باهاش میشه voip مکالمه تلفنی کرد؛ مثل تلفن ثابت منتها رو LTE، که هنوز اینجا فعال نیست رو tdlte ایرانسل، ممکنه سالهای دیگه مث voip وایمکسش اینم فعال کنه، اونوقت میشه بهش یه تلفنم با تبدیل voip وصل کرد.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
باهاش میشه voip مکالمه تلفنی کرد؛ مثل تلفن ثابت منتها رو LTE، که هنوز اینجا فعال نیست رو tdlte ایرانسل، ممکنه سالهای دیگه مث voip وایمکسش اینم فعال کنه، اونوقت میشه بهش یه تلفنم با تبدیل voip وصل کرد.نقل قول:
Dt-350نقل قول:
که نه، ولی اون جدیده رو نمیدونم راستش
رفقا مودمz6000 انتن تقویتی بهش می خوره؟
نه، باید بازش کنی عملیات انجام بدی روشنقل قول:
این قسمت رو نقل قول کردم ولی در صفحات بعدی دیدم فعال شده و دارید استفاده میکنید. شرمنده دیر جواب دادمنقل قول:
هر وقت چراغ lte چشمک بزنه یعنی اون جایی که مودم رو گذاشتی، نمیگیره. بعضی مواقع هم مشکل موقتیه. مال من 2 روز طول کشید که به انتن دهی خوبش برگرده و فعلا درسته ( 3 روز اول خوب بود و 2 روز مجبور شدم مودم رو بالای کمد و دم پنجره بذارم و بعدش درست شد دوباره البته زنگ زدم بهشون گفتم )نقل قول:
با استفاده از اپلیکیشن " ایرانسل من " و بعدش تماس میگیرید با شماره 09377070000 و تلفنی یه ایمیل بهشون میدین تا براتون ثبت کنن و یه رمز یکبار مصرف به ایمیلتون میفرستن تا بتونید وارد بشیدنقل قول:
مهم سرعتیه که با IDM دانلود میکنید. آنتن روی مودم دکوریه. این مودم از شرکت معتبری نیست و خیلی ایرادات دارهنقل قول:
متاسفانه فعلا همه این مشکل رو داریمنقل قول:
این پست دوست عزیزمون تایید میشه. تازه 218 هم نیست و 235 در میاد چون موقع پرداخت یه ارزش افزوده ( دزدی جدید ) بهش اضافه میکنن و بعد به صفحه پرداخت بانک وصل میشیدنقل قول:
در شرایط برابر یه مودم 4G ایرانسل رو با مودم Z6000 تست کردم و سرعت Z6000 با توجه به LTE بودنش، 4 برابر 4G بود. پس مسلما نسل جدید یعنی TD-LTE خیلی بهترهنقل قول:
نه متاسفانهنقل قول:
دوستان من مودم و بسته رو سه شنبه هفته پيش سفارش دادم از طريق سايت ايرانسل هنوز خبري نشده ، زنگ هم بهم نزدن. توي پشتيباني پرسيدم ميگه ٧ روز كاري ميرسه. براي بقيه هم اين قدر طول كشيده؟
من اصفهان هستم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
برا من ۲۴ ساعته اومد تهرانم، و خود ایرانسلم بر خلاف سایت که زده ۷روز گفت ۲۴ ساعته میاد، فک کنم از تو سایت بتونید رهگیریش کنید که به پست تحویل دادن یا نه.نقل قول:
دوستان من نیاز به چند تا راهنمایی و کمک شما دارم.من فوتبال پِس 2017 رو در کنسول ی اس فور بازی میکنم و سه تا اینترنت دارم.یکی ای دی اس ال صبانت که پینگش روی 400 هست یکی ای دی اس ال شاتل کی ینگش روی 380 هست و یکی هم وایرلس شرکت حسابگر که پینگش روی 300 هست و به شدت ناپایدار هست و پینگش بسایر نوسان داره.به طور کلی هیچکدومشون برای بازی فوتبال ُپِس 2017 مناسب نیستند.البته ناگفته نماندکه آی پی و سرور کونامی کلا ضعیف هست و پینگ بالایی برای همه داره.اما هدف من این هست که پینگم رو به پایینترین نقطه ممکن بیارم.
اول از همه از دوستان خوبم که از مودم و سیم کارت تی دی ال تی ای استفاده میکنند تقاضا دارم از این آی پی یه پینگ تایم بگیرن .این آی پی سرور کونامی هست.
ping 210.148.52.133 -t
و نتیجه رو در همینجا برایمن ارسال کنید که ببینم آیا ارزش داره که هزینه کنم یا خیر.ممنونم خیلی زیاد :n16::n16::n12::n12:
و سوال دوم بنده این هست که در حال حاضر بهترین مودم تی دی ال تی در بازار برای یک محیط آپارتمانی و طبقه اول،چه مودمی هست؟هزینه ش برام مهم نیست
با تشکر از همه شما دوستان خوب که راهنمایی میکنید
این آی پی مال ژاپن هست به هیچ عنوان پایین تر از 300 نمیادنقل قول:
متاسفانه توي بخش پيگيري سايتش ، در بخش عمليات هيچي ننوشته . حالا ببينيم چي ميشه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk