برای هر مقطع یک بار بیشتر سنوات صادر نمیشه .. یعنی دیگه نمیشه دوباره برگردید کاردانی بخونید . فکر کنم اگر ترم 2 بودید میشد ولی بازم سوال کنیدنقل قول:
برای هر مقطع یک بار بیشتر سنوات صادر نمیشه .. یعنی دیگه نمیشه دوباره برگردید کاردانی بخونید . فکر کنم اگر ترم 2 بودید میشد ولی بازم سوال کنیدنقل قول:
الآن ترم چهارم کارشناسی پیوسته ام. کاردانی نخوندمنقل قول:
سلام.دانشجوی کارشناسی مکانیکم ورودی 89
میخوام رشته غوض کنم برم کاردانی معماری
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که زمان کاردانی به کارشناسی واسه نظام وظیفه یه مشکل میخورم یا نه؟
البته میخوام انطراف بدم و برم کاردانی ناپیوسته بدون ازمون
ممنون
الان شما ترم 4 کارشناسی هستید که در واقع معادل همون کاردانی محسوب میشه . یعنی شما یک بار تا حد کاردانی خوندینقل قول:
یعنی میشه معادل کاردانی رو بگیرم بعد برای کنکور کاردانی به کارشناسی (ناپیوسته) یک رشته دیگه شرکت کنم؟؟نقل قول:
الآن دانشجوی کارشناسی پیوسته پیام نور هستم. تازه ترم 4 رو شروع کردم
ببخشید توی این تاپیک میپرسم
فکر نمیکنم دانشگاه این کار روبکنه چون کارشناسی پیوسته هستین و وسطش نمیشه ول کنین اگه کارشناسی ناپیوسته بود مشکلی نداشت . تا کاردانی یه رشته ، کاردانی به کارشناسی هم یک رشتهنقل قول:
آقا یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
من وروردی بهمن 88 کارشناسی ناپیوسته هستم ... تا الان در حال تحصل بودم .. 6 ترم مجاز + 2 ترم سنوات + 2 ترم ارفاقی نظام وظیفه رو رد کردم ...
یعنی الان 8 ترم گذردوندم و الان دارم وارد ترم 9 میشم ... رفتم نظام وظیفه بهم اجازه داد تا 1393/06/30 بخونم و گفت اخرین مهلتت هست و از طرف دانشگاه هم بهشون تهعد مهظری ندادم ... مثل اینکه تا همین ترم پیش باید دانشججو میرفت و مهظر تعهد میداد که همه چیز رو به عهده بگیره هر اتفاقی براش افتاد ...
تو نامه ای برای من نوشتن قید شده 1393/10/01 مهلت معرفی من به نظام وظیفه هست وگرنه وارد غیبت میشم ...
سوال اینه که من تا 06/30 نمیتونم درسم رو تومو کنم و نیاز به ترم دیگه ای هم دارم ... آیا میتونم ترم دیگه ای رو هم داشته باشم ... آخه تاریخ معرفی من رو 10/01 تو نامه نوشته .. اگر بخوام برای ترم اضافی که لازم دارم برم نامه مهظری بدم درست میشه ؟؟؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید ..تشکر
----------------------
یه سوال خیلی مهم دیگه یادم اومد اونم اینکه ..امدیم و من نتونستم تا 06/30 تموم کنم ... آیا میتونم تا همیت تاریخی که خوندم انصراف بدم و برم خدمت و بعد اتمام خدمت تطبیق برنم و بقیش رو بخونم تو همین مقطع .. میتونم وسط خدمت سربازی امتحان بدم همین مقطعی که الان میخونم رو اگر قبول شدم از سر خدمت برم برای ادامه ... اگر بخوام همین ناپیوسته رو ادامه بدم باید کنکور ناپویسته بدوم اگر جایی رشته ی من رو ناپیوسته نداشت باید کنکور کاردانی بدم بعدش همه رو تطبیق بزنم ؟؟ درست ؟؟یا ابوالفضل کی میره این همه راه رو ...
الان سنم 26 ساله بخوام برم خدمت میشم 27 ..برم برگردم میشم 29 .. تازه باز اون موقع شروع کنم ..چه شود ... تازه بعد 2 سال سربازی کی مغر خوندن درس ها رو داره ... ای وای من
یه راه دیگه هم داره که همینجوری بخونم و برم تو غیبت بعد که مدرک رو گرفتم برم خدمت البته معدلم در حد 13 بیش تر نیست ( اگه وارد غیبت بشم فکر کنم باید قید دوره 45 روزه رو حذف آموزشی رو بزنم !!!!! ) ... آیا میشه من لیسانسم رو با هر معدلی بگیرم دوباره همین رشته ی الان خودم رو دوباره شرکت کنم مثلا داشگاه تهران برم که هم بتونم تطبیق بدم هم انیکه معدلم بهتر شه برای استخدامی و هم اینکه داشنگاه بهرتی قبول شم ... حتما با خودتون میگید این چیزا به عقل جن هم نمیرسه .. خوب رام سوال پیش اومده !!!!!!!!!
قید استخدامی رو با این معدل در پیت باید بزنم اون وقت ( فکر کنم الان همینجوری از نظر سنی شرایط استخدامی رو از دست دادم رفته پی کارش به امید کار آزاد باید باشم ) .. مقطع بالاتر پیش کش .. دوستان راهنمایی کنید ... سرم داره منفجر میشه ..تنبلی کردم اینم نتیجش . خدایا به داد برس .. با بی مبالاتی زندگیم به فنا رفت تنها امیدم اینه که هنوز 24 ماهه نشده
ممنون میشم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید
سلام خدمت همه دوستان من یه چند تا سوال دارم اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم (من متولد سه ماه سوم سال هستم)
1- من فارغ التحصیل هستم و سال پیش که چهارم دبیرستان بودم نتونستم در کنکور قبول بشم و میخوام امسال دوباره کنکور بدم میخواستم بدونم تا کی فرصت دارم و آیا میتونم امسال کنکور بدم یا نه؟
2- من یکی از شرایط معافیت پزشکی رو دارم میخواستم بدونم که در صورتی که امسال بتونم در کنکور شرکت کنم باید قبل کنکور اقدام به گرفتن معافیت کنم یا بعد کنکور؟
3- در صورتی که نتونستم معافیت پزشکی بگیرم تاریخ اعزام به خدمتم چه موقعی میوفته؟ (یعنی در صورتی که دانشگاه قبول بشم باید سه ماه تابستون برم سربازی؟ یا نه؟ چون نتایج معمولا شهریور ماه اعلام میشه)
4- اگر بخوام تو یکی از رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام کنم آیا معافیت تحصیلی از دانشگاه بهم میدن یا نه باید برم سربازی بعدا برگردم برم دانشگاه؟
ممنون میشم این سوالاتو جواب بدین
دوستان کسی جواب منو نمیدونه؟نقل قول:
اگه میشه جوابو سریعتر بدین ممنون میشم چون در صورت اینکه پاسخ سوال 2 قبل کنکور باشه میخوام فردا برم دنبال کارای خدمت
پیشاپیش از پاسختون ممنون
سلام
اگه یکی کارشناسی پیوسته باشه و انصراف بده و مدرک معادل کاردانی رو بگیره بعدش باید بره خدمت و حق ادامه تحصیل رو نداره.
حالا با توجه به اینکه کنکور کاردانی به کارشناسی آخر مرداد هست معمولا اگه یکی به فرض تیر دفترچه بفرسته و شهریور اعزامش باشه و قبل اعزام کنکور بده اگه یک ماه بعد که نتیجه کنکور میاد قبول شده باشه میتونه از خدمت ترخیص بشه و دانشگاه بره؟
یکسال بعد از اینکه ترک تحصیل کردین یا از آخرین مدرکتون گذشته باشه باید دفترچه پست کنین برای خدمت سربازی.میتونستی از همون مدرسه برگه معرفی به پلیس +10 برای معافیت تحصیلی بگیری.هم میتونی وقتی رفتی دانشگاه در هنگامی که از معافیت دانشگاهی استفاده میکنی اقدام به معافیت پزشکی کنی و هم بعد اینکه دفترچه رو پست کردی به پلیس +10 درخواست معافیت پزشکی بدی که اونا هم راهنماییت میکنن.وقتی که با معافیت پزشکیت موافقت نشد برات پیام میاد که با درخواستت موافقت نشد و باید برای تاریخ اعزام بری +10.نقل قول:
وقتی وارد دانشگاه شدی بدون کنکور دیگه خود دانشگاه معافیت دانشجویی برات صادر میشه یعنی بین دانشگاه و نظام وظیفه هست.به نظر من تو همین دانشگاه ازاد بدون کنکور برو چون بیشتر از یکسال از زمانی که تحصیلیت تموم شده نمیتونی دانشگاه بزنی یا حداقلش اینکه داخل خدمت کنکور بدی و قبول شدی میای دانشگاه.ولی آزاد بری بهتره چون یکسال نشده.
موفق باشی
درود
دوستان وقتی فارق التحصیل میشیم و نیاز به گواهی وضعیت خدمت هستیم
برای اون مدتی که وقت داریم (یک سال) باید از پلیس +10 گواهی معافیت تحصیلی بگیریم؟
چون من ترم آخرم رفتم دانشگاه گفت دیگه نمیدیم (بهمن تمام میشه درسم)
تا اونجا که میدونم کلا 9 ترم مجاز هست نه 10 ترم .. وقتی سنوات تموم بشه اگه دانشگاه موافقت کنه شما یه ترم دیگه میدن بهت که بتونی مدرکتو بگیری ... نظام وظیفه هم کاریت نداره واسه اون یه ترم. فارغ التحصیل میشی مدرکتو میگیری . ولی بعدش دیگه غیبت خوردی نظام وظیفه و نمیتونی ادامه تحصیل بدی باید بری سربازی .نقل قول:
با سلام
می خواستم ببینم من الان ساله اخر دانشگاه کارشناسی هستم(برای کنکور ارشد از یک سال فرجم استفاده کردم و سال دوم قبول شدم غیبت هم ندارم و معافیت تحصیلی گرفتم)
می خواستم ببینم که بازم برای ارشد اون یک سال فرجه رو دارم؟
چون من متولد 15 دی 1369 هستم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان ممنون بابت این تاپیک خوب.
من متولد اواخر تابستان 73 هستم و تو سال اول دبیرستان رفوزه شدم لذا خرداد 92 پیش دانشگاهی ریاضی رو گرفتم.
الان من یک سال فراغت از تحصیلم تا خرداد هست و اوایل خرداد باید دفترچه رو پست کنم.
یه سری ها گفتن تاریخ اعزامت میفته 19 تیرماه یا اگه 19 تیر نیفته، 19م ماه بعد یعنی مرداد میفته. یه سری ها گفتن یا اول شهریور اعزام میشی یا اول ابان. اگه اول ابان باشه که عالیه ولی اگه اول شهریور و خلاصه قبل از مهر باشه بیچاره میشم چون مهر ماه میخوام برم دانشگاه ولی قبلش رفتم خدمت که!!
الان این موضوع شدیدا روی درس خوندنم برای کنکورم داره تاثیرمیزاره ممنون میشم اگه کسی از دوستان میدونه که باید چیکار کنم تاریخ اعزامم پاییز 93 بیفته خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنه
نقل قول:
سلام
تیر یا مرداد احتمالش بیشتر هست ، میتونی تا 2 ماه هم تاریخ اعزام رو تمدید کنید ...
دوستان مراحل گرفتن پاسپورت توی دانشگاه چی هست . کسی تا حالا دنبالش رفته ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
1- دی ماه 92 پیش دانشگاهی رشته ریاضی قبول شدم متولد 74 هم هستم حالا میشه کنکور 93 شرکت کرد؟ یعنی مشمول خدمت نمیشم.
2- میخوام کنکور زبان شرکت کنم معدل دیپلم رشته ریاضی چطور میتونه برام تاثیر بزاره؟ ممکنه به جای معدل نمرات کتبی درسی مثل زبان و ادبیات و... رو لحاظ کنند.
وقتی انصراف بدی اگه مدرک معادل نگیری یک سال وقت داری کنکور بدی.من بدون مدرک معادل انصراف دادم و کنکور قبول شدم و دانشجوام. اگه بخوام الان انتقالی بگیرم از نظر سربازی مشکلی دارم؟
خیر مشکلی نیستنقل قول:
سلام
ببخشید اگر کسی 11ترمه یا 12ترمه درسشو تموم کنه(کارشناسی پیوسته) 1سال وقت داره برای سربازی نرفتن؟
10ترمه تموم کنه چطور؟
سلامنقل قول:
هر چقدر سنوات اضافه ای که استفاده کردید محسوب میشه
شروع سنوات اضافه میشه بعد از ترم 10؟(یعنی شروع ترم 11؟)نقل قول:
اگه ورودی قبل 90 باشی 12 ترم سنوات قانونی داری ترم 13 و 14 سنوات اضافی میشه. اگه ورودی بعد 90 باشی 10 ترم سنوات قانونی دارینقل قول:
دوستان اگر شخصی ارشد قبول بشه و سال آخر کارشناسی هم باشه و نتونه کارشناسی رو تا مهر ماه تموم کنه قبولی ارشد لغو میشه ؟ یا نه فرجه میدن ؟
اگه کنکور دولتی باشه طبق دفترچه سنجش حتما باید تا پایان شهریور فارغ التحصیل بشی وگرنه نمیتونی ثبتنام کنی ولی اگه کنکور آزاد باشه میتونی یه ترم مرخصی بگیرینقل قول:
ببخشید امروز یه چیزی شنیدم قلبم داره میاد تو دهنم که چرا همچین کار سادهای رو انجام ندادم :n28:
من خرداد سال 92 فراغ التحصیل شدم تو مقطع پیش دانشگاهی و میدونستم که تا یک سال بعد از فراغت از تحصیل فرصت دارم دفترچه رو پست کنم ولی امروز یکی از بچه ها گفت باید نامه نگاری و اینا میکردی و می رفتی یک سال معاقیت از تحصیلیت رو می گرفتی نه اینکه همینطور به امون خدا ولش کنی و بعد از 11 ماه و چند روز از زمان فارغ التحصیلیت بری دفترچه رو پست کنی :n28:
تابستون که پروندم رو گرفتم از مدرسه توی بخش تذکر شماره 1 که پایینِ برگ اعلام فراغت از تحصیل دانش اموزان (فارغ التحصیل مقطع پیش دانشگاهی خرداد سال تحصیل 91-92) اومده:
تذکر شماره 1: این فرم در سه نسخه تکمیل و نسخه اول توسط اداره آموزش و پرورش به معاونت وظیفه عمومی ناجا و نسخه دوم به آدرس دانش آموز ارسال و نسخه سوم در واحد آموزشی بایگانی می شود.
خلاصه الان من باید خرداد سال قبل میرفتم پی گیری میکردم و برگه ی معافیت از تحصیل یک ساله رو از نظام وظیفه می گرفتم یا الان کار اشتباهی انجام ندادم؟؟؟؟
راستی من متولد نیمه اول 73 هم هستم و تو سن 8 سالگی رفتم مدرسه و یعنی یه سال دیررفتم.
خیلی عالی میشه اگه زودتر جوابم رو بدید.
سلام دوستان
کسی که از دانشگاه انصراف میده دقیقاً چه زمانی معافیت تحصیلی ـش لغو میشه؟؟
من یک انصراف یک روزه از دانشگاه داشتم. دانشگاه یک نامه بهم داد که بدم پلیس +10 تا معافیتم رو لغو کنن، ولی من نامه رو نبردم
با فرداش نامه رو برگردوندم دانشگاه و انصرافم رو پس گرفتم
چند بار هم از دانشگاه پرسیدم که معافیتم از طرف دانشگاه بصورت خودکار لغو میشه یا نه. که گفتن ما فقط همون نامه رو دادیم که بدی نظام وظیفه. گفتن از طرف دانشگاه هیچ نامه ای بصورت خودکار ارسال نمیشه
حالا من نگرانم. میگم نکنه اون یک روز که انصراف دادم معافیتم اتوماتیک لغو شده باشه و الآن غیبت خورده باشم؟؟
ممنون میشم توضیح بدید. خیلی پیگیر شدم ولی دانشگاه میگه ما خودکار لغوش نمیکنیم
سلام دوستان
من متولد 71 هستم ، معافیت تحصیلی هم از طریق دانشگاه تا سال 95 گرفتم ، الان هم ترم 3 دانشگاه نیمه دولتی (پیام نور) هستم .
میخواستم بدونم اگه کنکور بدم سال دیگه دانشگاه دولتی قبول بشم مشکلی برای خدمتم پیش نمیاد ؟
راستی اگه تابستون برم خدمت و دانشگاهی رو که میخوام قبول بشم اجازه میدند که برم دانشگاه ؟
ممنون میشم به این دو سوال جواب بدید .
کسی نیست آیا؟؟مرسینقل قول:
اینجا کسی نیست ؟نقل قول:
قبلا خیلی بیشتر به این بخش رسیدگی میشد .
دوستان کسی اطلاع نداره؟؟ :n03:
نقل قول:
نامه رو نبردی پلیس+10 هیچی لغو نمیشهنقل قول:
نگران نباش
دانشگاه هیچ نامه ای به نظام وظیفه نمیزنه
داداش پاسخ ما رو هم بده :n28:نقل قول:
سلام
یکی از دوستان من داره مدرک کاردانی میگیره
می خواد بدونه کلا چند ترم می تونه درس بخونه؟
کلا 6 ترم مجازه فقط یا بیشتر هم میشه ؟
اگه درست جواب بدید ممنون میشم که درست ج دوستمو بدم
راستی کاردانی فنی و حرفه ایی
مرسی دوستان :n16::n12:
شما کار اشتباهی انجام ندادیدنقل قول:
مشکل خاصی هم ندارید
بله می تونید این کار رو انجام بدیدنقل قول:
اگه هم برید خدمت در صورت قبولی از خدمت ترخیص میشید
نقل قول:
سلام
در قانون اومده تا 6 ترم بیشتر نمیشه
ولی میتونه وقتی با 6 ترم تمام نکرد ، درخواست بده به دانشگاه و در دانشگاه هم طرح در شورا بشه اگه قبول کردن که معمولا قبول میکنن میتونه بیشتر هم بمونه
چقدر می تونه این کار رو انجام بده بستگی به دانشگاه داره
سلام ضمن خسته نباشید
من متواد1370/09/15 هستم
الان مشغول تحصیل رشته فنی حرفه ی برق صنعتی بزرگسالان هستم و تا تاریخ 93/09/15 معافیت تحصیلی دارم یا من همزمان با اون میتونم دیپلم رشته کاردانش برق خانگی بگبرم و با مدرک کاردانش بر دانشگاه ممنوم
لطف راهنمایی کنید مرسی
اگر من داوطلب ازاد باشم چی نیشه تا مهر 93 دیپلم کاردانش برق خانگی بگیرم مرسی
سلام دوستان
من الان دارم از معافیت تحصیلی استفاده میکنم ، و میخوام امسال نوروز برم مسافرت ، رفتم نظام وظیفه و 15 میلیون ریختم تو حسابشون ، بعدش کارای اداریشو انجام دادم و رفتم اداره گذرنامه ، و پاسم رو دادم تا مهر خروج بزنن ، امروز رفتم پاسم رو گرفتم و دیدم که یک بار کد زدن، سوالم اینه که وقتی که من برگشتم به ایران ، چطوری پولم رو پس بگیرم؟ چون نظام وظیفه هیچ نامه یا چیزی بهم نداد!!! ممنون میشم راهنمایی کنید.:n27:
با عرض سلام وخسته نباشيد
1- من ورودي سال81 رشته فيزيک بودم ودرسال 85 انصراف داده وبه رشته حسابداري رفتم ودرسال 89 فارغ التحصيل شدم(دانشگاه اروميه).سپس باقبولي درمقطع ارشد دانشگاه آزادتبريز(سال89) در رشته حسابداري وبادردست داشتن برگ ابطال معافيت دراين مقطع ثبت نام وتحصيل نمودم تااينکه هنگام گرفتن مجوز دفاع معلوم شد که براي من معافيت تحصيلي صادرنشده است.بامراجعات پي درپي به نظام وظيفه شهراروميه متوجه شدم که هنگام انصراف وتغيير رشته دانشگاه براي من درخواست معافيت مجدد ننموده ونظام وظيفه اروميه نيز بنده را ديپلم اعلام کرد وهيچ کمکي به بنده نکرد(گفتن سنوات کارشناسيت زياد شده)
2-باتوجه به اين شرايط آيا نظام وظيفه تهران مشکل من را حل خواهد نمود وبراي من معافيت مجدد (مثل ثبت ماقبل 90 درسامانه پليس10)صادرخواهد کرد.
3-البته بعد ازيک ماه پيگيري پي درپي نظام وظيفه اروميه اعلام کرد که بامدرک ديپلم مدارک اعزام بفرستم وبا برگ اعزامي که بدستم مي رسد آنرا تبديل به ليسانس کرده وسپس بعد ازدفاع ازپايان نامه واخذ مدرک دوباره برگه اعزام راتبديل به فوق ليسانس نموده وبنده باغيبت ومدرک ارشد به خدمت اعزام شوم. ولي اين راهي که پيشنهاد کردن هم سخته وهم ريسکش زياده. ازدوستان اگر کسي اطلاعي دراين مورد دارن شديدا نيازبه کمک دارم بسيار شرايط سختي برام پيش اومده با تشکر فراوان