سلامنقل قول:
نظر من اينه كه شماره ها رو بجاي اينكه توي ورد تايپ كنيد توي اكسل وارد كنيد
بعد با يه فرمول ساده ميشه براحتي اول همش يه مورد خاص رو اضافه كرد
Printable View
سلامنقل قول:
نظر من اينه كه شماره ها رو بجاي اينكه توي ورد تايپ كنيد توي اكسل وارد كنيد
بعد با يه فرمول ساده ميشه براحتي اول همش يه مورد خاص رو اضافه كرد
من جای شما باشم 0911 رو کپی میکنم. بعد اول هر خط یه بار ctrl+v رو میگیرم تا پیست شه دیگه. یه اینتر میخواد و یه ctrl+vنقل قول:
با سلام خدمت اساتید
چند وقتیه بیدلیل وقتی برنامه word را باز می کنم بلافاصله یه پنجره ارور میاد و 6-7 بار که روی موافق در پائین پنجره کلیک میکنم بسته میشه و موقع بستن برنامه هم همین مشکل تکرار میشه... چطوری رفعش کنم؟
تصویرش را میگذارم تا بررسی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:متشکرنقل قول:
اگر میشه فرمول اکسل را هم بذارید
با کپی پیست تو تعداد زیاد وقت تلف میشه
کسی جواب ما رو نمیده؟!
سلامنقل قول:
این پست رو ببینید و طبق اون عمل کنید,ببینید مشکلتون حل میشه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5175278&postcount=4968
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
مشکلم رفع شد ولی ندونستم این مشکل اصلا چرا بوجود اومد...:11:
با سلام
حالا یه مشکل دیگه واسم پیش اومده،
وقتی یه متن فارسی را مثلا از همین انجمن کپی میکنم و به Word وارد میکنم متونی که حاوی کلمات انگلیسی هستند دچار بهمریختگی و آشفتگی میشه و درهم و برهم...هر کاری میکنم درست نمیشه.چکار بکنم تا این مشکل رفع بشه؟:41:
با سلام. من از ورد 2010 استفاده می کنم. در حین جا به جا کردن متن نمی دونم چه شده که زیر نویس ها دچار مشکل شده. از زیر نویس 35 پریده به 40. هر کار می کنم ترتیب شماره ها درست نمی شه. حذف هم می کنم باز 5 تا شماره رو بی خودی رد کرده بدون این که زیر نویس داشته باشه. البته برای این بخش از بریک و شماره گذاری از ابتدای بخش استفاده کره بودم ولی فکر نمی کنم به اون هم مربوط باشه. اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون می شم.:11:
با سلام به دوستان عزیز
من یه سری فایل ورد دارم که تو هرکدوم تعداد زیادی کلمات bold شده وجود داره؟ چطوری میتونم یه لیست از این کلمات تهیه، کپی و تو یه فایل ورد جدید کپی کنم؟ بدون اینکه مجبور باشم دونه دونه کلمات رو کپی کنم؟
مرسی
با سلام..آیا مجموعه تمرینهای عملی برای ورد دارید یا جایی سایت یا کتابی چیزی هست..چه فارسی یا انگلیسی..فقط عملی باشه
منظورم طرح های کشیده و رسم شده در ورده..نه اینکه بگه مثلا حاشه رو اینقدر تنظیم کن و ...ممنون
سلام
در مورد ایجاد پاورقی برای یه صفحه خاص مطلب رو خوندم Link to pervious هم زدم اما بازم مشکل حل نمی شه و هر چی برای اون صفح می زنم در صفحات دیگه هم اعمال میشه؟
[QUOTE=yasser6431;5735420]سلام
در مورد ایجاد پاورقی برای یه صفحه خاص مطلب رو خوندم Link to pervious هم زدم اما بازم مشکل حل نمی شه و هر چی برای اون صفح می زنم در صفحات دیگه هم اعمال میشه؟
شما گزینه INSERT FOOTNOTE رو باید انتخاب کنید نه گزیته FOOTER رو. اگه این کار رو درست انجام بدید دلیلی بر تکرارش نیست.
با سلام
من متنی طولانی دارم که می خام هر خطی از این داکیومنت که کلمه مورد نظرم در اون هست رو به صورت اتوماتیک پاک کنم
لطفاً بگین چیکار کنم؟
با سلام
من برای جدا کردن اعداد به صورت 3رقم در ورد 2007 مشکل دارم. در ورد 2003 با زدن کلید بغل صفر یل همان . اعداد بوسیله کاما از هم جدا می شد . لی در ورد 2007 همان دات (.) نشان داده می شود مثلاً قبلا به صورت 25,000 بود ولی الان 25.000
چه کار کنم؟ برام خیلی مشکل ایجاد کرده؟
لطفاً راهنمایی کنید.
