دوستان براي اين مشكل من راه حل هاي مختلفي ارائه كردن.نقل قول:
اما متاسفانه هيچ كدام از راه حل ها جوابگو نبود.
ممنون ميشم اگه راه حل ديگري به ذهن دوستان ميرسد اعلام كنند.
Printable View
دوستان براي اين مشكل من راه حل هاي مختلفي ارائه كردن.نقل قول:
اما متاسفانه هيچ كدام از راه حل ها جوابگو نبود.
ممنون ميشم اگه راه حل ديگري به ذهن دوستان ميرسد اعلام كنند.
ادمین خودش اضافه میکنه! Dنقل قول:
به ادمین بگو.نقل قول:
جناب اروچی. این موارد ارتباطش با فعالیت شما در انجمن چیه ؟ دقیقتر منظورم اینه که ربطش یه شما چیه ؟نقل قول:
بیایید بحث رو عوض کنیمممممممممم:sq_25:
سلام دوستان چجوری میتونم لینکی قرار بدم که مستقیما کاربر رو به پست منفردیک کاربر دیگه ببره؟
پست منفرد که دیگه بعد از ارتقای انجمن از بین رفت! (خیلی بد شد) ولی میتونید پستش رو کپی کنید مثلا همون شماره سمت چپ بالای هر پست رو که کپی کنید وقتی کلیک کنی میری تو لینک بعد صفحه که لود شد خود به خود به اون پست میبره.نقل قول:
دوستان سلام!
من چه طور میتونم این عکس PROFILE رو عوض کنم؟
تو صفحهی پروفایلم همونی که بالایه ((ارسال پ.خ )) هستش!
متشکر
فقط برای کاربرای فعال به بالا!نقل قول:
جناب F l o w e r رو دیدم که عنوان ( دستیار انجمن ) بهشون داده شده این عنوان جدید چی هست؟
تبریک میگم رنگهای عنوان ها عوض شده ! :sq_24:
باحال نیس زیاد . دی !
به نظرتون این قسمت "مــســابــقــه ی طــراحــی لــوگــو" رو بردارین بد نیست؟
نکنه رو این متن توجه دارین: نمیخواد ولش سال بعد هم مگه نمیخوایم بزاریمش؟! :31:
این متن رو بعضی چیزای دیگه هم تاثیر داره D:
این ستاره های ما ( کاربران فعال ) کجا رفتن ... ؟؟؟
اینکه رنگ کاربران فعال عوض شده خوبه ، زود تشخیص داده میشه
وقتی که اخطار میگیری.
چه رتبه ای به بالا میتونن اخطارت رو ببینن؟
وقتی که اخطار میگیری.
چه رتبه ای به بالا میتونن اخطارت رو ببینن؟
سلامنقل قول:
با گذاشتن یک پست جدید این مشکل حل میشه! باید متوجه شده باشید!:sq_25:
شادباشید:40:
سلام
بابت تعویض رنگ عنوانها تشکر می کنم :11:
خیلی دوست داشتم سیاه و سفید پست بدم :دی الان آرزوم محقق میشه:دی باید شکلکای فرومو سیاه و سفید کنم
به نظر من هم تغییر رنگ ها به جا بود . ولی اولین بار که دیدم رنگ عنوان کاربریم مشکی شده تعجب کردم و فکر کردم مشکلی پیش اومده.
مرورگر رو بستم و دوباره وارد شدم :27: که دیدم نه , مثل این که تغییراتی صورت گرفته. :20:
بابت تغییرات ممنون.
به این پست دوباره دقت بفرمایید! D:نقل قول:
چیزی هم که گفتین محقق میشه: :sq_18:نقل قول:
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.
این مشکل قرار دادن فرتور (عکس) در پست ها حل نشد؟ هنوزم که هنوزه اذیت میکنه و وقتی آدرس عکس رو میدم، هیچ اتفاقی نمیافته و عکس رو اضافه نمیکنه.
روش های جایگزین رو میدونم و خودم دارم الان اونها رو انجام میدم اما خب خود مشکلش گویا حل نشده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه هم آواتارشون رو مشکی کردن ؛ فروم زیباتر شده
+
یک زمانی همکار انجمن ها هم مشکی بودن ، دیگه نیستن نه .. ؟؟
آواتار من که خیلی وقته این رنگیه و به نوعی مشکیه :20:
فکر کنم من این اتفاق خجسته رو پیش بینی کرده بودم , برای همین همچین آواتاری انتخاب کردم :27:
الان با این رنگ جدید همه ما به نوعی فن های رضا صادقی بحساب میایم!
من میخوام اواتارمو آبی کنم! دینقل قول:
ولی به ما فک کنم کم بیاد! D
آره!! همکار قشنگتر بود با رنگ مشکیش D:
دیگه گروه کاربری به نام "همکار انجمن" در پیسیورلد وجود خارجی نداره ...نقل قول:
آخرین همکار انجمن، aqua بود که اونم ناظر شد
این باره چندمه که دارم سوالم رو مطرح میکنم!نقل قول:
یعنی واقعا کسی نمیدونه برای حل مشکلم چیکار باید بکنم؟
الان نمیشه منم کاربر فعالی چیزی بشم تو بخش ورزش؟ پست زیاد دارما :31:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بابا کجاش قشنگ شده؟ این رنگ سیاه و سفید چیه؟؟؟ آدم دلش میگیره انگار تو انجمن عزای عمومیه!!!:sq_11:نقل قول:
این که رنگ کاربرای فعال عوض شده خوبه اما کاش یه رنگ دیگه بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتین این عنوان جدید ( دستیار انجمن ) چیه؟
نقل قول:
سلام
یه بار تمام تاپیک های انجمن مربوطه رو از اشتراک خارج کنید و دوباره اشتراک تاپیک هارو فعال کنید
اگه درست نشد اطلاع بدین
میگم این رنگ دستیار انجمن خیلی باحالهها ، ظاهرا امکانات جالبناکیم داره مثل آواتار بزرگتر و... :rolleye: مبارک صاحابش :31:
دوستان این که عالیه انجمن باز به حالت قبل برگشت!
حالا چه طور میشه کاربر فعال شد؟
سلامنقل قول:
کاربرای فعال توسط مدیران بخش ها انتخاب میشن
معمولا باید در زمینه خاصی اطلاعات کافی و بطور مستمر فعالیت مفید داشته باشی :46:
سلامنقل قول:
فک کنم نماینده تام الختیار ادمین باشه زیاد گیر نده:31:
راسی این شکلکهای سیاه و سفید رو از کجا میارید منم دوست دارم:31:
نقل قول از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:نقل قول:
نگفتین این عنوان جدید ( دستیار انجمن ) چیه؟
نقل قول:
دستیار انجمن ها .. دقیق ترش اطلاع رسانی میشه
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه چرا همه میخوان از من تقلید کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی آلبوم تصاویر پروفم هم هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------
آقا این پست منفرد رو فعال کنید خیلی چیز خوبی بود ، میدونم الان اسکرول بازم میاد پایین ولی ممکنه صفحه برای یه نفر ناقص بیاد و اسکرول کار نکنه ( برای خودم اتفاق افتاده )
نقل قول:
آره منم موافقم
خیلی چیز خوبی بود ، خیلی جاها بدرد میخورد
من یکیشو ساختم بقیشو دوستمون لطف کرد Dنقل قول:
همش مال شما x:
فکر کنم این قابلیت انجمن باشه که تو نسخه جدید اون رفته. در کل به نظر میرسه تو نسخه جدید کار نمکینه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چه شکلک باحالیه D: )نقل قول:
يه سري تغيير تحولات تو انجمن ايجاد شده چرا اقا ميثم اطلا رساني نكردن؟
يا كردن من نفهميدم
اينكه تقسيمات بيشتره ايجام شده
الان دستيار همون ناظره؟؟
بعد رنگي شدن فرم كاربر فعال خيلي خوب شده.
به خيلي ها روحيه ميده...
ممنون
در حالت کلی ما 3 ستاره ای ها فعلا" هیچ برتری ای نداریم!
دوست مننقل قول:
در حالت کلی کاربرای فعال از لحاظ دسترسی به امکانات برتری خاصی نسبت به بقیه ندارن
مهمترین دسترسی که دارن فقط میتونن فایل پیوست کنن همین
به نظر من زیاد خودتو درگیر این مسایل نکن در زمینه ای که اطلاعات داری فعالیت کن مطمن باش کاربر فعالی که سهله مدیرکل هم میشی:31:
سلام
دوستان این تاپیکا رو دیدین؟
تغییرات خوبی رو شاهد هستیم ممنون:11: