آقا یه سوال !
کلا تا بسته هفتگی یا ماهانه اینترنت رو نگیریم کلا 3G تو شبکه پیدا نمیشه ؟؟!!
چند هفته پیش یه بار سرچ کردم دیدم 3G رو پیدا میکنه، ولی چند مدته سرچ میکنم پیدا نمیکنه!!
Printable View
آقا یه سوال !
کلا تا بسته هفتگی یا ماهانه اینترنت رو نگیریم کلا 3G تو شبکه پیدا نمیشه ؟؟!!
چند هفته پیش یه بار سرچ کردم دیدم 3G رو پیدا میکنه، ولی چند مدته سرچ میکنم پیدا نمیکنه!!
برای ثبت شماره شما در شبکه 3g و رجیستر شدن در شبکه باید بار اول یه بسته هفتگی یا ماهانه بگیرینقل قول:
بعد از خرید میتونی با تعرفه عادی هم از شبکه 3g استفاده کنید .
پیدا کردن تری نیاز به بسته نداره بلکه رجیستر شدن به بسته دوم و سوم نیاز داره.حتی شما شبکه های اپراتورهای دیگه رو هم می تونی ببینینقل قول:
دوستان واقعا بسته 1 ماه 5 گیگ شده؟ خیلی خوبه اگه اینطور باشه... دیگه کی میره سمته ایرانسل!!!:n19:
البته پيدا كردن نسل سه در جستجو ربطي به داشتن بسته ندارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
سرکاریه یا واقعا بسته یکماهه 5 گیگ شده؟؟؟
بله . حقیقت دارهنقل قول:
دوستان واقعا بسته 1 ماه 5 گیگ شده؟ خیلی خوبه اگه اینطور باشه... دیگه کی میره سمته ایرانسل!!!:n19:
اولش خودم دیدم باورم نمیشد . فکر کردم 500 مگ داده . بعد چند بار اعتبار رو چک کردم و دیدم واقعا 5 گیگه !
مخابرات هم از فرصت استفاده میکنه دید با این کار مشتریای ایرانسل پریدن میخواد همه رو بکشونه طرف خودش adslش هم همینجور تا دید پارس آنلاین و صبانت شبانه رو برداشتن سرعت شبانه ها رو چند برابر کرد:n19:
سلام . دوستان من وقتی گوشی رو روی حالت 3G میزارم روی آنتن گوشیم علامت ضربدر میاد. یعنی سیم کارت رجیستر نشده؟
چیکار میشه کرد که آنتن بده؟
هیچی دیگه، تو شما تو محدوده پوشش 3G همراه اول نیستین!نقل قول:
من به خاطر گرون شدن ایرانسل رفتم سیمکارت دانشجویی رو فعال کردم ولی دیدم نمیگیره، اصن صاف خورد تو برجکم
مجبورم باز با بسته های ایرانسل سر کنم
دوستان من ایرانسل رو انداختم دور و اومدم سمت همراه اول
من تو قم زندگی میکنم و امروز رفتم بسته هم خریدم
بسته یک ماهه
اما علامت اچ بالای گوشی م نمیاد
تنظیمات apn هم درسته
گوشی م هم "سلطان نکسوز پنج" هست :n09:
اندورید 5.0.1
چیکار کنم تری جی برام فعال شه؟؟؟