشکلات کدوم تنظیمات رو باید عوض کنم؟
سوال دیگه م اینه که ممکنه کلید فعال سازی نرم افزار زودتر از موعد مقرری که نوشته شده پایین نرم افزار، توی بلک لیست قرار بگیره؟ (برای ناد 32 گاهی زودتر منقضی میشد)
اگر نسخه 2010 اين محصول را در اختيار داشته باشيد متاسفانه حتي با وجود برخي تنظيمات اجازه فعاليت به برخي برنامه را نميده كه اميدوارم در Buildهاي جديد اين مشكلات برطرف بشه.نقل قول:
در مورد اون 2 گزينه نيز بايد خدمت شما عرض كنم كه براحتي ميتونيد كاري كنيد كه در مورد هركاري از شما سوال كنه ولي توجه داشته باشيد در اين صورت با پيغامهاي بسيار زيادي روبرو ميشيد كه ممكنه زياد براي شما خوشايند نباشه و براي پاسخ به برخي از آنها نيز بايد اطلاعات كافي داشته باشيد.براي اين منظور وارد بخش تنظيمات يا همون Settings بشيد و از گزينه Protection در سمت راست از بخش Interactive Protection گزينه Select action Automatically تيكش را برداريد و همه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.
در مورد كليد فعال سازي هم به همين صورته كه فرموديد.با شناسايي كليدهايي كه بصورت غيرقانوني استفاده ميشوند كليد در ليست سياه قرار ميگيره.كليدي ممكنه تا 2 سال ديگه هم اعتبار براش نوشته شده باشه ولي فردا در ليست سياه قرار بگيره.
build 9.0.0.463 مستقيم از خود سايتش دانلود كردم.ويندوزم هم xpsp2 هستش.نه هيچ فايروال ديگه اي نصب نيست حتي واسه خوده ويندوز هم خاموشه روشن هم ميكنم همين ارور رو ميده.نقل قول:
خسته شدم. لطفا بگيد چيكار كنم.
نقل قول:
رسما که اعلام نشده.
آخرین ورژن رسمیش 9.0.0.463 هستش.
کد:http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
با توجه به اشكالات گزارش شده از نسخه 2010 توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 كه نسخه كاملا پايداري ميباشه استفاده كنيد.نقل قول: