دوستان به نظرم بسته های ایرانسل از مبین نت و همراه اول بیشتر دوام میاره
شماهم امتحان کردید؟
Printable View
دوستان به نظرم بسته های ایرانسل از مبین نت و همراه اول بیشتر دوام میاره
شماهم امتحان کردید؟
سلام
از دوستانی که مبین نت دارن یه سوالی دارم بسته 180 گیگ 6 ماهه با قیمت 220 تومن نوشته سرعت 1 تا 4 مگ درسته؟ یا سرعت بیشتره؟
سرعت همینه. تا ۴۰ رو هم بگیری برای اکثر بچه ها روی ۲۰ تا ۲۵ وایمیستهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چند روزه با سرور های داخلی مشکل پیدا کردم سرعت دانلود به شدت پایینه یعنی عملا نمیشه دانلود کرد سایتهای زیادی رو تست کردم همشون همینن اسپید لیمیتر خاموشه هم تک لینک هم idm سرعت خیلی پایینه
این در حالیه که با چیز شکن از سرورهای خارجی حتی با تک لینک هم سرعتم خوبه!
قبلا برعکس بود سرور های خارجی تک لینک بعضی روزا مشکل پیدا میکرد
کلافم کرده نمیدونم مشکل از چیه
دوستان من یک هفته پیش رفتم نمایندگی سفارش دادم ولی فقط پیامک زدن و شماره پیگیری دادند و هنوز با من تماس نگرفتن حالا بنظرتون دوباره از خود سایت درخواست بدم ؟
بعد من دو هفته پیش LTE ایرانسل رو گرفتم که تو نقشش زده بود ساپورت میکنه ولی وقتی گرفتم اصلا آنتن نداد !:n28:
قبلا هم از مخابرات استفاده میکردم که واقعا نمیصرفید خطمون هم سیمی نیست که برم از شرکت های خصوصی ADSL بگیرم !
الان بنظرتون واقعا کیفیت LTE مبین نت خوب هستش یا نه ؟:n36:
من برای مرور وب و تلگرام و نهایتا بازی کردن کلش رویال و تماشا از یوتیوب میخوام
دوستان شرمنده این پستو پاک کنید ارسال نشد مجبور شدم دو بار پیام بدم
دوستان من یک هفته پیش رفتم نمایندگی سفارش دادم ولی فقط پیامک زدن و شماره پیگیری دادند و هنوز با من تماس نگرفتن حالا بنظرتون دوباره از خود سایت درخواست بدم ؟
بعد من دو هفته پیش LTE ایرانسل رو گرفتم که تو نقشش زده بود ساپورت میکنه ولی وقتی گرفتم اصلا آنتن نداد !:n28:
قبلا هم از مخابرات استفاده میکردم که واقعا نمیصرفید خطمون هم سیمی نیست که برم از شرکت های خصوصی ADSL بگیرم !
الان بنظرتون واقعا کیفیت LTE مبین نت خوب هستش یا نه ؟:n36:
من برای مرور وب و تلگرام و نهایتا بازی کردن کلش رویال و تماشا از یوتیوب میخوام :n28:
الان 4 جی گوشی رو شیریت کردم دارم پست میزنم :n34:
لازم نیست دوباره درخواست بدید. تماس بگیرید پیگیری کنیدنقل قول:
من بعد 4 ماه استفاده نمره 7 از 10 میدم بهش و فعلا خوبه. برای کاربری هم که میخواین مناسبه
تست سرعت 9:10 دقیقه صبح
سلام مبین نت سرعتش خوبه خلوت ترم هست اگه تو منطقه هستید سرعتش من دارم خوبه راضیم بین 20 تا 33 بالا پایین داره
شبانه هم که تا 4مگ بستن
دوستان ببخشید من دو هفته است ثبت نام کردم باهام تماسم گرفتن ولی هنوز کارشناس زنگ نزده واسه نصب این طبیعیه یا واسه این مودم جدیداست تاخیر داره