یه مسلمونی کمکم کنه :))))
من تازه خریدمش ویندوزمم 8 ــه..همه درایوراشو هم نصب کردم
تنها مشکلم هم سوئیچه
الانم بازی اساسینز رو نصب کردم یعنی اصلا نمیدونم سوئیچ کرده؟نکرده؟ یا چه جوریه/!!!
کلافه شدم اصلا
تو یه بازی چه جوری بفهمم سوئیچ کرده رو AMD ؟!!
Printable View
یه مسلمونی کمکم کنه :))))
من تازه خریدمش ویندوزمم 8 ــه..همه درایوراشو هم نصب کردم
تنها مشکلم هم سوئیچه
الانم بازی اساسینز رو نصب کردم یعنی اصلا نمیدونم سوئیچ کرده؟نکرده؟ یا چه جوریه/!!!
کلافه شدم اصلا
تو یه بازی چه جوری بفهمم سوئیچ کرده رو AMD ؟!!
سلام
دوستان یک سوال
وقتی بازی می کنید از قسمت خروجی گرما شدت گرما زیاد میشه؟
برای اطمینان چطوری میشه فهمید که این گرما استاندارد هست(یعنی حالت طبیعی داره؟)
این num lock خیلی بده که چراغ نداره.نقل قول:
در ضمن صفحه کلید من عربی انگلیسی هست و کاتالوگ دستگاه هم به زبان عربی!!
مال همه اینطوریه؟
از داخل بازی فقط از قراین و شواهد میشه فهمید سویچ شده، شما بیا از داخل کاتالیست بازی رو بذار روی power saver اگه افت فریم پیدا کردی یعنی بار قبلی که داخل بازی رفتی سوییچ بوده روی amdنقل قول:
شما بعد از یکی دو ماه استفاده از لپتابت و اشنا شدن با خصوصیاتش میتونی فقط با نگه داشتن دستت جلوی فن و از روی دما،بفهمی گرافیک سویچ شده یانه
بالا رفتن دما هنگام کار های سنگین کاملا طبیعه عزیز دل، نشان دهنده کار کرد صحیح گرافیک و cpu هم هست،نقل قول:
دما برای بازی های سنگین و مدت بیشتر از 10 دقیقه حدودا 78-83 که با کول پد چند درجه ای کم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر اکثرا در بازار فقط انگلیسی داره، لپتاب شما ترانزیت امارات و اون طرفاستنقل قول:
فقط دنبال راهیم تا خیالم راحت شه که سوئیچ میشهنقل قول:
از داخل بازی فقط از قراین و شواهد میشه فهمید سویچ شده، شما بیا از داخل کاتالیست بازی رو بذار روی power saver اگه افت فریم پیدا کردی یعنی بار قبلی که داخل بازی رفتی سوییچ بوده روی amd
شما بعد از یکی دو ماه استفاده از لپتابت و اشنا شدن با خصوصیاتش میتونی فقط با نگه داشتن دستت جلوی فن و از روی دما،بفهمی گرافیک سویچ شده یانه
واقعا حس بدی به ادم دست میده 1970000 بدی لپ تاپ بعد با گرافیک درپیت اینتل کار کنی !
هیچ بنده خدایی هم تو کل نت نمیدونه اصلا چه جوری سوئیچ میشه ! اصلا میشه یا نمیشه
احساس میکنم پشیمونم از خرید این مدل پروبوک
سلام
دوستان من می خوام از ویندوز اورجینال بک اپ بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
تو فروم HP جواب سوالات هستنقل قول:
خودم اونجا پرسیدم و عالی جواب دادن خودم تو فرومای ایرانی 6 ماه پرسیدم جواب ندادند
بدلیل سریع جلو رفتنت تاپیک اینجا نمیتونم جواب بدم یا P.M بده یا توی پروفایلم بگو
من خودم دو و دویست دادم کلی پشیمون بودم الان مشکلی ندارم
کارت گرافیک 4540 چطوری توی ویندوز ایکس پی نصب میشه لطفا کمک کنید دو شبانه روز هر چی میگردم و هر کاری میکنم نمیشه
انقدر اذیت کرده می خوام بفروشمش چون ویندوز ایکس پی برام حیاتیه
این برای اینتله ویندوزتو انتخاب کن درایورو دان کننقل قول:
اینم مال اینتله اما از سایت hp
برای AMD (شاید این لینک جواب بده)
کلا واسه xP یه مقدار ناز میکنه اما مشکلی نیست
وقتی گرافیک ات نصب باشه هم Amd هم اینتل یه آیکونی تو تسک بار میاد که قرمز رنگه تقریبا شبیه ستاره اس...روش راست کلیک کنی یکی از گزینه هاش configure switchable Graphic است برنامه رو انتخاب می کنینقل قول:
گزینه های High Performance-power saving است که انتخاب می کنی اگه این آیکون رو نداری بنظرم گرافیک ات درس نصب نشده
:n18: