با تشکر از اساتید..
امروز رفتم نمایشگاه، قیمتها کمتر از چیزی بود که انتظار داشتم.. یکم گیج شدم دوباره :d
elantra 52
Azera 66.5
Sonata 63.1
Optima 71.7
Cerato 63.1
Camry GL 75
Crolla XLI 2.0L 63.7
Crolla GLI 2.0 L 75.9
کرولا من فک میکردم موتور 1.8 باشه تو ایران.. ولی 2 بود.. ولی کمری خیلی وسوسه م کرد.. توش نشستم خیلی راحت بود لامصب!! نظرتون چیه؟ ارزش داره زور بزنم
پول بیشتر جور کنم واسه این؟ مصرف سوخت و شتابش چطوره؟ درمقایسه با کرولا GLI که همون قیمته، کدوم رو پیشنهاد میدید؟
سوناتا لامصب خیلی شیک و باکلاس بود..! بیش از بقیه ظاهر یه ماشین لوکس رو داشت..! (البته چندتاشون رو ندیدم.. فقط لیست قیمت رو نگا کردم) اما خیلی شیک بود
سوناتا.. مصرف سوخت و شتاب این چطوره؟ طبعا از نظر کیفیت ساخت و استهلاک به پای کمری نمیرسه.. درسته؟
النترا هم واقعا خیلی خوش قیمت و وسوسه کننده بود..! ینی به آدم میگفت بابا بیخیال این همه خرج بیا با 50 تومن صاحب من شو :d
-------------------
بعد یه چیز دیگه.. من فک میکردم حالا که قراره اینقد پول بدم (حدود 110 واسه پلاک ملی) دیگه از نظر شتاب و سرعت و.. همه شون در بدترین حالت از
این ماشین های داخلی بهترن..! درصورتی که مشخصات رو که نگا میکردم 0 تا 100 اکثرشون تو همین مایه های 10 ثانیه س.. ینی فرقی با تندر خودمون
نداره؟ :/ پ چرا ایطوری شد!! آدم زورش میگیره!!
-------------- ویرایش -------------
الان رفتم مشخصات کمری GL رو نگا کردم.. مث که با وجود موتور قوی تر، مصرف سوختش از کرولا کمتره..! درسته؟ پس چه دلیلی واسه انتخاب کرولا میمونه؟
خیلی داره وسوسه م میکنه این کمری.. مگه اینکه به عیب شاخصی برخورد کنم ازش..