راستی elite هم مثل premium و arcade کپی خور هست ؟
یعنی بازی کپی روش نصب میشه دیگه؟
راستی elite هم مثل premium و arcade کپی خور هست ؟
یعنی بازی کپی روش نصب میشه دیگه؟
سلام
برای فهمیدن اینکه مدل فالکونه یا جاسپر باید چه کاری انجام داد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نحوه شناسایی برد جاسپر:8::10:
آیا میشه به Xbo360 Arcadeهارد اکسترنال وصل کرد با usb?
یه سوال دیگه هم ازتون داشتم
می خواستم ببینم شما الان برد جاسپر رو پیشنهاد می کنید یا فالکون؟
یهنی کدوم بیشتر داغ می کنه؟!
همه جورش هست .ولی الان فقط باید پال بخری.نقل قول:
فرقی نداره که چه مدلی از xbox 360 باشه ولی باید جواب بده.من خودم تست نکردمنقل قول:
کپی خور بودن مربوط به درایو DVD دستگاه میشه نه مدل آن.بله هم کپی خور شده هم بازیه کپی خور رو اجرا میکنه.نقل قول:
خب جاسپر جدید اومده و از cpu و gpu با ساختمان 65 نانومتری بهره میبره که دمای نسبتا کمتری از فالکون ایجاد میکنه .نقل قول:
پدرام جان رو خود فن دستگام زده 12v .یعنی 12 ولت نیست ؟؟!!!!نقل قول:
فن های 360 تو حالت عادی و پیش فرض 5 ولت هستننقل قول:
که با 12ولت کردن سرعت چرخششون زیاد تر میشه و تهویه بهتر انجام میشه
و در عین حال صدای بالاتری تولید میکنه
چون 8cm هستن
خیلی ها هم میگن تاثیری نداره
ولی بهترین cooling برای کنسول همینه
الان بهترین انتخاب کدوم مدل و کدوم بردش هست و قیمتش چه قدر میشه؟
نه فکر نمیکنم که تو فالکون و جاسپر 5 ولت باشه.نقل قول:
خوده کنسول وقتی گرمتر بشه سرعت فن هارو افزایش میده که مربوط به همون heat sensor میشه
من چند روز پیش یه ارکید جاسپر خریدم 3 ساعت جر دادم خودمو بازی کردم چشام داشت از کاسه در میومد دیگه ... وقتی دستمو به پشت کنسول جایی که فن ها هستن میبردم گرمایی حس نمیکردم کنسول که یخ بود :) ... ولی صدایی که تولید میکنه خیلی زیاده اونم کل صداش ماله درایوشه که قصد خرید هارد دارم که بازیا رو از روی هارد اجرا کنم که اگر بشه صداشم درست میشه.
خب به سلامتي ايشون خريدن و كاملا راضي هستن ....نقل قول:
مباركت باشه دوست عزيز ...
منظور شما رو درست نفهمیدم اما با وصل کردن هارد میشه سیو ها رو انتقال به یک هارد یا مموری کارت دیگر داد..نقل قول:
من الان یه ساله که یه الیت خریدم ... می خواستم ببرسم راهی برای انتقال سیو از بی سی یه کنسول وجود داره یا نه ؟
چون یکی از فامیلامون ps3 داره و می تونه سیو ها رو به کنسولش بده منم گفتم شاید xbox هم همین طوره ؟ !@:ِ؟
البته مشکلی نداره ولی بیشتر گرما مستقیم به cpu و gpu منتقل میشه و از باد پشت کنسول اصلا نمیشه فهمید که خود دستگاه چقدر داغ شده..نقل قول:
من چند روز پیش یه ارکید جاسپر خریدم 3 ساعت جر دادم خودمو بازی کردم چشام داشت از کاسه در میومد دیگه ... وقتی دستمو به پشت کنسول جایی که فن ها هستن میبردم گرمایی حس نمیکردم کنسول که یخ بود :) ... ولی صدایی که تولید میکنه خیلی زیاده اونم کل صداش ماله درایوشه که قصد خرید هارد دارم که بازیا رو از روی هارد اجرا کنم که اگر بشه صداشم درست میشه.
بله... البته این نظر من نیست و برای من اصلا فرق نمیکنه..نقل قول:
در کل یعنی انقدر تغییر کرده که شما میگی کسایی که نسخه قبلی رو بازی کردند زیاد خوششون نمیاد؟
بروبکس این جسپر پرمیوم نیومد؟
به نظرتون برم ارکیدشو بگیرم که هست؟
باید باشه .ولی اگه پولت میرسه همون پرمیموم بگیر که کاملترهنقل قول:
شما 3 ساعت بازی میکنی دستت خیس عرق میشه بعد میگیری پشت کنسول میگی چقدر خنکه ؟؟؟!!!!نقل قول:
من فالکون دارم از پشت دستگاهم باد داغ میاد بیرون .فنهامم به خوبی کار میکنن و کنسولمم در جای خنکی هست ولی تا حالا نشده باد سرد ازش بیرون بیاد.
