Panasonic FZ35نقل قول:
Canon SX20 IS
Fujifilm S20EXR
که اینا یا کیفیتشون کمتر از G11 هست یا خیلی بزرگ هستند و اگه زوم بالا نخواید توصیه نمیشن
Panasonic FZ35نقل قول:
Canon SX20 IS
Fujifilm S20EXR
که اینا یا کیفیتشون کمتر از G11 هست یا خیلی بزرگ هستند و اگه زوم بالا نخواید توصیه نمیشن
کاملا درسته و من تا الان فکر می کردم این دوربین HD فیلم میگیره.نقل قول:
پس فیلم برداری G10 و G11 یکیه؟
خیلی ممنون پس همون g11 قطعی شد.نقل قول:
ممنون از کمکتون.
سلام دوستان
دوربین حدود 400 تومن که فیلم برداری خوبی هم داشته باشه و زوم اپتیک هنگام فیلم برداری هم داشته باشه
البته کامپکت میخوام چی پیشنهاد میدید قبلآ sx200 canon داشتم
نظرتون در باره sx210 چیه ؟
آیا گزینه بهتری مد نظرتون هست بفرمایید که میخوام بگیرم
متشکرم
اگر قصد تعویض دوربین دارید این بگم که Sx200 با SX210 اونچنان تفاوتی ندارن.نقل قول:
نقل قول:
با سلام وتشکر از شما
قصد تعویض ندارم یکی از دوستان دوربینمو دیده گیر داده که بدمش به اون
گفتم ببینم اگر دوربین بهتری تو این رنج قیمتها گیرم میاد اونو بگیرم 50 تا 100 تومن با لا و پایین زیاد مهم نیست
فقط فیلم برداری برام مهمه چون دوربین فیلم برداری ندارم
راستی sx210 زوم هنگام فیلم برداری داره و همون 14x هستش
اگر هم میبیند که ارزش پول دادن بیشتر و نداره بگید تا همون sx200 رو بگیرم
یا دوربین بهتری رو سراغ دارید معرفی کنید
گفتی که کامپکت می خای ولی دوربین FZ35 یا SX20 اگه می تونستی بگیری خوب بود. که یکم بزرگن.نقل قول:
راستی دوربین S90 هم هست ولی این فیلم برداریش از sx200 پایینتره.
تو کامپکتها zs1 و zs3 جزو بهترینها هستند / مخصوصا ZS3 از پاناسونیک.
اینم ریویو SX210
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sx210is.asp
امروز دوربين sx20 يکي از رفقا رو تو محيط کار تست کرديم.تو نور داخل واقعا به نظرم ضعيفبود.يعني قابل قياس با g10 نبود.ميخواستم ببينم که s200 exr fuji هم کيفيتش مثل همينه يا بهتره؟و به g10 ميرسه؟
TZ7نقل قول:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmczs3.asp
می تونید روی Panasonic TZ7 هم حساب کنید که زوم در حال فیلمبرداری هم دارهنقل قول:
ولی متاسفانه تنظیمات دستیش مثل SX200 کامل نیست
SX210 هم یک خوبی که نسبت به SX200 داری اینه که لازم نیست همیشه فلاشش بالا باشه :31:
در ضمن ،چون بدون بزرگتر شدن سنسور 14 مگاپیکسل شده احتمالا نویزش زیاد شده، ولی هنوز ریویووی معتبری ازش ندیدم که بتونم نظر بدم :20: . ز.م در حال فیلمبرداری هم نمی دونم داره یا نه
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
SX20 و FZ35 سمسورشون کوچکتره ولی S200EXR سنسورش اندازه G10 و G11 هست ولی 12 مگاپیکسله نه 10 مگا پیکسل.برای همین احتمالا یه چیزی بین مدل های G و SX20 و FZ35 باشهنقل قول:
ولی پردازنده G11 بهتر عمل می کنه :31:
پس در کل کیفیت G11 باید بهتر باشه (که از شواهد هم همینطور بر میاد :31:)
سلام از اونجايي كه من هيچچي از دوربين سرم نميشه تا 500 يه دربيني بهم معرفي كنيد كه همينكه دكمه شاترو ميزنم عكس هاي خوبي بگيره مخصوصا براي عكس هاي يادكاري توخونه با نور معمولي يابهتر بگم تو نوركم هم خوب عكس بگيره و اگه قرار عكاسي ياد بگيرم چه دوربيني پيشنهاد ميكنيد اولويت فقط با كيفيت عكسه زومو فيلمبرداري در درجه بعدي هستن
