انصاری فر بدترین بازیِ ممکن رو انجام داد
Printable View
انصاری فر بدترین بازیِ ممکن رو انجام داد
منم به نوبه خودم تبریک میگم برد پرسپولیس رو
بازی اصلا قشنگ نبود البته تو چمن مصنوعی بهتر از اینم انتظار نمیرفت
انصاری فرد واقعا بد بازی کرد ادم میمونه این بشر چطوری پارسال اقای گل لیگ شد:n13:
تبریک میگم
بازی واقعا سنگین و کم موقعیتی بود
پرسپولیس تا قبل از تعویضهاش واقعا بد بازی کرد و کلا میانه میدان رو از دست داده بود
نزدیک بودن حقیقی و نقی زاده و فاصلشون با وینگرها باعث شده بود یه فضای خالی وسط زمین باشه که داماش با تمرکز روی اون نقطه دائم بازی رو به کناره ها ببره و با این کار بازی رو از پزسپولیس بگیره
بعضی بازیکنا هم خیلی بد بودن خیلی ولی خب فعلا درست نیست از تیم انتقاد کنیم
بعد از ورود نوری و کریمی نفرات خیلی بهتر در میانه میدان تقسیم شدن و پرسپولیس کم کم بهتر شد به ویژه بعد از گل مساوی و در زمان اضافه که کمی بیشتر از داماش صاحب توپ بود
اما در کل تیمها به پنالتی راضی بودن
همین که در زمین داماش و جلوی تماشاگراش با چمن مصنوعیش تونستیم بازی رو در نهایت ببریم باید از بازیکنا سپاسگذار باشیم
اونم با توجه به اینکه داماش توی پنالتی در بازیهای قبل موفق بود
ولی در فینال باید خیلی بهتر بازی کنیم
امیدوارم وقتی هیجان فینال فروکش میکنه جام در آغوش مهدی آروم بگیره
ویرایش: گل نوری واقعا فوق حرفه ای بود در این فصل نظیر نداشته
این بازیکن واقعا غیر قابل درکه
یه بار در حد لیگ مالدیو یه بار در حد فوق ستاره های اروپا
سلام دوستان .
واقعا نمیدونم چی بگم .
اون از فشنگچی که هر چی توپ میومد ، رد میشد .
اون از جلال حسینی که بر اعصابش مسلط نبود و واقعا از اون شخص بعید بود این حرکات .
اون از کریم انصاری فرد که اصلا خوب بازی نمیکرد و خیلی توپ خراب کرد . یه جا نوروزی تو موقعیت حمله قرار گرفت ، بعد کریم خودش رو رسوند ، نوروزی پاس داد ، ولی کریم نتونست بگیره ، تا حالا نوروزی رو این جوری
ندیده بودم ، یه جور خودش رو به زمین میزد که گفتم الان مصدوم میشه . :n02:
بیشترین استرس پنالتی ها رو هم تو آخریش که کریم داشت میزد داشتم ، چون میدونستم 60% احتمال خراب کردنش هست و دیدید که اگه آروم تر زده بود ، رودباریان میگرفتش .
اگه داش علی وسط میدون رو به دست نمیگرفت ، خیلی اوضامون داغون تر میشد .
من موندم برای سال بعد به جای داش علی کی رو میخواییم بیاریم ؟ واویلا !!!! :n15:
موفق باشید.
منم تبریک میگم به دوستان پرسپولیسی ...
پرسپولیس کلا تا میبینه یه بازیکن یک فصل خوبه سریع جذبش میکنه ....
انصاری فرد بازیکنه خدایی؟
چی شده یک فصل شانسی آقای گل شده .. سریع پرسپولیس جذبش کرده ..
اون یارو کی بود ، دروازبان دسته یک بود ؟ یک بازی مقابل پرسپولیس انجام داد فرداش اومد پرسپولیس :n08::n02:
کلا پرسپولیس تو خریداش دقت نداره ...
بازم دم داش علی گرم که بعد از کلی دوری از میادین بهانه دندون درد و شکم درد و کمر درد رو نیاورد که پنالتی نزنه
بیشترین ضربه ای که کریم داره میخوره از لحاظ روحی روانی هست ، شما چند تا بازی موقعیت هایی که داشتی رو خراب کنی ، رو بازی های آیندت هم تاثیر میذاره ، و موقعیت های 100% رو گل نمیکنی .نقل قول:
کریم جوونه ، و آینده داره ، استعدادی هم که داره بر هیچکس پوشیده نیست ، ولی باید خودشو پیدا کنه ، تا به روز های اوجی که تو سایپا داشته برگرده .
به نظرم بهترین راه برای کریم ، اینه که یه چند وقتی به عنوان یار تعویضی بیاد تو زمین ، شاید این جوری قدر موقعیت هارو بهتر بدونه .
مخالفم ....نقل قول:
درسته که بخشی از بازی برمیگرده به وضعیت روحی روانی ولی به نظرم
کریم اصلا استیل یه بازیکن خوب و سرحال رو نداره .....
بحث روحی یک بازی ، دو بازی ، 5 بازی ... همیشه که بی روحیه نیست ، هست ؟
من معتقدم بازیکنی که فرصت طلب باشه میتونه برای خودش از کورترین موقعیت ها گل بسازه ، بحث سر استیل و فرصت طلبی و در کل توانایی و مهارته که اینا تو کریم دیده نمیشه .....
مطمئنا تو چند سال آینده هم درخششی از ایشون نخواهی دید ....
تبریک فقط بابت صعود به فینال:n16:.فعلا که یحیی داره با خوش شناسی هاش پیش میره انشالله همین طوری فینال جام حذفی رو هم میگیریم.:n20:تا بعد...
لینک ویدئویی خلاصه بازی و ضربات پنالتی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]