شمابری اینجا پیداش میکنی:نقل قول:
ولی اگه از این هک استفاده نکتی بهتره چون هرکس ریخته پشیمون شده .( تایپیک رو بخونی متوجه میشی)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
Printable View
شمابری اینجا پیداش میکنی:نقل قول:
ولی اگه از این هک استفاده نکتی بهتره چون هرکس ریخته پشیمون شده .( تایپیک رو بخونی متوجه میشی)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
به من گفتن 130 . با این حساب اگه یه قاب فابریک بگیرم 40 تومن بازم 30 تومن سود میکنم:31:نقل قول:
راستی کدوم مغازه این قیمت گفت؟
ه مغاره توی شهرکمون (شیراز-گلستان)گفت بین 180 تا 210 میرزه .نقل قول:
سلام:
این جانب جوی استیک گوشیم خراب شده حالا اگه میشه راهنماییم کنید... ( قیمتش چنده، چقد هزینه بر میداره و ... )
فوری اگه میشه، با تشکر.
در مورد تعمیر اطلاعی ندارم اما کل پد رو اگر بخای عوض کنی 40 تومنی میشه.:41:نقل قول:
فكر نكنم بشه تعمير كرد ، اين قيمت قاب فابريك رو از كجا داري ؟نقل قول:
قاب فابریک که جداس. این قیمت فقط مال درشه همون در که شماره ها روشهنقل قول:
چند روز پیش پرسیدم :31:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
1- منظورت اینه که فلیپ نو 40 تومنه؟
2- یا اینکه صفحه الکترونیکی توی فلیپ که زیر کلید های روی فلیپ هست 40 تومنه؟
یادتونه که من یه مدت میگفتم دکمه تایید فلیپم کار نمیکنه؟
رفتم علاءالدین گفت گزینه دومی(حال ندارم دوباره تایپ کنم.:31:) 8 تومنه.
موفق باشید.
نقل قول:
من جاگ دیال کنار گوشیم ( همون که میچرخه ) خراب شده، اگه میشه راهنماییم کنید...
شما هم که هر روز یه چیزیت خرابه...!!!:31:نقل قول:
خود فیلیپ کامل.نقل قول:
یه ظرب المثله میگه آدم گوشت چیزشو میخوره منت حاتم طایی رو هم نمیکشه...:2:
گوشیم بود بالا نمیومدا... بردم یه جا گفت 17 تومن میگیره فلش کنه یه جا دیگه 15 تومن... یه جا دیگه 5 تومن گفتم بعد گه گوشیو دادمش زنگ میزنه میگه فلان چیزت سوخته 100 تومن خرجشه... خلاصه کافی نت adsl هم چند جا رفتم سرعت دان شون در حد فحش خواهر و مادر بود.
اومدم خونه با یه کارت اینترنت ده ساعته و شب تا صبح بیدار موندن درستش کردم. ببخشید قصه نوشتم اعصابم از دست کلاه برداری همه خورد بود . الان فریمورش شده این:
cda162007/2 r6e28
یه سوال هم داشتم. قیمت گرقتم یه جا گفت 150 میخره. بدم بره؟ البته خط و خوت روش زیاد افتاده.
غصه نخور زياد ، مال من هم اينجوريه:27: ... اين نشوندهنده قلابي بودن گوشيهنقل قول:
:31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
نه بابا چی چی بدی بره .
من الان 2 سال هست که دارمش . اینقدم روش کار کردم و تا حالا شاید 200 بارم اپدیت کردم که خراب شده . کلا خیلی حالا میکنم باهاش چون هر روز یه چی جدید میاد . فعلا که با این قابلیت که این داره تنها چیزی که مثل این گوشی بود p1 بود که اونم تفاوتی نداره با این .
برو یه قاب بگیر واسش با یه پد روی ال سی دی . نو میشه .
تلزه یه چی جدید فهمیدم .
اونم اینه که وقتی فلیپ بازه روی هر کدوم از حرفها که نگه داری کانتکت رو باز میکنه و میاره روی اون حرف .
منم یه چیز تازه فهمیدم. که اگر بخای با قلم یه چیزی با سرعت بنویسی باید یه حرف رو سمت راست بنویسی و یه حرف رو سمت چپ اینجوری سرعت نوشتن زیاد میشه چون در اون مدتی که در حال نوشتن در سمت چپ هستی نوشته راستی تشخیص داده میشه و بلعکس...:18:نقل قول:
میخام g900 بخرم
این t303 هم به شدت وسوسه ام کرده به خاطر قیافه اش. شیطونه میگه پشت پا بزن به همه چیز و برو بخرش....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
سلام به همه
من به یه مشکل برخوردم اونم اینه که از وقتی صدای گوشیمو تقویت کردم(عجب چیزی شده) فیلم هایی که با گوشی میگیرم صدا ندارند و Sound Recorder هم صدارو ضبط نمی کنه اگه می تونید منو کمک کنید فقط نگید که نمیشه چون نمی خوام این صدارو از دست بدم
من یه برنامه Alarm میخوام که اگه گوشی خاموش باشه بازم الارم بزنه
نمیشه فقط قاب دو طرف گوشی رو عوض کرد؟( اون قسمت خاکستری پررنگ؟)
اینکه بخایم 40 تومن پول قاب بدیم یکم زور داره !
قیمت جدید 37 تومن. البته قابها همش با همه تیکه تیکه که نمیرفوشن.نقل قول:
این قابها فابریکن ؟نقل قول:
یا اصلی و تقلبی داره ؟
سلام دوستان من دنبال یه راحی میگردم که بشه بدونه کانکت شدن به اینترنت بشه p990 رو آپ دیت کنم کلی سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد.
حتما تقلبیشم هست . نمیدونم.نقل قول:
باید بری در مغازه بگی آقا قاب تقلبی داری؟؟؟:31::31::31:
آره منم دنبال یه همچین روشی واسه اسمارت فون هستم ( این تعمیر گاه ها با باکس همین کار رو میکنن فریم و رو جداگونه دارن میریزن رو گوشی.)نقل قول:
گوشی های جاوا هم با نرم افزار مخصوص مثلا phone xs و کابل خود گوشی ( بدون نیاز به باکس) main و fs رو میریزن رو گوشی به عبارتی فلش میکنن ولی واسه اسمارت فون من ندیدم که بشه.
اين گوشي چه جوريه ؟ كشوييه ؟ سيستم عاملش چيه ؟نقل قول:
قيمتش چنده ؟
مشكل از فايليه كه براي تقويت صداي هندزفري ريختي ، اونو به حالت اول برگردون درست ميشهنقل قول:
فكر نكنم همچين برنامه اي باشه ، من كه نديدم تا حالانقل قول:
ارزون آقا ببر و ببرنقل قول:
114 تومن بلوتوث دوربین1.3 مموری 8 مگ بدون اسلات کارت حافظه سیسنم عامل جاوا کشویی خیلی خیلی خیلی خوش دست خیلی کوچیک و بانمک:10:
مگه خود گوشی این کار رو نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟ تقریبا همه گوشی ها اینجورین :18:نقل قول:
مال من وقتی آلارمشو تنظیم میکنم و گوشی رو خاموش میکنم. خ.د به خود روشن میشه زنگ مشزنه و خاموش میشه.
خوب حالا اصلی یا غیر اصل، چیکارش کنم ؟؟نقل قول:
سلام. من یه 5700 دارم. می خوام گوشیمو با پی990 عوض کنم حالا نمی دونم کار درستی هست یا نه. می خواستم بدونم نظر شما چیه؟؟؟ راضی هستید؟؟؟؟ اینکه می گن هنگ می کنه زیاد درسته؟؟؟؟ معایبشم اگه میشه بگید. نه معایبی که تو همه سایتا هست. معایبی که خودتون تو کار باهاش متوجه شدید.
به نظر شما ارزش داره با 5700 عوض کنم؟؟؟
ممنونم.
نقل قول:
نه گوشیهای جاوا این قابلیت رو دارن.نقل قول:
مگه خود گوشی این کار رو نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟ تقریبا همه گوشی ها اینجورین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من وقتی آلارمشو تنظیم میکنم و گوشی رو خاموش میکنم. خ.د به خود روشن میشه زنگ مشزنه و خاموش میشه.
شما اگه میخوای نفه شب کسی بهت زنگ نزنه گوشیتو خاموش نکن
بزارش رو حالت پرواز یا همون flight mode
موفق باشی.
سلامنقل قول:
مشکل هنگ کردن با آپدیت کردن کلا برطرف میشه.
من به شخصه راضیم ولی اگه رمش یه ذره بیشتر بود خیلی بهتر میشد.
مشکل اصلیش اینه که تو روز و زیر نور آفتاب هیچی از صفحش معلوم نیست.همین.مشکل دیگه ای نداره.
یعنی مشکلات دیگش با هک یا آپدیت یا برنامه و .... مرتفع میشه.
موفق باشید.
خوب آپدیت یا هک کنی مشکلی که واسه گوشی پیش نمیاد؟؟؟؟نقل قول:
برنامه های زیادی هم که نداره. صداش چطوریه؟؟؟ شنیدم خیلی صداشم مزخرفه... درسته؟؟؟
آپديت ضرر نداره ، همه اش سوده براي گوشي و البته صاحب گوشينقل قول:
هك هم به قابليت هاي گوشي اضافه ميكنه
همه جور برنامه براش پيدا ميشه و مشكل صداش هم با هك برطرف ميشه ، صداش رو ميشه خيلي زياد كرد در حد تيم ملي :8:
نخورده مست خان اگه جاوا باش كه حال نميده !!!!نقل قول:
ارزون آقا ببر و ببر
114 تومن بلوتوث دوربین1.3 مموری 8 مگ بدون اسلات کارت حافظه سیسنم عامل جاوا کشویی خیلی خیلی خیلی خوش دست خیلی کوچیک و بانمک
ما با برنامه هاي uiq خو گرفتيم مثل x-plor ، swiss و... گوشي غير از uiq قابل تحمل نيست
ولي نسبت به قيمتش خوبه
سلام ,
من گوشیم p990 . دو تا مشکل داشتم :
1- وقتی در هر برنامه ای help را میزنم یه ارور میده و میگه not supported .
2- گوشیمو با کابل usb به پنل جلوی یه کامپیوتر وصل کردم ولی سیم های مثبت و منفی usb به مادربورد چپه وصل شده بودن . از اون موقع هر وقت گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم هیچ اتفاقی نمی افته . با کابل های دیگه امتحان کردم بازم نشد .
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید .
میخام g700 بگیرم نگرانم این برنامه ها روی اون به درستی و راحتی که روی 990 اجرا میشد اجرا نشه. بیشتر به خاطر ال سی دی کوچیکترش میگم. میترسم هی قاط بزنه.نقل قول:
بزرگی و کوچیکی صفحه تاثیری نداره ، مهم رزولیشن هستش که توی همه uiq ها 320*240 هست.نقل قول:
نقل قول:
دستت طلا درست شد ممنون
سلام به همه
من اخیرا به یه مشکلی با گوشیم دارم که اونم اینه من چند وقت پیش بخاطر تقویت صدا (عجب چیزی شده صدای گوشی) مجبور شدم بدم گوشی مو فلش کنم که با فلش کردن فریم ور گوشی عوض شد که در این ورژن با دوربین مشکل دارم اونم اینه که وقتی عکس میندازم تقریبا 1/3 پایین عکس خوب فوکوس نمیکنه یا مات میشه و وقتی فیلم میگیرم همیشه مات فیلم میگیره
من قبل فلش با یه حقه سینمایی میتونستم تو فیلم برداری هم فوکوس کنم ولی الان نمیتونم
گوشی من P990
چرا کسی جواب منو نمیده . اگه نمیدونین مشکل چیه خوب بگین . :13:
سلامنقل قول:
آقا من دقيق نميدونم مشكلت چجوري حل ميشه ولي فكر كنم كار گوشيت تمومه.(نميخواستم نا اميدت كنما...)
شما گوشيتو ببر تعميراتي ها ببين چي ميگن.بايد تعميرات سخت افزاري روش انجام بشه.با آپديت و فلش فكر نكنم درست بشه.
موفق باشي.
:20:اگر بار گران بودیم و رفتیم...
آقا از امشب باید بدون 990 ام بخوابم. یه خورده سختمه که ولی خوب... میدونید... g700 هم تیکه خوبیه. از عصر تا حالا کلی ذوقشو کردم...:31: