دوست عزیز ببینم من شنیدم امکانات لایو ایکس باکس خیلی قوی تر هست آیا این درسته؟!نقل قول:
اگر امکانش هست یکم واضح تفاوتشون رو بفرمایید
:11:
Printable View
دوست عزیز ببینم من شنیدم امکانات لایو ایکس باکس خیلی قوی تر هست آیا این درسته؟!نقل قول:
اگر امکانش هست یکم واضح تفاوتشون رو بفرمایید
:11:
ممنون :40:نقل قول:
ولی من خودم 360 elite دارم ...
همینه که کاربران لایو از Xbox تا X360 روی هم 30 - 35 میلیون هستننقل قول:
در حالی که PSN چند وقت پیش به 60 رسید .
در اونکه PSN ضعیفتر هستش حرفی نیست ولی اگه شما سالی 50 - 60 هزار تومان داری بابت Live بدی ....
مرسی از پاسخگویی!نقل قول:
ولی میخواستم بدونم کلا از چه نظر ضعیف تر هست؟ اینکه بازی های مولتی خوبی براش نیست ؟ یا قضیه چیزه دیگه ای هست؟ چه امکاناتی داره که PSN نداره؟
با سلام
میخواستم بدونم این ریجن ها کلا چه تفاوتی با هم دارن ؟
کدومشون بهتره ؟
ممنون
همچین چیزی امکان ندارهنقل قول:
اگرم بکنه
1-به شدت به ضرر خودشه چون خود شما قبول میکنی هر بار که خواستی بازی کنی کانکت شی؟اونایی هم که دستگاه رو -- کردن هکرا یه راهی پیدا میکنن:31:
قضیه -- که کلا حل شده برایه اجرایه بازیا هکرا تو فکر psnان :31:
این حرفا همش قپی ای بیش نیس
يعني چي 60؟نقل قول:
اينجورام نيستااا
من با xbox live بازي نكردم ولي با PSN هم NFS:Hotpursuit و MGS4 ميزنيم مشكلي ندارم به هيچ وجه.تازه رايگان هم هست:27:
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
زمان مشخص ميكنه. منم نميخوام اين اتفاق بيفته اما همه چيز امكان داره.نقل قول:
No jailbreaker=no ban and no game limitation
Gamespot رو ببینید یا توی گوگل سرچ کنید . یا به سایت های اخبار . البته این 60 میلیون بالاخره توش تکراری هستش .نقل قول:
بازي اگه واسه PS3 نباشه ديگه multiplatform نميگن بش.نقل قول:
اگه مولتي هست حتماً واسه PS3 هم هست.
اگه مولتي هست و امكان Live داره حتماً تو PSN ميشه بازي كرد.
ممكنهLive Xbox 360 هزار تا قابليت داشته باشه ولي به درد ما نخوره.اينجا ايران است:10:
كاربردياش چيان؟:5:
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
اها منظورتون 60 ميليون بود:31:نقل قول:
خوب داداش من شما داري ميگي Xbox Live بهتره يا PSN؟:31:
از اونجايي كه 35<60 و تازه PSN رايگان هم هست من به نظرم PSN بهتره.(تاحالا كسي رو هم BAN نكرده تازه :27::21:)
اکانتهای psp هم در شبکه psn ثبت میشن....... .نقل قول:
یعنی :
ps3 account+psp account=psn account
ولی واسه شبکه لایو کنسول xbox360 همچین چیزی نیس و فقط کاربرای کنسول 360 اونجا هستن.......... .
در نتیجه این 60 میلیون شاید نصفش با بیشتر مال psp باشه. (اون مقدار تکراری هم که مثلا یه نفر چند تا اکانت داشته باشه هم تو ایکس باکس و هم تو ps3 هستش و وارد بحث نمیشه)
.
.
با سلام به همه من قبلا ps3 داشتم ولي به خاطر قيمت بالاي بازي ها فروختم تقريبا چند سالي اس كه ايكس باكس دارم وقتي ديدم بازي قيمتش كم شده مي خواهم يك ps3 هم بخرم راست تاپيك هاي قبلي را خواندم چند تا سايت را سر زدم ولي باز هم خيلي متوجه نشدم البته با چند تا فروشنده هم تماس گرفتم انها گفتند كه ما برايتون بازي ها هر كدام 5 هزار تومان روي هاردتون مي ريزيم و بدون مشكل بازي كنيد مي خواستم ببينم جريان درست است اذيت نمي شوم دستگاه را بخرم بعد مجبور شوم بندازم ان طرف بعد جاي مناسبي براي خريد دستگاه ps3 ` پيشنهاد مي كنيد ممننون :46:
در ضمن ببخشيد كسي توضيح دقيق نمي دهد كه كپي خور شدن بازي ها چه مشكلي داره اذيت مي كنه يعني چي توي پست هاي مختلف من ديدم يكي ميگه مشكل حل شده يكي مي گه نه اصلا مشكل چي توي اجرا كه حل شده يا نشده دقيقا با تشكر :41:
نقل قول:نقل قول:
عزیزم ، تعداد کنسول های فروخته شده ی Ps3 از 360 کمتره !
دلیل اینکه تعداد کاربر های PSN بیشتره اینه که سونی دوتا کنسول داره که از این داستان استفاده میکنه .
کلا Ps3 شصت میلیون دستگاه نفروخته که بخوایم تعداد 60 میلیون کاربر PSN رو به پای Ps3 بنویسیم .
یعنی اگر بخوایم مقایسه کنیم :
360 تعداد 51 میلیون دستگاه فروخته و حدود 40 میلیون کاربر داره Live اش ولی سونی PSP و Ps3 رو روی هم 113 میلیون دستگاه فروخته و 60 میلیون کاربر PSN داره .کد:http://www.vgchartz.com/
با توجه به تعداد فروش کنسولها و کاربر ها مشخصه که LIVE خیلی سر تر از PSN هستش چون حدود 80% کسانی که 360 خریدند توی لایو هم هستند ولی حدود 50% کسانی که PSP و Ps3 خریدند توی PSN هستند .
البته این چیزی از ارزشهای Ps3 کم نمیکنه ، ولی در مقایسه ی تکنولوژی شبکه ، مایکروسافت که یکی از بزرگترین قطبهای شبکه در جهان محسوب میشه رو نمیشه با سونی که هیچ تجربه ای در این زمینه نداره مقایسه کرد .
در اینکه مایکروسافت شاختره تو این زمینه شکی نیستنقل قول:
در ضمن مایکروسافت از لایو درآمد درمیاره در خالی که سونی الانشم ضرر میده(فکر کنم یه جا خوندم تازه از سال دیگه میخواد به سود برسه! تازه اونم بعد اینه که PSP GO رو اورده تو PSN .)
البته حواستون به این هم باشه که Live هم XBOX 360 رو شامل میشه هم XBOX رو. این رو یادتون رفت!:31:
بیشتر از یک ساله که دیگه Xbox کلاسیک توی لایو نیست ، همون موقع اش هم که بود چون خود Xbox کلاسیک شبکه بارش نبود و باید براش دیواس جدا میخردید تعداد اعضایی که از Xbox کلاسیک + ویندوز + ویندوز موبایلی توی لایو استفاده میکردند کمتر از 100 هزار نفر بود و این تعداد تاثیری توی آمار نداره . تازه تعداد یوزر های موجود در یک شبکه دلیل برتریش نیست (مغلطه توسل به اکثریت) ، بیشتر از 90% مردم دنیا از محصولات هورمونی استفاده میکنند ، در نتیجه مواد هورمونی از مواد طبیعی بهتره (سخن دوستان دقیقا همچین معنی ای میده).نقل قول:
البته اینکه یک شبکه رایگانه و یکی دیگه نیست یک بحث جداست ، رایگان بودن یک سری خوبی ها داره و پولی بودن یک سری دیگه ، مثلا خود شما الان بین Open Office و مایکروسافت آفیس کدومش رو ترجیح میدی ؟
در مورد آنلاین هم همین طوریه ، ولی به نظر من اینکه هر شرکتی شبکه انحصاری خودش رو داره خیلی مسخرست . باید کنسولها و بازیها این امکان رو داشته باشند که بدون توجه به پلتفرم ملت بتونند بازی کنند کاری که GameSpy میکنه .
سلام
بچه ها یه مشکلی پیش اومده
رفتم یه Modern Warfare 2 گرفتم ریجن 2.
حالا وقتی میخوام بازی کنم موقعی که میزنم برا آنلاین شروع میکنه به لود اطلاعات! 1 ساعتم میزارم ولی هنوز همون کارو میکنه!
باید چی کار کنم؟
مشه کسی راهنمایی کنه؟
اینترنت فعلا در وضعیت بدیه ، دلایلشم خودتون بهتر می دونید احتمالا تا اخر بهمنم وضع همینه منم تو بازی مدرن کامبت ، هی از بازی سوت می شم بیرون !!!
بچه ها یه چیز خفن !!!!!
متال گیر 4 لیمیتد ادیشن با جعبه ی سه بعدی و یه دونه عروسک اسنیک - دست دومش از نوش گرونتره !!!
کد:http://www.gamestop.de/58421_Playstation3_Metal_Gear_Solid_4_Guns_of_the_Patriots_Limited_Edition_.aspx#Screens
سلام خدمت همه
من می خوام ps3 بگیرم اما در صورت قبول بازی های کپی و اجراشون بصورت کامل و بدون پارازیت ، چون توان خرید بازی دونه ای 70 تومن رو ندارم
از شما دوستان می خوام که راهنمایی کنید که آیا ps3 که بازی های کپی رو بخوره اومده؟و اینکه ps3 بهتره یا ps3 slim ؟چون من فرقشون رو نمی دونم
فقط اینکه این ps3 move هم یه توضیحی بدید که چیه؟
خیلی خیلی ممنون
PlayStation®3 system software update version 3.56
3.562011-01-27
An update to the PS3™ system software was released on January 27, 2011. You can use this update to upgrade your system software to version 3.56.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.56
A security patch has been added.
کسی میتونه جواب بده؟نقل قول:
بحث سر بهتر بودن PSN یا Xbox live بود نه اینکه PS3 بهتره یا Xbox360نقل قول:
آگه PSP دارها تو PSN هستند یعنی PSN تونسته عده زیادی رو راضی کنه با امکاناتش.همین طور Xbox live
اتفاقاً بهترین راه تشخیص بهتر بودن یک چیز مقایسه محبوبیت اون چیز با میزان محبوبیت رقیبش هست.
حالا اینکه من مرغ هورمونی میخورم و مرغ محلی کم پبدا میشه و گرونتره شما ببخش.
این چه مقایسه ای که می کنی داداش من:10:؟؟
تو این زمونه که قیمت کنسول اینه همه تقریباً هم xbox دارن هم PS3. من که وضعم خوب نیست تو فکر خرید یک xbox هم هستم.پس اکثر اونایی که بازی خور هستند میان مقایسه میکنن PSN وxbox live رو و انتخاب میکنن.
به هر صورت نظر شما محترم . اما واسه من همین رایگان بودنش خیلی مهم هست. Demo که دانلود میکنم.نرم اقزار ازش میگیرم.trailer بازی جدید هست توش. منو راضی میکنه.
عزیزم مگه من اومدم دوتا کنسول رو مقایسه کردم ؟نقل قول:
اتفاقا محبوبیت دلیل بر کیفیت نیست ، ویندوز از لینوکس محبوب تره ولی لینوکس کجا و ویندوز کجا !
و البته رایگان بودن به نظر من هم خیلی مهمه ، ولی سونی هم زرنگ بود و اگر PSN رو پولی میکرد به کل جلو لایو کم میاورد .
نمی گم دوتا کنسول رو مقایسه کردی. اما وقتی میگی PSN به این دلیل شلوغ تره که PSP هم توش هست و همشون PS3 نسیتند در حالی که همه Xbox live ها xbox 360 دار هستند.داری به کنسول اشاره میکنی.نقل قول:
والا من Linux کم کار نکردم.ادعایی ندارم البته.اما Linux کاربرد خاص خودش رو داره.
همین بهتر بودن Linux رو شما داری از دید خودت میگی، اما اکثر کاربرا که می گن ویندوز بهتره واسه اینه که کارشون راحت تر توش راه میفته.و چون تعدادشون خیلی زیاد تر از من و شماست ما نمیتونیم کلی بگیم Linux بهتره.
موردی میشه گفت که امنیتش بهتره و........
ویندوز واسه یک کابر عادی خیلی User friendly تر هستش.
تا این که بیام Linux نصب کنم کلی Packet نصب کنم و دانلود کنم و .... تا تازه بشه کارای ویندوز رو توش انجام داد.(البته با Playonlinux خیلی حال کردم )
بگذریم.
وقتی می خوان بین 2 تا چیز یکیرو که بهتر هستش انتخاب کنن میان رای میگیرن. و اونی که بیشتر رای بیاره مسلماً بهتر بوده که بیشتر رای آورده. درست؟
چرا بیشتر آورده؟ چون محبوبیتش بیشتر بوده. و بیشتر طرفدار داشته
بحث داره بی ربط میشه
بهتره ادامه ندیم
:10::27::11::40:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوبه والا.. داستان موش و گربه بازی Apple رو ایندفه سونی داره انجام میده. هی اونا jailbreak میکنن. هی این Firmware میده بیرون. باز apple دو تا قابلیت جدید میگذاشت تو FW جدید. این راحت اومده وقت نوشته security patch added.
بله دقیقا ، دوستان گفته بودند که PSN شصت میلیون کاربر داره ولی لایو همش 40 میلیون - من هم گفتم دلیلش اینه که کاربرهای PSP هم توی PSN هستند ، وقتی شخصی میاد میگه PSN شصت میلیون کاربر داره و میخواد با همین دلیل مقایسه ای بین Ps3 و 360 انجام بده باید هم راهنمایی درست رو انجام داد . Ps3 کلا 60 میلیون دستگاه تو کل کره ی زمین نفروخته که بخواد 60 میلیون کاربر عضو برای بازی کردن تو PSN داشته باشه - یعنی یک درصد خیلی زیادی از اون کاربر ها ، کاربران PSP هستند .نقل قول:
تنها نقطه قوت PSN نسب به لایو همون مجانی بودنش هست که اگر قرار بود سونی اون رو هم مجانی نکنه که باید در شبکه و آنلاین بازی کردن رو کلا تخته میکرد که ! چون هیچ آدم عاقلی حاضر نمیشه بیاد در مقایسه بین لایو با PSN برای PSN پول بده !!!!!
این که دوستان میان میگن آی PSN بهتر از لایوه فقط و فقط فن بوی بازیه و از روی احساسات و ... و از روی حقیقت نیست - آدم باید هر چیزی رو در جای خودش و با واقع بینی بگه .
این ادعا همون قدر خنده داره که من بیام بگم بازی های انحصاری 360 از انحصاری های Ps3 بهتره ، خوب حرفم هم نابخردانه و هم خنده داره .
قبلا براتون گفتم اینکه یک چیزی محبوب تر باشه دلیل بر بهتر بودنش نیست (مغلطه توسل به اکثریت) و وقتی مغلطه وارد استدلال و دلیلی بشه اون استدلال هیچ ارزشی نداره ، شما نمیتونی بگی پراید بهتر از بنز کلاس S هست چون افراد بیشتری ازش استفاده میکنند !!!!
مقایسه کیفیت با محبوبیت اصلا کار درستی نیست ، یک مثال دیگه هم براتون میزنم - ویی چند تا کنسول فروخته ؟ تقریبا دوبرابر Ps3 ، پس با این حساب ویی از Ps3 بهتره :13:
یا نینتندو DS از مجموع PSP و PS3 روی هم بیشتر فروخته پس از جفت اینها بهتره !!!
در مورد PSN هم هیمنطوریه - هم مجانیه و هم کنسولهای بیشتری باهاش سازگار هستند - در نتیجه معلومه که کاربرای بیشتری داره ولی این دلیل نمیشه که از لایو بهتر باشه . کنسرت مجانی جلال همتی هم 100 هزار نفر میرند :27:
در مورد لینوکس هم ، من و شما میتونیم بگیم و ویندوز به هیچ عنوان User Friendly تر از لینوکس نیست به خصوص الان که میز کارهای مختلفی براش وجود داره و تقریبا انجام همه ی کارها توش راحت تر از ویندوزه حتی راحت تر از لئوپارد .
در ضمن مقایسه موردی لینوکس با ویندوز خیلی کار اشتباهیه چون ویندوز هیچ - تکرار میکنم هیچ نکته مثبت و برتری نسبت به لینوکس نداره حتی یک مورد و لینوکس هم کاربرد خاص خودش رو نداره - همه کاری میکنه حتی بیشتر از ویندوز ، از هسته لینوکس توی ساخت همون فرمور PS3 بگیر تا سیستم عامل برای سرور ها و کامپیوتر های خانگی و بازی و فرمور گوشی های موبایل و فرمور مایکرویو و فرمور مودم ADSL و فرمور تلویزیونهای دیجیتال استفاده میشه تا خیلی موارد دیگه که جای بحثش اینجا نیست و ادامه نمیدم .
salam man ps3 nadaram . ama bazi mashti gerafic bala vase pc chi soragh dariin???????
سلام
من می خوام ps3 بگیرم اما جون توان خرید بازی دونهای 70 تومن رو ندارم واسه همین قصدم اینه که ا زفقط بازی های کپی استفاده کنم
حالا خواستم ببینم این که می گن ps3 هم -- شد یعنی راحت میشه یه بازی کپی رو بدون هیچ مشکلی بازی کرد؟
البته من سراغ یه فروشنده رفتم وخواستم ببینم قیمت چنده اون گفت که کاملا کپی شده و ممکنه از هر 100 بازی 3 بازی رو نشه بازی کرد و در بعضی مواقع هم وسطای بازی کردن ممکنه صدا قطع بشه و یا یه مشکل دیگه... و گفت ps3 مثل xbox 360 کامل -- نشده و به اینصورته که هر وقت هر بازی رو بخوای باید دستگاهت رو بیاری اینجا تا ما برات بازی بریزیم قیمت هر بازی که میریزیم میشه 3 هزار تومان
تا چه حد حرفای این فروشنده درسته؟ و اگر من یه ps3 رو الان با این نوع کپی خور شدن که فروشنده گفته بخرم آیا خوبه؟ واگر تا چند وقت دیگه ps3 طوری -- بشه که مثل xbox 360 راحت بشه بازی رو کپی کرد داخل دستگاه گذاشت وبازی کرد ، آیا ps3 های الان میتونن به نوع آینده ای که گفتم ارتقا پیدا کنن؟
خیلی ممنون
آقایون ps3 -- شده ؟؟؟
این دانگل چی هست ؟؟؟
من شنیدم نمیتونن هکش کنن... درسته ؟؟
بله H A C K شده .نقل قول:
دیگه نیازی Dongle نیست . جدیدا یک H A C K جدید اومده که نیاز به Dongle رو ساقط کرده است .
کسی که ساعت 5 صبح میاد پست میزنه همینه دیگه !:27:نقل قول:
با سلام اگر هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي ps3 بگيرم مشكلي ندارد يا اينكه چيز ديگري پيشنهاد مي كنيد :31:
آقا من توی بخش اخبار کنسولها خوندم 3.56 نیومده هَک شده !!!! :18:
بعد گویا هکره قراره کاستوم فرمور بده بیرون و کاستوم فرمور هم که میدونید Ps3 رو میکنه مثل PSP و Wii - یعنی حتی میتونید روش Cheat بزنید :27:
کاستوم فرمور که خیلی وقته اومده میلی:31:نقل قول:
الان تو ایران هرجا میری 60 تا ps3 رو میزه یارو گذاشتن داره بازی میریزه.همه هم کاستوم فرمور دارن
یک مسخره بازیی شده که نگو:31:
:18:نقل قول:
اِ - من خبر نداشتم :31:
یعنی الان HomeBrew هم واسه PS3 هستش ؟ بعدش با PSN مشکلی ندارید ؟
میلاد شما که آپدیت آپدیت بودی چی شده !
پنداری بن سونی هم شروع شده ...
همش يكى دو هغته تو نخش نبودم حسابى از مرحله پرت شدم :31:نقل قول:
والا من خودمم تازه فهمیدم.:31:نقل قول:
امتحان داشتم خبر نداشتم.نمیدونم چه جوریاست.
بچه ها کسی میدونه این کاستوم فرمور بدرد میخوره یا نه؟
باهاش میشه مثلا gt رو اورجینال بازی کرد یا حتما باید بازی کپی بذاری؟
منظورم بازی های 3.41 به بعد هست.باید حتما کپی باشه؟
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
الان توی ایرانم میشه استفاده کرد از این روش؟
3.55 کاستوم هنوز خیلی مشکل داره ما تو مغازه تست کردیم از چهارتا بازی سه تاشو نیاورد بازی ها هم راندوم زدیم ! همچنین تو نیم ساعت فقط تو گشتن تو محیط XMB شیش بار هنگ کرد ! یه بارم منیجرش یه ترا هارد بازی پلی سه رو پاک کرد ! به نظر من نرید رو 3.55 کاستوم هنوز زوده یکم صبر کنید پایدار تر بشه !
بله مغازه دارهای محترم میدان امام خمینی با دریافت مبلغ ناچیز 40 هزار تومن !!!!!!! اینکار رو می کنن البته لازم به ذکره که اینکار ریسک بریک شدن هم داره ! و همچنین نباید فایل eboot بازی شما دستکاری شده باشه ،، بازی های بالای 3.41 برای اجرا شدن روی 3.41 همگی eboot شون دستکاری شده برید رو کاستوم 3.55 باید از eboot اصلی استفاده کنید ...نقل قول:
الان توی ایرانم میشه استفاده کرد از این روش؟
سلام
بچه های مدرن وارفیر باز میتونن به من جواب بدن؟
آقا من این بازیو گرفتم همین که میخوام آنلاین شم بهم پیغام میده که داره دنبال MatchMaking میگرده. بعدشم حتی اگه یه ساعت هم بزاری باز هم هیچ کاری نمیکنه!
هم با ریجن 1 و هم 2 تست کردم در تمام ساعات روز. اصلا نمیشه.دوستم همون لحظه داره بازی میکنه!
ممنون میشم کسی جواب بده.