حیف شد کاشکی برای اخر هم که شده باشه بازی ایران وبوسنی روداوری میکرد:n02:نقل قول:
Printable View
حیف شد کاشکی برای اخر هم که شده باشه بازی ایران وبوسنی روداوری میکرد:n02:نقل قول:
تا دور گروهی تموم نشه داوری رو کنار نمیذارن ...
مهم دور های حذفی هستش که اونجا هیچوقت از اینطور داورها استفاده نمی کنن و سعی می کنن از داورهای خوب و بدون مشکل تو دور گروهی استفاده کنن
.......................
خیلی ها فکر می کنن بوسنی ضعیف ِ که 2تا بازیشو باخته یا جلوی ما شل بازی میکنه
در صورتی که بنظرم بوسنی بیشتر و قوی تر از آرژانتین با ما بازی خواهد کرد و برای اعاده
حیثیت نهایت تلاششو خواهد کرد که بازی رو ببره ، منم مثل شما امیدوارم ما بازی رو ببریم
ولی از همین الان خوب بازی کردن بوسنی جلوی چشممه
ضمنا تیم ما در این بازی نمیتونه زیاد بسته بازی کنه و نیاز مبرم به گلزنی داره و این باعث
میشه تیم کمی باز بشه و تو کار دفاعی آسیب پذیرتر بشه و این بهترین موقعیت واسه
بوسنی هست که بهمون گل بزنه
وقتی پولادی یکی پس از دیگری بازیکنای پرادعای آرژانتین رو دریبل میزنه
[HTML]http://www.aparat.com/v/m2SBp[/HTML]
پروردگارا ماروازشر ژکو حفظ بفرما:42::42::42:
نقل قول:سلامنقل قول:
شما با خود رِجَب ایودیک نسبتی داری ؟ شخصیت مجازیت هم شباهت زیادی بهش داره !
ارسال این پستها فقط از رجب بر میاد که بزنه !
:n02:
کلا علاقه زیادی به اسپم داری ها ...:n10:نقل قول:
کاشکی بازی آخر ببریم و صعور کنیم
خبری خوب یا بد ......نمیدونم
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - سرمربی تیم ملی بوسنی هرزگوین قبل از رویارویی با ایران گفت از مقامش کناره میگیرد.
به گزارش بیست چهارده، سافت سوسیچ روز سهشنبه اظهار داشت: برایم دل کندن و ترک تیم ملی سخت است. ما در کنار هم به موفقیتی رسیدیم که حضور در جام جهانی بود و هیچ مربی دیگری نتوانسته بود در بوسنی به آن برسد.
این مربی ۵۹ ساله که قراردادش تا پایان جام جهانی است، افزود: روز وداع عاقبت فرا میرسد و من مجبورم که خداحافظی کنم. البته تا قبل از آن کمی زمان دارم چون هنوز بازی با ایران باقی مانده است.
با توجه به این اظهارات مقامهای فدراسیون فوتبال بوسنی قصد دارند در کنار بازیکنان مراسم وداع در پایان بازی با ایران برای وی بگیرند.
رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل از پنجشنبه ۲۳ خرداد شروع شد و تا تاریخ ۲۲ تیر ادامه خواهد یافت.
فکر کنم خبر خوبیه. و این مربی انگیزه ای برای هدایت تیم نداره چوت نتیجه بازی تاثیری روی آینده شغلی اون نداره.نقل قول:
باخبری که دوستمان دربالا گفت حالا
ژکو : پروردگارا مارا درمقابل توپچی های ایرانی حفظ بفرما:19::19::ohno::wac: