سلام دوستان ، اگه ممکنه خیلی راحت و آسون توضیح بدید که چطور سوزه رو به حالت تنظیمات کارخونه بر گردونیم :دی !
Printable View
سلام دوستان ، اگه ممکنه خیلی راحت و آسون توضیح بدید که چطور سوزه رو به حالت تنظیمات کارخونه بر گردونیم :دی !
اگر منظورتون تنظیماتی است که در محیط ایکس مد نظر استنقل قول:
کافی تمامی فایل های . رو در پارتیشن home خود (یا همون home دایرکتوری)
پاک کنید .
این فایل ها با زدن کلید های :
دیده میشند...کد:ctrl + h
نه بابا اون پنل پایین سوزه رو ریموو کردم ! حالا میخام عین روز اول بیارمش ! کار با سووزه هم بلد نیستم !نقل قول:
شما با حذف کردن اون فایل ها به تنظیمات اولیه بر می گردید ...نقل قول:
این کارو کردم ، ولی وقتی که وارد محیط میخاد بشه یه سری ارور میده ، خوبه گفتم هیچی از سوزه نمیدونم ها :13: !نقل قول:
بازهم مطمئن بشید مسیر .kde (و محتویاتش) که در مسیر خانگی قرار داره حذف شدهنقل قول:
ارور هم باید بگذارید تا بفهمیم چیه
آقا یه سوال که خیلی وقته ذهن منو به خودش مشغول کرده.
من روی لپ تاپم XP داشتم بعد بغلش سوزه هم نصب کردم و مشکلی نداشتم تا زمانی که میخواستم اکسپی رو پاک کنم و فقط سوزه باشه!!!
ولی در کمال تعجب وقتی وارد محیط نصب و گرافیکی میشم میگه سیستم شما 64 بیتی نیست و نمیشه نصب کنین!!! با اینکه من قبلا نصب کردم
جریانش چیه؟؟؟
حالا چرا کل سیستم رو می خواهید به حالت اول بر گردونید؟نقل قول:
تا جایی که یادم هست با کلیک راست روی دسکتاپ گزینه ی add panel وجود داشت در این توزیع.
اگر هم وجود نداره کافی هست فولدر زیر را فقط پاک کنید و نه تمام فولدر ها رو
/home/<your username>/.kde4
دو سوال شاید کمی ساده، شما قبلا از روی همین نسخه و سی دی نصب کردید؟نقل قول:
دوما دقیقا هماره با این پیغام دیگر اطلاعاتی به شما نمی ده؟
بله. دقیقا از روی همین نسخه نصب کردم و حتی گفتم شاید مشک از سیستم هست ویندوز نصب کردم و از خود ویندوز یه بوت ساخت و وقتی ریست کردم رفتم و در اون حالت مراحل رو رفتم تا اونجا مشکلی نبود ولی وسط نصب ارورهای زیادی داد که مربوط به قسمت نصب برنامه ها بود .
به هم ربط دارن؟ ممکنه سی دی خراب شده باشه؟؟ چون دوبار بیشتر ازش استفاده نکردم. کلا بعداز نصب ویندوز که دوباره نصب کردم میشه 3 بار!!!!
برای اینکه مطمئن بشی همون دیسک رو یه سیستم دیگه تست کن
احتمال خرابی دیسک هست