ضمناً فونت های فارسی B و 2 را دارم
[QUOTE=behtaz;5735791]با سلام
من برای جدا کردن اعداد به صورت 3رقم در ورد 2007 مشکل دارم. در ورد 2003 با زدن کلید بغل صفر یل همان . اعداد بوسیله کاما از هم جدا می شد . لی در ورد 2007 همان دات (.) نشان داده می شود مثلاً قبلا به صورت 25,000 بود ولی الان 25.000
لطفاً راهنمایی کنید.
ضمناً فونت های فارسی B و 2 را دارم[/QUO
اعدادتون فارسی هستند یا انگلیسی؟
نمی دونم منظورتون درست فهمیدم یا نه ولی با استفاده از روش زیر می تونید یه کلمه رو از متنتون جذف کنیدنقل قول:
کلید های ترکیبی ctrl + h رو فشار دهید . در صفحه ای که باز میشه در قسمت find what کلمه مورد نظرتون رو بنویسید و در قسمت replace with رو خالی بگزارید و بعد replace all رو انتخاب کنید .
نقل قول:Word option >> Proofing >> autocorrect options...>>replace text as you type
در قسمت replace (.) و در قسمت with (,) رو وارد کنید
نقل قول:home >> editing >> advanced find.... >>more >>format >>font >>font style>>Bold
رو انتخاب کنید و بعد ok
حالا از قسمت find in گزینه ی main document رو انتخاب کنید مرحله ی آخر هم copy & paste
با سلام
من برای پروژه پایانی ام دو فایل word دارم که اولی صحفه بدون شماره هست و دومی از فهرست شماره گذاری شده است برای اینکهدر word یا pdf در یک فایل بریزم باید چی کار کنم؟
باتشکر
[QUOTE=farshid37;5736532]با سلام و تشکرنقل قول:
اعداد من هنگام تایپ فارسی، فارسی هستند و هنگام تایپ انگلیسی بصورت انگلیس
تنظیمات اعداد را انجام دادم روی hindi و arabic گذاشتم
Word option >> Proofing >> autocorrect options...>>replace text as you type
در قسمت replace (.) و در قسمت with (,) رو وارد کنید
با سلام و تشکر
انجام دادم و مشکل حل شد. آیا می توان این دستور را برای فایل های تایپ شده قبلی نیز انجام داد به طوریکه بصورت Auto correct اصلاح شود؟
توجه نمائید که در پایان خطوط نیز نقطه بغل «و» گذاشته شده است.
سلام
کافی در قسمت word option زبان فارسی را از قسمت language setting به قسمت زبان ها اضافه کنید، بعد آفیس را ببندید و مجداد راه اندازی کنید
سلام .
وقتی می خوایم یه کتاب بنویسیم ، موقعی که word دو صفحه رو تو یه صفحه نشون میده ، یعنی تو حالتی که صفحه فعلی به دو صفحه split شده ، چجوری میشه تنظیم کرد که اول صفحه سمت راستی رو بنویسیم بعد سمت چپی ؟
سلام
من به دلايلي مجبور شدم آفيس كامپيوترم رو پاك كنم و دوباره نصب كنم
موقع نصب هم microsoft document imaging رو فعال كردم ولي پرينتر مجازي مربوط به اون نصب نشد
خود برنامه نصب شده و فايلهاي mdi رو باز مي كنه ولي پرينترش نصب نمي شه
وقتي مي رم تا دستي نصب كنم در مرحله انتخاب پورت پرينتر اسمش هست ولي وقتي انتخابش مي كنم پيغام زير رو ميده لطفا كمك كنيد:
specified port cannot be added.operation could not be completed
سلام ! من تو ورد 2010 ، وقتي ميخوام از يه صفحه پرينت بگيرم ، بعد از زدن دكمه پرينت ، كلا از برنامه ورد خارج ميشم و نوشته ها همش ميپره ! مشكلش چيه ؟ پرينتر به لپ تاپ وصله !
سلام به همه ي دوستان گل !
من تو ورد 2010 ، وقتي ميخوام از يه صفحه پرينت بگيرم ، بعد از زدن دكمه پرينت ، كلا از برنامه ورد خارج ميشم و نوشته ها همش ميپره ! مشكلش چيه ؟
- پرينتر به لپ تاپ وصله !
- لپ تاپ ماركش DELL هستش !
- ويندوز ايكس پي SP3
- :40:
سلام
لطفا كمك كنيد واقعا بهش نياز دارم
سلام
فایلی رو که واسه دانلود گذاشته رو دانلود و نصب کنید :
http://support.microsoft.com/kb/324757
موفق باشید :40:
سلام من مي خوام تو word يه مطلب print بگريم و نياز دارم كه صفحه بندي بشه بايد چي كر كنم؟
و مي خوام كه دورش بودر بيوفته و كادر اينو بايد چي كار كنم؟ ممنون
سلام
آقا من ورد 2010 رو نصب کردم هر وقت بازش میکنم میگه تنظیمات ماکرو ها رو انجام بدین هر کدوم رو فعال و غیر فعال میکنم باز موقع خروج و ورود بعدی همون پیغام ظاهر میشه چیکار کنم تا مشکل حل بشه این اولین مشکل بود
مشکل دوم هم موقع خروج هی میگه تغیراتی در تمپلت انجام دادم و مایل هستم این تغیرات رو سیو کنم ؟؟ این قضیه رو چطور حل کنم
سلام به اساتيد: من يه مشكلي توي پرينت فايل ورد 2007 دارم. [خيلي حياتيه](هم پرينت روي كاغذ هم تبديل به pdf)
:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم چرا موقع چاپ يا pdf تو اول بعضي از سطرها آخرين كلمه ي سطر بالا را تكرار مي كنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اين مسئله هم تو دوستونه كردن ديده شده هم يك ستونه)
فايل من هفتاد صفحه است.
من کل 400 صفحه پایان نامه ام دراای یکسری فرمول هست که با 2007 نوشتم..متاسفانه موقع پرینت توی چند صفحه فرمولها از سمت چپمیاد سمت راست..
مشکل کجاست..البته بگم که من این کار رو وقتی تبدیل می کنم به پی دی اف این اتفاق میوفته
یعنی وقتی save رو میزنم از پایین هم pdf رو انتخاب میکنم..پاگین یا نرم افزار خاصی نصب نکردم
دلیلش چیه..و چطور میتونم درست کنم
سلام
وقتی محیط word رو بعد از ذخیره سازی فایل می بندم این پیغامو نشون میده،علت این پیغام چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالايي براي تنظيم مكان شروع اول هر پاراگراف است پاييني مخصوص تنظيم مكان شروع به تايپ ساير متن هست
:18:
وقتي شما يه قسمت از متن يا فايل رو كپي ميكنيد محتوي كپي شما داخل حافظه موقت سيستم ذخيره ميشه تا هر جا لازم بود دوباره بازخواني بشه يا همون past بشه!
وقتي شما قسمت زيادي از متن يا هر كوفت ديگه اي رو كپي كني فضاي زيادي از حافظه رو اشغال ميكنه برنامه هاي افيس هم كه نمخوان بعد از بسته شدن فايل برنامه اين متن يا هر چيز كپي شده ديگه در حافظه سيستم باقي بمونه و موجب كندي سيستم بشه از شما سوال ميكنه كه اين فايل رو در حافظه سيستم نگه داره تا بعدا جاي ديگه ازش استفاده كنيد يا اون رو حذف كنه .
:27:
:11:
سلامنقل قول:
در word2007 برای صفحه بندی:
insert>>page number
برای بوردر:
page layout>>page borders
اگه همه فايلهاي bold شده با يك سايز و خصوصيت هستند كافيه روي يكي از اونها راست كليك كني بعد از گزينه styles گزينه select text with similar formating را انتخاب كني.نقل قول:
با اين كار هر كاراكتري كه مشابه اون باشه رو برات انتخاب مي كنه. بعدش دستور كپي رو بده و در يك فايل جديد اون رو
paste كن.
از اين روش استفاده هاي زيادي ميشه كرد.
با سلام
یکی از دوستان اصلاح از طریق AutoCorrectرا پیشنهاد کرده که ایرادش اینکه که در پایان خط وقتی نطقه می گذاریم آنرا تبدیل به کاما می کند؟
راه حل دیگه ای نداره؟ جالب است که بر روی لپ تاپم در ورد2007 موقع تایپ اعداد کاما هست و مشکلی نیست ولی وقتی همان فایل را در کامپیوتر شرکت باز می کنم کاما اعداد تبدیل به نقطه می شود.:41:
لطفاً علمای کامپیوتر کمککککککککککککککککککککککک ککککک کنندHelp
این که بخوای شماره صفحه هاتتوی صفحه های زوج و فرد به صورت اینساید و اوت ساید باشه..توی 2010 از کجا باید دنبالش بگردی؟