دوست عزیز پرشیا 83 تمیز رو زید 10 تومن نمیدن! نمیدونم چه جوری بوده با این قیمت! جالبه میگید تمیز هم هست!نقل قول:
راستی چرا گفتید پرشیا را از ذهنم دور کنم . ؟ یکی از دوستام دو ماهه پیش یه پرشیا مدل 83 خرید حدوده 8.5 . خیلی هم تمیز بود .
دوست عزیز پرشیا 83 تمیز رو زید 10 تومن نمیدن! نمیدونم چه جوری بوده با این قیمت! جالبه میگید تمیز هم هست!نقل قول:
راستی چرا گفتید پرشیا را از ذهنم دور کنم . ؟ یکی از دوستام دو ماهه پیش یه پرشیا مدل 83 خرید حدوده 8.5 . خیلی هم تمیز بود .
یکی از دوستانم میخواهد ماشین بخرد از ایران خودرو (طرح تابستانه)
مونده بین سمند و پارس
میخواد خوانوادگی باشه و قیافه ماشینم به روز و جدید باشه.از طرفی میگه سورن موتورش معمولی هست ، ال ایکس داخلش معمولی هست و پارس امکاناتش کمتر و موتور معمولی و قیمت بالاتر.موندم چی بهش بگم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
سمند که در مدل های TU5 - EF7 - XU7 داریم-نقل قول:
یکی از دوستانم میخواهد ماشین بخرد از ایران خودرو (طرح تابستانه)
مونده بین سمند و پارس
میخواد خوانوادگی باشه و قیافه ماشینم به روز و جدید باشه.از طرفی میگه سورن موتورش معمولی هست ، ال ایکس داخلش معمولی هست و پارس امکاناتش کمتر و موتور معمولی و قیمت بالاتر.موندم چی بهش بگم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
TU5 که تولید نمیشهچ
XU7 هم که همین موتور قدیمی هست که خودتون فرمودید!
EF7 هم خوبه که نمیدونم شرایط فروشش رو دقیقا!!
پارس زیادی گرونه - تندر رو هم فکر نکنم خوششون بیاد چون طراحیش بروز نیست!
206 صندوقدار هم برای خانواده مناسب نیست به خاطر تنگی فضای داخل کابینش!
من پیشنهادم سمند هست!
سلام فرشاد بوگاتی جان:نقل قول:
سمند LX با موتور EF7 با ایربگ راننده مدل 90 قیمت نقدی 16550000 تومان
فروشش فقط نقدی هست و اقساطی برای این ماه ندارن.
[QUOTE=Pourya-pc;6187633]یکی از دوستانم میخواهد ماشین بخرد از ایران خودرو (طرح تابستانه)
مونده بین سمند و پارس
پوریا جان سلام
اطرافیان من هر کدام یکی از ماشینهایی که نام بردید را دارند:41: پارس افتضاح، سورن خوب اما گران(لیفان 620 و ام وی ام 530 و 206 اس دی فول حدود بیست میلیون هستند) است سمند مدل TU5 را خیلی تعریف می کنند اگر گیر بیاوری:46: البته چون میگویی از ایران خودرو وگرنه من خودم تندر ایی تو یا ورنا را بجای همه اینها پیشنهاد می کردم!:27:
[QUOTE=Mitridat;6189060]متاسفانه سمند LX با موتور TU5 الان 2 سالی میشه که تولیست فروش نیست.خیلی خوب استقبال شد.نقل قول:
سلام من 3 ملیون پول دارم چی میتونم بخرم ماشین ؟ 3 تومنی که اگه گیر هم بیاد خوب نیست منظورم که میخام قسطی بگیرم یا مثلا اگه بتونم از جایی وام بگیرم . اصلا جایی هست که وام بده؟
لطف کنید و یه جواب خوب بهم بدین حدود 1 ماهه که میخام بخرم اما هنوز موفق نشدم
در ضمن میخام باهاش مسافر کشی هم کنم (پس ماشینی معرفی کنید که به درد این کار بخوره)
پراید قسطی از سایپا پرسیدم گفت باید اول 4400 بدی
سلام.نقل قول:
دوست من خودتون که پرسیدین از سایپا و گفتن 4400000 باید پیش پرداخت بدین پس بودجه رو افزایش بدین.
اگر برای مسافر کشی ماشین سخت کر میخوای پیکان رو انتخاب کن( با توجه به بودجه 3 میلیونی شما)در غیر این صورت پراید رو باید خیلی مدل پایین برداری که اونم به صرفه نیست.
خلاصه با این بودجه زیاد نمیشه مانور داد تو ماشین ها اونم برای مسافر کشی.
دستت درد نکنه داداش :10:
پراید دست دوم که مثلا قیمتش هم 6 تومن باشه جایی هست که قسطی بده
در مورد وام چی نظری داری؟
ممنون
بارکلا پسر خوب :31:
پراید دست دوم اگر قسطی بخوای من موارد زیادی رو در جمعه بازار خودرو دیدم که مثلا صاحب ماشیننقل قول:
برای پراید 2 یا 3 میلیون تومان رو نقدی گرفت مابقی رو هم چک گرفت و معامله انجام شد.
پراید هم مدل 86 بود.
در مورد وام هم اگر میتونی بگیری خوبه چون میتونی ماشینت رو صفر خریداری کنی بعد کار کنی اقساطش رو
بدی.یه وام 10 میلیون تومانی بگیری و یه روآ بخری برای مسافرکشی خیلی عالیه
محمد جان چرا دیگه TU5 تولید نمیشه؟مشخصات این موتور چی هست؟موتور بیژو هست؟
داستانی داره که برات تعریف میکنم:نقل قول:
برای اینکه TU5 روی سمند خیلی خوب جواب داد و مردم همه رفتن سمت سمند TU5 و دیگه کسی
سمند با موتور XU7 یا 1800 CC قدیمی رو درخواست نمیکرد چون خیای به صرفه هست.
هم از نظر قدرت و شتاب و هم از نظر مصرف سوخت بسیا به صرفه تر از موتورهای قدیمی بود و شرکت
که دید موتور های قدیمی رو دستش موند مجبور شد تولید رو متوقف کنه.
الان همین مساله برای 405 با موتور TU5 هم اتفاق افتاد.حدود 4 ماه تو لیست محصولات بود بعد تقاضا بالا رفت
و شرکت مجبور شد تولید رو محدود کنه یا شرایط فروش رو نقدی کنه.
الانم که تو لیست فروش نیست.
دوباره این موضوع برای سمند EF7 بنزینی اتفاق افتاد که سال گذشته 1 ماه در لیست فروش بود و تا الان حذف شده و برای سمند EF7 پایه گازسوز هم همین اتفاق افتاد که البته مشکل کمبود موتور EF7 بود.
خلاصه نمیدونم شرکت تا کی میخواد از موتورهای قدیمی استفاده کنه اما امیدوارم شرایطی به وجود بیاد که
تمام محصولات با موتور های بنزینی TU5 و EF7 وارد بازار بشن و مردم رو از شر گاز راحت کنن.
مشخصات موتور TU5 :
نوع موتور N6A (TU5)حجم موتور 1587ccتعداد سيلندر 4 سيلندرنسبت تراكم 10.5قدرت موتور 110 Hp at 5800 rpmحداكثر گشتاور142Nm @ 4000 rpmسيستم انژكتوري چند نقطه اي با پاشش الكترونيكينوع سوخت بنزين با اكتان 95تعداد سوپاپ 16 سوپاپسيستم احتراق احتراق داخلي (جرقه اي)استاندارد حد آلايندگي Euro IIIسيستم سوخت انژكتوري
موتور EF7 بنزینی کم مصرف:
نوع موتور EF7 بنزينيحجم موتور 1645 Cm3تعداد سيلندر 4نسبت تراكم 11±0.2:1قدرت موتور 113bhp@6000 rpmحداكثر گشتاور155Nm@4500 rpmسيستم انژكتوري پاشش چند نقطه اي با كنترل الكترونيكي(MPFI)نوع سوخت بنزين بدون سرب RON 95تعداد سوپاپ 16سيستم احتراق سيستم جرقه دوبلاستاندارد حد آلايندگي Euro IVسيستم سوخت رساني انژكتوريپمپ بنزين داخل باك(INTANK)- اتصالات لوله سوخت از نوع اتصال سریعكاتاليست اگزوز دارد
البته من یه جا خوندم شتاب و گشتاور tu5 پایین تر از xu7 هست.شتابش برای سمند حدود 14 ثانیه و برای بیژو 405 حدود 12 ثانیه شده بود.موتور TU3 هم ظاهرا هست (سفارشی)
در کل ممنون،فکر میکنم بهترین محصول داخلی سمند LX با موتور EF7 هست که تقریبا از همه نظر نسبت به بقیه ارجعیت داره.
نقل قول:
نمیشه گفت بهترین محصول تولید داخل سمند EF7 هست باید بگیم در خانواده سمند ها
سمند LX با موتور EF7 بهتر از بقیه هست.
رقیب های دیگه مثل تندر 90 یا پژو 206 SD V8 رو فراموش نکنید.
سلام دوستان
کسی میدونه هزینه نصب سانروف و lcd های پشت صندلی رو 206 اس دی هر کدوم چقدر میشه؟
[QUOTE=Ice Pain;6190053]سلام من 3 ملیون پول دارم چی میتونم بخرم ماشین ؟ 3 تومنی که اگه گیر هم بیاد خوب نیست منظورم که میخام قسطی بگیرم یا مثلا اگه بتونم از جایی وام بگیرم . اصلا جایی هست که وام بده؟مقدار قسط={ کل پول بعلاوه ([کل پول ضربدر سود ضربدر تعداد ماهها] بخش بر 2400)} بخش بر تعداد ماهها
ice painسلام
هم بری شما هم برای بچه ها که شاید دوست داشته باشند وام بگیرند
اولاً بانکها بخصوص در بهار خیلی سخت وام خودرو می دهند ولی کلاً همیشه در ایران راههای رسیدن به وام خیلی بیشتر از راههای رسیدن به خدا است:27:! بنابراین از همه باید بپرسی
مثلاً بانک رفاه با سپرده که از 400 تومان بود (اگر ده بگذاری 6 ماهه 7 میلیون وام می اید)وام میداد، یا بانک ملی به کسانی که ضامن حقوق بگیر از آن بانک داشته باشند وام 7 میلیونی می دهد ملت و تجارت هم گاهی با شرط سپرده وام می دهند
خصوصیها مثل پارسیان، فرشتگان یا ثامن الائمه(که این آخری با یک میلیون در عرض دو ماه -اگر هر سه میلونت را آنجا بگذاری در عرض یک ماه- می توانی سه میلیون وام بگیری بعد با6-5 میلیون یک هاچ بک بگیری و در سه سال قسط ماهیی 110 تومانی آن را بدهی بعد که وضعت توپ شد هیوندایی بگیری ان شا الله! ) هم وام می دهند
وام خودروی 7 میلیونی دیگران را که موعد دریافتش رسیده با دادن نزدیک به یک و نیم میلیون می توانی بخری
شرکتهای خصوصی هستند که با دو میلیون پیش بقیه قسط پراید می دهند و تا جایی که من می دانم این معمولترین راه بدست آوردن پراید است
بانک کشاورزی و گاهی دیگر بانکها برای زنان خانه دار یا امثالهم وامهای جالبی دارند مثلاً بانک کشاورزی فعلاً با سپرده دو سه میلیونی وام 3-4 میلیونی در عرض چند ماه به زنان خانه دار میدهد
فرمولهای محاسبه وامها را هم میگذارم بتوانید مقایسه کنید
نقل قول:
دوست من دربخش های مربوط به خودش مطرح کنید:
برای نصب سانروف در این بخش:
برای نصب LCD در این بخش:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=348
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=346
دوستان من قصد خرید 206 تیپ2 داشتم اما این تیبا من رو به شک انداخته!
آیا میصرفه تیبا بخرم؟؟
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز از نظر من نمیصرفه!
اگه دوست داری نیازهاتو بگو تا راهنماییت کنیم:46:
نقل قول:
سلام دوست عزیز اگه 206 تیپ 2 صفر پول داری شک نکن اما اگه کارکرده میخوای ماشین صندوقدار برات مهمه همون تیبا بگیر
نقل قول:
سلام.
دوست گرامی شما از هر نظر به این موضوع نگاه کنی 206 نمره بیشتری میگیره:
امکانات و تجهیزات هر دو خودرو تقریبا در حد هم هست.
1.اصالت 206 که الان دهمین سال حضورش در بازار کشور بوده و تا به امروز با کیفیت ترین محصول ایران خودرو بوده.
2.خدمات پس از فروش بسیار گسترده 206 در کشور هست که تیبا هنوز نیاز به زمان داره.
3.از نظر طراحی داخل و خارج اتومبیل 206 برتر هست.
این نظر من بود و نظر دوستان محترم.
انتخاب هم با شماست
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
نقل قول:
دوست من اگر برای صندوقدار بودن خودرو هست
که انواع 206 های SD هستن که بازم برتری خودشون رو نشون دادن.
البته نمیخوام تیبا رو دست کم فرض کنم یا بگم خودروی بدی هست اما در مقابل 206 نیاز به زمان وحضور بیشتر در بازار داره.
با این حساب همه دوستان اعتقاد دارن که از هر لحاظ 206 (حتی تیپ2) بهتر از تیبا هست.:20:نقل قول:
پس بهتره رو همون 206 فکر کنم.
14 تومن پول دارم، سمند و 405 که حرفش رو نزن! میمونه ریو و L90
ریو که نسبت به 206 ضعیف تره!
فقط میمونه L90 ، که 100% بهتر از 206 هست اما نمیشه با قیافه خشکش کنار اومد:41:
این مساله تمام سلیقه شماست.نقل قول:
اگر یه کم دیگه بودجه رو افزایش بدین:
پژو 206 تیپ 2 جدید مدل 90 قیمت 14600000 تومان
پژو 206 تیپ 2 معمولی مدل 90 قیمت 13950000 تومان
تندر 90 E2 LP مدل 90 قیمت 15500000 تومان
باید حدود 1500000 تومان بودجه رو افزایش بدین
اما تندر 90 مدل 88 با بودجه شما تمیز و عالی گیرمیاد.
منم همون سفارشی رو میخام بگیرم که 14800 تمام میشه!نقل قول:
اما فرق این 2تا چیه؟؟؟
نقل قول:
تیپ 2 جدید موارد زیر رو اضافه داره:
1.رینگ اسپرت( البته بعضی هاش نداره)
2.رنگهای سفارشی( خاکستری متال و قهوه ای لیزری)
3.زه های همرنگ بدنه
4.چراغ خطر عقب اسپرت
این هایی که گفتین تو همین 206 هست که به اسم سفارشی تحویل میدن؟نقل قول:
نقل قول:
206 سفارشی رنگ ادوات داخل مثل دریچه کولر
دور دستگیره در ها از داخل - روکش صندلی
فرق داره.البته ایران خودرو دائم تغییر میده.
آدم هنگ میکنه از کارای شرکت.
ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﻣﺪﻝ ﻧﻮﺩ ﻫﻤﻮﻥ ﺳﻔﺎﺭﺷﻲ ﻫﺴﺖ؟ ﻳﺎ ﺍﻳﻦ ﻳﻪ ﭼﻴﺰ ﺩﻳﮕﺴﺖ!؟
مدل (سال ساخت) رو که میگم مدل ماشینه و ربطی به سفارشی بودن یا موارد دیگه نداره.نقل قول:
صرفا جهت اطلاع :
سلام
من یه 206 اس دی اینترنتی پیش خرید کرده بودم 2-3 روز پیش رفتم نوع ماشینو انتخاب کنم گفتم 206 اس دی وی 8 لیمیتد یارو خندید گفت : " چه کاریه ؟ چرا میخوای 700 تومن بیشتر بدی؟ این لیمیتد فرقش به اندازه ی 700 تومن نیست الکی پولتو تو چاه نریز ! برای من فرقی نمیکنه شما لیمیتد بخری یا ساده اما تازگی شرکت افتاده دست یه عده جوون بی تجربه که با این ترفندا میخوان سرمردمو شیره بمالن ! " منم یخورده فکر کردم دیدم بنده خدا راست میگه من بجای این که 700 تومن بیشتر بدم واسه 2 تا چراغ و کپسول آتشنشانی و پک لوک که سر جمع قیمتشون به 200 تومنم نمیرسه همون اس دی وی هشت معمولی رو انتخاب کنم بعد خودم ماشینو اسپرت کنم ! به نظر من که خیلی به صرفه تره !
اگر بخوای درست حساب کنی که این ماشین کلا همه چیزش کلابرداریه.حداقل 8 ملیون نصبت به قیمت کارخون اصلی فرانسوی گرونتره،ما خودمون تولید میکنیم باید ارزونتر از ساخت فرانسویش باشه ولی میبینی که چجوریاست.سمند ال ایکس EF7 رو به سوریه دارن میدن 5 تومن.فکرشو کنید...اونم صادراتی!
افتضاح ترین کشور در صنایع حمل و نقلیم.اونم از هواپیما،اونم از قطار که کلا نداریم (3 درصد کل)اینم از اتومبیل!!!اون وضع جاده ها که یه جاده درست حسابی نداریم،بنزین 7 برابر شد اما قیمت ماشین همون هست که بود!
آره جاده هارو خوب اومدی داداش ................
وسط رانندگی یه لحظه حواست پرت شه باید فاتحه ی جلو بندی رو بخونی :5:
MVM 530چجور ماشینیه،از نظر فنی قابل قبول هست؟قیمتش چقدره؟
فکر نکنم ماشین جالبی باشه ، چینیه دیگه ، به نظرم اس دی وی 9 بهتره ، قیمتشم تا جایی که خیر دارم فکر کنم 19/5 باشه البته مطمئن نیستما فکر کنم آقا محمد بدونهنقل قول:
نقل قول:
MVM530 مدل 90 قیمت 20000000 تومان
مشخصات فنی حجم موتور (cc)1971تعداد سیلندر 4 سیلندر خطیمکانیزم سوپاپها 16 سوپاپ DOHCکورس پیستون * قطر داخلی سیلندر (میلیمتر)83.5 * 90ضریب تراکم10 : 1انتقال نیرو 5MTحداکثر قدرت (hp/rpm) 139 / 5750حداکثر گشتاور (n.m/rpm)182 / 4300~4500حداکثر سرعت (کیلومتر) 185حجم باک 52ابعاد و وزن طول خودرو (میلیمتر)4552عرض خودرو (میلیمتر)1750ارتفاع خودرو (میلیمتر) 1483فاصله چرخها (میلیمتر) 2600حداقل شعاع گردش 5.3وزن خالص (کیلوگرم)1290سایز لاستیک195 / 55 R15 سیستم ایمنی و تعلیق کیسه هوااز نوع SRS برای راننده و سرنشین جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمربند ایمنی کمربند ایمنی 3 نقطه ای برای سرنشین جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمربند ایمنی 3 نقطه ای برای سرنشین عقب (چپ وراست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمربند ایمنی برای سرنشین وسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم ترمز ABS + EBD سیستم ترمز دیسکی برای چرخهای جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم ترمز دیسکی برای چرخهای عقب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم ضد سرقت سیستم ضد سرقت الکتریکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چراغهای مه شکن مه شکن جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مه شکن عقب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چراغ ترمز سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوع کمک فنرهای جلوسیستم مستقل Mc Pherson با فنر پیچشی و میله نگه دارنده و ضد لغزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوع کمک فنرهای عقبسیستم تعلیق کشنده چندگانه با فنر پیچشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تجهیزات جانبی سنسور دنده عقب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم تهویه هوای اتوماتیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سان روف برقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم پخش MP3 با پورت USB و مجهز به 6 بلندگوی استریو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنترل سیستم صوتی بر روی غربیلک فرمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامپیوتر سفری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنظیم صندلی راننده در 4 جهت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رینگ آلومینیومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قفل مرکزی با ریموت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آینه های جانبی برقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روکش چرمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیشه بالابر برقی برای 4 در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استاندارد آلایندگیاستاندارد EU III [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایم خودرو هنوز امتحانش رو پس نداده و نیاز به زمان داره تا ببینیم میتونه رقابت کنه یا نه.
من خودم هنوز با این خودرو رانندگی نکردم.
داداش زیر دیپلم بگو مخ ما هم گنجایششو داشته باشه دیگه ! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:نقل قول:
ولی نظر خودتو که اصل کاریه نگفتیا راجع به این ماشین !
نقل قول:
از وقتی MVM 110 جایگزین ماتیز شد کم کم پای خودروهای ساخت چین هم به ایران باز شد.
این خودرو از نظر فنی و آپشن و تجهیزات از تولیدات داخل برتر هست
اما ای کاش سرمایه گذاران و شرکت های ایرانی به جای اینکه فکر مخارج کمتر و سود ییشتر بودن
فکر ارتقا و بالابردن کیفیت محصولات داخلی بودن و به جای بستن قرارداد با شرکت های چینی که هنوز 10 سال
هم نیست خودرو تولید میکنن میرفتن با خودروسازان حرفه ای و با تجربه بیشتر فعالیت میکردن و راه اونا رو به بازار کشور باز میکردن تا مردم ایران هم طعم خودروهای روز دنیا رو بچشند.
نمیخوام احساسی حرف بزنم اما چین خودروهایی با کیفیت خیلی بهتر از 530 داره که میتونه به ایران بیاد.
به هر حال MVM530 خودرویی هست که تازه وارد بازار شده و خوب میتونه بازار خودروهایی مثل انواع پژو پارس رو
به چالش بکشه.
پوریا جاننقل قول:
ماشین بسیار بزرگیست که خیلی بیشتر از قیمتش بنظر میاید بخصوص سفیدش. اما چینی است و...:41:
کسانی که گرفته اند حداقل در مورد مشکلدار بودن گیربکس در همه سرعتها، بی ثباتی در بالای140 ک م در ساعت و برخورد بسیار نا مناسب شرکت فروشنده ام وی ام ها در ایران متفق القول هستند:18: اطلاعات آن زیاد در فرومهای خودرو است می توانی خودت هم ببینی:27:
سلام!
206 تیپ 5 مدل 88 -کمتر از پنج هزار تا رفته! میخوام بخرمش! چند بخرم خوبه؟؟ اگه بیمه نداشت چقدر کم کنم؟؟
درضمن موقع خرید به چه چیزی دقت کنم؟؟ از نظر فنی چکارش کنم؟؟ اخه مکانیک اشنا سراغ ندارم!
یکم مشکوکه که در 2سال 5تا کار کرده!بدنه ی 206 کاملا قابل رویت هست اگر تصادفی داشته باشه.
برای وضعیت موتوری هم اگر راننده فنی باشی یه دور که باش بزنی میفهمی ماشین در چه وضعیتی هست،برای مکانیک هم آشنا نمیخواد که،ببر پیش یه اوسا کار مکانیک،اول موتورو میبینه با دقت،بعد یکم گازش میده،بعدم یه دور باهاش میزنه بهت میگه اوکیه یا نه.
قیمتش هم اگر کاملا تمیز باشه و در حد همون 5تا کار کرده باشه 12.5 تا 13 تومن.
اگر واقعا تمیز هست در خریدش شک نکن اما اگر مشکل داشت فقط ازش فرار کن.