امیدوارم چه سرد چه گرم همیشه واست کار کنه
نقل قول:
این که گفتین از پشتش گرمایی بیرون نمیاد و یخ هست من تا حالا نشنیدم چون اصولا فنها گرما رو به بیرون میدن در نتیجه اگه دستتو جلوی فنها بگیری باد گرم میده بیرون
ولی کلا به باد گرم و باد سرد ربطی نداره و این بادا نمیتونه نشون دهنده خوب یا بد کار کردن دستگاه باشن
راستی مبارکت باشه
والا من عین شما حرفه ای نیستم ... ولی واقیعت و گفتم مگه مریضم دروغ بگم در ضمن دست من بعد 3 ساعت خیلی هم نرمال بود اصلا هم عرق نکرده بود ... اون چیزی که من حس کردم گرما نبود شاید شما یه چی دیگه حس کنی :27: ... در ضمن من 3 ساعت vegas 2 بازی کردم ... نمیدونم شاید gta بازی میکردم بیشتر فشار میومد به دستگاه اون موقع باد گردم میزد بیرون ازش :21: ....... در کل خیلی فاز میده خدایی هر کی نخریده بره بخره که عاقبت سرگرمیه :31: ... 10 تا بازی همراه دستگاه خریدم دارم دونه دونه میزارم تو دستگاه و اگه تا آخرش نرم اون یکی بازیو نمیزارم :20: دیشب vegas 2 رو تمام کردم خیلی توپ بود امروز DMC 4 رو شروع کردم محشره :5:
نقل قول:کاملا تایید میشهنقل قول:
من ساعت بازی کردم داغ نشد ، دیگه این که ساعته ...
سلام دوستان
من میخام یه xbox 360 arcade jasper که 1 ماه کار کرده + هارد 20 + هدست + کابل vga بخرم. کنسولش تمیزه.
قیمت چند بگیرم خوبه ؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
آقا این vegas 2 جریانش چیه؟
DMC 4 چه طور؟
من هم دنبال بازی های باحالم!
نقل قول:
نوشته شده توسط ashi_lover
نکنی این کارو خیلی بهتره!
چون نوش الان آقای شامی میده 215! دسته دو رو بگیری 180 خوبه!
آخه مجید نقدی 215 نمیده. پیش فروشه. 2هفته بعد میده. من نقدی میخام با این قیمت. سراغ دارید ؟؟نقل قول:
خرید این دسته دومه هم کنسل شد!!!:31:
ممنون
Rainbow Six vegas 1 & 2 بازي هاي FPS هستند كه با افراد خودتون ميرين به جنگ تروريست ها و افراد شرور :دينقل قول:
شما در بازي ميتونين به افراد خودتون كه 2 نفر هستند دستور بدين !!!
خيلي بازيه جذابي هستش ...
DMC 4 هم يا بازيه فوق العاده زيبا و هيجان انگيز هستش !!! Devil May Cry !!! بايد اسمشو شنيده باشي چون خيلي معروفه ...
اساتید محترم هارد 20 و 60 الان چنده تهران ؟
یه سوال دیگه از کجا بفهمم Dashboard همون جدیده هستش؟ که وقتی هارد خریدم بازیها رو از روش اجرا کنم ... یه جا تو Dashboard دیدم ورژن Dashboard و زده بود فکر کنم همون قسمت نوشته بود system ... حالا ورژن جدیده چنده ؟ ببینم همونه یا نه ؟
آره اسمش رو شنیده بودم!نقل قول:
امشب میرم gamespot و trialer اش رو دانلود میکنم!
اگه خوشم اومد میره توو لیست انتظار:D
ممنون از راهنماییت
سلام دوستان قراره من تا سه روز دیگه از فروشگاه فتحی یه ارکید جاسپر بگیرم . میخواستم بدونم مثلا وقتی من خواستم یه هارد براش بگیرم خودم میتونم هارد رو نصب کنم؟ دنگ و فنگ زیاد داره؟ این داشبورد جدید که میگن اومده اگه اون رو نصب کنم باز هم میتونم از رو دیسک اجرا کنم ؟ ببخشید من مبتدیم.
ببخشید یادم رفت بگم. قیمت هارد 20 گیگ چنده؟
منم از فروشگاه فتحی چند روز پیش خریدم :31: بهش حتما بگو داشبورد جدیده رو بریزه واست برا من فکر کنم جدیده نیست ظاهرش با داشبورد جدیده فرق فوکوله :27: ...... نصب هارد کاری نداره و با نصب داشبورد جدید هم میتونی بازیا رو از روی هارد هم از روی دیسک اجرا کنی.نقل قول:
نقل قول:
داشبورد جدید و قدیم هر دو اینجا اورده شدن:
نقل قول:
هارد 20 بین 20 تا 35 تومن هست (هر جا یه قیمت میده)نقل قول:
هارد 60 هم بین 45 تا 60 هست
به سلامتی فنهاش واست بچرخه .نقل قول:
نصب کردن هارد مثل آب خوردنه ,اول دریچه ی طوری شکل بالای دستگاهتو باز میکنی بعد انتهای هاردتو میزاری سرجاش و بعد جلوشو فشار میدی تا جا بیوفته.
با داشبورد جدید هم میتونی بازی رو رو هاردت بریزی هم میتونی بدون ریختن روی هارد از رو cd اجرا کنی .ولی خب از رو هارد یه چیز دیگس!!
لیست انتظار چیه پسر خوب!!! من جای تو بودم گوله میرفتم میخریدم .نقل قول:
داستان بازی به حدی قشنگه که نمیتونی از پای بازی بلند بشی .
البته dmc 4 اصلا به کسایی که اعصاب درست و حسابی ندارند پیشنهاد نمیشه. من با پلی 3 بازی کردم نزدیک بود با مشت بزنم به کنسول. که البته دلم نیومد به خاطر همین به جای مشت دسته رو محکم کوبیدم به دیوار و دلم خنک شد. بعضی از استادای بازی واقعا رو اعصاب راه میرن.
بابا بی خیال !!!
اگه میبینی عصاب نداری بازی نکن داداش !!!
بابا DMC كه آخرت بازيه . عشق است فقط دانته . من 2روزه تمومش كردم . اما Kamil راست ميگه يه كم با اعصاب بازي ميكنه ولي نه در اون حد كه بخواي صدمه بزني به خودت :31::31::10:
[quote=samgun;3702814]هارد 20 بین 20 تا 35 تومن هست (هر جا یه قیمت میده)
هارد 60 هم بین 45 تا 60 هست
اقا کجا این قیمتارو میدن واسه هارد والا من از اقا فتحی قیمت هارد 20 رو گرفتم 45 قیمت دادن اگه جایی میشناسین بگین یه هارد 60 بگیرم
برو پشت شهرداری (توپ خونه ).اونجا باید ارزونتر بده.
بعدشم هارد 20 ارزش خریدن نداره یا 60 باید بگیری یا 120
من الان 12 تا بازی رو هاردم دارم و 20 گیگ هم فضای خالی هاردمم 120 هست !!!
من امروز میرم توپ خونه واست سوال میکنم
نقل قول:
هارد 120 و60 رو قيمت بگير
ممنون:11:
نقل قول:
لیست انتظار چیه پسر خوب!!! من جای تو بودم گوله میرفتم میخریدم .
داستان بازی به حدی قشنگه که نمیتونی از پای بازی بلند بشی .
حق با شماست ولی من یک اخلاقی دارم که اگه دو تا بازی باحال داشته باشم همش هوس میکنم اونی که دارم بازی نمیکنم رو بازی کنم! واسه همین نمیتونم تا آخر برمشون! و از هر دوشون زده میشم
متاسفانه جدیدا هم رفتم GeOW 2 و Evil 5 رو خریدم که میخوام اول GeoW 2 رو تموم کنم بعد برم سراغ اویل و بعد بازی های دیگه!
البته بازی های سرگرم کننده از جمله crash و mortal kombat و فوتبال جزء این دسته نمیشند!
دمت گرم
دوستان میخواستم ببینم تا چند ساعت میشه با برد جاسپر بازی کرد که نسوزه!
تا الان که جاسپر گرفتم راضی هستم
فعلا مشلكي نداشته برد جاسپر ولي همون 4 تا 5 ساعت يه استراحت يه ساعته بدي بد نيست.نقل قول:
چطوری میشه به اینترنت وصل شد با ایکس باکس بعد میخواستم بدونم قیمت دسته ایکس باکس چقدره؟
برای وصل کردن به مانیتوری که جای hdmiنداره باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.من تازه کارم.می خواهم یه xbox 360 بخرم.اگه می شه میخواستم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید
با تشکر.:10: