به شدت موافقم!نقل قول:
من این نکته رو در مورد یکی 2تا دیگه از تک آهنگهای چاووشی هم وارد میدونم
حالا اصلا نمیشه این چاووشی سبک حماسی نخونه آخه؟!؟!
باباجون بیخیال این سبک شو دیگه! هر سری گند میزنی که چی؟
اون از دلصدا، اینم از این!
Printable View
به شدت موافقم!نقل قول:
من این نکته رو در مورد یکی 2تا دیگه از تک آهنگهای چاووشی هم وارد میدونم
حالا اصلا نمیشه این چاووشی سبک حماسی نخونه آخه؟!؟!
باباجون بیخیال این سبک شو دیگه! هر سری گند میزنی که چی؟
اون از دلصدا، اینم از این!
تعریفی نبود متاسفانه. مشکل منم صداش و فراز و فرودها بود + با اینکه نمیتونم با فرزاد فرزین ارتباط برقرار کنم به نظرم ایندفعه خوب کارکرده بود
کلاً خیلیامون علاقه داریم یه انتقاد رو با همچین موضع گیری هایی جواب بدیم به جای این که به اصل موضوع بپردازیم.نقل قول:
مگه من خواننده ام که به چاوشی حسادت کنم؟!عجیبه!من اصلاً متوجه نمی شم برای چی باید به محسن چاوشی حسادت کنم؟
متاسفانه چاوشی یک سری طرفدار داره که به شدت متعصب هستن و اخلاق جالبی ندارن.در مورد اینکه مغرضانه نسبت به چاوشی نظرم میدم یا نه فکر می کنم این عکس رو از فولدر my music من ببینی بتونی بهتر قضاوت کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اگر برام مهم نبود نیازی به اینقدر وقت گذاشتن نداشتم.نیازی هم نمی بینم بیشتر توضیح بدم که چه روزای خوبی رو با تنگ بلوری،عشق دو حرفی،ابرای پاییزی،گل سر،سنگ صیور،بچه های اهواز و... چاوشی گذروندم.
حوصله بحث زیادی ندارم که بعد از متاسفم چاوشی از خواننده ی محبوبم تبدیل به خواننده ای شد که توی 5 تای اول لیست خواننده های محبوبم هم نیست به دلایل مختلف...
"به خاطر غرور توه"
"یه پله روه بالاه برم"
"تو رو صدای کنن"
معتقدم این کارا به خوندنش آسیب می زننه یا اینکه شخصاً من نمی پسندم.البته واکنش بقیه رو هم می تونی ببینی.و نمی گم فکر می کنم برای چی این جوری می خونه چون نسبت به خواننده مورد علاقه ت متعصبی و ناراحت می شی.:»
آهنگ فوق العاده نبود ولی خیلی خوب بود. برای یه کار سفارشی که 1 هفته هم روش بیشتر کار نکردن دیگه بیشتر از اینا نمیشه توقع داشت
دقیقا، قبل از پرچم سفید زیاد با تنظیمای خود محسن حال نمیکردم ولی تنظیماش تو پرچم سفید و همینطور این آهنگ عالی بودهنقل قول:
بسی حال نموندیم با سه تارش:n02:
اگه تو پیج خواننده ها ( همشون نه فقط چاووشی ) وقتی میریم جو گیر نشیم و به غیر از تعریف کردن انتقاد سازنده هم بکنیم تا به گوش هنرمند مورد نظر برسه این افت کارها رو خیلی کمتر میبینیم
وقتی پیج هنرمندا رو میبینم همه یا کاملا کار طرفو به شدت تحسین میکنن یا یکی یهو میاد 4 تا فحش میده و میره یه کامنت درست حسابی آدم نمیبینه
کی میگه حماسیش خوب نیست؟نقل قول:
من که هم با نفرین به جنگش هم با مام وطنش و هم با :n02: حال کردم!
حالا چرا بد شد؟:n13:
اتفاقن آهنگ بدی نبود با توجه به یه هفته کار کردن!
من که همین بغض چاوشی رو دوس دارم و به نظرم یه جورایی نقطه قوتشه!
گاهی اون کسی زمینت میزنه....
ولی از خوندنش تو صدا و سیما راضی نیستم!!
صحبتهای محسن چاوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البوم 13 پس کی میاد
لحن چاوشی از بعد آلبوم حریص کاملا داره به سمت جدیدی میره که این رو به وضوح توی این آهنگ دیدیم ، اتفاقا چاوشی توی کارهای جدیدش کاملا داره از خوندن بغض دار مثل یه شاخه نیلوفر و ژاکت فاصله میگیره ، و به مراتب کمتر از قبل داره از delay دادن به صداش استفاده میکنه و این صدا به شدت به صدای خامش که توی اجرای زنده زخم زبون نزدیک تر هستش که به نظر شخصی من دوست داشتنی تر از قبله
این رو اضافه کنم که من به دلایلی به شدت محسن چاوشی رو دوست دارم و با دیدی که من به چاوشی دارم سخت پیش میاد که بخوام ازش ایراد بگیرم
در آخر بگم من نمیفهمم چرا انقدر طرفدارای چاوشی پیش دوستان بد جلوه کردن ، فکر میکنم همه قبول داشته باشن که طرفدارای چاوشی توی تعصب و علاقه بهش در مقابل همه خواننده های ایرانی استثنا هستن اما من به شما اطمینان میدم این به به و چه چه های گاها بی مورد هیچ تاثیری توی عملکرد محسن چاوشی نداشته و نداره ، اگر محسن چاوشی میاد فیسبوک و مستقیما با طرفداراش در ارتباطه به هیچ عنوان دنبال شنیدن مدح و ستایش اون ها نیست و هیچ موقع حتی مقابل تند ترین انتقاد ها هم واکنشی نشون نداده، ضمنا بهتره هفته اول مهر رو یادتون بیارید که چاوشی چقدر مورد انتقادای بسیار تند همین طرفدارای سرسختش قرار گرفت و اگر عکس العملی نشون داد مقابل انتقاد نبود و به خاطر توهینی بود که بهش کردند ، البته قبول دارم که بعضی از طرفداران سرسختش دیگه از حد به در کردن
از این آهنگ کلا" از این قسمتا خوشم نیود!:
"از خودت کم کن ، به عشق مردمت"
"وقتی اون گنده ترا رو میبری
شک نکن که قلب مردم پشتته"
از 13 چه خبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــر؟
مطلبی جنجالی از گذشته و مسیر هنری محسن چاوشی
نام های پوچ...
مقدمه
محسن چاوشی همیشه یک چهره ی مجهول برای عوام مردم بوده و آن ها که خواسته اند بیشتر از او بدانند، تنها مخاطبان وی بوده اند. دیگران به شایعات بسنده کرده و بار تفکرات خود را در مورد او بسته اند.اما همین مخاطبان هم هرچه بیشتر در مورد او کسب اطلاعات میکنند به این نتیجه میرسند که خیلی مانده تا او را بشناسند.
شایعات و حرف های مغرضانه آنقدر در این سال ها در مورد او زیاد بوده که خود منتقدان بی منطق را هم خسته کرده و از سکوت آقای خاص رنج می برند، آن ها نمی دانند که محسن چاوشی چگونه از صفر شروع کرده تا اینجا که به میانه های راه رسیده، میانه ی راه او آخر خط خیلی هاست و این برای آن خیلی ها شاید عذاب آور باشد.
نوشته های این مطلب از روز اول تا امروز محسن چاوشی را ورق خواهد زد ، اتفاقات عجیبی که در این بین برای او افتاد و هرگز گفته نشد را خواهید خواند، اسم هایی که با او بزرگ شده اند را بیشتر می شناسید و نارفیقی هایی که با او شد را بهتر درک خواهید کرد.محتوای مخفی: ادامه
دو عکس جدید از محسن چاوشی در
جشن تولد سی سالگی سینا حجازی
برای مشاهده در سایز اصلی رو عکس ها کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم خوبه همین رو پخش کردن من که خیلی دلتنگش بودم
دوستان این خبر داغه داغه!
مجوز انتشار خیلی از آلبوم های پاپ و ... داده شده!
فک کنم 13 هم تو اونا باشه!
منبع:خود آقای وزیر ارشاد!تو اخبار!:n02:
خسته نباشینقل قول:
خدا از دهنت بشنوه
توی وب اختصاصیش زده به زودی آلبوم 13 میاد
آلبوم بعدیش هم داره ساخته میشه با بهروز صفاریان برای سال 92
اینطور یکه من جویا شدم محسن عزیز اشعارشو از شاعرای بزرگی مثل مولانا، شهریار، وحشی بافقی، باباطاهر و... انتخاب کرده. این آلبوم سنتیه
آهنگی به اسم بیخونه برای زلزله زده های آذربایجام خونده شده
در کل این آلبوم با آلبومای دیگه ایشون کاملا تفاوت داره
تنظیم و آهنگسازی این آلبوم توسط شهاب اکبری انجام شده و محسن همیشه در کنار ایشون به ساخت آهنگها نظارت داشتن
این آلبوم قرار بوده پاییز بیاد مجوز هم گرفته گویا
ایندکس سایت رسمی من خود آن سیزدهم هم دیروز تغییر کرد ، احتمالا آلبوم اواخر بهمن یا اوایل اسفند منتشر میشه ، من شدیدا پیگیر اخبارش هستم و هر خبر رسمی که شد در جریان کار قرارتون میدم
و بالاخره بعد از سال ها
دانلود تیزر رسمی آلبوم من خود آن سیزدهم
==========
تیزر رسمی آلبوم من خود آن سیزدهم
می توانید تیزر رسمی آلبوم من خود ان سیزدهم را دریافت کنید . شایان ذکر است این تیزر بدون اطلاع قبلی سایت رسمی و محسن چاوشی از سوی تهیه کننده منتشر شده است . از این پس سایت های رسمی محسن چاوشی در مورد اطلاع رسانی این آلبوم تضمینی نخواهند داشت .
محسن چاوشی نیز اعلام کرد کلیه امور آلبوم به تهیه کننده واگذار شده و در این زمینه مسئولیتی نخواهد داشت .
بی نظیره این آلبوم 1% هم فکر نمیکردم اینطوری از پس شعرای کلاسیک با تنظیمای مدرن بر بیاد ، با این آلبوم خیلی از منتقداش ساکت میشن
طراحی تیزر هرچند به نظر ساده میاد جدا منو گرفت!
آهنگها هم خوب بود نسبتا. حالا تا کاملش بیاد ببینیم چه خبره توش
نمیخوام پست الکی بدم!
ولی تیزر عالی بود !
اونجوری که تجربه نشون داده تیزر معمولا" بهترین قسمتایه آهنگا رو انتخاب میکنن که به شنونده بچسبه!
ولی من هم یه اعتقاد خالص دارم اونم اینه که همه ی ثانیه به ثانیه آهنگ های محسن عالین و نمیتونم حتی از 1 ثانیشون بگذرم!(ولی این اعتقاد تو یه آهنگ کلا" خاک شد!همون آهنگ زندگی + تحصیلات تکمیلی!:n27:)
زمان انتشار ندادن؟
اون تیکه ای هم که اول تیزر میخونه خیلی عالیـــــــــــــــــــــ ــــه!:n12:
(یه انتقاد هم دارم اونم اینه که شهریار کجاش قیافش اونجوری بوده؟!)
تیزر هم خیلی مفهومی بود!:n01:
همین الان تیزر رو دیدم
قطعه اول که خیلی فوق العاده به نظر میومد
بقیش هم خوب بود
فقط با اون قطعه "بهرام گور"ش حال نکردم و اونم چون اصلا شعرش رو دوست ندارم...
بی صبرانه منتظر آلبومم:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19:
خوب دیگه سیزده هم بالاخره طلسمش شکست و داره منتشر میشه
تیزر خوبی براش درست کردن. تیزرش هم مثل خود آلبوم متفاوت بود
قطعه "غلط کردم" رو که از قبل هم میگفتن احتمالا یکی از پرطرفدارترین آهنگ های آلبومه
اتفاقا من از "بهرام گور" هم خوشم اومد فقط یه مقدار صدای آهنگ نسبت به صدای خواننده بلند بود به نظرم
پیش به سوی " من خود آن سیزدهم" :n12:
تو این تیزر من از همون اولی بیشتر خوشم اومد
همه آهنگا شعراشون واسه شاعرای قدیمی هست ؟
کسی لیستی داره از شعر هر ترانه ؟
نقل قول:
این پست رو بخون همه چیز در مورد آلبوم توش هست:
تیزر هم دو تا آهنگشو خیلی دوس داشتم اولی و آخری(غلط کردم و سیزده):n11:
بهرام گور صدای پس زمینه بشدت زیاد بود..!