Canon G11 :)نقل قول:
کیفیت تو نور کم عالیه .به راجتی هم می تونید عکس بگیرید
تنظیمات دستی هم کامل داره و برای یادگیری هم خیلی خوبه
فقط فیلمبرداری HD نداره و زومشم فقط 5X هست
G11 پیشنهاد میکنمنقل قول:
]نقل قول:
انصافا اینم شد برتری!خب بیاد بیرون چه اشکالی رو ایجاد میکنه؟!!:27::5::20:
فکر کنم S200 سنسورش از G11 و G10 بزرگتر باشه
فوجی 1/1.6 نسبت به کنون جی 1/1.7
خیلی متشکرمنقل قول:
در مورد فلاش SX200 شاید برتری حساب نشه، ولی بالا بودن همیشگی فلاش برای بعضی ها آزار دهنده بود که تو SX210 درستش کردن. اینو گفتم تا اگه ایشون هم از همین افراد بودند بدونند این مورد تو XS210 اصلاح شده . همین :31:
در مورد اندازه سنسور درست می گید
دقت نکرده بودم. حالا با این وضعیت S200EXR تو نور کم نویز کمتری داره یا G11 ؟؟؟
پس از تحقیقان فراوان و یاری شما دوستان sx120 قطعی شد ....
فقط چنئد تا سوال میمونه :
1.قیمت دقیق رو کسی نمیدونه؟ آخه من تهران نیستم و باید به داداشم بگم که از تهران بگیره دوربینو.
توی نت هم که میگردم دیجی کالاو آفومار و اکثر فروشگاه های اینترنتی حدود 250 فروششونه :41: ولی camerashop قیمت داده
215 :18: (تو رو حدا نگید تبلیغ کردی)
خب ابن تفاوت قیمت برا چیه؟توی بازار الآن چنده sx120؟
یکی پیدا نمیشه که یه آدرس دقیق بده که این داداش ما نخواد بگرده؟(لطفا" پ.خ کنید).حداقل بگید مرکز فروش دوربین کجاست ...
2.من دقیقا" به چه وسایل جانبی نیاز دارم؟اینا درسته؟
-کیف
-مموری
-باطری
-شارژر
قیمت حدودی اینا چنده؟جای خاصی مد نظرتونه؟مدل خاصی مد نظرتونه؟
مموری که روی دوربین میذاریم با اونایی که روی موبایل میذاریم فرق داره؟میشه از مموری موبایل استفاده کرد؟
3.دوربین Kodak Z950 تو ایران گیر میاد؟ کجاش؟ قیمت؟ از sx120 بهتره؛درسته؟(گفتم sx120 قطعی شد چون تقریبا" مطمئنم
Kodak Z950 تو ایران گیر نمیاد!!!)
همین دیگه...
لطفا" به اون قیمته و آدرس بیشتر توجه کنید !!!:27:
اگه جاش اینجا نبود عذر میخوام و ممنونم از جوابتون ... :10:
2. باتری و شارژر که همراه دوربین هست، ولی اگه خواستید می تونید یک باتری یدک هم بخریدنقل قول:
اگه گوشی شما مموری SD می خوره می تونید همون رو بزارید تو دوربین یا اگه Mico SD هست با درایور .ولی سرعت مموری دیگه از Class4 کمتر نباشه که دیگه سرعتش زیادی پایینه. روی مموری باید نوشته باشه C4 یا C6 که سرعت مموریه
قیمت مموری رو هم نمی دونم ،ولی 8 گیگش باید حدود 40 هزار تومان باشه و 4 گیگ 20 هزار
بقیه رو نمی دونم :31:
موفق باشید :10:
ممنون از کمکت .:40:نقل قول:
باتری و شارژر که همراه دوربین هست، ولی اگه خواستید می تونید یک باتری یدک هم بخرید
اما:
به نقل از خود کنون :(به نظرم دوربینو اشتباه گرفتی)
نقل قول:
What's in the Box
PowerShot SX120 IS Body
AA-size Alkaline Battery (x2)
SD Memory Card SDC-128MB
Wrist Strap WS-800
Digital Camera Solution CD-ROM
USB Interface Cable IFC-400PCU
AV Cable AVC-DC400
به نظرتون اون 2 تا باطری که از اول با دوربینه قابل شارژ هست یا نه؟
بقیه ی سوال ها رو کسی نمیدونه؟منتظر می مانیییییییییم!!!!
شرمندم :)نقل قول:
شما رو با دوستمون که SX210 می خواست اشتباه گرفتم :10:
بله ،باید باتری بخرید.باتری های همراه دوربین قابل شارژ نیستند
مارک های خوب برای باتری Exengizer و Camelion و Sony هستند که البته شنیدم Sony زیاد تقلبی داره !(امیدوارم درست نباشه)
Camelion یک سری باتری سفید داره که حداکثر ضرفیتشون کمتره ولی در عوض می تونن 80 درصد (تا جایی که یادمه) ضرفیت شارژ شده شون رو تا یک سال حفط کنن و از اول هم شارژ هستند .پس زیاد به درد دوربین نمی خورند . :10: و یک سری نارنجی هم دارند که اگه خواستید Camelion بخرید از این باتری ها بخریت که شارژ بیشتری نگه می دارند
میلی آمپر باتری هم هرچه بیشتر بهتر
اگه می خواین باتری هاتون دوام بیشتری داشته باشند باید همیشه قبل از شارژ تا آخر خالی بشن و بعد تا آخر شارژ بکنیدشون و بعد از شارژ هم روی شارژر نموند. یک شارؤر سونی BCG-34HR می تونه همه این کار ها رو براتون انجام بده و قیمتش هم حدود 25 هزار تومان هست !!! اگه شارژری همه این امکانات رو نداشت بهتره خودتون هوای کار رو داشته باشید :20:
شارژر هایی هم که ظرف چند ساعت باتری رو شارژ یم کنند، با گرم کردن بیش از اندازه باتری عمرشونو کم می کنند :18:
بازم ببخشید که 120 رو با 210 اشتباه گرفتم :10:
موفق باشید
بابا این حرفا چیه؟دشمنت شرمنده ...نقل قول:
شرمندم
شما رو با دوستمون که SX210 می خواست اشتباه گرفتم
بله ،باید باتری بخرید.باتری های همراه دوربین قابل شارژ نیستند
مارک های خوب برای باتری Exengizer و Camelion و Sony هستند که البته شنیدم Sony زیاد تقلبی داره !(امیدوارم درست نباشه)
Camelion یک سری باتری سفید داره که حداکثر ضرفیتشون کمتره ولی در عوض می تونن 80 درصد (تا جایی که یادمه) ضرفیت شارژ شده شون رو تا یک سال حفط کنن و از اول هم شارژ هستند .پس زیاد به درد دوربین نمی خورند . و یک سری نارنجی هم دارند که اگه خواستید Camelion بخرید از این باتری ها بخریت که شارژ بیشتری نگه می دارند
میلی آمپر باتری هم هرچه بیشتر بهتر
اگه می خواین باتری هاتون دوام بیشتری داشته باشند باید همیشه قبل از شارژ تا آخر خالی بشن و بعد تا آخر شارژ بکنیدشون و بعد از شارژ هم روی شارژر نموند. یک شارؤر سونی BCG-34HR می تونه همه این کار ها رو براتون انجام بده و قیمتش هم حدود 25 هزار تومان هست !!! اگه شارژری همه این امکانات رو نداشت بهتره خودتون هوای کار رو داشته باشید
شارژر هایی هم که ظرف چند ساعت باتری رو شارژ یم کنند، با گرم کردن بیش از اندازه باتری عمرشونو کم می کنند
بازم ببخشید که 120 رو با 210 اشتباه گرفتم
موفق باشید
من شرمندم که شما رو تو زحمت میندازم ...
اما چه کنم که مجبورم تو زحمت بندازمتون ....:دی
قیمت حدودی باتری ها و شارژر (معمولی) هم اگه لطف کنی ممنون میشم ....
باطری های cycleEnergy سونی که مشکلی ندارن؟قیمت حدودی این رو هم اگه کسی داره لطف کنه بگه ...
در مورد باتری که همه این مارک هایی که گفتم دور و بر 5-6 هزار تومان هستند.نقل قول:
شارژر هم قیمت ندارم. ولی مجبور نیستی از تهران بخریش.احتمالا بتونی سر فرصت یه گشتی تو شهرتون بزنی و یه مدل خوب پیدا کنی:31:
Energizer و Camelion و Sony شارژر هم تولید می کنند ،ولی از کیفیتشون خبری ندارم
سلام به همه اساتید و دوستان
میخام یه دوربین بخرم تو عکاسی هم کمی اطلاعات دارم رنج قیمت بین 400 تا 800 همراه با لنزهای ضروری
امکاناتی که میخام
1- نویز کم باشه
2- رنگها رو قشنگتر و زنده تر نمایش بده
3- فیلمبرداری full hd یا hd داشته باشه
4-در نورهای کم تصویر عالی بگیره . اگه این مشکل رو میشه با لنز مناسب حلش کرد اونم معرفی کنید
5- سرعت عکسبرداریش سریع باشه یعنی لحظه ای ثبت کنه ( یعنی آدم بتونه قبل از اینکه اون لحظه طلایی بگذره اونو ثبت کنه .) یکی از فامیلا سونی گرفته مدلشو نپرسیدم ولی میگفت 400 تومان . تا میومدی از صحنه ای عکس بگیری ( مثلا خنده یه بچه ) اونقدر تاخیر داشت که صحنه از دست میرفت
6- برام مهم نیست که مدلش جدید باشه برام این مهمه که تعداد عکسهایی که میتونه در ثانیه بگیره بالا باشه و هم چنین بشه با لنز های مناسب اونو به یه دوربین نیمه حرفه ای تبدیلش کرد. ممکنه دوربینی مربوط به 2 سال قبل باشه ولی حالت حرفه ای تر اون باعث بشه که یه دوربین ماندگار بشه . خلاصه اینکه در صنعت صوتی تصویری گاها میبینی محصولاتی به بازار میاد که بعدها ازش یه نام ماندگار بجا میمونه و حتی مدلای بعد از اون هم نمیتونن جاشو پر کنن یا محاسن اون رو یه جا داشته باشن . پس نه مارک برام مهمه و نه جدید بودنش بلکه فقط performance عالی داشته باشه
7- در ضمن در صورت امکان باتری لیتیومی داشته باشه
با تشکر از همه دوستان
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
SX20 و FZ35 سمسورشون کوچکتره ولی S200EXR سنسورش اندازه G10 و G11 هست ولی 12 مگاپیکسله نه 10 مگا پیکسل.برای همین احتمالا یه چیزی بین مدل های G و SX20 و FZ35 باشه
ولی پردازنده G11 بهتر عمل می کنه :31:
پس در کل کیفیت G11 باید بهتر باشه (که از شواهد هم همینطور بر میاد :31:)[/QUOTE]
فيلمبرداري s200exr چطوره؟به همين g10 ميرسه يا پايين تر يا بالاتره؟
سلام بچه ها
من روز دوشنبه رفتم یه S200 EXR خریدم . قیمت 430 تومن با گارانتی ایده آل و بیمه و یه برچشب محافظ ال سی دی رایگان . رم 8 گیگ توشیبا 20 تومن ( تا 40 تومن هم قیمت گرفتم از زیرزمین علاالدین خریدم عمده فروش بود یارو ) و یه محافظ انز مارک کنکو دو پوششه 4 تومن سایز 67 ( اینم تا 20 تومن قیمت میدادن بی انصافا ) .
کیفیتش واقعا عالیه . سیستم EXR ش منو کشته واقعا حال میده .
سیستم pro focus ش سه تا عکس پشت سر هم میگیره و برای پرتره بینظیره . پشت سوژه رو باهاش میتونید کاملا مات کنید . باطریشم حدودا 300 شات رو با فلاش جواب میده . فیلمبرداریشم خیلی خوبه ( عالی نیست ) .
اگه از دوستان کسی راهنمای فارسیشو سراغ داره بده ما هم دانلود کنیم ثواب داره . آخه راهنماش خیلی مختصره و یه سری چیزاش رو توضیح نداده . تو CD ش هم من هر چی گشتم راهنمای استفاده از دوربین رو پیدا نکردم و فقط از زمان اتصال به کامپیوتر به بعد رو حسابی توضیح داده . اگه در مورد این دوربین سؤالی داشتین من در خدمتم .
سپاس
سلام بچه ها
من روز دوشنبه یه S200 EXR خریدم . قیمت 430 تومن با گارانتی ایده آل و بیمه و یه برچسب ال سی دی رایگان . رم 8 گیگ توشیبا 20 تومن ( تا 40 تومن هم قیمت گرفتم) از زیر زمین علاالدین از یه عمده فروش خریدم . و محافظ لنز دوپوششه UV مارک کنکو 4 تومن سایز 67 ( تا 20 تومن هم بی انصافا قیمت دادن) .
کیفیتش فوق العادس . سیستم EXR ش منو کشته واقعا حال میده . با سیستم Pro Focusش میتونید سه تا عکس پشت سر هم بگیرید و برای عکاسی پرتره عالیه ( پشت سوژه کاملا تار میشه ) . باطریش تا حدودا 300 شات رو با فلاش به راحتی جواب میده . کیفیت فیلبرداریشم خیلی خوبه ( عالی نیست ) .
اگه کسی از دوستان جایی سراغ داره که بشه راهنمای فاریسش رو دانلود کرد به ما هم بگه ثواب داره . آخه راهنماش خیلی مختصره و یه سری چیزارو اصلا توضیح نداده . سی دیش هم از زمان اتصال به کامپیوتر توضیح داده و در مورد خود دوربین و کارکردش من چیزی توش پیدا نکردم .
سپاس
با سلام
با سلام خدمت همه دوستان
میخواستم دوستان راهنمایی کنن بگن که با هزینه 150 تا 200 بهترین دوربینی که میتونم بخرم چیه ؟
ممنونم میشم زودتر جواب بدین چون میخواستم هدیه بدم
سلام با توجه به مطالبی که عنوان کردید به نظرم شما باید یک slr بگیرید اما کار با دوربینهای حرفه ای مشکلات خاص خودش رو دارهنقل قول:
از جمله ؟
نیازمند هزینه بالاتر هست
باید برای استفاده صحیح از دوربین زمان مناسبی رو اختصاص بدید
اندازه و وزن بالاتر نسبت به دوربینهای کامپکت
و...
من فکر کنم شما بیشتر برای استفاده معمولی در سفر مهمانی و ... قصد تهیه دوربین دارید
پس به شما پیشنهاد میکنم یه دوربین کامپکت یا slr like (یا همان نیمه حرفه ای خودتان) تهیه کنید
گزینه های خوبی دارید مانند
canon g11 یا panasonic lx3 یا canon s90
که از بهترینها هستند و دارای تنظیمات دستی هم هستند
و lx3 میتونه 2.5 فریم بر ثانیه ثبت کنه و در مقابل دو نمونه دیگه فیلمبرداری بهتری داره
یا panasonic fz 35 که یه slr like هست و قابلیت های خیلی خوبی داره
و دوست عزیزمون توضیحات کاملی داده در موردش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=408682
بعید میدونم فارسی براش چیزی باشه ولی ولی تو فروم عکاسی شاید انگلیسی اش رو پیدا کنینقل قول:
آقا مهدی اونجا خیلی فعاله میتونه کمک کنه
800 تومن برای SLR خیلی بودجه کمی محسوب میشه اگه بعدها میتونی برایه لنزهاش هزینه کنی(یک تا دو میلیون تومن)درمورد SLR چندتا پیشنهاد بدم اما اگه کله پولت همینه به SLR Like و دوربین های چهارسوم فکر کننقل قول:
چه انتظاری از دوربینت داری؟نقل قول:
سلام خدمت اساتید گرامی
من قبل عید قصد خرید دوربین عکاسی داشتم با بودجه ی 400 تومن (10 20 تومنم این بر اون بر شد فرقی نداره) که همینجا هم مطرح کردم و دوستان tz7 رو پیشنهاد دادن اما به دلایلی اون زمان نخریدم حالا که 2 ماه از عید میگذره میخواستم ببینم بازم همونو بخرم یا چیز بهتری پیشنهاد میدید؟
موارد استفاده:فیلمبرداریش hd باشه -تنظیمات دستی بلد نیستم اما میخوام بهترین عکس ممکن بگیره-
لطفا بدون تعصب روی برند خاصی راهنمایی کنید.
ممنون...
سلام
من راهنمای S200 رو از سایت فوجی دانلود کردم :15: . 144 صفحه بود .
به نظر من تو غیر SLR ها رقیب تداره . هر چی باهاش کار میکنم بیشتر لذت میبرم . وقتی میرم سراغش میبینم که 4 ... 5 ساعت گذشته و من اصلا گذشت زمان رو حس نکردم . از بس که لذت بخشه . به جرات میگم با D1000 هم عوضش نمیکنم . ولی با D500 عوضش میکنم :27: .
با اینکه از G11 ارزونتره ولی یه کوچولو از نظر کیفیت بالاتره ( همونطورکه یه کوچولو سایز سنسورش بزرگتره ) .
تو خریدش شک نکنید . با اینکه دوستان عزیز میگن هر دوربینی بخرید بالاخره پشیمون میشید ولی اگه من 100 بار دیگه بخوام انتخاب کنم همین دوربین رو انتخاب میکنم . باجناق بنده SX20 داره از هر نظر که فکر کنید S200 بالاتره .
سپاس
سلام
یه دوربین دیجیتال میخوام بگیرم زیر 400 ت ، سبک باشه ، کم حجم باشه .
من نمی خوام عکاسی حرفه ایی باش بکنم، ساده باشه ولی از نظر کیفیت عکس عالی باشه و ضمناً کیفیت فیلم برداریش هم خوب باشه.
SX210 IS کنون :3:نقل قول:
قصد خرید S2500 فوجی فیلم داشتم یکی از دوستان به من پیشنهاد داد فقط کنون بخرم
و برای 1 ماه کنون Ixus 110is به من داده با توجه به قیمت 300 هزار تومانی که داره عکس زیاد جالبی نمیگیره ولی فیلمبرداری واقعا خوبی داره از این اندازه اونم دوربین عکاسی واقعا همچین انتظاری واسه فیلمبرداری نداشتم مخصوصا اگه روی HD باشه
سوالم اینه که بهترین دوربین فیلمبرداری ، عکاسی تا 300 تومن چیه؟؟؟
(اگه کسی فوجی 2000 یا 2500 داره در مورد فیلمبرداریش توضیح بده لطفا)
من که از فوجی خیلی راضیم . کنون بیشتر پول اسمشو میگیره . رو همون اس 2500 فکر کن . میتونی بری جمهوری پاساژ حافظ یه تست هم ازش بگیری . فوجی به این معروفه که با حداقل قیمت بیشترین کیفیت و امکانات رو به شما میده . به حرف فروشنده ها هم اصلا گوش نکن چون دو حالت داره یا اصلا هیچی حالیشون نیست یا اینکه میخوان جنس موجود خودشون رو که به تعداد هم هست رد کنن بره .
سپاس
من با دوربینهای مختلفی در زمان خدمت سربازی کار کردم H5 sony - g10 g9 canon - d400 canon - ...نقل قول:
ولی واقعا فیلمبرداری IXUS 110 واقعا یک مورد استسنایی --حالا خنده دار قضیه اینجاست که دوربین فیلمبرداری حرفه ای PD170 سونی که پرطرفدارترین دوربین حدود 3 ملیون تومنی هستش عمرا تو کیفیت فیلمرداری به گرد پای این مدل کامپکت عکاسی 300 تومنی هم نمیرسه حتی تو بهترین شرایط نور در روز اصلا قابل قیاس نیستند :18: فقط دوربین PD170 امکانات وسیع فیلمبرداری حرفه ای رو داره ولی از کیفیت هیچ خبری نیست
زیاد نمیخوام حرفه ای باشه . کیفیت عکساش خوب باشه و فیلم برداریش هم نرمال باشه.نقل قول:
استاد ميشه يه کم هم از فيلمبرداريو کيفيت فيلمبرداريش بگي.واينکه وايد نبودنش تا چه حد آزار دهنده و مشخصهنقل قول:
/
سلام به نظر من میتونید بهنقل قول:
panasonic tz7 و canon sx200 فکر کنید
هر دو دوربینهای خوبی هستند و کیفیت فیلمبرداری خوبی هم دارند
من کیفیت عکسهای tz7 رو دیدم واقعا در رده عالی قرار میگیره و نویز کمی هم داره
گفتم که فیلم برداریش خوبه و تنها اشکالی که داره اینه که وقتی زوم میکنی یه خورده دیر دوزاریش میفته و فوکوسش خیلی سرسع نیست .نقل قول:
کی میگه واید نیست . شما اسم فاصله کانونی 30 رو چی میزاری ؟ نه خیلی هم عالیه و همونطورکه قبلا هم گفتم زیر 30 عکس دیگه حالت طبیعیه خودش رو نداره .
سپاس :5:
نظرتون در مورد سونی چطوره ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:میشه یکی هم ما رو راهنمایی کنه؟:11::11:نقل قول: