بچه ها من هنوز توی خرید 1730 موندم
تا 200 تومان چه کامپی رو پیشنهاد میدید؟؟
آمپمم 7541 اینفینیتی(4 اهم 111 وات میده)
بچه ها من هنوز توی خرید 1730 موندم
تا 200 تومان چه کامپی رو پیشنهاد میدید؟؟
آمپمم 7541 اینفینیتی(4 اهم 111 وات میده)
سلام دوست عزیزنقل قول:
از من میشنوی بجای خرید این کامپ از برند آلپاین مدل spr 17s رو خریداری کنین قدرتش 110rms هستش وات تحملیش بیشتر از اینم هستش صدای تیترش به نظرم بهتز از این 1730 هستش همم که کراس ور دقیق تری داره با لول تیوتر از 0db تا -7db که توی دادن وات به کامپتون دستتون رو باز میزاره:31:
سلام دوست عزیز به نظر من شما برای خرید کامپ بهتره برین سراغ آلپاین صدای بهتر و قدرتی داره و همم که تیترش صداش بهتره همم که کراس آور دقیق تر به نصب کنوود داره همم امکان تنظیم و وات دادن رو براتون فراهم میکنه تیتر از روی کراس آور لول 0db تا -7db داره میتونه توی وات دادن کمک بزرگی بکنهنقل قول:
داداش زیاد حق انتخاب نداری همین 1730 خیلی خوبه .اگه سراغ نداری شاید خودمم بتونم پیدا کنمنقل قول:
سلام دوستان
نمی دونم سوالم به اینجا مرتبط میشه یا نه !
سرچ کردم چیزی پیدا نکردم !
فرمت ویدئویی قابل پخش واسه پلیرهای ماشین چیه ؟
چه فرمتی رو چطوری باید رو CD رایت کنم تا پلیر بتونه پخشش کنه ؟
سلام این مدل Pioneer DEH-2350UB میخام از پایونر شاپ بگیرم. اساتید چطوره کیفیتش خوبه؟ چون ارزون تره تو سایت میخام بگیرم اینو تو سایت زده 115 ولی شهر ما یعنی امل مغازه ها 135 تا 145 میفروشن. ارزش داره از سایت بگیرم. یا همین جا بگیرم؟
2 تا باند سونی 440w با 2 تا هم رودری کنوود 150w / ماشین ال90
در ضمن 2350 با 3350 فرقشون در چیه؟
rca هست که 2350 یکی داره 3350 ، 2 تا
میشه بگین این rca چیه و چه کار میکنه؟ تو کیفیت صدا تاثیری داره؟
یکیم اینه که 3350 ای پاد میخوره بهش که برام مهم نیست.
خیلی ممنون
رفتم دیدم کارت حرف نداشت:46:.تیرو تخته که تو خونه ندارم حالا یه کاریش میکنم.نقل قول:
راستی نگفتید برا کابل برق و rac همون بسته SHK681 Stinger را بگیرم ؟8ga هستش.کافیه یا نه؟ چون بعد میخوام یه امپ دیگه واسه تیوتر هاش هم بگیرم.در ضمن چون فرق بین اصل و تقلبیه کابل استینگر را نمیدونم می خوام از سایت پایونر شاپ بخرمش اونجا جنساش اصله دیگه ؟ نه؟:20:
دوست من فرمت های قابل پخش هر پلیر رو روی کارتنش زدهنقل قول:
تو دفترچه راهنماش نوشته
حتی روی پانل پلیر هم نوشته.
پخش هایی که تصویری نیستن اکثرا فایل های MP3-AAC-WMA-Audio CD رو پخش میکنن
پخش هایی که تصویری هستن فایل های DVD-Divix-Mpeg-WMV-DAT رو هم میتونن پخش کنن.
اگر میخوای موزیک گوش بدی عموما باید به صورت MP3 رایت کنی با سرعت 16x
اگر میخوای ویدیویی رایت کنی با سرعت 12x و فایل DVD رو با سرعت 8x رایت کن.
البته تجربه منه شاید دوستان روش های دیگر بلد باشن.
سلام دوست مننقل قول:
اين پك داراي كابلهاي برق و منفي 4 گيج هست نه 8 گيج:46:
هرتزنقل قول:
برای اطلاع از قیمتها با شماره 88848033 تماس بگیرید:46:کد:http://www.irancaraudio.com/
نقل قول:برای اطلاع از قیمتها با شماره 88848033 تماس بگیریدکد:http://www.irancaraudio.com/productview-124-111-fa.html
سلام اقا حمید فکر نکنم استینگرSHK681 که گفتم4ga باشه ها.حالا من اخرش چیکار کنم ؟4gaرا بخرم یا 8ga ؟:19::20:نقل قول:
سلام این مدل Pioneer DEH-2350UB میخام از پایونر شاپ بگیرم. اساتید چطوره کیفیتش خوبه؟ چون ارزون تره تو سایت میخام بگیرم اینو تو سایت زده 115 ولی شهر ما یعنی امل مغازه ها 135 تا 145 میفروشن. ارزش داره از سایت بگیرم. یا همین جا بگیرم؟
2 تا باند سونی 440w با 2 تا هم رودری کنوود 150w / ماشین ال90
در ضمن 2350 با 3350 فرقشون در چیه؟
rca هست که 2350 یکی داره 3350 ، 2 تا
میشه بگین این rca چیه و چه کار میکنه؟ تو کیفیت صدا تاثیری داره؟
یکیم اینه که 3350 ای پاد میخوره بهش که برام مهم نیست.
مشکلی نیست از اونجا تهییه کنیننقل قول:
5 - 10 تومن پول پست یا باربری یا تیپاکس و ... میشه
RCA خروجی برای آمپلی فایر هست
1 جفت یعنی برای 2 کانال و 2 جفت یعنی برای یه آمپ 4 کانال یه یه 2 کانال + یه آمپ مونو
در صورتی میتونه توی کیفیت صدا تاثیر داشته باشه که از آمپ استفاده کنین و اگه از تبدیل استفاده کنین صدا از حالت استریو خارج میشه ;)
درسته من نميدونم چرا 641 ديدم:31:اون 4 گيج هستش.681 همون 8 گيج هست.به نظر من 641 بگير خيالت راحتره:8:نقل قول:
کد:http://www.stingerelectronics.com/productDetails.aspx?ProductId=3&CategoryID=1
کد:http://www.stingerelectronics.com/productDetails.aspx?ProductId=9&CategoryID=1
از نظر DAC با هم هيچ تفاوتي ندارن. مدلهاي بالاتر آپشنها شون اضافه ميشه مثل اكولايزرهاو ف ي ل ت ر ها و...نقل قول:
بقيه رو هم كه استاد امير خان فرمودند:11:
کسی راهنمایی می تونه بکنه؟نقل قول:
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
سلام
کسی از دوستان هست jvc kw-avx815داشته باشه؟
سوال من اینه:
میشه براش screen saver یا عکس پشت زمینه گذاشت؟
یه تبلیغ خودش داره به عنوان screen saver میاد خیلی چنگی به دل نمی زنه
عکس های پشت زمینه اش هم بی خوده
کسی اگه از سری 800 داره لطفا راهنمایی کنه
ممنون
ببخشید پست بالایی اشتباه شد!
سلام دوستان.به نظر شما من باند چه مارکی بردارم؟jbl یا pioner6975 یا kenwood ex 718کدوم بهتره وباهاش میشه یه سیستم باکیفیت ببندم؟اگه دوستان نظر دیگه ای دارن راهنمایی کنن.قیمت مهم نیست.
سلام به دوستان و اساتید
ما یه 206 sd v8 تحویل گرفتیم، حالا میخوام براش یه سیستم بگیرم. پخش رو pioneer 6350 انتخاب کردم. میخوام ببینم باند و بقیه چیزا (اگه چیزه دیگه ای لازمه) رو چی بگیرم که قیمت از ۱۰۰ بالاتر نزنه. حجم صدا زیاد برام مهم نیست بیشتر کیفیتش مهمه.
در ضمن اگر بخوام با کنترلر بغل فرمون پخشو کنترل کنم همین 6350 مشکلی نداره؟
الان شما فقط قصد خرید یک جفت باند دارین یا سیستم کامل...؟نقل قول:
بودجه؟
ماشین نو مبارک انشاالله همش باش برین عروسیو ومسافرت..:31:نقل قول:
سلام به دوستان و اساتید
ما یه 206 sd v8 تحویل گرفتیم، حالا میخوام براش یه سیستم بگیرم. پخش رو pioneer 6350 انتخاب کردم. میخوام ببینم باند و بقیه چیزا (اگه چیزه دیگه ای لازمه) رو چی بگیرم که قیمت از ۱۰۰ بالاتر نزنه. حجم صدا زیاد برام مهم نیست بیشتر کیفیتش مهمه.
در ضمن اگر بخوام با کنترلر بغل فرمون پخشو کنترل کنم همین 6350 مشکلی نداره؟
پخش رو خریدین؟؟
اگه نه من پیشنهاد میدم برین 7016 بخرین 30.40 تومن گرونتره وولی کاملا ارزششو داره هم ظاهرش و 100 البته باطنش از 6350 سرتره
اگه امپ نمیخوای ببندی باید توی باندای که وات پایینی داره انتخاب کنی مثلا 40 وات البته دوستان با پخش و بدون امپ 718 و 6975 v2 و ... بستن و راضی بودن..!
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده پخشی می خواهم یو اس بی داشته باشه بلوتوث داشته باشه ترجیحا موج swهم داشته باشد کمک نمایید البته یک نفر سونی 5750 را پیشنهاد داده است متشکرم
سلام دوست گلم ورودتو تبریک میگم:11:نقل قول:
بودجه...؟
اگر فقط كيفيت صدا براتون مهم هست بايد كامپوننت بگريد.هرتز،jbl، MTXو كن وود جزو كيفيتي ترين برندهاي موجود تو بازار هستند.نقل قول:
ظاهرا فقط پخشهاي سوني باند sw داشته و داره.:46:نقل قول:
درسته دوست من اما 1 سالی میشه دیگه موج SW رو برداشته از رو پخش هانقل قول:
سلام مرسی از توجه شما عزیز حدود 200 الی 250 توماننقل قول:
پس بفرمایید چی بخرم زیاد اهل سیستم نیستم فقط در حد موسیقی سنتی!!حدود200 الی 250نقل قول:
نقل قول:
پخش کنوود 7016 گزینه خیلی خوبی برای شما میتونه باشه
8016 برای شما مناسبه و البته 8006 هم گزینه خوبیه ولی 8016 تقریبا تمام خواسته های شما رو پوشش میده غیر از swنقل قول:
موفق باشین
سلامنقل قول:
جدي،نميدونستم.ممنون از شما:11: پس فكر كنم اين دوستمون بايد اين آپشني كه براشون مهم بوده رو فاكتور بگيره:46:
[QUOTE=mohamad skystar;6367081]پخش کنوود 7016 گزینه خیلی خوبی برای شما میتونه باشه[/QUOTE
سلام دست گلتان درد نکنه لطف می کنی قیمت 7019 و 8016 را هم بفرمایید ممنونم ضمنا ماشین من ریو هست
سلام دوستان.من یه سیستم دست دوم دیدم میخادبفروشتش.یه جفت6975قدیمی.یه امپلی بوش من 1300.یه ضبط 6050.ویه ساب باکس w307_میگه 400هزارتومن به نظر شما می ارزه من این سیستم رو بخرم؟قیمت این قطعات الان توبازار چنده؟
اولی نزدیک بین 180 تا 200
دومی بین 230 تا 250
دومی مناسبتره برای شما با توجه به بلوتوث
سلام امروز رفتم دومی را قیمت گرفتم ( مشهد خیابان سعدی) گفت 240 گفتم نصب کن ادعاکرد هفته دیگه بیا تاریخ گارانتی روز بهت بدم؛نمی دونم من را سیاه کرد یا واقعا راست می گفت.نقل قول:
ضمنا این پخش با بلندگو های ماشینم مشکلی پیش نمیاد زیاداهل صدای بلند گرفتن نیستم
شما اساتید که این قدر زحمت کشیده اید لطفا بفرمایید یک باند که به این پخش بالانس باشه درحد معمولی راهنمایی بفرماییدنقل قول:
نصبش نهایتا 5 تومنه پولشه(خیلی جاها 3 تومنه)نقل قول:
سوکت فابریکم برا ماشین میخوای اونم 4 تومنه نهایت
توی باندا با قیمت پایین 6963 پایونیر خوبه ولی میتونی به همون نصاب بگی وقتی برای کسی باند میندازه تو صداشو گوش کن از هر کدوم خوشت اومد همونو بردار:46:
در تکمیل حرف دوستمون 718 معمولی یا ex انتخاب خوبی میتونه باشه .
خودم معمولی گرفتم با پحش 4350 صدای فوق العاده ای ازش گرفتم البته بدون آمپ.
راستی از دوستان حرفای یه سوال داشتم ؟میشه ساب 250 پایونیر بدون آمپ تست گرفت؟
یه اتصال از سیم باند بگیرم وتست کنم .مشکلی برا پخش یا باند پیش میاد؟
مرسی
همین الان هم فکر نکن کاره جالبی کردی.همینجوری هم فشار میاد.حالا میخوای ساب هم ببندی؟:27:بدبختنقل قول:
پایونیر اگه میدونست ایرانی ها همچین کارایی میکنن سیستم هایه جدیدی رو میکرد:31:
با سلام
من يه پرايد 131 SX دارم كه مدتيه باندهاي جلو نويز پيدا كردن.ميخ.ام باند ها رو عوض كنم.
سوالم اينه كه چه نوع باندي با كيفيت بهتر ميتونم در همون محل فابريك و بدون دستكاري داشبورد نصب كنم كه روكش داشبورد باند هم راحت بسته بشه؟
متشكر
سلام بچه ها
من یه جفت 718 معمولی دارم با یه امپلی بوشمن.یه بار که یه 20 دقیقه ای ولوم رو چسپوندم یه باره باندام صداشون کم شد.بیس باندا رو از امپلی کاملا بسته بودم.چون ساب داشتم.بعدگین هم تا اندازه ای باز کرده بودم که وقتی ولوم تا اخر بود صدای باندام واضح بود.به نظرتون چیش شده.مرسی:41::41::41: باندام رو بدون امپلی هم چک کردم ولی باز مشکل داشت
پس فکر کردی برا چی بیشترین فروش پخش پایونیر تو ایرانه ؟ :31:نقل قول:
بخاطر همین دیونه بازیهاست دیگه .
یهو دیدی سورپرایزمون کرد ویه پخش داد که دو تا ساب هم باهاش بکشه:21:
حالا تو نظرم هست یه آمپ 4کانال خوب بگیرم .این سابه تو اتاق داره هی چشمک میزنه دست خودم نیست:10:
سلامنقل قول:
من باند Pioneer TS-D1002R رو پیشنهاد میکنم 10 سانتی هست و به جای فابریک جلو میخوره تعریف صداش رو زیاد شنیدم صداش نرمه و تیز نیست 25 RMS تو پایونیرشاپ مشخصات کاملش هست
دوستان من یه پخش کنوود مدل 7016 با یه جفت باند 718ex با 2تا آمپ 2کانال کنوود مدل 5203 دارم.
یک جفت باندو به یه امپ وصل کردم . حالا میخوام ساب بگیرم وبه عون یکی امپ وصل کنم از دوستان عزیز خواهش میکنم راهنمایی کنند که چه سابی بگیرم و به چه صورت وصل کنم به امپ.خودم نظرم 3012 هستش.
سلام.
اقا من چیز زیادی سر در نمیارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
یه سیستم نرمال.منظور از نرمال این که در حد معمول باشه.
نمیخوم زیاد فوق العاده باشه.
چقدر هزینه داره.
میخوام ببینم باید چقدر بودجه داشته باشم.
بازم میگنم در حد معمولی و نرمال باشه.
پیشاپیش ممنون.