اون قسمت که صدایه آهنگ از صدایه خواننده بلند تر میشه فک کنم پیاز داغ ماجرا باشه تا آهنگ کاملا" رو نشه و بیشتر لحظه شماری کنیم برا انتشار!:n01::n12:نقل قول:
تازه با توجه به شنیده ها 5 قطعه دیگه که توی دمو نیست حتی بهتر از این قطعات هستن خصوصا "کو به کو" و "ناله ناکامی"
نسخه با کیفیت تر تیزر از موسیقی ما:
تیزر رسمی آلبوم من خود آن سیزدهم ( کیفیت اصلی )
توجه : کیفیت اصلی این تیزر مورد تایید محسن چاوشی می باشد .این تیزر در ابتدای فیلم خوابم میاد در شبکه خانگی توزیع شده است .
این کارای محسن دیگه داره اعصابمو خورد میکنه !نقل قول:
این تیزر در ابتدای فیلم خوابم میاد در شبکه خانگی توزیع شده است .
همکاری با صدا و سیما - همکاری با شبکه خانگی و ...
محسن جان این کارا رو نکنی محبوبیتت کمتر که نمیشه هیچ بیشترم میشه !
چه ربطی داشت الان ؟ :دینقل قول:
اولا که شبکه نمایش خانگی چه ربطی به صدا و سیما داره و عیبش چیه ؟ پس مثلا فیلم جدایی نادر از سیمین که از شبکه نمایش خانگی بعد اکران منتشر شد محبوبیتش کم شد ؟ یه چیزی گفتیا :n02:
دوما حالا گیریم هم مشکل داشت این و تهیه کننده اثر داده و محسن چاوشی خودش داره میگه بدون هماهنگی با اون پخش شده
محمد جان وقتی امتیاز پخش و انتشار یه اثر به تهیه کنندهای فروخته میشه، دیگه خواننده توانایی اعمال نظر خودش رو نداره ... مگر اینکه تو بندهای قرارداد چنین چیزی رو بگنجونه، که اون هم بعیده تهیه کننده ای حاضر بشه چنین قرارداد ترکمانچایی ببنده ...نقل قول:
من کلی گفتم ! زیادی داره همکاری میکنه ! ( اصلا همون صداو سیما فقط ! شبکه خانگی رو اشتباه گفتم ! الان راضی شدی شما !؟ )
چاوشی چند سال پیش اینجوری نبود !
نمیخواد بعضی از دوستان سریع غیرتی بشن !
این کار که به نظر من خیلی هم عالیه براش!
همین خواجه امیری خودمون اول کسی میشناختش؟!
یهو با ظهور تو تلویزیومشهور شد!
یا اصفهانی یا ... و...!:n22:
بسیار زشت و زننده هست این کارا براش.نقل قول:
اون دورانی که شما میگی اینا معروف شدن اولا به قول خود کسی نمیشناختشون. دوما اون دوران بود! تلویزیون آبرو داشت برا خودش
الان ...صدا و سیما...:n21:
نگاه محسن چاوشی به صدا و سیما مثل ما نیست . متفاوته
یعنی اصلا نگاهش به هیچ چیزی سیاسی نیست
البته من هم میگم که باید کمتر برای صدا و سیما کار اجرا کنه
دوست عزیز ما محسن از قدیم دوست داریم حتی خیلی هامون از آلبوم های غیر مجازش نه از صدا و سیما !نقل قول:
ببخشید اگه تاپیک رو منحرف کردم !
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
چون ملک ساخته خود را به پر و بال دروغ،
همه دیوند که ابلیس بود مهترشان
همه قلبند و سیه چون،بزنی بر سر سنگ
این چرا غره شدستی،تو به سیم و زرشان
شیر مردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان
بر کش آن تیغ و بزن بر سرشان!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